ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
5 هزارمین پست زمان کنونی: 09-23-2025, 05:34 PM |
|||||||
|
5 هزارمین پست
|
12-01-2012, 01:45 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: 5 هزارمین پست
هزاران با تشكر وهزاران بار دعا كردن براي بودن شما وهزاران بار تشكر بخاطر تلاش بي نظير شما
|
|||
12-01-2012, 01:55 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
پدر گرامی از بودنتان در کنارمان بسیار انرژی می گیریم.
واژه ها هیچ گاه نمی توانند ذره ای دلسوزی و مهر شما را جبران نماید, اما باز هم نمی توان دریغ کرد. بی نهایت سپاس ... ![]() همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
12-01-2012, 04:51 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
۱) آفرین
۲) آفرین ۳) آفرین ۴) آفرین ۵) آفرین . . . . . ۴۹۹۹) آفرین ۵۰۰۰) آفرین ![]() ![]() ![]() میدونم که راضی نیستید من بیست روز و بیست شب بشینم پای کامپیوتر هی تایپ کنم پس پنج هزار آفرین بر شما، خوش به حال ما که با شما اینجا اشنا شدیم و شانس شناخت شمار را داریم موفق و موید باشید ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
12-01-2012, 08:28 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
تبریک گرم و خالصانه یک دوست را پذیرا باشید
تا در عمق وجود ما هم این شادی رصد کند که پدری مهربان و دلسوز در نقطه ای از این مرز و بوم همیشه همراه و پشتیبان ما بوده است. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
12-01-2012, 08:59 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
سلام عموجون
به خاطر این همه تلاش و مهربانی از شما سپاسگذارم. (در گوشی:من هنوز دارم ادامه میدهم،البته هنوز اتفاق خاصی نیفتاده ولی به شما اعتماد دارم) ![]() |
|||
12-01-2012, 09:57 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
جناب قربانیان گرامی از اینکه زمان گرانبهای خودتون رو صرف بودن در این انجمن برای دادن انرژی و یاد دادن تجربیات ارزشمند خودتون بی مزد و منت به دیگران می کنید بی نهایت سپاسگزارم
به خودم و دیگر اعضای انجمن به خاطر وجود چنین عزیزی تبریک میگویم عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند |
|||
12-01-2012, 10:06 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
5000 پست با ارزش ، گرانبها ، پر محتوا .خیلی ممنون استاد از لطفی که نسبت به این انجمن دارید.
|
|||
12-01-2012, 11:21 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
5000 پست که در آنها سالها تجربه را در اختیار ما قرار داده اید.از شما سپاسگذاریم
برای شما وخانواده محترمتان سلامتی و موفقیت روزافزون رو ارزو مندم همیشه آنچیزی اتفاق می افتد که منتظرش هستید…… |
|||
12-01-2012, 01:03 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
5000 پست = هزاران تجربه
5000 پست = میلیون ها امید خدا پشت و پناهتون اقای قربانیان.به همه انگیزه میدهید سرافراز و پیروز باشید |
|||
12-01-2012, 01:35 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
سلام و درود بر شما که وقت گرانبهایتان را بی منت در اختیار تمامی بچه های انجمن قرار میدهید.
انشاءالله که همیشه سلامت باشید منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان