ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه..... زمان کنونی: 09-23-2025, 10:13 PM |
|||||||
|
همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه.....
|
11-30-2012, 08:39 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه.....
همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه.....ماشینِ رویایی شون ب ام و هستش یا جگوار
این تاپیک را باز کردم بخاطر اینکه قلبا و با تمومِ وجودم باور دارم که همه ملت دنیا میتونن (اگه بخوان) و باید لوکسترین و قشنگترین و گرونترین ماشینه دنیا را سوار بشن اگه اونقد باورتون به قوانینِ جذب قوی هست که میتونید، هر شب سویچِ یه مرسدس بنز ۲۰۱۲ را تو دستتون بگیرید و به موسیقی دلخواهتون را گوش بدید با بلندترین صدای ممکن (با هد فون البته) و تو ریأتون خودتون را تو یه پورشه پانامرا ۲۰۱۳ ببینید اگه رویا تون را اینقد به وضوح میبینید که حتا بوی نویی چرم صندلی هارو بو میکنید اگه رویا تون را اینقد به وضوح میبینید که یک لحظه فکر میکنید که موسیقی داره از سیستم صوتی ماشین پخش میشه (سیستمی که به تنهایی ۶۵۰۰ دلار پولشه) اگه رویا تون را اینقد به وضوح میبینید که رنگ ماشینتون را از قبل انتخاب کردید اگه رویا تون را اینقد به وضوح میبینید که واسه چند ثانیه سرتون گیج میره و احساس میکنید تو دنیای دیگهای هستید اگه رویا تون را اینقد به وضوح میبینید که وقتی موسیقی تموم میشه و از اون دنیا میأید بیرون سویچ (اون بنزه را) که تو دستتون بوده اینقد محکم تو مشتتو فشار داده بودید که اثر پستی و بلندیهاش کفف دستتون مونده فقط و فقط اون موقع به درجهی از رویا و باور رسیدید که میتونید مطمئن باشید به زودی زود اون بنزه را میفروشید (یا نگه میدرید) و جلو دم خونهتون یه پورشه پانامرا میذارید، همون رنگی که هر شب تو رویاهاتون میبینید، همون ساند سیستم... همون صندلی های چرمی.... همون بو،،،،همون آرزو.... دوست دارم نظر دوستان را راجع این موضوع تاپیک بدونم ، آیا باور دارید که هر کسی میتونه بهترین ماشینِ دنیا را بندازه زیر پاش؟ |
|||
11-30-2012, 09:27 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه.....
اقا من عاشق ازرا بادمجونيم
اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
11-30-2012, 09:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-30-2012 11:20 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
در تائید این مطلب بالا :
دوستی داشتم که هدفش خرید ویلا بود در هدف 10ساله.البته در 7 سال به هدفش رسید . طرح سالن پائین سالن و آشپزخانه و طبقه بالا سه خوابه .(دوبلکس )روی دیسک تاپ گذاشته بود. در paintبا ماوس طبقات را روی طبقات پائین می گذاشت. در داخل اطاقها و سالن قدم می زد.واقعا حس کرده بود که ویلا را دارد. ویلا با همان جزئیات در بهترین منطقه شمال چابکسر - گل سرخ تهیه کرد. تقاضا میکنم. تایپیک اگر بمن اعتماد داری ........ را مطالعه فرمائید . به تمریناتش عمل کنید. نمی توانم بعضی از مسائل را توضیح دهم چون خیلی بندرت عزیزانی هستند که باور کنند. ولی بمن اعتماد کنید.باور کنید. باور کنید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-30-2012, 09:31 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(11-30-2012 09:27 PM)alimardaniyan نوشته شده توسط: اقا من عاشق ازرا بادمجونيم ازرا بادمجوني ؟؟؟ من اولش فکر کردم یه نو غذاست اینکه گفتید، میشه عکس این ماشین و بذرید یا اینکه اسمشو به انگلیسی بنویسی؟ خیلی دوست دارم بدونم چیه؟ ![]() ایشالا که بش میرسی، دوس دارم عکستو ببینم که کنار ماشینت وایستدی تو همین تاپیک بذاریش به زودی، انشاالله ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
11-30-2012, 10:08 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
منم عاشق GEnesis Cope آلبالویی هستم.ولی فعلا نه.....
چون نمیتونم خوب تجسمش کنم...... از طرفی هم عاشق جی ال ایکس نوک مدادی هستم با آپشن تو کرم.و راحت مینوم تصورش کنم. البته با یه سری دلایل فعلا بیخیال جنسیس شدم. چون: 1-اگر پول جنسیس رو داشتم باهاش مغازه میخریدم. 2-اگر پول جنسیس رو داشتم باهاش خونه میخریدم 3-اگر پول جنسیس رو داشتم باهاش ...... پس فعلا هدفمو کوچیک کردم و رو جی ال ایکس متمرکز شدم.تا... 1-عشقمو کنم و باهاش تفریح برم 2-ماشین بازی کنم و پولمو راکد نکنم(چون قیمتی نداره) آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
11-30-2012, 10:22 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
اهداف را در زمان منطقی و با توجه به ایمان و باور عالی در نظر بگیرید و الا خدا نخواسته رویا خواهد شد.
ما در این انجمن جمع شده ایم که رویاهایمان را با ایمان و باور و شکستن دیوار ذهنی در زمان منطقی به واقعیت تبدیل کنیم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-30-2012, 10:27 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(11-30-2012 10:08 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: منم عاشق GEnesis Cope آلبالویی هستم.ولی فعلا نه..... دوست عزیز پژو ماشینه فرانسوی خیلی خوب و مطمنن ایه، خیلی خیلی بهتر از هیندا (Hyundai ) دلم میخواد عکستونو تو همین تاپیک که به ماشینه مورد علاقه تون رسیدید و بش تکیه دادی ژست گرفتید ببینم، به زودی البته (فقط به هدف نگا کنید و دیگه هیچ) ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
11-30-2012, 11:08 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
هدفی که از 6 ماه پیش تا تاریخ 15 اسفند 1392 تعیین کرده ام
پورشه پانامرا توربو اس مشکی رویا نیست عین واقعیت هست. |
|||
11-30-2012, 11:10 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-30-2012 11:15 PM، توسط Peanut.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(11-30-2012 09:31 PM)Peanut نوشته شده توسط:(11-30-2012 09:27 PM)alimardaniyan نوشته شده توسط: اقا من عاشق ازرا بادمجونيم من تو گوگل ایمجس زدم "ازرا بادمجوني" که ببینم یه عکس اذین ماشین میاد رو، باور عکس ۱۰۰ جور ماشینه جور و جور اومد، آخرشم نفهمیدم که "ازرا بادمجوني" چیه.... بیا کمک کن ما یه چیزی یاد بگیریم اینجا!!! ![]() (11-30-2012 11:08 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: هدفی که از 6 ماه پیش تا تاریخ 15 اسفند 1392 تعیین کرده ام آفرین به شما، توصیه میکنم یه عکسش از تو اینترنت دانلود کنی تو گوشیت و همش بش نگا کنی...بهتر از اون عکس خودتو فتو شب کن که بغل ش وأیسادی (اعجازِ فتوشاپ ![]() اینکارا رو بکن تا اینکه روزی عکس واقعی تو (فتوشاپ شده نه ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
11-30-2012, 11:31 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(11-30-2012 11:08 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: هدفی که از 6 ماه پیش تا تاریخ 15 اسفند 1392 تعیین کرده ام چرا مشکی حالا ؟ رنگ مشکی سفارشی نیست . چه متالیک و چه معمولی مجانی هست و شرکت پولی دریافت نمیکنه بابتش . اما اگه واقعا یه چیز مشت میخواین باید رنگ سفارشی انتخاب کنید که 3000 دلار قیمتشه . در بین رنگ های سفارشی GT silver metallic رو یکی از دوستان عراقی تو مالزی داشت عالی بود البته ایشون ماشینش دیزل بود نه توربو . اگه قرمز هم به نظرتون جلف نیست ، رنگ carmine red عالیه . مخصوصا با رینگ های 20 مشکی . چرا توربو S ؟ الکی واسه یه کلمه ی S و 50 اسب بخار قدرت بیشتر 40 هزار دلار پول اضافه ندید . در ضمن توربو اس تو ایران نیست ، میتونید وارد کنید ؟ یه نکته هم بگم بهتون ! تو انتخاب پانامرا مخصوصا توربو دقت کنید . چون وقتی خریدید سخت میتونید بفروشید . پورشه چهار درب باشه ، دو درب باشه یا ده درب ، باز هم خشن و خشکه ! هیچوقت انتظاری رو که از بنز S و یا بی ام و 7 و یا جگوار XJ دارید رو از این خودرو نداشته باشد . ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
چقدر خوبه ياد بگيريم كه ......( لطفا همه شركت كنند ) | اقاي ايـــده | 43 | 9,750 |
03-25-2013 12:02 AM آخرین ارسال: دکتر شکراله پور |
|
من از همه عذرخواهی میکنم ... | m-jalalvand | 5 | 1,511 |
12-12-2012 09:19 AM آخرین ارسال: سهیل |
|
خواهشی از همه دوستان دارم لطفا توجه کنید | صدفی | 8 | 2,334 |
09-13-2012 09:57 AM آخرین ارسال: madar |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان