ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هوای جنون دارم امشب.............. زمان کنونی: 09-24-2025, 09:14 AM |
|||||||
|
هوای جنون دارم امشب..............
|
11-28-2012, 09:37 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
هوای جنون دارم امشب..............
آیا تا کنون عاشق شدین؟
آیا به عشقتون رسیدین؟ یا عشقتون تبدیل به یک خاطره شد و شما محکوم به فراموشی اش؟ فرقی ندارد... فرق نمیکند الان چه حسی دارید و چه چیز از این زندگی نصیبتان شده است... این ترانه شما را می لرزاند. قلبتان را روحتان را چشمانتان را بغض خفته گلویتان را پس گوش دهید و آرام گیرید..... حتی اگر کسی را اکنون نزد خود ندارید، سرتان را بر شانه خدا بگذارید. خدا با شماست. شخصا آرام میگیرم وقتی گوش میدهم...مخصوصا در دل شب.... به امیدی که شماهم آرام بگیرید. بفرما دانلود: http://roozeno.com/wp-content/uploads/20...o.com_.mp3 ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
11-28-2012, 09:43 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: هوای جنون دارم امشب..............
هزاران سپاس نثار شما دختر گلم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-28-2012, 09:57 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
خیلی زیبا بود ممنون
![]() |
|||
11-28-2012, 10:08 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
زیبا نبود..........
فوق العاده بود... یه دنیا ممنون آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
11-28-2012, 10:14 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
خیلی عالی بود
ممنون از سورپرایزتون. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
11-28-2012, 10:41 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
مرسی،خیلی عالی بود.
کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
11-29-2012, 12:17 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
مالارمه عزیز این تاپیک رو برای من راه اندازی کردی که یاد قدیما و تمام دردهای قدیمم بیوفتم؟ یاد دوران قدیمم انداختی دلم گرفت . مدتی بود دلمو در گرو اون زمانها نداده بودم
خیلی ممنون از این همه توجهت به احساساتم |
|||
11-29-2012, 12:28 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
بهداد گرامی؛
تقدیم به احساس همه انسانها کردم.... تقدیم به همه کسانی کردم که تنها سعی میکنند گذشته را فراموش کنن اما زخمش را فراموش نمیکنند.... تقدیم به همه کسانی که گریه دلشان را پشت لبخند لبانشان به خوبی پنهان کرده اند. تقدیم به همه کسانی کردم که در اوج تنهایی فراموش میکنن خدا کنارشون هست و دنبال بنده اش هستن. تقدیم به خودم کردم تا به خودم گوشزد کنم تنها نیستم...... خدا هست................... من هم از همه دوستان تشکر میکنم. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
11-29-2012, 02:17 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
مرسي ازلطفتون
آرام بخش بود حسابي باورم شد دوباره كه خدا همين نزديكي هست نزديكتر از آن چه كه ما فكرش رو بكنيم |
|||
11-30-2012, 12:20 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-30-2012 12:50 AM، توسط فرهاد قربانی.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
http://uplod.ir/3zsebbdhy21s/01._Royaaye_Aabi.mp3.htm
اینم بد نیست،بفرما دانلود کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان