ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

دکتر سمیعی
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:27 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: sherafati
آخرین ارسال: venus2
پاسخ: 42
بازدید: 5265

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات : 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دکتر سمیعی
11-25-2012, 03:13 AM
ارسال: #1
دکتر سمیعی
این یه تصادفه10_003
سال 1383 بود که فهمیدم تومور مغزی دارم
در اصفهان به دست دکتر امین منصور عمل شدم(گفتند که عمل شدی)
در سال 1388 دوباره سردرد های شدید شروع شد که ام آر آی گرفتم و گفتند که اوت کرده
تعداد زیادی دکتر رفتم
هر کدام چیزی میگفتند
یکی میگفت عمل
دیگری میگفت شیمی درمانی
امین منصور میگفت این تومور اون قبل هم که من عمل کردم بوده...
خلاصه عمل نکردم و داروی گیاهی مصرف کردم
تا الان که دوباره درد گرفت رفتم عکس گرفتم
دکتر سمبلستانی گفتش که اون دکتری که گفته عمل کرده عمل نکرده نمونه برداری کرده
عکس آخر نشون داد که من کیستی دارم که توش سلوله تنها یک سلوله که رشد میکنه و تکثیر میشه پس خوش خیمه
خلاصش این که کیستم توی بطن پهاره
روی تعادم و اشتهام تاثیر گذاشته
البته احساس میکنم عصبی تر هم شدم4yajuyo

از دکتر قدسی در تهران وقت گرفتیم برای 24 دی35
در این گیر و دار دکتر با دکتر سمیعی آشنا شدم
باشد روزی که تمامی دکتر ها برای پول و جمع آوری پول کار نکنند.
در عمل اول خیلی سختی کشیدم
.......................................................................................................................
مجید سمیعی (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در رشت)[۱][۲][۳] پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است. او در حال حاضر ریاست فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب و ریاست بیمارستان علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد که خود بنیان گذار آن بوده.

وی در زمینهٔ تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام داده‌است. ایشان بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» انجام داده‌است و در این زمینه بیشترین گزارش‌ها متعلق به ایشان می‌باشد. ایشان در دهه ۱۹۹۰ اقدام به تاسیس یک مرکز بین‌المللی علوم اعصاب (به انگلیسی: International Neuroscience Institute) که به اختصار INI شناخته می‌شود، نمود. بنای این مرکز برگرفته از شکل مغز می‌باشد. این مرکز در شهر هانوفر آلمان واقع است و ریاست آن را مجید سمیعی بر عهده دارد. سمیعی شاگردان زیادی تربیت کرده‌است که در کشورهای مختلف جهان به فعالیت در زمینه جراحی مغز و اعصاب مشغول هستند و هر ساله کنفرانسی را به افتخار ایشان در یکی از کشورها برگزار می‌کنند. ایشان در حال حاضر نیز بسیار فعال بوده، عمل‌های جراحی سنگین در قاعده مغز را انجام می‌دهد و در اغلب کنگره‌های جراحی مغز و اعصاب جهان بعنوان سخنران مدعو شرکت می‌کند. مجید سمیعی به کشور خود ایران عشق می‌ورزد و تلاش زیادی برای ارتقای جراحی مغز و اعصاب ایران انجام می‌دهد.

سمیعی در ۱۰ مهر ۱۳۹۰ به دریافت عنوان استاد افتخاری دانشگاه تهران نائل شد.
تحصیلات

مجید سمیعی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در رشت به پایان رسانید.[۴] و سپس عازم آلمان گردید. رشته‌های زیست‌شناسی و پزشکی را در دانشگاه یوهانس گوتنبرگ شهر ماینتس به پایان رسانید و سپس دورهٔ تخصص جراحی مغز و اعصاب را زیر نظر پروفسور کورت شورمن شروع کرد و در سال ۱۳۴۹ به اخذ درجهٔ تخصص در این رشته نایل آمد.

وی کار علمی را با سمت استادیاری و معاونت بیمارستان جراحی مغز و اعصاب آغاز کرد. پس از چندی سرپرستی بخش جراحی مغز و اعصاب اطفال را به عهده گرفت. در سال ۱۳۵۱ به اخذ درجهٔ پروفسوری جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه یوهانس گوتنبرگ نایل گردید.

در سال ۱۳۵۰ اولین دوره از دوران آموزشی جراحی میکروسکوپی را آغاز کرد و در سال ۱۳۵۶ نخستین آزمایشگاه تمرین جراحی میکروسکوپی آلمان را با کمک بنیاد فولکس واگن تأسیس نمود.

در سال ۱۳۵۶، ریاست بیمارستان جراحی مغز و اعصاب را در شهر هانوفر به عهده گرفت در همین سال، کرسی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه لیدن هلند به وی اعطا شد و در سال ۱۳۶۶ دانشگاه ماینتس تصدی کرسی جراحی مغز و اعصاب را به وی پیشنهاد کرد. در سال ۱۳۶۷ با قبول تصدی کرسی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه هانوفر به کار پرداخت. از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۱ ریاست انجمن بین‌المللی قاعدهٔ جمجمه را به عهده داشت و در سال ۱۳۷۱ به ریاست فدراسیون جهانی انجمنهای قاعدهٔ جمجمه انتخاب شد.
افتخارها
برای تجلیل از مقام علمی و تجربیات ارزنده وی و همچنین گامهای بلندی که در پیشرفت جراحی مغز و اعصاب برداشته‌است، رییس جمهوری آلمان غربی در سال۱۳۶۷ نشان خدمت درجه ۱ دولت آلمان را به او اهدا کرد. در همین سال جایزهٔ علمی ایالت نیدرزاکسن آلمان، به پاس فعالیتهای پر ارزش وی در راه پیشرفت جراحی مغز و اعصاب به نامبرده اهدا شد. همچنین وی رهبر گروه جراحان ابراهیم تاتلیسس خواننده بزرگ ترکیه بودند.[نیازمند منبع]
فهرست آثار پروفسور سمیعی

مقالات: بیش از ۵۰۰ مقالهٔ علمی و ۱۷ کتاب مرجع در خصوص دستگاه عصبی مرکزی و محیطی. کتابها: برش نگاری پنوموآنسفال ـ جنبه‌های نوین اعصاب محیطی ـ اعصاب جمجمه‌ای ـ ضربه‌های وارد بر قاعدهٔ جمجمه ـ جراحی در ساقه مغز و بطن سوم و اطراف آن دو ـ جراحی قاعدهٔ مغز ـ ضایعات اعصاب محیطی ـ جراحی منطقهٔ زین ترکی و سینوسهای پیرامون بینی جراحی مننژیم قاعدهٔ مغز ـ جراحی کلیوس ـ روشهای نوین بازسازی استخوان ـ دوخت عروق و اعصاب و نیز پیوند در جراحی پلاستیک و جراحی ترمیمی ـ جراحی قاعدهٔ مغز ـ اطلس جراحی قاعدهٔ جمجمه.

و آخرین اثر(۲۰۰۸-۲۰۰۹): Samiis's Essentials in Neurosurgery که توسط انتشارات اسپرینگر منتشر شده‌است.

نویسنده:سارا شرافتی

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-25-2012, 03:20 AM
ارسال: #2
RE: دکتر سمیعی
دکتر ها همه یک وسیله هستند اون هم وسیله ای از سوی یک خالق برای بهبودی ما . اما این ذهن ماست همه چیز را بسوی ما میکشاند . دکتر سمیعی خارق العاده ترین انسانی است که در میان دکترها میشناسم . متواضع / اندیشمند . بهترین دکتری که حتی خارج کشور به او اعتقاد دارند او معجزات عجیبی تا به امروز انجام داده .
با امید بهبودی برای شما پرنسس بزرگوار با اینکه همین الان هم در بهبودی کامل هستید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-25-2012, 01:18 PM
ارسال: #3
لازم به ذكر هست كه پروفسور سميعي نشان چهره ماندگار ايران را در سالهاي گذشته دريافت كردند

اسپري كود كامل سرسبز
حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه
قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني

با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد
10_004
11-25-2012, 10:36 PM
ارسال: #4
البته کلا خانواده دکتر سمیعی همه چهره های ماندگار هستند

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
11-26-2012, 07:08 PM
ارسال: #5
آرزوی سلامتی کامل برای شما

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
11-26-2012, 07:25 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-26-2012 07:30 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #6
خانم شرافتی عزیز
ان شاالله بزودی سلامتی خود را بدست خواهید آورد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

11-26-2012, 07:36 PM
ارسال: #7
خانم شرافتی عزیز , بهبودی کاملتر شما را از خداوند بزرگ خواستارم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
11-26-2012, 09:41 PM
ارسال: #8
انشالله که سلامت تز و موفق تر از قبل باشید
خانم شرافتی من زمان بیماریم فقط انرژی مثبت دادم تا کاملا بهبود یافتم.

بهتون پیشنهاد میکنم با تک تک اعضای بدنتون صحبت کنید واقعا معجزه میشه(.فکر میکنم بهش میگن آلفا)
من همین کار رو انجام دادم خیلی تاثیر گذار هست.
پیروز و سربلند باشید
11-26-2012, 09:50 PM
ارسال: #9
خانم شرافتی:سلامتی شما رو از خداوند منان مسئلت می نمایم.

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
11-26-2012, 10:17 PM
ارسال: #10
با ارزوی سلامتی شما خانم شرافتی امیدوارم خبر سلامتیتون را به زودی از طریق همین انجمن به اطلاع بچه ها برسونید.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رمز و رازهای موفقیت از زبان دکتر سیدا (مرد حافظه ایران) m-jalalvand 0 2,203 07-18-2013 10:58 AM
آخرین ارسال: m-jalalvand
  انسان ها از دیدگاه دکتر شریعتی dara 2 1,242 12-10-2012 07:31 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS