ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مطالب مختلف زمان کنونی: 09-24-2025, 04:12 AM |
|||||||
|
مطالب مختلف
|
11-18-2012, 12:23 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: همجور مطلب
امید کردستانی، یکی از مدیران ارشد کمپانی عظیم گوگل، صاحب ۱/۳ سهام گوگل و کل سهام یوتیوب، دومین مرد ثروتمند ایرانی در دنیا (بر مبنای آمار مجله معتبر فوربس) با دارایی و ثروت ۴ میلیارد دلار...
![]() همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
11-18-2012, 04:23 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-18-2012 04:24 PM، توسط حامد.)
ارسال: #22
|
|||
|
|||
استاد: وقتی بزرگ شوی چه میکنی ؟
من: عروسی استاد: نخیر منظورم اینست که چكاره میشوی ؟ من:: داماد استاد: منظورم اینست وقتی بزرگ شوی چه میکنی ؟ من: زن میگیرم استاد: ... ، وقتی بزرگ شوی برای پدر و مادرت چه میکنی ؟ من: عروس میارم استاد: لعنتی ، پدر و مادرت در آینده از تو چی میخواهد ؟ من: نوه! استاد: گم شو بیرون ... همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
11-20-2012, 02:13 AM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
مردي با اصرار بسيار از رسول اكرم ( ص ) يك جمله به عنوان اندرز خواست رسول اكرم ( ص ) به او فرمودند :
« اگر بگويم بكار مي بندي ؟ - « بلي يا رسول الله ! » - « اگر بگويم بكار مي بندي ؟ » - « بلي يا رسول الله » - « اگر بگويم بكار مي بندي ؟ » - « بلي يا رسول الله ؟ » رسول اكرم بعد از اينكه سه بار از او قول گرفتند و او را متوجّه اهميّت كه مي خواهد بگويد كرد ، به او فرمودند : « هر گاه تصميم بكاري گرفتي ، اول در اثر و نتيجه و عاقبت آن كار فكر كن و بينديش ، اگر ديدي نتيجه و عاقبتش صحيح است آن را دنبال كن و اگر عاقبتش گمراهي و تباهي است از تصميم خود صرف نظر كن . » قدرت زندگي و مرگ در زبان و كلام ماست . همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
11-20-2012, 02:22 AM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
11-20-2012, 02:36 AM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
11-20-2012, 02:14 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
چند روز پیش یه گزارش از یک وکیل در یکی از خبرگزاری ها دیدم که جالب بود
متن خبر: هشدار، تغییر در فتوکپی اسناد، جعل سند محسوب نمیشود ! شاید برای شما هم پیش آمده که کسی فتوکپی سند یا مدرکی را برای اثبات ادعایی به شما ارایه کرده باشد ، البته این اتفاق بیشتر در دادگاه ها و ادارات می افتد و امکان دارد در فتوکپی سند، تغییراتی داده شده باشد که با اصل آن برابر نباشد یا اصولا چنین سندی وجود خارجی نداشته باشد. اخیرا وکالت پرونده ای را پذیرفتم با موضوع مشابه بالا که طی آن متهم (موکل اینجانب) با ارایه یکبرگ فتوکپی از یک سند مدعی حقی شده بود و مرجع دریافت کننده فتوکپی درصدد بررسی درستی مندرجات فتوکپی برآمد ونهایتا غیرواقعی بودن آن فتوکپی ثابت شد. آن مرجع نیز با عنوان اتهامی "جعل سند و استفاده از سند مجعول" از موکل اینجانب شکایت کرد ونهایتا متهم با صدور حکم قطعی شعبه بیستم دادگاه تجدیدنظر استان تهران ، از اتهامات فوق تبرئه شد. حال اول به تعریف جرم جعل می پردازم و سپس حکم دادگاه را نقل می کنم: به موجب ماده 523 قانون مجازات اسلامی تعریف جعل عبارت است از " ساختن نوشته یا سند یا ساختن مهر یا امضای اشخاص رسمی یا غیر رسمی خراشیدن یا تراشیدن یا قلم بردن یا الحاق یا محو یا اثبات یا سیاه کردن یا تقدیم یا تاریخ سند نسبت به تاریخ حقیقی یا الصَاق نوشته ای به نوشته دیگر یا بکار بردن مهر دیگری بدون اجازه صاحب آن " حکم دادگاه: ...از آنجا که متهم فتوکپی سند را جعل کرده و شاکی نیز از ارائه اصل آن عاجز بوده و از آنجائیکه جعل فتوکپی ، جعل محسوب نمی گردد از شمول مصادیق جعل سند خارج بوده و استفاده از سند مجعول هم به طریق اولی منتفی است... شعبه بیست دادگاه تجدیدنظر استان تهران بنابراین لازمست که در صورت دریافت هرگونه کپی سندی هریک از اقدامات زیر را انجام دهید: 1- اصل سند را مطالبه کرده و تا حصول اطمینان از درستی سند آن را نزد خود نگهدارید. 2- کپی برابر اصل شده سند را دریافت دارید. توجه به این نکته ضروریست که هر مهر "برابر اصل" برای مراجع قضایی و اثبات حق پذیرفتنی نیست بلکه مقصود از "برابر اصل" گواهی مراجعی است که قانونا حق چنین کاری را دارند مانند: دفتر اسناد رسمی و وکیل دادگستری و دفتر دادگاه. و بنظر می رسد مهرهای رایج دیگر در ادارات و بانکها و ... که عبارت "کپی برابراست" را منقوش می کنند چنین اعتباری را ندارد. مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
11-20-2012, 02:32 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
هنگامی که دارای شناختی درست و راستین باشیم ،نیرومندترین هستیم و هنگامی که کم شناخت باشیم پرترس ترین و ناتوان ترین ایم .از شناخت خود اغاز کنیم
منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
11-20-2012, 03:20 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
(11-14-2012 06:16 PM)yu3f نوشته شده توسط: توی قصابی بودم که یه پیرزن اومد تو و یه گوشه وایستاد . با سلام و سپاس خداوندا اگر گرسنه ایم عزت اگر سیریم معرفت و در هر دو حالت همت عطا فرما |
|||
11-20-2012, 03:27 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
لامبورگینی رودستر زیبای آونتادور LP700-4 را با سقف دوتکه و طرحی متفاوت رونمایی کرد. شتابگیری این خودرو قدرتمند از صفر تا 100 کیلومتربرساعت به 3 ثانیه زمان نیاز دارد و حداکثر سرعت آن 350 کیلومتربرساعت خواهد بود.
![]() ![]() همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
11-22-2012, 02:16 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
این شعر کاندیدای شعر برگزیده سال ۲۰۰۵ شده. توسط یک کودک آفریقایی نوشته شده که در همان سال در سازمان ملل خوانده شد و استدلال شگفت انگیزی داره
. This poem was nominated poem of 2005. Written by an African kid, amazing thought : “When I born, I Black, When I grow up, I Black, When I go in Sun, I Black, When I scared, I Black, When I sick, I Black, And when I die, I still black… And you White fellow, When you born, you pink, When you grow up, you White, When you go in Sun, you Red, When you cold, you blue, When you scared, you yellow, When you sick, you Green, And when you die, you Gray…And you call me colore??? وقتی به دنیا میام، سیاهم، وقتی بزرگ میشم، سیاهم، وقتی میرم زیر آفتاب، سیاهم، وقتی می ترسم، سیاهم، وقتی مریض میشم، سیاهم، وقتی می میرم، هنوزم سیاهم… و تو، آدم سفید، وقتی به دنیا میای، صورتی ای، وقتی بزرگ میشی، سفیدی، وقتی میری زیر آفتاب، قرمزی، وقتی سردت میشه، آبی ای، وقتی می ترسی، زردی، وقتی مریض میشی، سبزی، و وقتی می میری، خاکستری ای… و تو به من میگی رنگین پوست؟؟؟ ![]() همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سلام و احوالپرسی در نقاط مختلف دنیا... | mallarme | 0 | 757 |
05-13-2013 10:12 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
نحوه خواستگاری در دورانهای مختلف! | صدفی | 3 | 1,706 |
06-13-2012 08:35 PM آخرین ارسال: sherafati |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان