ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست زمان کنونی: 09-23-2025, 07:49 PM |
|||||||
|
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
|
10-25-2012, 01:21 PM
ارسال: #101
|
|||
|
|||
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
(10-25-2012 01:07 PM)mehrshad_r نوشته شده توسط: سلام خسته نباشی دوست من ولی به خودت امیدوارم باش ما هنوز اون کار شمارو هم نتونستیم بکنیم دنبال زمین برای کاریم اطراف تهران هنوز گیر نیاوردیم موفق باشی در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
11-16-2012, 07:21 PM
ارسال: #102
|
|||
|
|||
(10-25-2012 01:07 PM)mehrshad_r نوشته شده توسط: سلام سلام امیدوارم موفق شوید و این عالی هست که کار رو شروع کردید، فقط یک درخواستی دارم که حداقل ماهی یک بار ما رو در جریان کاری که انجام می دهید قرار دهید، از پیشرفت کار و همچنین از موانع و مشکلات و میزان هزینه ها تا ما هم از تجربه شما استفاده کنیم. همچنین دوستان دیگری هم اگر کار رو شروع کرده اند لطف کنند تجربیات خودشون رو بیان کنند. سپاسگذارم. ![]() |
|||
11-16-2012, 07:35 PM
ارسال: #103
|
|||
|
|||
با سلام دوستان فقط خواستم مطلبی رو بگم که اگر خواستید بعدش فراموش کنید من در همایشی با مدیران پسماند شهر تهران صحبت کردم که جناب مهندس تقوی به من گفتند در اولین کلمه دنبالش نرو
![]() بعد که اصرار کردم چرا گفتند من در راس اجرایی کار هستم و میگم اگر میتونی صادرات کنی برو اگر نمیتونی صادرات کنی نرو چون در فاز تولید از طریق پسماندها حتی مسئولی از بازیافت قزوین هم بود که گفت ما هرچقدر هم تفکیک زباله کنیم در آخر باز هم خرده شیشه و مواد دیگر رو داریم و در انتها برای تولید کود دچار مشکل میشید چون قابل تبدیل به کود نمیشن و گفتند که اروپایی ها دستگاه هایی برای تفکیک زباله به طور کامل دارند که برای اینکار مناسبه و ما چون نداریم نمیتونیم و زباله رو میسوزونیم و حداکثر ازش برق میگیریم کس دیگه ای هم گفت ببین تو خودت کشاورز در صورتیکه کود دامی رو بهت 20 تومن به طور متوسط میفروشن و جد در جد با این کار نون خوردی و همین روش رو داشتی و سوادت هم اکثرا کم هستش خب هیچ وقت همچین ریسکی نمیکنی که از اینها استفاده کنی که حداقل قیمتش 300-400 تومنه و اگر در برابر کود شیمیایی بخوای جایگزینش کنی اینهم باید بهت بگم که دولت داره برای این کود سوپسید میده و بسیار ارزونتر از این در موجموع میشه و سیاست های حمایتی برای کود شیمیایی هست خلاصه اینقدر گفتن که دیدم انگار ... ![]() در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
11-17-2012, 10:57 PM
ارسال: #104
|
|||
|
|||
(11-16-2012 07:35 PM)thebigsatan نوشته شده توسط: با سلام دوستان فقط خواستم مطلبی رو بگم که اگر خواستید بعدش فراموش کنید من در همایشی با مدیران پسماند شهر تهران صحبت کردم که جناب مهندس تقوی به من گفتند در اولین کلمه دنبالش نرومن روی عرضه رایگان کود به یه کشاورز برتر فکر کردم . یکم هزینش بالاست ولی در صورت موفقیت میترکونه . در ضمن من من یه چیزایی شنیدم که چون نون بعضی آقاها وآقازاده ها آجر می شه . سنگ می ندازن جلو پا . ولی اشکال نداره باید با اون سنگا پله ساخت حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
11-17-2012, 11:07 PM
ارسال: #105
|
|||
|
|||
(11-16-2012 07:35 PM)thebigsatan نوشته شده توسط: با سلام دوستان فقط خواستم مطلبی رو بگم که اگر خواستید بعدش فراموش کنید من در همایشی با مدیران پسماند شهر تهران صحبت کردم که جناب مهندس تقوی به من گفتند در اولین کلمه دنبالش نرو دوست عزیز تفکیک زباله فقط کود نیست.تفکیک پت - آهن آلات - کارتن و مقوا و....از این راه بیشتر می شود پول درآورد. دوست عزیز من چند سال قبل فعالیتهای داشتم. لینک وبلاگ من در ارتباط با موضوع. البته تعطیلش کردم و بروز نمی شود. http://www.rahnama1378.blogfa.com/ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-17-2012, 11:08 PM
ارسال: #106
|
|||
|
|||
(11-17-2012 10:57 PM)mjdehghani نوشته شده توسط:(11-16-2012 07:35 PM)thebigsatan نوشته شده توسط: با سلام دوستان فقط خواستم مطلبی رو بگم که اگر خواستید بعدش فراموش کنید من در همایشی با مدیران پسماند شهر تهران صحبت کردم که جناب مهندس تقوی به من گفتند در اولین کلمه دنبالش نرومن روی عرضه رایگان کود به یه کشاورز برتر فکر کردم . یکم هزینش بالاست ولی در صورت موفقیت میترکونه . آقای دهقانی عزیز اتفاقا چه خوب شما جواب دادید این طرح اگر جایی داشته باشه پیش بردنش اون کسانی ام که موفق شدن توش یجورایی زدن تو کار صادرات همون حرفی که آقای مهندس تقوی گفتن من جایی رفتم که الان تلویزیون هم کارشون رو پخش کرد به روشی عجیب غریب داره کار رو اجاره میده مردم که 25 تومن برای هر سبد میگیره که نمیدونم چطوری و با چه منطقی میصرفه که بماند یکی بهم گفت که شاید اسمش نخواد بیاد و میشناسیش که برای اونها صرف داره این کارها اونها ام هم دارن تولید میکنن هم با این روشه پول خودشون رو در میارن ولی درکل ما که این طرح رو گذاشتیم کنار چون بازیافت گفت ما کمکتون میکنیم در مورد زمین و زباله ولی فایده نداره دیدم با این شرح نریم بهتره شایدم به قول تو نمیذارن کسی کار کنه ![]() در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
11-17-2012, 11:13 PM
ارسال: #107
|
|||
|
|||
(11-17-2012 11:07 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(11-16-2012 07:35 PM)thebigsatan نوشته شده توسط: با سلام دوستان فقط خواستم مطلبی رو بگم که اگر خواستید بعدش فراموش کنید من در همایشی با مدیران پسماند شهر تهران صحبت کردم که جناب مهندس تقوی به من گفتند در اولین کلمه دنبالش نرو سلام بله درست میفرمایید ولی اینها که دیگه اصلا وارد یه جریان هایی میشه که خدا عالمه این کاری بود که یه مقدار تازه بود و به قول معروف دست زیاد داخلش نبود اگر کسی از دوستان خواست به اتحادیه صنایع بازیافت مراجعه کنه که طبق صحبتهای رییسشون با من حمایت هم میکنند ولی دیگه نمیدونم دقیقا چطور و البته بازیافت هم حمایت خودش رو داره ولی فکر نمیکنم این مواد مثل پلاستیک و صنایع فلزی رو به اشخاصی مثل بنده بدهن چون ارزش رو خودشون میدونن در مورد اینکار ما زباله تر میخواستیم ازشون که به قول خودشون میسوزونند بیشتر و یا کمپوست تولید میکنند در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
11-27-2012, 07:10 PM
ارسال: #108
|
|||
|
|||
سبد اولی که اواخر شهریور راه انداختم :
![]() [undefined=undefined]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/148396_297368397030264_149999389_n.jpg [/undefined] بعد از حدود 10 هفته تبدیل شد به این دو سبد: ![]() [undefined=undefined]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/926_297392377027866_311124517_n.jpg[/undefined] ( عکس ها و مراحل کار رو از https://www.ف/ی/س/ب/و/ک.com/Kmpwst هم میشه دید.) حدود 1 کیلو هم از کمپوستش برداشت کردم. باقی رو گذاشتم برای استفاده خود کرمها. سبد اول حدود 10-12 کیلو وزن داشت و این دو تا سبد هم مجموعن حدود 20 کیلو هستن. هفته ای یک بار هم با آشغال خوراکی و تفاله چائی و ته مونده سبزیجات و میوه جات ازشون پذیرائی میکنم اگر هر سه ماه بتونم 2 برابرش کنم تا عید سال دیگه حدود 64 تائی سبد میشه ![]() |
|||
11-27-2012, 07:51 PM
ارسال: #109
|
|||
|
|||
سلام
آقا مهرشاد تصاویر دیده نمیشن مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
11-28-2012, 12:53 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-28-2012 01:47 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #110
|
|||
|
|||
تصاویر برای دوستانی که ندیدند
![]() ![]() مهرشاد جان برای کف و دیواره ها بهتره به جای مقوا از توری های پشه بند که ارزان هم هست استفاده کنی به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی | mmmjjj | 35 | 7,673 |
11-08-2013 01:35 PM آخرین ارسال: mmmjjj |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان