ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

روشهایی مفید جهت کاهش هزینه های زندگی
زمان کنونی: 09-25-2025, 07:15 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 212
بازدید: 26910

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روشهایی مفید جهت کاهش هزینه های زندگی
10-14-2012, 11:52 PM
ارسال: #121
RE: راهی جالب برای کاهش هزینه ها(ابتکار خودم)
(10-14-2012 09:28 PM)Delta.H نوشته شده توسط:  برای عکس های پرسنلی کیفیت چندان مطرح نیست و همان پرینت رنگی لیزری کفایت میکند.

برای عکس بیشتر کاغذ مخصوص عکس مطرحه. کیفیت هم بالاتر باشه بهتره اما چون اندازه کوچیکه کیفیت زیاد تحت تاثیر قرار نمی گیره Smile

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-15-2012, 12:06 AM
ارسال: #122
آقا یوسف عزیز اشاره ای داشتند به :
همین کار رو می تونید از طریق سایت عکس پرینت انجام بدید. من همیشه از این سایت پرینت می کنم.
لطفا در صورت امکتن لینک سایت را قرار دهید.ممنون.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-15-2012, 12:25 AM
ارسال: #123
ببخشید نمی تونستم پستم رو ادیت کنم پست جدید دادم.

سایت عکس پرینت - کلیک کنید

البته این سایت خدمات زیادی میده من در رابطه با این موضوع عرض کردم Smile

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
10-15-2012, 12:48 AM
ارسال: #124
آقا یوسف عزیز ممنونم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-15-2012, 07:36 PM
ارسال: #125
RE: 14راه برای اینکه شما کمتر خرج کنید!
خیلی جالب بود یک لحظه فکر کردم تاپیک دیزاین و طراحی انرژی مثبت منزله چون خیلی برام اهمیت داره
اما واقعا زیبا بود
10-16-2012, 08:20 PM
ارسال: #126
RE: خبرهای داغ صدفی
مقصران گرانی معرفی شدند

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان پس از مدتها سکوت، با اعلام جزئیاتی از دلایل افزایش قیمت ها و معرفی مقصران گرانی، سهم نظام توزیع در گرانی‌ها را اندک دانست و از آماده باش پنج نهاد اجرایی و انتظامی برای مقابله با گران‌فروشان خبر داد.

به گزارش همراهان نیوز به نقل از فارس، سید جواد تقوی صبح امروز در یک نشست خبری درخصوص بررسی دلایل افزایش قیمت کالاهای مختلف گفت: در سه ماهه پایانی سال 90 نرخ پایه ارز رسمی 17 درصد افزایش قیمت داشت که این 17 درصد در تمام کالاها خودش را نشان داد و پس از آن در سال 91 شیب قیمتی بسیار شدیدی اتفاق افتاد.

وی افزود: تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی در سال جاری به سختی انجام شد، بنابراین آنچه در سه ماهه اول سال 91 با آن مواجه شدیم شرایط خیز قیمتی بود و به همین دلیل از اوایل تیرماه بنگاه‌ها به شدت دنبال اصلاح نرخ بودند.

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: مهمترین عامل فشار بر قیمت‌ها بورس کالا است؛ چرا که بیش از 8 هزار واحد صنعتی مواد اولیه خود را از طریق بورس کالا تهیه می‌کنند و هر گونه نوسان و افزایش قمیت در بورس کالا باعث افزایش قیمت نهایی می‌شود.

وی افزود: افزایش قیمت کالاها در بورس کالا در سال 90 بیش از 100 درصد بوده است و از طرف دیگر نرخ حمل و نقل نیز افزایش قیمت 25 درصدی داشته، نرخ دستمزدها افزایش 18 درصدی، مالیات بر ارزش افزوده هر سال یک درصد افزایش قیمت داشته و به همه اینها باید نرخ بیمه و قیمت سلف خری محصولات زراعی و کشاورزی را هم باید اضافه کرد که به صورت توافقی بوده و در واقع همه افزایش قیمت‌ها قبل از حلقه توزیع اتفاق می‌افتد البته بخش اندکی از دلایل افزایش قیمت ها نیز به نظام توزیع بر‌می‌گردد.

معاون وزیر صنعت گفت: کارگروه کنترل بازار برای بهره‌گیری از ظرفیت همه دستگاهها نظیر وزارت کشور، وزارت صنعت، وزارت دادگستری، بانک مرکزی و نیروی انتظامی، کمیته تشدید بازرسی‌ها را تشکیل داده است تا در یک زمان کوتاه با متخلفین برخورد کند.

وی افزود: این کمیته از 23 مهر ماه کار خود را آغاز کرده و دستورالعمل آن به همه استان‌ها ابلاغ شده است و در همان هفته اول کار یک انبار 500 تنی برنج هندی و همچنین کالای پتروشیمی احتکار شده به حجم 5 هزار تن کشف شده است.

تقوی درخصوص افزایش قیمت لبنیات گفت: کنجاله سویا از مرداد ماه سال 90 تا مرداد ماه سال 91، 130 درصد افزایش قیمت جهانی داشته است لذا این افزایش قیمت نهاده‌های دامی در جایی باید خودش را نشان دهد؛ البته تخلف‌هایی هم صورت گرفته است که با آنها برخورد کرده‌ایم اما مگر می‌شود که اگر کسی تخلف کرده است گردنش را بزنیم؛ آیا قانون این اجازه را می‌دهد.

وی درخصوص دلایل افزایش قیمت خودرو گفت: خودروسازان باید 5 شرط تنظیم بازار، خدمات پس از فروش، رعایت استاندارد، رعایت دوره زمانی تعیین قیمت و همچنین انتقال تغییر قیمت‌ها و افزایش‌ها به قطعه سازان را رعایت کنند لذا هر خودرویی که تا قبل از دوازدهم مهرماه تحویل گرفته شده باشد باید به قیمت سابق عرضه شود و اگر مبلغی بیشتر گرفته شده است باید برگردانده شود.

وی افزود: ما همه آپشن‌ها را برای خودروسازها محاسبه کرده‌ایم لذا خودروساز حق اضافه‌خواهی برای هیچ‌یک از آپشن‌ها را ندارد.

وی درخصوص نوسانات شدید قیمت مواد اولیه در بورس کالاها هم گفت: یک کمیته تخصصی برای بررسی بورس کالا تشکیل شده است و برخی کارخانجاتی که کالای خود را به بورس عرضه نمی‌کردند مکلف شده‌اند تا کالای خود را عرضه کنند.

تقوی گفت: درخصوص کالاهای اساسی و ضروری مردم در شرایط بسیار خوبی هستیم.

وی افزود: باید توجه داشته باشیم که برخی از کالاها مثل فولاد و آلومینیوم بین 2 تا 3 برابر افزایش قیمت داشته‌اند و همچنین مواد اولیه کالاهای بسته‌بندی نیز با افزایش قیمت شدید در بورس کالا مواجه بوده‌‌اند لذا اگر با افزایش قیمت منطقی واحدهای تولیدی موافقت نکنیم تولید از چرخه خارج می‌شود.

وی با اشاره به اولویت‌بندی‌های ارزی گفت: تمام کالاهایی که ارز مرجع یا ارز مبادلاتی دریافت کنند به لحاظ قیمتی و نحوه عرضه مورد بررسی قرار می‌گیرند و اولویت دهم ارز مرکز مبادلات نمی‌گیرد و تنها بخشی از اولویت نهم ارز مبادلاتی دریافت خواهد کرد.

رئیس سازمان حمایت گفت: از ابتدای دی ماه 90 تا پایان شهریور ماه سال جاری 13.8 میلیارد دلار کالا با ارز مرجع گشایش اعتبار اسنادی شده است و در این میان 153 میلیارد تومان پرونده تخلف برای کسانی که ارز 1226 دریافت کرده ولی با قیمت ارز آزاد قیمت‌گذاری کرده‌اند تشکیل شده است که پرونده‌ها در 4 کالای مواد غذایی، خودرو، لاستیک و منسوجات بوده است و بررسی قیمت کالاهایی که ارز مرجع یا ارز مبادله‌ای دریافت می‌کنند طی یک هفته آینده تشدید می‌شود.

وی افزود: ذخایر استراتژیک و ذخایر احتیاطی کشور با ضریب 1.5 برابر موجود است و هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

معاون وزیر صنعت در پاسخ به انتقاد خبرنگاران در خصوص عدم کارایی سازمان حمایت و برآورده نشدن نظر مردم و همچنین آشفتگی و نوسان قیمت‌ها در بازار اظهار داشت: نباید انتظاری را که از دولت دارید از سازمان حمایت هم داشته باشید در اینجا یک نقطه تعارض وجود دارد باید مردم بتوانند تغییرات منطقی قیمت را از تغییرات غیر منطقی قیمت تفکیک کنند ما اگر تغییر غیر منطقی قیمت را نپذیریم با عواملی مثل بیکاری، تعطیلی بنگاه، کاهش عرضه و در نهایت گرانی مواجه می‌شویم اما سعی می‌کنیم بدون آنکه اتفاقات فوق بیفتد با پذیرفتن تغییرات منطقی قیمت گرانی‌ها را بپذیریم.

وی افزود: امروز کشور در شرایط خاصی قرار دارد و کل ساختار نظام و همه قوا به دنبال حل مشکلات و تلطیف اوضاع هستند، مسئول گرانی‌ها فقط سازمان حمایت نیست امروز همه قوا به دنبال حل مشکلات هستند اما باید توجه داشته باشید که متخلفین هم بیکار ننشسته‌اند و هر روز هم به دنبال کار جدیدی هستند.

تقوی گفت: دولت تصمیم گرفته است تا تمام کالاهایی را که با ارز مرجع وارد کشور می‌شود، صادرات مجدد آنها ممنوع باشد و اگر از کالای وارداتی با ارز مرجع کالایی ساخته شده و صادرات شود باید مابه‌التفاوت ارز مرجع و ارز مبادله‌ای پرداخت شود.

وی دلیل افزایش قیمت روغن‌نباتی را وابستگی 90 درصدی این کالای اساسی به واردات دانست و گفت: قیمت روغن نباتی تحت تأثیر سه عامل قیمت جهانی، نرخ ارز و مواد اولیه بسته‌بندی افزایش داشته است.

وی همچنین در پاسخ به سؤال فارس درباره اعتبار تغییرات قیمتی خودرو اظهار داشت: تغییرات قیمت خودرو تا حداکثر 10 درصد تغییرات قیمت ارز مبادلاتی اعتبار دارد و اگر قیمت ارز مبادلاتی بیشتر از 10 درصد افزایش داشته باشد در خصوص تغییر قیمت خودرو تصمیم‌گیری می‌شود.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
10-18-2012, 12:45 PM
ارسال: #127
اقتصاد ایران اینبار از هم می پاشد!

یک مقام ناشناس اروپایی به لس آنجلس تایمز وعده فروپاشی تا بهار را داده است.

به گزارش «ندای انقلاب»، پس از پیش گویی ۴ ماه قبل مشاور اتحادیه اروپا در موضوع تحریم های اقتصادی ایران مبنی بر فروپاشی جمهوری اسلامی ایران، اینبار یک مقام ناشناس اروپایی به لس آنجلس تایمز وعده فروپاشی تا بهار را داده است.
به نوشته این روزنامه یک دیپلمات اروپایی،که نخواست نامش فاش شود، در گفت و گو با روزنامه لس آنجلس تایمز مدعی شده «برخی دولتهای غربی معتقدند اقتصاد ایران در سراشیبی سقوط است و احتمالا تا بهار آینده متلاشی شود!»
نکته جالب این تحلیل مقام اروپایی، اشاره وی به عوامل موثر در بروز چنین عارضه ای است به طوریکه وی می گوید: دلیل فروپاشی اقتصاد ایران ترکیبی از فشار تحریم های بین المللی، تحریم نفت و سوءمدیریت در ایران است.
البته از انتشار این تحلیل هنوز زمان کوتاهی نگذشته بود که کلیف کوپچان، دیپلمات پیشین وزارت امورخارجۀ آمریکا کوشید تا این اظهار نظر به دور از واقعیت را اینگونه اصلاح کند: «پیش بینی زمان فروپاشی اقتصاد ایران به سبب عناصر گوناگونی که در این روند دخیلند، بسیار پیچیده و دشوار است.»
این درحالیست که رهبر معظم انقلاب در جمع صمیمی مردم خراسان شمالی ضمن اشاره به تحریمهای جدید اتحادیه اروپا علیه ملت ایران فرموده بودند: غرب کوچکتر از آن است که ملت ایران را به زانو درآورد.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
10-18-2012, 10:59 PM
ارسال: #128
کاش هرچه زودتر اقای کاظمی صندوق قوی وبا پشتوانه مالی اعضا رو کاراش روبراه بشه از این همه ایده بکر برای اعضا انجمن فرصت بهره برداری فراهم بشه

هر ایده ای در فکر ادمی متولد شود سرانجام درواقعیت قابل تحقق وتنها بسته به تلاش ادمی زمان می برد
10-19-2012, 01:36 AM
ارسال: #129
مرتبط با فرمایش آقای گل محمدی من هم میخوام کاری که خودم انجام دادم رو عرض کنم.
برای عروسیم از قبل با عکاس هماهنگ کردم که عکس هام رو روی سی دی می خوام. گفت psd رو نمیدما. گفتم باشه. تو فقط برام روتوش کن. بعد اصل عکس ها و نسخه روتوش شده رو بده بهم. چندتاش رو هم برام آتلیه ای کار کن(بک گراند بذار).
اون موقع که من این درخواست رو ازش داشتم به این خاطر بود که اولا آدم خیلی سخت گیری هستم و برای عکس های عروسیم دنبال ایده هایی متفاوت بودم که هماهنگ با خاطراتم باشه. بعلاوه از عکس های چاپ شده و آلبوم کاغذی خوشم نمیاد. دوست داشتم آلبوم های الکترونیکی از عکس هام بسازم و دی وی دی هاش رو بایگانی کنم. امنیتش هم بیشتره!
طبق قرارمون قرار شد سه تا هم شاسی بزنه برامون. اگه درست یادم باشه اونموقع گفت هر شاسی 70 تومن براتون در میاد. اما چون عروسیمون یه شهر دیگه بود، اون روزیکه ما رفتیم اونجا گفت شاسی ها آماده نیست. ما هم بیخیال شدیم و با خودمون گفتیم خب فایل عکس ها رو که میدن. پس میگیریم و میبریم همون شهر محل زندگیمون بزنن رو شاسی.
بعدش وقتی رفتیم یه لابراتوار که عکس ها رو برامون بزنن رو شاسی، فهمیدیم همون سایز هر کدوم 35 تومن در میاد!!!!!!

خداینکرده نمیخوام کسب و کار کسی رو از رونق بندازم. ولی حساب کنید یه عکاسی و فیلمبرداری عروسی چقدر هزینه رو دست زوج های جوون میذاره. اینجا نمیخوام بحث فلسفی شروع کنم. ولی برا چی عکس میگیریم؟ برای خاطره شدنش. برای شخص من تماشای فیلم میکس نشده ی عروسیم که توش صداها و لحظه ها ریز و جزئی آورده شدن خیلی زیباتر از فیلم میکس شده ام هستش که همش توش به درخواست فیلمبردار نقش بازی کردیم!
و اما خلاصه ی عرائضم. بهتره در مورد عکاسی و فیلمبرداری مجالس و جشن ها همیشه خود فیلم رو از طرف بگیریم و بعد بدیم لابراتوارها برامون چاپ یا حالا میکس کنن. باور کنید هزینه ها نصف میشن.
10-19-2012, 08:27 PM
ارسال: #130
بنزین ۴۰۰ تومانی حذف می شود؟

تصمیم ستاد هدفمندی برای کاهش سهمیه بنزین آزاد (نیمه یارانه ای ) گمانه زنی هایی را در خصوص سرنوشت بنزین 400 تومانی به همراه داشته است.

به گزارش قدس انلاین به نقل از خبر آنلاین: چند روزی از انتشار خبر کاهش سهمیه بنزین آزاد خودروهای شخصی و آژانس ها می گذرد با اینحال هنوز هم در شرایطی که متقاضیان بنزین آزاد اغلب در هنگام سوخت گیری از کارتهای جایگاهداران استفاده می کنند و دلیل روشن برای اتخاذ چنین تصمیمی به سخنان سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی در گفت وگو با خبرآنلاین بر می گردد که تاکید دارد: شارژ کردن ماهانه 500 لیتر بنزین آزاد بار سنگینی بر سامانه تحمیل می کرده و برهمین اساس ستاد هدفمندی یارانه ها این رقم را کاهش داده است. البته توضیحات بیشتر شهیدی در ادامه گزارش خواهد آمد.

اما برخی از کارشناسان معتقدند حذف 200 لیتری بنزین آزادو یا همان نیمه یارانه ای در کارتهای خودروهای شخصی در راستای تصمیمی صورت گرفته که براساس آن سهمیه های 400 تومانی حذف و بنزین تک نرخی و به قیمت 700 تومان عرضه شود.

این درحالی است که این گمانه زنی توسط رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی تایید نمی شود و در عین حال تاکید می کند این شرکت دستورات ستاد هدفمندی یارانه ها را اجرایی می کند و خود نقشی در سیاست گذاری ندارد.

براساس اظهارات شهیدی ، کاهش سهمیه بنزین نیمه یارانه ای خودروهای شخصی و آژانس ها و خودروهای مسافربر شخصی دوگانه سوز در شهریورماه توسط ستاد هدفمندی به آنان ابلاغ شده و موظف بوده اند از اول مهرماه اینکار را انجام بدهند.

وی در پاسخ به این سوال که اتخاذ چنین تصمیمی چه سیاست اجرایی را دنبال می کرده است آنهم در شرایطی که اکثر مردم بنزین آزاد خود را از طریق کارتهای سوخت جایگاه ها دریافت می کنند، متذکرشد: ستاد هدفمندی یارانه برای کاهش بار سامانه آنهم در شرایطی که هیچ کس از این سهمیه به طور کامل استفاده نمی کرده است چنین تصمیمی گرفته است.

وقتی از شهیدی می پرسیم که مگر این 500 لیترها در هرماه برروی هم انباشته می شوند، تاکید می کند: خیر در هرماه این سهمیه کاملا حذف و سهمیه جدید جایگزین می شود. اتخاذ چنین تصمیمی در حالی است که روزانه حدود 60 میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف می شود و با توجه به افزایش نرخ ارز قیمت این فراورده بسیار بالاتر از نرخ فروش آن در کشور است.

بنابراین آنچه که می توان به یقین حدس زد آنهم در شرایطی که همین تفاوت قیمت باعث از سر گرفتن قاچاق بنزین در کشور شده این است که به نظر می رسد ستاد هدفمندی یارانه ها به دنبال راهکاری برای مهار قاچاق بنزین و حل مشکل رشد مصرف این فراورده در کشور است و به زودی باید شاهد اجرای سیاستی جدید در این خصوص بود. هرچند که بیشترین حدس ها به سمت حذف سهمیه 400 تومانی بنزین گرایش دارد.

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راه های پس انداز کدامند؟ manali 20 6,140 12-03-2018 02:33 PM
آخرین ارسال: ehsan_info
  صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد iranboy 7 2,597 07-18-2015 09:36 PM
آخرین ارسال: odise
  هزینه های زندگی 123456 9 3,985 07-18-2015 12:09 AM
آخرین ارسال: مهدی نجیب زادگان
  کاهش هزینه های زندگی بر اساس تجارب اعضای محترم mamo 7 2,396 11-15-2014 06:34 PM
آخرین ارسال: maral 777
  « چند توصیه برای تلفن‌های همراهی که در آب می‌افتند » soltan_sal 0 1,024 01-21-2013 09:04 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  روش‌های مناسب برای شستن شلوار جین mallarme 1 2,121 12-03-2012 09:57 PM
آخرین ارسال: Peanut
  ایده برای کاهش هزینه در جشن با تفکر خلاق sherafati 9 3,272 06-25-2012 06:58 PM
آخرین ارسال: sherafati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS