ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

با مرگ بن لادن این دانشجو میلیونر شد
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی
پاسخ: 38
بازدید: 10456

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امیتازات : 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با مرگ بن لادن این دانشجو میلیونر شد
07-07-2011, 11:03 AM
ارسال: #21
RE: با مرگ بن لادن این دانشجو میلیونر شد
ببینید دوست عزیز شما میگید ما کیفیت بالا را همراه با قیمت بالا بفروشیم.
به نظر من این یه تئوری می تونه باشه من که تو بازار تجربه دارم.میبینم که اصلا برای بیشتر مشتری ها کیفیت مهم نیست فقط قیمت مهمه.
و حاضر نیستند بیشتر از یه اندازه خاصی به یه محصول پول بدن و اگر ما بخوایم جنسی رو با کیفیت بهتر و با قیمت بالاتر بفروشیم کس دیگه ای پیدا میشه و از ما ارزون تر میده و اون موقع ما موقعیت شغلی و اعتبارمونو از دست میدیم و میفهمیم که گاهی اوقات نباید یه همچین کاری رو کرد.

ولی اینم بگم اگر جنس ما یه جنس خاصی باشه و کسی نتونه به منبع فروش اون دسترسی پیدا کنه و یا اینکه کسانی که دسترسی دارند خیلی کم باشند می تونیم جنسمونو با یه قیمت عالی به مشتری بفروشیم

یه مثال عملی:

الان بازار مبل ایران تو یافت آباده همه ی کسانی که مبل میخوان میرن از این بازار میخرن.تو این بازار سود فراوانه و دقیقن حرف شما صدق می کنه. چون کسی که مبل می فروشه طرحاش ماله خودشه و میتونه هر قیمتی روی محصولش بزاره.

یک از دوستان من تولید کننده مبل های استیله . کل قیمت تموم شده 500هزار تومن میشه و وقتی مبلاش میره تو بازار مبل میشه 3 میلیون. همه هم فکر می کنن که دیگه آخرت مبله.

دوست عزیز اینجوریه . بازم سوال خاصی داری می تونی بپرسی. مطمئنا تجربه دوساله ی من تو بازار میتونه کمکت کنه.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-07-2011, 11:24 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-07-2011 11:25 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #22
خب این که گفتین تک تازی تو بازاره ! در حالی که هیچ رقیبی تو بازار نیست شما میتونید به شکل کاذب قیمت هاتون رو بالا ببرید .
یک نکته رو بگم ! به نظر من همیشه قیمت باید از کیفیت بالاتر باشه ! به طور مثال یه مبل پارچه باید به قیمت مبل چرمی عرضه بشه و در عوض مبل چرمی به قیمت مبل طلا !!! این مورد واقعا تو اکثر خریدار ها به خصوص تو مناطق اعیان نشین صدق میکنه !
چرا این گرون تره ؟ حتما یه ویژگی خاصی داره ؟ نه اگه معمولی بود که این قیمت رو نداشت و غیره
این یه مورد ، مورد دیگه سود این کاره :
مسلما سودی که از فروش 10-15 تا پراید صاحب سایپا میشه برابر با سودی که فروش یکی دو تا کمری به شرکت ایرتویا میده !
اگه کیفت رو به پنج دسته q1-q2-q3-q4-q5 تقسیم کنیم ، سود q1 مساوی و حتی کمتر از سود مثلا q3 هست .
این رو مطمئن باشید !
راستی تا یادم نرفت ، برند هم خیلی خیلی مهمه ....
در ضمن نظر دوستان هم بسیار مهم و تاثیر گذار خواهد بود ( حداقل در بخش قابل توجه ای از بازار )

[تصویر: start.gif]

07-07-2011, 05:44 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-07-2011 05:45 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #23
برند بودن خیلی مهمه .

ما باید همیشه در اولین محصولمون کیفیت رو عرضه کنیم و تو محصولات بعدی مون هم کیفیت باید باشه ولی میتونیم قیمتو بالا ببریم

من نمی دونم شما چند وقته تو بازارید ولی من تجربه کردم که تو بازار ایران سخته جنس فروختن.

شما تو چند مورد میتونید فروش بالایی داشته باشید و سود بالایی :

1-محصولتون برای رفع یکی از نیار های انسان ها باشه:مثلا برای آرامش پیدا کردن

2-محصولتون راهکاری برای یه کار سخت باشه

و ............

اگر محصولتون از این دو مورد و مورد هایی دیگه ای هم که هست پیروی کنه، مطمئنا میتونید بهتری فروش و بالاترین سودو داشته باشید.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
07-07-2011, 07:41 PM
ارسال: #24
میدونید راز اصلی موفقیت ما تو بازار ایران چیه ؟
تبلیغات درست + بسته بندی چشم گیر
اقا تو سیانور رو درست تبلیغ کنی براش ، سودت از خیلی کار ها بیشتر میشه ! به من ثابت شده که اگه کارم رو با 4 میلیون تومن شروع کردم ، باید واسش 16 میلیون تومن تبلیغ کنم .
هممون ایرانی هستیم ، نمیخوام توهین کنم ! ولی ما ایرانی ها عقلمون تو چشممونه ! 99/99 درصدمون اینجوری هستیم Big Grin
باور کنید اگه واقعا قشنگ بسته بندی شده باشه ، زهر هم باشه مردم میخرنش ، مخصوصا دختر ها .
به طور مثال
الان اکثر وسایل بهداشتی بسته بندی افتضاحی دارند ، دیروز رفته بودم واسه خواهرم تقویت کننده ناخن بگیرم ، یکی بود با بسته بندی معمولی 6 و خورده ای یکی دیگه بود خیلی قشنگ تر و چشم گیر تر 12 تومن ! خواهرمم همون 12 تومنی رو برداشت ، با اینکه مطمئنم کیفتشون یکیه ، ولی خیلی از اجناس ارایشی هنوز همون جعبه های مشکی با نوشته های ککرم رنگ یا بسته بندی کرم با عکس دختر های معمولی رو دارند ! میتونستن خیلی قشنگ تر بسته بندی بشن روژلبی رو با بدنه ی شبیه باربی که تو جعبه ی شیشه ای روی یه بالش ابریشمی گذاشته شده باشه به قیمت 70 تومن . مشتریه خاص خودش رو داره ... البت این مثال بود و یهو به ذهنم رسید .

07-07-2011, 11:15 PM
ارسال: #25
توجه به بسته بندی خیلی لازم است.اما اگر یک محصول مستقیم عرضه نشود تنها بر روی تبلیغات جذاب باید تمرکز کرد.ضمنا یکی از بهترین راه های تبلیغ روش تبلیغ سینه به سینه است( یا حتی کار ناجوانمردانه شایعه سازی) در این روش عیب آن زمانبر بودن و به ثمر نشستن آن در مدت طولانی است و مزیت آن تاثیر زیاد و فراموش نشدنی آن است.
شما ترجیح میدهید عطری را بخرید که دوستتان پیشنهاد خرید آن را می دهد و یا در مورد لوازم آرایش که فرمودید.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-08-2011, 12:01 AM
ارسال: #26
در یکی از سایت ها دیدم.به قیمت 16000 تومان با ارسال رایگان :

[تصویر: naser11.jpg]

آقا مهدی گلمحمدی در جلسه خصوصی طرحی برای تی شرت داشتندودوستان اگر طرح های جالب دیدید قرار دهید.مرسی

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

07-08-2011, 12:02 AM
ارسال: #27
اره اره با این کار هم موافقم ، باور میکنید هنوز هم که هنوزه من اشی مشی ، گلاب نادر ، تک ماکارون ، رب تبرک و .... رو به هزاران هزار جنس مشابه دیگه ترجیح میدم . البت یه نکته رو بگم ، بازاریابی ، بهتر بگم تجارت موفق تجارتی هست که نه تنها نظرات من و استاد گل محمدی و کاظمی ، بلکه هزاران هزار طرح ساده و پیشرفته در اون لحاظ بشه !

08-04-2011, 02:53 PM
ارسال: #28
سامان اربابی رو که همتون میشناسید ! تو برنامهی پارازیت صدای امریکا !
ببینید چه پیراهن های قشنگی طراحی کرده :
http://samanuscha.com/collections/all

08-04-2011, 08:15 PM
ارسال: #29
من به خاطر همین یک جمله یک اعتبار به اعتبار سبحان جان اضافه میکنم.
بدون شرح ولی با دنیائی از شرح :

تبلیغات درست + بسته بندی چشم گیر

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-13-2011, 02:21 AM
ارسال: #30
اینو نگاه کنید :
http://shop.iw3cup.ir/index.php?route=common/home

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راه کسب درامد در ایران با کلاس خوانندگی elham2020 0 507 01-12-2022 04:29 PM
آخرین ارسال: elham2020
  کسب درآمد با راه اندازی فروش لوازم جانبی ps4 minahasani 0 1,850 05-13-2020 12:24 PM
آخرین ارسال: minahasani
  دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس mohamad2011 56 31,689 10-16-2015 12:20 AM
آخرین ارسال: landsat
  مخترعی که با اسپری داوری ثروتمند شد لئوپارد 4 1,932 08-18-2015 11:02 PM
آخرین ارسال: پدرام0513
  ايجاد جنگل با الهام از سوراخ بيني شتر! کامیار کاظمی 3 1,612 04-18-2015 12:40 AM
آخرین ارسال: ham_missyou
  کسب درآمد از طریق فروش کارت تلفن با پورسانت 20 درصد khosroba 2 3,225 10-13-2014 11:43 PM
آخرین ارسال: iranbano
Question سایتی با ایده ای نوین MARYAR 2 1,376 06-25-2014 11:52 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  این روزها سرمایه‌گذاران بزرگ جهان سرمایه‌های خود را به کجا می‌برند؟ karafarin 1 2,234 08-11-2013 11:00 PM
آخرین ارسال: Poacher
  پروژه بسیار جالب یک دانشجو مهدی گل محمدی 9 5,208 07-04-2013 05:57 PM
آخرین ارسال: amirsoltani
  این مطلبو حتما بخوانید ضرر نمیکنید yunespc 6 2,205 05-17-2013 07:01 PM
آخرین ارسال: Fela.Want
  برای استفاده از این کلکسیون ایده بدین hisabba2003 12 4,909 11-15-2012 07:58 PM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  10 ایده ی جالب و عجیب که میلیونر ساختند !! azunited 0 2,853 09-28-2012 06:52 PM
آخرین ارسال: azunited
  کسب درامد از این سایت mrhm 19 5,501 06-03-2012 02:27 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد
  شناخت آینده با هدف کسب درآمد اقاي ايـــده 0 1,571 02-12-2012 01:39 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  تاريخچه بلوجين، شلواري كه نماد طغيان شد! مصطفي 0 1,140 08-17-2011 12:57 AM
آخرین ارسال: مصطفي

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS