ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سفر ماوراء
زمان کنونی: 09-26-2025, 11:25 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
نویسنده: z_piravar
آخرین ارسال: mosafer bedar
پاسخ: 19
بازدید: 3807

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات : 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفر ماوراء
08-11-2011, 01:16 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-11-2011 01:17 PM، توسط mosafer bedar.)
ارسال: #11
RE: سفر ماوراء
(08-11-2011 10:07 AM)z_piravar نوشته شده توسط:  سلام به دوستانی که با مهربانی به من جواب دادن برای آن دسته از کسانی که ناراحت شدند من گفتند دوست دارم هر چه زودتر بمیرم باید به عرض برسانم که منظورم این بود که زودتر پیش خدا بروم نه اینکه از این زندگی خسته شده ام و یا این که من با دیدن فیلم 5 کیلومتر تا بهشت این شرایط برای من ایجاد شده موافق نیستم چون قبل از اینکه این فیلم شروع شود رویای من اتفاق افتاد که بعد از اون رویا بود که روحم از بدنم بیرون امد هر چند که من فیلم 5 کیلومتر تا بهشت به نظرم خیلی خوب هست و همه ما را به یاد خدا می اندازد و قدرت پروردگارمان را نشان می دهد و از این فیلم می توانیم درس بزرگی بگیرم که برای همه آنهایی که از این دنیا رفته اند طلب مغفرت کنیم چه مسلمان باشند و چه کافر حتما دوستان می گویند که چرا برای کافران هم دعای خیر کنیم زیرا من به این اعتقاد دارم که چون خدا بخشنده و مهربان هست و بخشندگی و مهربانیش شامل حال هم مسلمان و هم کافر در این دنیا می شود چرا ما انسانها این صفت خوب خدا را به ارث نبریم و بین مسلمان و کافر تبعیض قائل نشیم و یادمان باشد که ما هم یک روزی از این دنیا خواهیم رفت و در آن لحظه ما نیاز به دعای دیگران خواهیم داشت. پس بکوشیم که صفت خوب خدا را به ارث ببریم و در این دنیا به کار ببریم .
اما بابت این قضیه باید بگم که خیلی دوست دارم بازم در آن شرایط باشم اگر دوستانی در این زمینه تجربه ای دارند به من بگویند که چگونه می توانم بازم در این وضعیت قرار بگیرم .
و اما اگر باز این وضعیت خارج شدن روح از بدنم بازم برای من اتفاق افتاد در اینجا باز هم مطرح خواهم کرد امیدوارم که لطف خدا باز شامل حال من بشود و من بتوانم بازم هم روحم را از بدنم جدا کنم.

با سلام
دوست عزیز به موضوعی که شما اشاره داشتید اصطلاحا می گویند خروج روح از بدن که یک نوع تکنیک در علوم فرا روانشناسی می باشد و همگان به فرا خور حال ظرفیت فرد ،آگاهی و تمرین وممارست می توانند به صورت ارادی به این حالت برسند و چیزی عجیب و به دور از ذهن نیست وهمچنین ترس آور هم نیست پس این یک تکنیک است که بعضا افرادی به صورت غیر ارادی در بعضی از شرایط برای افراد روی میدهد و ربطی هم به مسئله ایمان یا بی ایمانی و یا به مکتب آئین و یا کیش خاصی هم مربوط نمی شود که اگر مجال شد بیشتر توضیح خواهم داد.
اجازه دهید مختصری در این رابطه توضیح دهم ببنید انسان از سه جز یا سه بدن تشکیل شده اول بدن فیزیکی همانی که شما هرروز آن را می بینید ولمسش می کنید دوم بدن اثیری ( شعله آتش ) یا بدن اتری که بسیار لطیف وسیال می باشد و بالاخره جز سوم روح ،که درون بدن اثیری قراردارد . یعنی اینکه روح درون بدن اثیری وبدن اثیری داخل بدن فیزیکی قرار دارند .خوب بدن فیزیکی توسط رشته هایی به بدن اثیری متصل می باشند که اصطلاحا به طنابهای اثیری معروف هستند.
انسان تا زمانی که زنده می باشد بدن اثیری توسط این طنابها به بدن فیزیکی متصل می باشد و وقتی می میرد این طنابها از بدن فیزیکی قطع می شود و در واقع مرگ حتمی است . وقتی ما خواب هستیم بدن اثیری از بدن جدا شده (رویا دیدن )و سفر خود رابه جهان هستی آغاز می کند ولی هنوز طنابهای اثیری با بدن فیزیکی متصل می باشد وفرد زنده می باشد حال به هر دلیل اگر این طنابها قطع شود آن زمان مرگ بوجود می آید.
حالت شما مثل یک رویا دیدن می باشد ولی رویا دیدنی که تحت کنترل می باشد یعنی اینکه شما هوشیارانه رویای خود را کنترل می کنید .و.........
بنده مجبور شدم بصورت خیلی کلی و مختصر توضیح بدهم اگر تمایل داشته باشید به ادامه بحث و یا سوالی باشد بفرمائید در حد توان در اختیار دوستان می باشم.

سلام به شما دوست خوبم .
می خواستم بدانم که شما هم آیا این خارج شدن روح از بدنتان برایتان اتفاق افتاده هست یا نه و اگر افتاده چگونه این کار را کرده اید و یا مثل من خود به خود اتفاق افتاده است و اگر راهی را می دانید که به من کمک می کند که بتوانم باز روحم را از بدنم جدا کنم را برای من توضیح دهید تا بتوانم باز روحم را از بدنم جدا کنم امیدوارم که لایق این باشم که بتوانم روحم را از بدنم جدا کنم .

[/quote]

دوست عزیز تجربیاتی دارم شما از طریق تکنیکهای برون فکنی می توانید به مرحله خروج به صورت ارادی اقدام کنیدکه هیچ ضرری ندارد . بنده درزمان مناسب به آن خواهم پرداخت و یا اینکه منابعی معرفی خواهم کرد تا شما هم بتوانید استفاده مفید از این علم ببرید چیزی که به شما الان توصیه می شود این است که تما م جزئیات را برای خود بنویس ، تما م جزئیات و فعلا خیلی کنجکاوی نکن تا خودش مسیر خودش را پیدا می کند پس اولین کاری که می کنید این است که تمام تجربیات خود را یاداشت کنی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-11-2011, 02:43 PM
ارسال: #12
ملیکای عزیز لطفا اگر تجربیات و مطالبی دارید محبت کنید حتما بنویسید.ممنون.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-11-2011, 06:21 PM
ارسال: #13
سلام

چند وقت پيش بطور اتفاقي به اين pdf برخوردم درباره سفر روح .

پيشنهاد ميكنم دوستان مطالعه كنند .

http://2upload.ir/download.php?id=182
08-11-2011, 06:43 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-11-2011 06:43 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #14
دوستان این بحث خارج از مباحث انجمن است اما چون بنظر علاقمندانی دارد بسته نخواهد شد.لطفا این بحث را در چهارچوب انجمن قرار دهید و دوستانی که تجربه دارند استفاده ای موردی و به این صورت میتوان از آن داشت؟

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-11-2011, 11:07 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-11-2011 11:17 PM، توسط mosafer bedar.)
ارسال: #15
(08-11-2011 06:21 PM)مصطفي نوشته شده توسط:  سلام

چند وقت پيش بطور اتفاقي به اين pdf برخوردم درباره سفر روح .

پيشنهاد ميكنم دوستان مطالعه كنند .

http://2upload.ir/download.php?id=182

دوست من تجربه ای که در این پی دی اف می باشد توسط یکی از دانش آموختگان اک می باشد که اگر کسی علاقه دارد فقط صرفا آن را بخواند چون شبهات خود را دارد
(08-11-2011 02:43 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  ملیکای عزیز لطفا اگر تجربیات و مطالبی دارید محبت کنید حتما بنویسید.ممنون.

به دیده منت استاد محترم البته بنده پیش استادی چون شما شاگردی خواهیم کرد
با اجازه و با یار ی حق مطالبی را خواهم نوشت که در شان دوستان انجمن باشد ودر راستای رسید به اهدافی که تعیین شدن یعنی میلیاردر شدن خوشحال می شوم با سپاس خود مجوز نوشتن را امضا بفرمائید باز هم متشکرم
با اجازه و با یار ی حق مطالبی را خواهم نوشت که در شان دوستان انجمن باشد ودر راستای رسید به اهدافی که تعیین شدن یعنی میلیاردر شدن خوشحال می شوم با سپاس خود مجوز نوشتن را امضا بفرمائید باز هم متشکرم
08-12-2011, 09:36 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-12-2011 09:38 AM، توسط z_piravar.)
ارسال: #16
سلام بچه ها
این بار هم روحم از بدنم جدا شد اما یک خورده نسبت به قبلی فرق می کرد. در آن وقتی روحم از بدنم جدا شد شروع کردم به گشت و گذار البته رفتم خونه قدیمی خودمون در اونجا عده ای من را دیدند و دنبالم کردند و خواستند من را بکشند اما نتونستند من بلافاصله پرواز کردم چون اونا نمی تونستند پرواز کنند در ضمن همراهم یک چیزی بود که اونا میخواستند از من بگیرند که نیروی من ضعیف بشه تا بتوانند من را نابود کنند.
از دوستان خواهشمندم که نظرشان در باره این قضیه اعلام نمایند.

ما نماینده خدا هستیم در روز زمین پس مثل خدا می توانیم چیزهای خوبی خلق کنیم . پس برخیز برای خلق چیزهای بهتر
08-12-2011, 11:26 AM
ارسال: #17
(08-12-2011 09:36 AM)z_piravar نوشته شده توسط:  سلام بچه ها
این بار هم روحم از بدنم جدا شد اما یک خورده نسبت به قبلی فرق می کرد. در آن وقتی روحم از بدنم جدا شد شروع کردم به گشت و گذار البته رفتم خونه قدیمی خودمون در اونجا عده ای من را دیدند و دنبالم کردند و خواستند من را بکشند اما نتونستند من بلافاصله پرواز کردم چون اونا نمی تونستند پرواز کنند در ضمن همراهم یک چیزی بود که اونا میخواستند از من بگیرند که نیروی من ضعیف بشه تا بتوانند من را نابود کنند.
از دوستان خواهشمندم که نظرشان در باره این قضیه اعلام نمایند.

سلام دوست گرامی
سعی کنید جزئیات خروج خود را یاداشت کنید .چند سوال زمان خروج کی بود ؟سیر شما به گذشته بود یا حال ( در منزل قدیمی)؟ موجودات از چه جنسی بودن ؟ خروج شما از کدام قسمت بدنتان بود؟ موقع برگشت چگونه و ا ز کدام طریق وارد بدن شدید؟
08-12-2011, 03:37 PM
ارسال: #18
سلام
اینکه روحم از بدنم جدا شد یکدفعه پیش اومد و خودم را در خانه قدیمی دیدم البته هنوز خونه قدیمی ما هست ولی در آنجا زندگی نمی کنیم و زمان حال بود و همه موجودات انسان بودند البته به نظر قیافه انسان داشتند و اومدن من به بدنم زیاد متوجه نشدم با سرو صدایی که ازخونه ای که در ان زندگی می کنم شنیدم بلافاصله جسمم بیدار شد.

ما نماینده خدا هستیم در روز زمین پس مثل خدا می توانیم چیزهای خوبی خلق کنیم . پس برخیز برای خلق چیزهای بهتر
08-12-2011, 11:05 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-12-2011 11:05 PM، توسط mosafer bedar.)
ارسال: #19
سلام دوست گرامی
با عمل ریلکیشن چقدر آشنا هستید ؟ اولین مرحله در خروج بدن دوم عمل ریلکسشن و تصور خلاق می باشد که بایستی با صبر وحوصله این اعمال انجام وجزئی وجود شود .
در حال حاضر توصیه می شود که عجله نکنید تا سر فرصت مطالبی خدمتتان عرض خواهم کرد که انشاالله مفید خواهد بود. فقط تاکید می کنم که تمام اتفاقات وشواهد را یاداشت کن تا اگر سوالی بود بتوانید بدرستی جواب بدهید . متشکرم
سلام دوست گرامی
با عمل ریلکیشن چقدر آشنا هستید ؟ اولین مرحله در خروج بدن دوم عمل ریلکسشن و تصور خلاق می باشد که بایستی با صبر وحوصله این اعمال انجام وجزئی وجود شود .
در حال حاضر توصیه می شود که عجله نکنید تا سر فرصت مطالبی خدمتتان عرض خواهم کرد که انشاالله مفید خواهد بود. فقط تاکید می کنم که تمام اتفاقات وشواهد را یاداشت کن تا اگر سوالی بود بتوانید بدرستی جواب بدهید . متشکرم
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS