ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ميلياردرها زمان کنونی: 09-27-2025, 12:45 AM |
|||||||
|
ميلياردرها
|
08-07-2011, 11:59 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ميلياردرها
موسس بزرگترین شرکت سازنده PC در جهان
الهام جوادی بری لام میلیاردر تایوانی، موسس و ريیس شرکت کوانتا کامپیوتر است. وی با ثروت 9/2 میلیارد دلار در سال 2010 از سوی مجله فوربز در جایگاه سیصد و چهل و دوم ثروتمندان جهان قرار گرفت. شرکت کوانتا کامپیوتر یکی از بزرگترین شرکتهای تولید کامپیوتر نوت بوک در جهان به شمار میرود؛ به طوری که یکی از مشتریان کلیدی آن، شرکتHP است. بری لام در سال 1949 در شانگهای به دنیا آمد و در هنگ کنگ بزرگ شد. پدر او حسابدار یک باشگاه در هنگکنگ بود. بری لام در دانشگاه ملی تایوان تحصیل کرد و از این دانشگاه در رشته الکترونیک در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد فارغالتحصیل شد. لام در سال 1973 به همراه یکی از همکلاسیهای قدیمش، شرکت کینپو را تاسيس كرد که یک شرکت سازنده ماشین حسابهای دستی بود. او توانست آن شرکت را تبدیل به بزرگترین تولیدکننده ماشین حساب در تایوان کند. بری لام در اواخر دهه 1980 به این نتیجه رسید که کامپیوترهای نوتبوک نسل بعدی بازارها را تسخیر خواهند کرد و به همین دلیل شرکت کینپو را رها کرد و در سال 1988 شرکت کوانتا کامپیوتر را راهاندازی کرد. بری لام شرکت کوانتا کامپیوتر را به کمک لئونگ، یکی از همکارانش و با سرمایه اولیهای در حدود 900 هزار دلار تاسیس کرد. بری لام در حال حاضر به عنوان یکی از افراد سرشناس و پیشتاز در حوزه تکنولوژی برتر (high-tech) شناخته میشود. ترکیبی از دانش مهندسی، تفکر نوآورانه و مهارتهای کارآفرینانه وی را قادر ساخته تا شرکت کوانتا را به یکی از بزرگترین شرکتهای تکنولوژی برتر در جهان تبدیل کند. مجله فورچون در سال 2006 شرکت کوانتا را به عنوان یکی از 500 شرکت برتر جهانی فورچون معرفی کرد و مجله فوربز نیز در سال 2007 این شرکت را به عنوان پانزدهمین شرکت برتر کامپیوتری معرفی کرد. این رتبه بالاترین رتبه کسب شده توسط شرکتهای تایوانی تا آن زمان بود. شرکت کوانتا محصولاتش را برای شرکتهایی چون اپل، کامپک، دل، گیتوی، هیولت پکارد (HP)، کسپر، سیسکو، فوجیتسو، گریکام، لنوو، LG، مکس دیتا، MPC، شرکت شارپ، زیمنس، سونی، سان مایکرو سیستمز و توشیبا تولید میکند. این شرکت بزرگترین تولیدکننده PC برای نوتبوکها در جهان است و همچنین به حوزههای دیگری مثل سرورها، دستگاههای ذخیرهسازی اطلاعات و ترمینالهای نمایشی کریستال مایع وارد شده است. شرکت کوانتا کامپیوتر در حال حاضر در صنایع تکنولوژی اطلاعات، سختافزارهای کامپیوتری و الکترونیک فعالیت میکند و محصولات اصلی آن نوت بوک، تلفنهای هوشمند (smart phones)، تلویزیونهای دیجیتال و غیره هستند.این شرکت علاوه بر ادامه افزایش رشد، کیفیت و ارزش خلق شده در کامپیوترهای نوت بوک خود، کسب و کارش را به کسب و کارهای دیگری چون سیستمهای شبکه سازمانی، بازیهای خانگی، ارتباطات موبایلی، خودروهای الکترونیک و لوازم الکترونیک خانگی گسترش داده است. درآمد شرکت کوانتا کامپیوتر در سال 2010 در حدود 8/37 میلیارد دلار برآورد شده است. بیش از 30 هزار نفر در سرتاسر جهان برای این شرکت مشغول به کار هستند که نزدیک به 3500 نفر از آنها در بخش تحقیق و توسعه و توسعه مهندسی فعالیت میکنند. شرکت کوانتا کامپیوتر در سرتاسر آسیا، آمریکا و اروپا مراکز فعالیت خود را برای ساخت و تولید محصولات و همچنین فراهم آوردن پشتیبانیهای لجستیک برای تحویل هرچه سریعتر محصولاتش در هر کجای جهان بنا کرده است. بری لام ازدواج کرده و دو فرزند دارد. وی در حال حاضر ساکن تایپه است. او در حوزه هنر نیز فعال است. بری لام در حال حاضر مدیریت گروه تئاتر کلاود گیت و همچنین ریاست بنیاد فرهنگ و تحصیلات کوانتا را که حامیفرهنگ و هنر است، بر عهده دارد. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-08-2011, 12:09 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ميلياردرها
ری لام در اواخر دهه 1980 به این نتیجه رسید که کامپیوترهای نوتبوک نسل بعدی بازارها را تسخیر خواهند کرد
به نظر من فرق نداره چیکاره ای ، مرده شوری یا دکترا داری ! اگه بتونی قدم بعدی رو تو بازاری که توشی شناسایی کنی موفق میشی ![]() |
|||
08-08-2011, 12:14 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
از همین الان دارم میگم نسل بعدی کارت ویزیت ها دیجیتالیست.و من هم شدیدا برروی این طرح مشغول مطالعه هستم.
آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
08-08-2011, 02:08 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
جالب میشه، کارت ویزیت دیجیتالی
![]() |
|||
08-08-2011, 03:47 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
آقا مهدی حتما موفق میشی
مطمئنم اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
08-08-2011, 04:47 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(08-08-2011 12:14 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: از همین الان دارم میگم نسل بعدی کارت ویزیت ها دیجیتالیست.و من هم شدیدا برروی این طرح مشغول مطالعه هستم. مهدی جان میشه توضیح بدید کارت ویزیت دیجیتالی جیست؟ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-08-2011, 04:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2011 05:02 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
اقا مهدی بدجوری موفق میشه !
میلیاردر ها ، بخش 2 چشماتون رو ببندید و در 13 سال بعد بچه های انجمن رو تجسم کنید ! من اقا هوشنگ رو میبینم وایستاده رو صندلی و داره واسه بازیکن های تیم فوتبال خودش سخنرانی میکنه و در مورد تجسم خلاق بهشون نکته میگه و میگه کافیه تجسم کنید که بردید و حتما میبرید ، دیگه کسب و کار دادن دست اقا پسرشون و خودشون چسبیدن به حال و حول دنیا ! تلفن زنگ میخوره و بعد از قطع مکالمه ، اقا هوشنگ میگه هواپیما رو اماده کنید باید برگردیم ایران ! اقا کامیار رو میبینم وسط بیابون با خانومشون و هواپیمایه خصوصی خانومشون و دو تا خلبان و 3-4 تا محقق ! هنوز دست از نواوری و کارهای خارق العاده برنداشته ! داره در مورد یه چیزی وسط بیابون تحقیق میکنه ! هم استاد دانشگاهه و هم محقق ! تو کشور ثابتی هم زندگی نمیکنه ! اقا مهدی رو میبینم ، تو یه برج که طبقه ی پایینش خونشه ! یه لب تاپ ( البت نسل جدید ) فقط رو میزش داره و یه شیر طلایی هم وسط اتاقشه ! و داره سعی میکنه از اون بالا جنسیس مدل 2025 رو نگاه کنه ، قسمتی از سهام هیوندا هم خریده ! اقا فرامرز رو متاسفانه نتونستم تجسم کنم ! ولی منشیشون واسه اواخر ماه اینده بهم وقت داده ! تازه میگن ریس اتاق بازرگانی شده ! خانم مادر هم پیش دختر کوچولوشون هستند که اون موقع دیگه حتما بزرگ شدن و در حین مادر بودن دارند با لب تاپ برنامه های شعبه ی جدید بانک خصوصیشون رو تو برزیل چک میکنند ! اقا مصطفی هم تو ایران مونده، شرکت عمرانی داره ! فهمیده پول تو چیه ! یه پروژه گرفته ! نمیدونم دقیق چیه ! از بین این همه لودر و بیل و کامیون رد میشم و از دور نگاشون میکنم ! تا میخوام برم پیششون یه هلیکوپتر میشینه رو زمین و ایشون و مدیر برنامه هایشون سوار میشن و میرن ! پس از سوال میبینم رفتن رو سکوی نفتی ! اقا مهدی (855 ) هم تاجر شده ! تجارت میکنه و بازار کسب و کار ملی رو داغون کرده ! از ویتنام ( که اون موقع جای چین رو گرفته ) جنس وارد میکنه ! اما از دست این کالا های بی کیفیت ویتنامی و اما خودم ، خودم رو تو ایتالیا میبینم ! متحیر دارم به برج کج پیزا نگاه میکنم ! چقدر قشنگه ! از پشت یکی صدام میکنه ، بر میگردم میبینم مدیر برنامه هامه ! میگه 5 دیقه ی بعد تو جشنواره ی بین المللی صلح با طبیعت سخنرانی دارید !؟ اره ، من وارد جنگی بزرگ با تمام اون بالایی ها شدم که دارند طبیعت رو خراب میکنند ! ![]() |
|||
08-08-2011, 06:33 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2011 06:40 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(08-08-2011 04:47 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(08-08-2011 12:14 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: از همین الان دارم میگم نسل بعدی کارت ویزیت ها دیجیتالیست.و من هم شدیدا برروی این طرح مشغول مطالعه هستم. اگر امکانش هست توضیح بمونه برای جلسه حضوری.اگر کسی از دوستان نیاز به تضیح داره بگه تا براش پیام خصوصی بزنم. (08-08-2011 04:50 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: اقا مهدی بدجوری موفق میشه ! ممنونم داداش سبحان تحلیل های جالبی داری بیا یه شرکت بزنیم بشینیم آدما رو تحلیل کنیم و امید بهشون بدیم موفق بشن. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
08-08-2011, 07:32 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
حتما کارمون میگیره ! نسل دوم فالگیرها ، به جای مرع هشق و فال و از اون دستبند ها و مدال ها ، لب تاپ و تب لت با خودمون حمل میکنیم ! بجا بیا فالت بگیرم هم بگیم I go to predicting your future
![]() |
|||
08-08-2011, 08:01 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
زیباترین تجسمی که تا کنون خودم هم نداشتم.
سبحان جان دنیای انرژی به داخل انجمن می فرستی.ببنید تجسم سبحان جان را: چشماتون رو ببندید و در 13 سال بعد بچه های انجمن رو تجسم کنید ! من اقا هوشنگ رو میبینم وایستاده رو صندلی و داره واسه بازیکن های تیم فوتبال خودش سخنرانی میکنه و در مورد تجسم خلاق بهشون نکته میگه و میگه کافیه تجسم کنید که بردید و حتما میبرید ، دیگه کسب و کار دادن دست اقا پسرشون و خودشون چسبیدن به حال و حول دنیا ! تلفن زنگ میخوره و بعد از قطع مکالمه ، اقا هوشنگ میگه هواپیما رو اماده کنید باید برگردیم ایران ! خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان