ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
استاد فرامرزعنبران درگذشت زمان کنونی: 09-27-2025, 01:29 AM |
|||||||
|
استاد فرامرزعنبران درگذشت
|
08-12-2012, 10:07 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: استاد فرامرزعنبران درگذشت
خداوند رحمتش کند
مرگ بسیار غافلگیرانه عمل می کند و در کمال ناباوری چنین فردی در این سن را با خود می برد . عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند |
|||
08-12-2012, 11:06 AM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
اصلا باورم نمیشه!خدا رحمتشون کنه...
یکی از افرادی بود که همیشه مقالاتشون توی مجله خلاقیت آدمو به فکر وا میداشت....راهکار عملی میدادند! |
|||
08-12-2012, 12:32 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
اصلا باورم نمیشه......
چه قدر از ایشون مطلب یاد گرفتیم. جاشون تو بهشته خوشبختی تنها در باغچه ای که خودت ساخته ای می روید. |
|||
08-12-2012, 01:04 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
يعني ديگه استاد نيست تا از تجربه هاش استفاده كنيم واقعا خيلي غير قابل باوره به همه دوستان و خانواده محترمشون تسليت ميگم
|
|||
08-12-2012, 02:15 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
و نترسيم از مرگ ...
مرگ پايان كبوتر نيست مرگ وارونه يك زنجره نيست مرگ در ذهن اقاقي جاريست مرگ در آب و هواي خوش انديشه نشيمن دارد مرگ در ذات شب دهكده از صبح سخن مي گويد ************************************* سلامتی و صبر برای بازماندگان از حضرت حق مسئلت می نماییم اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
08-12-2012, 02:52 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
خوش بحال کسایی که میرن و عاقبتشون خوشه.سر زبونا هستن و مردم تا ابد ازونا به نیکی یاد میکنن
هر وقت خبر فوت یکی از مفاخر رو میشنوم همیشه میگم وقت مرگ من آیا کسی خواهد بود که زیر جنازمو بگیره یا نه چه برسه به اینکه بخواد از من یادی کنه درگذشت این استاد عزیز رو تسلیت عرض میکنم نمیدانم هم اکنون در کجا مشغول لبخندی فقط یک آرزو دارم : که در دنیای شیرینت میان قلب تو با غم نباشد هیچ پیوندی تفاوت کار در ثروتمندان و فقرا http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3957 Best Regards Morteza Jafari |
|||
08-12-2012, 04:06 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
خدا رحمتشون کنه
بسیار ناراحت شدم چه عزیزانی و بزرگوارانی رو ما باید هر روز از دست بدیم ، و تازه بعد از رفتشون به نعمت بودنشون پی میبریم ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
08-12-2012, 04:50 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
روحش شاد
من استاد رو خیلی وقته میشناسم واقعا از شنیدن این خبر شوکه شدم پر از انرژی وتفکرات مثبت بودند و تجربیات خودشون رو در زمینه موفقیت مالی در اختیار عموم میذاشتند به سواد مالی و کتابهای رابرت کیوساکی خیلی اعتقاد داشتند و همیشه به اینکه ثروتمندی از ذهن خلاق شروع میشه تاکید داشتند و تو کلاس هاشون به شناخت تیپ شخصیتی و کوچینک فردی میپرداختند . مقالات استاد رو در زمینه مشاوره مالی میتونید در مجله خلاقیت پیدا کنید واقعا اموزنده است اقای کاظمی بیشتر از ایشون شناخت دارند و هردو بعنوان مشاور ونویسنده در مجله خلاقیت همکار بودند بیمه عمر رو هم یکی از راههای کسب ثروت در ایران میدونستند که به ان خیلی اعتقاد داشتند به این دنیای بی وفا هیچ امیدی نیست پس تا میتونیم قدر همدیگر بدانیم یکماه پیش بود که تلفنی از ایشون مشاوره گرفتم و ازشون خواستم که بعنوان مشاور تو کسب وکارم باهم همکاری داشته باشیم روحش قرین رحمت الهی باد دکتر شریعتی ساعتها را بگذارید بخوابند بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست. |
|||
08-12-2012, 09:39 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
هیچ چیز برای من لذت بخش تر از، شنیدن صدای خرد
شدن استخوانهایم زیر بار فشار زندگی وروزگار نیست چراکه مطمئنم آنرا بهتر از قبل می سازم. عنبران |
|||
08-12-2012, 11:50 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
واقعا غیر قابل باور ، با این روحیه ای که استاد داشت......
من سال 87 از شاگردای ایشون توی دوره نبوغ مالی بودم . نمیدونم چی باید گفت....ولی احساس عجیبیه ،توی این اتفاق حرفهایی برای همه ما هست اهداف مالی من : ذهن ثروتمند---کسب ثروت---حفظ ثروت---به اشتراک گذاشتن ثروت |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مرتضی پاشایی درگذشت. | bibak@zah | 13 | 2,662 |
11-19-2014 04:21 PM آخرین ارسال: goldokhtar2 |
|
استاد جلیل شهناز درگذشت | کامیار کاظمی | 10 | 2,050 |
06-18-2013 11:42 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
فهیمه رحیمی درگذشت | کامیار کاظمی | 5 | 1,361 |
06-18-2013 11:40 PM آخرین ارسال: MARYAR |