ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

جایزه بگیرید!
زمان کنونی: 09-26-2025, 04:14 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: ناظم ارشد
پاسخ: 21
بازدید: 4686

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جایزه بگیرید!
08-05-2011, 07:11 PM
ارسال: #11
RE: جایزه بگیرید!
دوستان هنوز منتظر ارسال مطالب بهتر هستیم!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-05-2011, 08:00 PM
ارسال: #12
خب ، به نظرم همه مقالات خوب بود ! جایزه رو بدید به صندوق انجمن !

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-05-2011, 10:09 PM
ارسال: #13
(08-05-2011 08:00 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  خب ، به نظرم همه مقالات خوب بود ! جایزه رو بدید به صندوق انجمن !

Big Grin

08-24-2011, 07:52 AM
ارسال: #14
جالب است افكار كه فكر ميكنيم وميترسيم 90 درصد ان اتفاق نمي افتد ولي اگر ياد بگيرم مثل شطرنج باز از تجربيات ديگران در بازي خود استفاده كنيم و علت شكست هاي قبلي خود را برسي كنيم بازي جالبي خواهيم داشت مهمترين چيز در شكستن ديوار ذهني ايده ونفرت از جاي كه هستي است روزي نگه داشتن آهن روي آب رويا بود ولي الان كشتيهاي چند صد تني روي آب هستند
08-24-2011, 11:12 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-24-2011 11:13 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #15
بسم الله الرحمان الرحیم

با توجه به پیشنهاد اعضا , مبلغ 100000ریال برای صندوق انجمن در نظر گرفته شد.
موجودی صندوق 100000ریال

لطفا شماره حساب اعلام فرمائید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-24-2011, 03:27 PM
ارسال: #16
میشه منو در جریان قرار بدین ؟Sad

دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید!Angel
08-24-2011, 03:32 PM
ارسال: #17
(08-24-2011 03:27 PM)kimyya نوشته شده توسط:  میشه منو در جریان قرار بدین ؟Sad

با مطالعه تایپیک متوجه می شوید.قرار است کسی که بهترین ارائه را از دیوار ذهنی داشته باشد هدیه ای دریافت کند که برخی دوستان گفتند جایزه در صندوق قرار گیرد.

09-28-2011, 10:37 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-28-2011 10:38 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #18
(08-24-2011 11:12 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
بسم الله الرحمان الرحیم

با توجه به پیشنهاد اعضا , مبلغ 100000ریال برای صندوق انجمن در نظر گرفته شد.
موجودی صندوق 100000ریال

لطفا شماره حساب اعلام فرمائید.

مبلغ جایزه به صندوق انجمن پرداخت شد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-29-2011, 12:33 AM
ارسال: #19
اگه از من بپرسيد ميگويم ديواري بنام ديوار ذهني وجود خارجي ندارد تا ما بيل و كلنگ برداريم بيفتيم به جان ذهنمون و اين ديوار خودساخته رو خرابش كنيم ذهن ما حالتي سيال دارد ودر موقعيتهاي مختلف از شكلي به شكلي ديگر درميآيد حتي شكل قالب را هم به خود نميگيردودايما درحال تغيير و تحول است براي اثبات اين نظريه مثالي ميزنم تا موضوع ملموس تر بشه مثلا آقاي ايكس امروز در موقعيتي قرار ميگيرد و با خود فكر ميكند من هيچوقت نميتونم رانندگي ياد بگيرم و براي خود دليل تراش ميكند قوه بينايي ام ضعيف است استرس دارم و پشت رل دستم ميلرزد و ازين حرفا اما چند ساعت بعد اين شخص بطور اتفاقي فيلم مستندي ميبينه درباره مردي كه با چشماي بسته رانندگي ميكنه باورهاي اين آقا به يكباره متحول ميشه و با خود ميگه حالا كه اون ميتونه چرا من نتونم ميره ودرآموزشگاه رانندگي ثبت نام ميكنه ولي وقتي پشت فرمون ميشينه دوباره همون باورهاي قبلي مياد سراغش و ميخواد ازماشين پياده بشه و قيد رانندگي رو بزنه اماباز ياد اون مردي كه با چشم بسته رانندگي ميكرد در ذهنش جان ميگيره و به كارش ادامه ميده و الي آخر پس اگه ما ميخواهيم در زندگيمون موفق بشيم بجاي فكر كردن به ديوار ذهني و موانعي ازين دست كه باور كردن آن خود نيروي بازدارنده محسوب ميشه بهتره كه خودمانرا در موقعيتهاي بهتري قرار بديم و از كساني كه قبلادر اين زمينه به موفقيتهايي دست يافته اند الگو بگيريم و با قدرت هرچه تمام تر تا رسيدن به سرمنزل مقصود به راه خود ادامه بديم

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
07-02-2012, 11:42 AM
ارسال: #20
دوستان اگه میشه از تجربیاتتون راجع به برخورد با این دیوار ذهنی و شکستن اون بگین تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست
موضوع بسته شده است 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS