ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


ماه مهمانی خدا ماه رمضان
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:45 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 26
بازدید: 3222

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماه مهمانی خدا ماه رمضان
07-21-2012, 01:26 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-21-2012 01:28 AM، توسط صدفی.)
ارسال: #1
ماه مهمانی خدا ماه رمضان
افطار را با کدام نوشیدنی باز کنم؟

نوشیدنی مناسب هنگام افطار صفرای جمع شده در معده را خارج می کند.
به دلیل مدت زمان زیاد روزه داری در فصل تابستان حرارت دستگاه گوارش بالا می رود و صفرای خون افزایش می یابد.

اغلب مردم نمی دانند که بهترین نوشیدنی برای باز کردن افطار چیست؟

آب گرم و لیمو ترش برای باز کردن افطار بسیار مناسب است، بنابراین اگر افطار خود را با آب جوش که در آن چند قطره آب لیمو ترش نیز اضافه شده است، باز کنید این کار به رفع تجمع صفرا در معده کمک کرده و باعث می شود کمتر آسیب ببیند.
مناسب‌ترین شیوه تغذیه در‌ماه مبارک رمضان

دین اسلام روزه را برای تمام افرادی که قادر به روزه‌داری باشند، واجب دانسته است.

امروزه علم تغذیه به‌خوبی نقش و تأثیر مثبت روزه داری بر سلامت انسان را شناخته است. البته مسلم است که علاوه بر اثرات مفید جسمانی که روزه برای فرد روزه دار به ارمغان می‌آورد، امساک و خودداری از خوردن و نوشیدن بر نفس و روح افراد نیز تأثیر فوق‌العاده برجای می‌گذارد.با توجه به اینکه در نخستین روز‌ماه مبارک رمضان قرار داریم، طی گفت‌وگویی با دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نظر وی را درباره اثرات مثبت روزه بر فرد و موارد و نکاتی که باید در این‌ماه مبارک روزه‌داران رعایت کنند، جویا شدیم.
روزه‌داری چه تأثیرات مثبتی بر تغذیه می‌گذارد؟

اسلام به تغذیه مناسب اهمیت ویژه‌ای می‌دهد به‌طوری که آیات قرآن به‌خوبی نمایانگر این مطلب است که غذای انسان باید حلال، پاکیزه و مناسب باشد و انسان به نوع غذا، مقدار و تناسب آن و کلیه شرایط مرتبط به‌خوبی توجه داشته باشد. روزه‌داری مناسب برای افراد واجد شرایط، نه‌تنها موجب لطمه زدن به بدن نمی‌شود بلکه می‌تواند به تغذیه مناسب کمک شایانی کند. هنگام تغذیه خون فراوانی به دستگاه گوارش سرازیر می‌شود که به همین دلیل بی‌حالی و کاهش توان فعالیت فکری به‌محض پایان غذاخوردن اتفاق می‌افتد.
چه نوع مواد غذایی در وعده‌های افطار و سحری باید مصرف کرد؟

اگر غذا بسیار آبکی باشد و نان در آن ترید شود و در طول غذا مایعات فراوان نوشیده شود، این امر موجب کاهش دسترسی آنزیم‌های گوارشی به غذاها می‌شود و همچنین باعث بروز برخی بیماری‌ها و نارسایی‌های گوارشی می‌شود. مصرف ادویه فراوان علاوه بر ناراحتی‌های دستگاه گوارش، به تشنگی در طول روز هم دامن می‌زند.
آیا می‌توان از کله‌پاچه به‌عنوان وعده غذایی سحری در‌ماه مبارک رمضان استفاده کرد؟

مصرف غذاهایی از قبیل کله‌پاچه و سیرابی و شیردان هم با وارد کردن مقدار معتنابهی چربی و اسیدهای نوکلئیک به بدن، منجر به مشکلات گوارشی و افت سلامت و همچنین تشنگی شدید در طول روز می‌شود. خوردن غذاهای سرخ‌کرده نظیر کوکوسبزی، کوکو سیب‌زمینی، کتلت و گوشت‌های سرخ‌شده مثل کباب، جوجه‌کباب و ماهی نیز می‌تواند عوارض مشابهی را ایجاد کند. مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس نیز در سحری مناسب نیست، زیرا موجب بروز ناراحتی‌های گوارشی از قبیل ترش‌کردن می‌شود. نوشیدن نوشابه‌های گازدار در سحر نیز به سوء تغذیه، افزایش احتمال چاقی و افزایش بیماری‌های گوارشی منجر می‌شود.
آیا کم‌خوری در وعده‌های افطار و سحر را توصیه می‌کنید؟

بسیار کم‌خوری (که می‌تواند به سوء تغذیه، سرگیجه، سردرد، اختلالات عصبی، لاغری مفرط، افت قندخون و غیره منجر‌شود) و بسیارخوری و همچنین ریزه‌خواری‌ها همگی به سلامت فرد لطمه می‌زنند. مصرف بسیار کم و همچنین مصرف زیاده از حد سبزی‌ها و به‌ویژه بادمجان، در طول روز تشنگی را افزایش می‌دهد.

عدم‌نوشیدن مایعات کافی، نوشیدن چای، قهوه و کاکائوی فراوان و غلیظ، عدم‌مصرف یا مصرف ناکافی میوه‌ها و سبزیجات همگی ممکن است منجر به یبوست شود که با مصرف میوه و سبزی در حد مناسب، این مشکل از بین خواهد رفت. مصرف روغن زیتون به همراه سالاد نیز در پیشگیری از یبوست مؤثر است. مصرف زیاد انواع گوشت در سحر توصیه نمی‌شود. در ضمن علاوه بر گوشت، مصرف مقدار فراوان دیگر مواد پروتئینی (از قبیل حبوبات) نیز احتمال تشنگی در طول روز را افزایش می‌دهد.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-21-2012, 01:34 AM
ارسال: #2
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
ممنون از اینکه اطلاعات مفیدی در مورد روزه و روزه داری در اختیار دوستان قرار دادید.

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-21-2012, 08:27 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-21-2012 08:29 AM، توسط صدفی.)
ارسال: #3
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
بهترین راه رفع تشنگی برای روزه داران چیست؟

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه خوردن چای برای رفع تشنگی پس از سحری اشتباه است، گفت:روزه داران برای رفع تشنگی از میوه‌های مانند خربزه و هندوانه که نگهدارنده آب هستند تغذیه کنند.
احمدرضا فرسار در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان در قالب توصیه‌های بهداشتی به مردم اظهار داشت: روزه های سال جاری که به دلیل گرما و طولانی بودن ساعات روز بسیار طولانی است که در این زمینه افراد در نوع تغذیه خود به خصوص در زمان سحر باید دقت بیشتری داشته باشند.
وی تصریح کرد: افراد دقت کنند که این باور که چای پس از سحری می‌تواند باعث رفع تشنگی شود درست نیست زیرا چای دفع مکرر کلیه را در بر دارد.
فرسار خاطرنشان کرد: روزه داران سعی کنند پس از سحر چای پر رنگ نخورند که باعث تشنگی می‌شود و روزه داران برای رفع تشنگی بهتر است که از میوه‌های مانند خربزه و هندوانه که نگهدارنده آب هستند مصرف کنند
این نکات را در هنگام سحر رعایت کنید

در ماه مبارک رمضان با توجه به طولانی بودن ساعات میان سحر تا افطار باید نکات بسیار زیادی را رعایت کنید. در این مطلب در مورد نوع وعده سحری و نکات اصلی آن صحبت خواهیم کرد.
وعده سحري
غذاي مصرفي در وعده سحري بهتر است خصوصيات و ويژگي هاي وعده ناهار را داشته باشد تا از ايجاد گرسنگي در طول روز پيشگيري شود.

در ماه رمضان پيروي از برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلي غذايي نان و غلات، ميوه و سبزي، گوشت و حبوبات، شير و لبنيات ضروري است.

افراد روزه دار بهتر است همانند زماني كه روزه نيستند سه وعده غذا بخورند كه اين وعده ها شامل افطار، شام و سحر است اما صرف غذا در دفعات كمتر از 2 بار در روز در سالهايي كه ماه رمضان در فصل تابستان است و روزهاي بلند و فاصله سحر تا افطار 16 تا 17 ساعت است، توصيه نمي شود.

با توجه به ساعت صرف افطار تا وعده سحري، مي توان در فاصله افطار تا سحر يك وعده غذايي مثل شام سبك را صرف كرد.

در هنگام افطار مصرف غذاهاي سبك و مختصر شامل گروه هاي غذايي شير و لبنيات، ميوه و سبزي، نان و غلات براي افزايش قند خون توصيه مي شود همچنين مصرف شير گرم فرني و شير برنج در هنگام افطار مناسب است.

استفاده از مواد غذايي آبكي مثل سوپ كم چرب، آش كم حبوبات، حليم بدون روغن و همچنين مايعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و مواد معدني فرد روزه دار مي شود.

استفاده از سبزي و ميوه در هنگام افطار و همچنين در فاصله زماني بين افطار تا سحر به دليل اين كه منبع خوبي از فيبر هستند و براي دستگاه گوارش بسيار مفيد است، مانع بروز يبوست مي شود و بسيار مناسب است.

شيريني را از سحري حذف كنيد

مصرف موادغذايي شيرين در وعده سحري توصيه نمي شود زيرا مصرف مواد غذايي شيرين با تحريك انسولين موجب ورود قند خون به داخل سلولها و در نتيجه كاهش قند خون شده و فرد زودتر گرسنه مي شود.

بهتر است در وعده سحري مقدار مناسبي سبزيهاي مختلف مانند سبزي خوردن مصرف شود زيرا سبزيها با دارا بودن مواد مغذي مختلف و آب، علاوه بر تامين ويتامينها مواد معدني و مورد نياز بدن، از تشنگي فرد در طول روز جلوگيري مي كنند.

براي تامين آب مورد نياز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدريج انواع ميوه، چاي كمرنگ و ساير مايعات به ويژه آب براي جبران كم آبي بدن نوشيده شود.

افراد بايد از نوشيدن بيش از اندازه چاي در وعده سحري اجتناب كنند زيرا چاي باعث افزايش دفع ادرار و از دست رفتن نمكهاي معدني كه بدن در طول روز به آن احتياج دارد، مي شود.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-21-2012, 02:40 PM
ارسال: #4
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
سلام این تاپیک خیلی خوبه.منتظر مطالب جدید هستیم.

[تصویر: 468-60.jpg]




من هم انسانم و از آنجایی که ممکن است خطا و اشتباه بکنم، درستی هیچ گفته و نوشته ی نقل قول شده یا به هر نحو ارائه شده از جانب و توسط خودم را تأييد نمی کنم.


یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-21-2012, 10:43 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-21-2012 10:58 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #5
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
15 نکته تغذیه ای در ماه رمضان

رعایت راهکارهای ساده تغذیه ای در افطار و سحر می تواند روزه داران را به منظور دریافت منافع بدنی و تسهیل بهره مندی از مزایای روحانی این ماه مبارک یاری کند زیرا یک فرد بیمار به درستی نمی تواند از برکات ماه رمضان فیض ببرد.

[تصویر: 97207_158.jpg]
هفت صبح: هدف ما از روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر اجر معنوی آن، بهره بردن از منافع جسمانی و روانی این ماه مبارک است. البته ماه رمضان امسال به دلیل مصادف شدن با روزهای گرم و طولانی تابستان دارای حساسیت و تحمل بیشتری است اما با یک برنامه تغذیه ای درست هنگام افطار و سحر می توانیم بدون هیچگونه مشکلی از مزایای آن بهره ببریم و به مشکلاتی مانند ضعف بدنی، افت فشار، تشنگی و گرسنگی نیز دچار نشویم.

رعایت راهکارهای ساده تغذیه ای در افطار و سحر می تواند روزه داران را به منظور دریافت منافع بدنی و تسهیل بهره مندی از مزایای روحانی این ماه مبارک یاری کند زیرا یک فرد بیمار به درستی نمی تواند از برکات ماه رمضان فیض ببرد.



1) برای اینکه کمتر هنگام روزه داری تشنه شوید بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سویس و کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود پرهیز کنید.

2) سعی کنید از غذاهای آب پز شده و خورشت های آبدار و کم نمک استفاده کنید.

3) خوردن مواد شیرین مانند زولبیا و بامیه هنگام سحر سبب افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می شود.

4) بعد از خوردن سحری، بهتر است هنگام مسواک زدن برای کاهش تشنگی و خشکی دهان، از حجم کمتری خمیر دندان استفاده کنید.

5) سعی کنید در ماه رمضان میوه های آب دار و سبزیجات بیشتری مصرف کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.

6) بهتر است هنگام افطار از مخلوط آبلیموی تازه با آب یا چای کمرنگ یا شربت خاکشیر به جای قهوه و چای پر رنگ استفاده کنید.

7) خوردن 8 تا 12 لیوان آب از افطار تا هنگام سحر سبب می شود تا شما در طول روز کمتر دچار تشنگی شوید.

8) برای اینکه بعد از خوردن افطار و سحری دچار سوزش معده و ترش کردن نشوید بهتر است از غذاهای سبک و کم چرب استفاده کنید. در ضمن مایعات را پس از اتمام غذا بخورید و بلافاصله بعد از خوردن سحری به رختخواب نروید.

9) بهتر است افطار خود را با یک استکان آب ولرم یا یک فنجان شیر و عسل باز کنید و از خوردن غذا و شیرینی جات فراوان هنگام افطار بپرهیزید تا دچار سنگینی و مشکلات معده نشوید.

10) سعی کنید وعده های غذایی مانند پلو و خورشت را دو ساعت بعد از افطار میل کنید تا هضم آن آسان باشد.

11) برای جلوگیری از بروز یبوست و مشکلات روده، بعد از خوردن افطار آلو و انجیر خیس شده و میوه هایی همچون گلابی، هلو و هندوانه میل کنید.

12) ورزش سبک و پیاده روی بعد از افطار به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک زیادی می کند.

13) وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنید زیرا ادامه دادن به این روال در طول ماه رمضان سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد.

14) نان و پنیر کم نمک با سبزی یا گردو با یک لیوان شیر از بهترین خوردنی ها برای سحر محسوب می شود زیرا علاوه بر حجم سبک دارای قوت بسیار است.

15) برای اینکه در طول روز کمتر تشنه شوید بهتر است علاوه بر خوردن آب فراوان در فاصله افطار تا سحر، از کربوهیدرات هایی همچون نان و غلات و ماکارونی سبوس دار در وعده افطار و سحر استفاده کنید. این مواد سبب می شود گلیکوژن بدن در حد نرمال حفظ شده و فرد کمتر دچار تشنگی شود.
ماه رمضان تا حد ممكن از منزل خارج نشوید

تهران - معاون آموزشی مركزمدیریت حوادث و فوریت های پزشكی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: افراد روزه دار بهتر است در روز به خصوص در ساعات گرم تا حد ممكن در منزل مانده و در اتاق های خنك تر استراحت كنند زیرا گرما و نور خورشید باعث تعریق و از دست دادن مایعات بدن می شود.

دكتر'فرهاد رضوانی' در گفت و گویی اظهار داشت: پس از یك مدت طولانی روزه بودن و به دلیل عدم دریافت مواد غذایی در طول روز عمده افراد در حین افطار دچار افت قند خون، تحریك پذیری و بی حالی می شوند، بنابراین بهتر است در ابتدا باز كردن روزه خود در زمان افطار خرما، سبزی، پنیر، چای شیرین و كمی عسل میل كنند.

رضوانی تصریح كرد: متخصصان تغذیه توصیه می كنند در موقع افطار مقدار كمی سوپ و یا آش به عنوان پیش غذا مصرف شود، زیرا دستگاه گوارش ابتدا با حجم كمی از غذا آماده فعالیت می شود و سعی كنید پس از چند ساعت شام خود را صرف كنید.

معاون آموزشی مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی به روزه داران توصیه كرد غذا را خوب جویده و به آرامی میل كنند، از پرخوری و تند غذا خوردن خودداری كرده، در حین غذا خوردن، از نوشیدن آب اجتناب كنند و غذاهای فاقد روغن و چاشنی را در برنامه غذایی افطار و شام بگنجانند.

به گزارش مركز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، این مقام مسوول در اورژانس كشور خاطرنشان كرد: افراد باید از نوشیدن چای، قهوه و نوشابه بلافاصله پس از افطار خودداری كنند و پس از شام دسری از میوه های تازه و آجیل صرف كنند و همچنین در طی شب حدود شش تا هشت لیوان آب را جرعه جرعه بنوشند.
چگونه افطار كنیم؟؟؟

خوردن حلیم در ماه رمضان معمولا با دو عادت بد همراه است كه باعث می‌شود از یك غذای مفید به یك غذای زیانبار تبدیل شود.
افکارنیوز : باید و نباید‌های تغذیه‌ای كه دكتر محمد هاشمی، دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران در ماه خدا به شما توصیه می‌كند؛

۱)‌ فقط دو لیوان مایه حیات :

خوردن بیش از دو لیوان آب‌سرد باعث سوء‌هاضمه و مشكلات گوارشی می‌شود. پس بهتر است در این زمینه زیاده‌روی نكنید.

۲)‌ میوه و سالاد، انتخاب‌های خوب سحری :

خوردن مواد غذایی كه فیبر دارند در وعده سحری توصیه می‌شود. منبع غذایی ویژه برای فیبر هم كاهو، ‌سبزی‌ها و انواع میوه‌ها هستند كه بر خلاف باور نادرست مردم نه‌تنها باعث معده درد نمی‌شود، بلكه آب بدن را در طول روز حفظ می‌كنند.

۳)‌ خداحافظ شیرینی :

اگر می‌خواهید در درازمدت سلامت لوزالمعده‌تان حفظ شود، شروع افطارتان را با هر چیزی به غیر از شیرینی‌هایی كه قند مصنوعی دارند، داشته باشید. زولبیا، ‌بامیه، چای شیرین، شله‌زرد و حلوا بدترین انتخاب‌های شروع یك افطار هستند، برای جلوگیری از افت قند بدنتان هم، بهتر است از موادی چون خرما كه قند طبیعی دارند، استفاده كنید.

۴)‌ نان فقط نان سبوس‌دار:

نان،‌ پنیر و سبزی تركیبات طلایی این سفره هستند كه معمولا بعد از ۱۶ ساعت روزه‌داری به مذاق همه ما خوش می‌آید.

منتهی باید دقت شود که حتما از نان سبوس دار چون سنگک استفاده شود.

۵)‌ آش رشته، به‌شرطهـــا و شروطها؛

آش رشته به دلیل غنی بودن از حبوبات معمولا انتخاب خوبی برای افطار است به شرط آن که حبوبات آن به اندازه کافی خیسانده و پخته شده باشد.

۶)‌ حلیم‌تان را چرب و شیرین نخورید:

خوردن حلیم در ماه رمضان معمولا با دو عادت بد همراه است كه باعث می‌شود از یك غذای مفید به یك غذای زیانبار تبدیل شود. این دو عادت بد یكی اضافه‌كردن روغن به حلیم است و دیگری شیرین‌كردن آن.

۷)‌ با گرم‌ها شروع كنید :

افطار خود را با یك خرما و شیر گرم، آب‌جوش یا چای تلخ شروع كنید.

۸)‌ كله‌های سحری​ :

در زمینه كله‌پاچه یك باور غلط وجود دارد. باوری كه می‌گوید چون این غذا از لحاظ جدول، ‌كالری بالایی دارد می‌توان با خوردن آن انرژی مضاعف داشت. در صورتی كه باید گفت خوردن این غذا باعث تشدید تشنگی در روزه‌داران می‌شود.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-21-2012, 10:58 PM
ارسال: #6
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
چگونه افطار كنیم؟؟؟

خوردن حلیم در ماه رمضان معمولا با دو عادت بد همراه است كه باعث می‌شود از یك غذای مفید به یك غذای زیانبار تبدیل شود.
افکارنیوز : باید و نباید‌های تغذیه‌ای كه دكتر محمد هاشمی، دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران در ماه خدا به شما توصیه می‌كند؛

۱)‌ فقط دو لیوان مایه حیات :

خوردن بیش از دو لیوان آب‌سرد باعث سوء‌هاضمه و مشكلات گوارشی می‌شود. پس بهتر است در این زمینه زیاده‌روی نكنید.

۲)‌ میوه و سالاد، انتخاب‌های خوب سحری :

خوردن مواد غذایی كه فیبر دارند در وعده سحری توصیه می‌شود. منبع غذایی ویژه برای فیبر هم كاهو، ‌سبزی‌ها و انواع میوه‌ها هستند كه بر خلاف باور نادرست مردم نه‌تنها باعث معده درد نمی‌شود، بلكه آب بدن را در طول روز حفظ می‌كنند.

۳)‌ خداحافظ شیرینی :

اگر می‌خواهید در درازمدت سلامت لوزالمعده‌تان حفظ شود، شروع افطارتان را با هر چیزی به غیر از شیرینی‌هایی كه قند مصنوعی دارند، داشته باشید. زولبیا، ‌بامیه، چای شیرین، شله‌زرد و حلوا بدترین انتخاب‌های شروع یك افطار هستند، برای جلوگیری از افت قند بدنتان هم، بهتر است از موادی چون خرما كه قند طبیعی دارند، استفاده كنید.

۴)‌ نان فقط نان سبوس‌دار:

نان،‌ پنیر و سبزی تركیبات طلایی این سفره هستند كه معمولا بعد از ۱۶ ساعت روزه‌داری به مذاق همه ما خوش می‌آید.

منتهی باید دقت شود که حتما از نان سبوس دار چون سنگک استفاده شود.

۵)‌ آش رشته، به‌شرطهـــا و شروطها؛

آش رشته به دلیل غنی بودن از حبوبات معمولا انتخاب خوبی برای افطار است به شرط آن که حبوبات آن به اندازه کافی خیسانده و پخته شده باشد.

۶)‌ حلیم‌تان را چرب و شیرین نخورید:

خوردن حلیم در ماه رمضان معمولا با دو عادت بد همراه است كه باعث می‌شود از یك غذای مفید به یك غذای زیانبار تبدیل شود. این دو عادت بد یكی اضافه‌كردن روغن به حلیم است و دیگری شیرین‌كردن آن.

۷)‌ با گرم‌ها شروع كنید :

افطار خود را با یك خرما و شیر گرم، آب‌جوش یا چای تلخ شروع كنید.

۸)‌ كله‌های سحری​ :

در زمینه كله‌پاچه یك باور غلط وجود دارد. باوری كه می‌گوید چون این غذا از لحاظ جدول، ‌كالری بالایی دارد می‌توان با خوردن آن انرژی مضاعف داشت. در صورتی كه باید گفت خوردن این غذا باعث تشدید تشنگی در روزه‌داران می‌شود.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-22-2012, 12:12 AM
ارسال: #7
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
باتشكراز مطالب خوب و مفيد شما بايد اذعان كنيم كه رعايت اصول بهداشتي درماه مبارك رمضان تنها به نحوه تغذيه و خوردن و آشاميدن خلاصه نميشود و مواردي همچون شرايط ورزش كردن، خواب و استراحت ، چكونگي مصرف داروها و حتي استحمام و غيره را نيز شامل ميشوداگر دوستان در اين زمينه ها نيز اطلاعات مفيد و قابل استفاده اي دارند خواهران و برادران روزه دار خودرا بي نصيب نگذارند انشاالله طاعات و عبادات همه شما عزيزان در اين ماه ميهماني خدا مقبول درگاه حضرت احديت واقع گردد

خدايا چنان كن سرانجام كار
توخشنودباشي و مارستگار
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-22-2012, 12:13 AM
ارسال: #8
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
سلام

پخش آنلاین قرآن کریم :

http://www.qurannama.ir/index.aspx?langid=1

التماس دعا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-22-2012, 08:04 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-22-2012 08:13 AM، توسط صدفی.)
ارسال: #9
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
روزه داري و بيماري‌ ها

علم و تجربه نشان داده است که روزه در بسياري از بيماري ‌ها نه تنها مشکل ايجاد نمي ‌کند بلکه باعث کنترل، تخفيف و حتي درمان نيز مي ‌شود.

بنابراين مي ‌توان گفت که به‌ عنوان قانون کلي، روزه منعي در بيماري ‌ها ندارد، مگر آن که شرايط بيمار و بيماري، خلاف آن ‌را اثبات کند.

در مصرف‌ کنندگان دارو نيز در بسياري از موارد مي ‌توان با تغيير ساعات مصرف، مقدار مصرف و نوع دارو، شرايط روزه‌ داري را فراهم کرد. پزشکان عالي قدر نيز با اطلاع از تمايل بيمار خود به روزه‌ داري، توصيه ‌هاي مناسب را جهت تغذيه، نوع وساعات مصرف دارو و شرايط مناسب بيمار و اين که آيا به ‌طور کلي، بيمار مجاز به روزه گرفتن هست يا خير، به وي ارائه مي ‌کنند.

نبي مکرّم اسلام (ص) در حديثي معده را خانه بيماري ‌ها و پرهيز را سرآمد درمان ‌ها معرفي مي ‌کنند و اين بر نقش روزه در درمان هم تأکيد مي ‌کند.

از طرفي بنا به گفته محققين، در طول تاريخ، غذاها بيشتر از سلاح‌ ها، آدم کشته ‌اند.

دانشمندي عقيده دارد که نخستين بيماري‌ ها مربوط به پُرخوري بوده و نخستين درمان‌ ها هم روزه است.

دانشمند ديگري را عقيده بر اين است که انسان با يک ‌چهارم غذايي که مي‌ خورد، زنده مي ‌ماند و با مابقي آن، اطبا امرار معاش مي ‌کنند.

ديگري مي‌ گويد روزه بهداشت کامل جسمي و شست ‌وشوي احشا است و روزه ‌داري باعث ايجاد جسمي تازه و آزاد شده از سموم مي ‌شود و ديگري بيان مي ‌دارد که اکثر بيماري ‌ها ناشي از تخمير غذا در روده است که با روزه درمان مي‌ شود.

به اعتقاد بسياري از اطبا، انواع بيماري ‌ها از غذاهاي زيادي که از معده مي ‌گذرد و تحليل نمي‌ رود، سرچشمه مي ‌گيرد و تنها راه درمان، روزه است.

بقراط و فيثاغورث در زمان خود به پرهيز از غذا و نوعي روزه‌ داري سفارش مي‌ کردند. در تاريخ طب سنتي ايران نيز حکماي عالي ‌مقام، بارها بر نقش روزه و پرهيزها در پيشگيري يا مداواي امراض تأکيد کرده و به بيماران خود توصيه و تجويز کرده ‌اند.

در کل مي‌ توان گفت که با روزه‌ داري، اعضاي بدن تمام سموم خود را براي ايجاد تعادل و نگهداري محيط بدن، قرباني مي‌ کنند.

نکته مهم در اين باب اين که، تصميم ‌گيري براي روزه گرفتن يک بيمار، به نوع بيماري، شرايط اختصاصي هر بيمار، نوع دارو و موارد متعدد ديگر بستگي دارد و براي هر شخص جداگانه بررسي مي ‌شود و نمي ‌توان قانون ثابتي را براي همه بيماران، حتي با بيماري مشابه، بيان کرد.

در اين موارد اگر خود بيمار نتواند نسبت به ضررهاي احتمالي روزه براي بيماري خود، اطمينان پيدا کند، بايد به طبيب حاذق، اعتماد کند.

در گروه‌ هاي خاص مانند کودکان و نوجوانان، زنان باردار و شيرده، سالمندان، ورزشکاران و بيماران خاص، تصميم‌ گيري براي روزه ‌داري براساس نظر پزشک معالج و شرايط خاص فردي صورت مي‌ گيرد.
تغییر دارو در روزهای روزه

متاسفانه قشر وسیعی از مردم دارو مصرف می کنند در نتیجه وقتی ماه مبارک رمضان می رسد، سوالات زیادی برایشان مطرح می شود. از یک طرف باید دستورات پزشک را اجرا کنند و سلامتشان را که دین اسلام هم به آن اهمیت زیادی می دهد در نظر بگیرند و از طرف دیگر دوست دارند حتما روزه بگیرند...

اینها را دکتر محمدحسین صالحی سورمقی، داروساز می گوید. این متخصص داروهای گیاهی و گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران معتقد است گاهی بعضی از افراد می توانند به راحتی روزه بگیرند و داروهایشان را هم مصرف کنند ولی باید روش درست مصرف داروها را بدانند. بعضی از افراد هم نمی توانند روزه بگیرند و پزشک تشخیص می دهد روزه گرفتن برای سلامتشان خوب نیست، بنابراین ممکن است خودسرانه مصرف برخی داروها را تغییر دهند یا اصلا قطع کنند که ممکن است به ضررشان تمام شود. به همین دلیل داشتن اطلاعات صحیح در مورد مصرف دارو در ماه مبارک رمضان بسیار مهم است.

▪ آقای دکتر! خیلی از بیماران روزه دار مجبورند داروهای شان را به توصیه پزشکشان سر وقت مصرف کنند. به نظر شما برای این گروه از بیماران گرفتن اطلاعات دارویی از پزشک معالج تا چه اندازه مهم است؟

بیشتر قریب به اتفاق افراد می توانند ضمن روزه داری، داروهایشان را هم مصرف کنند و اقلیتی هم وجود دارند که بنا به تشخیص پزشک نباید روزه بگیرند زیرا بحث سلامتشان مطرح است. مثلا قندخون درجات مختلفی دارد و در بعضی از افراد در حالت بحرانی است، بنابراین پزشک تشخیص می دهد نباید روزه بگیرند. خیلی از افراد هم زخم معده یا ناراحتی های گوارشی دارند. ناراحتی معده می تواند از یک التهاب کوچک تا زخم معده بسیار شدید باشد. باز این پزشک معالج است که مشخص می کند فرد با این ناراحتی می تواند روزه بگیرد یا خیر.

▪ در مورد داروها چطور؟

در مورد داروها هم همین طور. برخی از داروها را باید با حجم زیادی آب مصرف کرد. پس فردی که از این داروها استفاده می کند دچار محدودیت در روزه گرفتن می شود، بنابراین بیمارانی که می دانند مشکلشان نسبتا بزرگ است و در شک و تردید هستند که اگر دارویشان را وسط روز نخورند دچار مشکل می شوند یا خیر حتما باید با پزشکشان مشورت کنند.

▪ نمی توان در این مدت از داروهای جایگزین استفاده کرد که فرد فقط یک نوبت در روز از دارو استفاده کند؟

داروسازی امروز با داروسازی دیروز تفاوت هایی دارد. تحقیقات و پیشرفت داروسازی در سراسر دنیا، باعث شده بتوانیم بسیاری از داروها را به آهسته رهش تبدیل کنیم. یعنی به جای ۴ نوبت دارو ۱ تا ۲ نوبت مصرف شود. مواد موثر داروهای آهسته رهش به تدریج در بدن آزاد می شوند. البته این فقط برای راحتی روزه گرفتن نیست، زیرا به طور کلی، مصرف دارو به دفعات زیاد، مشکلات و ناراحتی هایی را برای بسیاری از افراد ایجاد می کند بنابراین دانشمندان به این فکر افتادند که با روش هایی آن را بدون اختلال در کار درمان کاهش دهند. دومین روش، افزایش دوز دارو در یک نوبت است. گاهی هم از تکنولوژی ای استفاده می کنند تا دارو در بدن کمتر تخریب شود. در گذشته میزان تخریب دارو در بدن ۵۰ درصد بود اما امروزه این میزان به ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده است. درنتیجه داروی زیادی با یک نوبت مصرف، به بدن می رسد.

▪ یکی از موضوع های بسیار مهم در ماه مبارک رمضان به خصوص در تابستان، مساله تشنگی و عطش است. آیا دارو یا گیاهی وجود دارد که عطش و تشنگی افراد روزه دار را کنترل کند؟

بله، گیاهان ترکیب های مختلف و طبیعتا خواص مختلفی دارند. بشر تا به امروز برخی از این گیاهان را به تجربه شناخته است که می توانند رفع عطش کنند یا آن را کاهش بدهند یا به خصوص به عنوان ضدتعریق استفاده شوند. همان طور که می دانید عرق کردن برای بدن بسیار خوب است اما اگر در مواردی شدید شود، آب بدن کم می شود و باید آن را جبران کرد. راه حل، مصرف آب و مایعات فراوان است اما در ماه مبارک رمضان روزه داران نمی توانند در طول روز چیزی بنوشند بنابراین چند گیاه را معرفی می کنیم که استفاده از آنها برای رفع عطش موثرند. یکی از بهترین این گیاهان، خاکشیر است. خاکشیر لینت دهنده خوبی است و می تواند در کاهش تشنگی تاثیر داشته باشد.

▪ به غیر از خاکشیر، چه چیزهایی می توانند عطش ما را در این روزهای گرم کاهش دهند؟

آبلیمو یا شربت آن از بهترین ها برای رفع تشنگی و عطش در هوای گرم، مسافرت ها و به خصوص مسافرت های دریایی است. البته لیمو را به تنهایی استفاده نکنید زیرا برای دندان ها ضرر دارد. انجیر هم به ۲ حالت ۲ اثر متضاد دارد. انجیر تازه رفع عطش می کند اما انجیر خشک عطش آور است. انجیر، میوه ای مغذی است که ویتامین های بسیار زیادی دارد و در قرآن کریم نام آن آمده و به آن قسم خورده شده که نشانه اهمیت این میوه بسیار مهم است.

▪ برای کاهش تعریق می توان از گیاهان استفاده کرد؟

بله، ماده دیگری که تعریق را بسیار کاهش می دهد و در رفع عطش بسیار موثر است و در قدیم برای تعریق شبانه افراد مسلول استفاده می شد، گیاهی به نام «مریم گلی» است. این گیاه به شدت تعریق را کم می کند و مصرف آن برای افرادی که زیاد عرق می کنند، بسیار مفید است. چون این افراد برای جبران آب از دست رفته مجبورند آب زیادی بنوشند و این در ماه رمضان برایشان مشکل آفرین خواهد شد نوشیدن دم کرده این گیاه در سحر یا افطار باعث می شود دچار مشکل نشوند.

▪ پس برعکس بسیاری از مواد و داروها که مدر و ادرارآور هستند، این مواد آب را داخل بدن نگه می دارند. درست است؟

بله، بعضی از مواد باعث دفع سریع آب می شوند مانند ادرارآورها و موادی که تعریق ایجاد می کنند به عنوان مثال خوردن فلفل باعث تعریق می شود.
تغذیه، ورزش و روزه داری

ماه مبارک رمضان ، ماه خیر و برکت ، ماه انسان ساز و ماه نزول برکات است ، که هر چه انسان کامل تر باشد از فوائد این ماه بیشتر بهره می برد. ورزش که همواره برای سلامتی جسم و روح به آن سفارش شده است ، در این ماه جلوه پر رنگ تری یافته و می تواند نقش خود در این مهم را بهتر و بیشتر ایفا کند . ورزش نه تنها با روزه منافاتی ندارد بلکه اگر به صورت صحیح و اصولی انجام شود ، باعث آرامش و کاهش استرس ورزشکاران می شود و استقامت فکری و صبر آنان را تقویت می کند.

ورزش در ماه رمضان از تجمع چربی در بدن جلوگیری کرده و عمل سوخت و ساز را تسهیل می نماید به طوریکه ورزشکارانی که روزه می گیرند کمتر دچار مشکلات گوارشی و قند خون می شوند . لذا ورزشکاران می توانند با یک برنامه غذایی غنی ، انرژی مورد نیاز را برای انجام فعالیت های ورزشی و حفظ ساختار بدنی به دست آورند . روزه داری باشرط رعایت نکات تغذیه ای و جلوگیری از پایین آمدن فشار و قند خون ، نه تنها منافاتی با ورزش کردن ندارد ، بلکه به انجام هرچه بهتر فعالیتهای ورزشکاران نیز کمک می کند.

مصرف تمام گروه های اصلی غذایی ( شیر و لبنیات ، نان و غلات ، سبزیجات و میوه جات ، گوشت ، تخم مرغ ، و حبوبات بدون پوست ) در ماه مبارک رمضان برای ورزشکاران روزه دار تأکید می شود و ورزشکاران می توانند با یک رژیم غذایی سالم ، نیازهای مورد نیاز بدنشان را تأمین کرده و از فوائد روزه برای سلامتی خود برخوردار شوند.

روزه مانع ورزش کردن نیست و ورزشکارانی که معتقدند روزه گرفتن ساختار بدنی آنها را تغییر می دهد ، می توانند با یک برنامه غذایی غنی ، انرژی مورد نیاز را حفظ نمایند . و در واقع ماه مبارک رمضان یک ورزش روحی تلقی می شود .

ورزش کردن در ماه مبارک رمضان از اصول و قواعدی پیروی می کند که بهتر است در یادگیری آن بکوشیم. در زیر به نکاتی اشاره خواهد شد که رعایت آنها در ماه مبارک رمضان برای ورزشکاران توصیه می شود.

ورزش در ماه مبارک رمضان:

ماه مبارک رمضان، ماه خیر و برکت، ماه انسان ساز و ماه نزول برکات است که هر چه انسان کامل تر باشد از فواید این ماه بیشتر بهره می برد. ورزش که همواره برای سلامتی جسم و ورح به آن سفارش شده است، در این ماه جلوه پررنگ تری یافته و می تواند نقش خود در این مهم را بهتر و بیشتر ایفا کند، ورزش نه تنها با روزه منافاتی ندارد بلکه اگر به صورت صحیح و اصولی انجام شود، باعث آرامش و کاهش استرس ورزشکاران می شود و استقامت فکری و صبر آنها را تقویت می کند ورزش در ماه رمضان از تجمع چربی در بدن جلوگیری کرده و عمل سوخت و ساز را تسهیل می کند به طوری که ورزشکارانی که روزه می گیرند، کمتر دچار مشکلات گوارشی و قندخون می شوند. بنابراین ورزشکاران می توانند با یک برنامه غذایی غنی، انرژی مورد نیاز را برای انجام فعالیت های ورزشی و حفظ ساختار بدنی به دست آورند. روزه داری با شرط رعایت نکات تغذیه ای و جلوگیری از پایین آمدن فشار و قندخون، نه تنها منافاتی با ورزش کردن ندارد، بلکه به انجام هرچه بهتر فعالیت های ورزشکاران نیز کمک می کند. روزه مانع ورزش کردن نیست و ورزشکارانی که معتقدند روزه گرفتن ساختار بدنی آنها را تغییر می دهد، می توانند با یک برنامه غذایی غنی، انرژی مورد نیاز را حفظ کنند و در واقع ماه مبارک رمضان یک ورزش روحی تلقی می شود.

وعده غدایی سحر

تاکید می شود وعده سحر حذف نشود و بهتر این است که بیشتر انرژی بدن با خوردن سحری تامین شود. ورزشکاران سعی کنند بدون سحری روزه نگیرند. زیرا در این صورت فرد حتما در طول روز دچار ضعف و بی حالی خواهد شد. ورزشکاران فراموش نکنند که پرخوری هنگام سحر نه تنها از احساس گرسنگی در ساعات انتهایی روز جلوگیری نمی کند، بلکه در ساعات ابتدایی بعد از سحر، فشار زیادی را به معده و دستگاه گوارشی فرد وارد می کند که سبب بروز علائمی نظیر سوءهاضمه، درد و نفخ معده می شود بیدار نشدن برای سحری کاملاً اشتباه است و در طولانی مدت سبب ضعف و بی حالی روزه داران خواهد شد.در سحر از مواد غذایی پروتئین دار (تخم مرغ، حبوبات، لبنیات و گوشت) استفاده کنید و به جای نوشیدن آب زیاد، میوه های آبدار بخورید. مایعات توصیه شده برای سحری باید به تدریج نوشیده شوند. یک لیوان آب میوه تازه و یک لیوان شربت عسل یا قند اثر مفیدی خواهد داشت. همچنین لیموترش تازه نیز مناسب است. رژیم غذایی سحر بهتر است شامل مواد غذایی متنوعی باشد.

وعده غذایی افطار

نیاز فوری بدن در هنگام افطار به دست آوردن یک منبع انرژی به شکل گلوگز (قند خون) برای هر سلول زنده به خصوص سلول های مغز و اعصاب است. خرما و آب میوه منابع خوب قند هستند، لذا هنگام افطار مصرف خرما، آب میوه، سوپ سبزیجات با رشته به منظور حفظ تعادل قند، آب و مایعات بدن توصیه می شود. افطار را با نوشیدن یک فنجان آب گرم، شیر گرم یا چای کمرنگ شروع کنید به گونه ای که دمای مایعات مذکور نه سرد و نه گرم باشد. تا حد امکان از نوشیدن آب زیاد هنگام افطار خودداری کنید. زیرا موجب بی حالی، ضعف و درد معده می شود. در ساعات بعد از افطار توصیه می شود میزان نوشیدن آب و مایعات بیشتر شود تا ورزشکاران هنگام وزش، دچار کم آبی نشوند. غذای افطار باید سبک، پرکالری و زود هضم باشد (شله زرد، شیر، خرما و ...) و توصیه می شود که روزه را با شیرینی طبیعی مانند خرما، کشمش و انجیرافطار کنید و از خوردن غذاهای سنگین و پرحجم بپرهیزید.

زمان ورزش:

بهترین زمان ورزش در ماه مبارک رمضان را چهار ساعت بعد از افطار است و برگزاری مسابقات ورزشی بلافاصله بعد از افطار از نظر علمی قابل پذیرش نیست. ورزش کردن بلافاصله بعد از افطار موجب خستگی، وارد آمدن فشار بر سیستم عصبی، مفصلی، گوارشی و به ویژه عضلانی است که در نهایت ممکن است موجب بیماری ها و آسیب های ورزشی شود. فاصله بین غذا خوردن و ورزش کردن باعث می شود تا بدن فرصت هضم غذا را یدا کرده و خون راحتی در عضلاتشان جریان پیدا کند.

نحوه انجام تمرینات:

ورزشکاران سعی کنند در ماه مبارک رمضان تمرینات ورزشی خود را سبک تر انجام دهند، زیرا انجام حرکات ورزشی سنگین موجب از دست دادن نمک، آب زیاد و ضعف شدید در ورزشکاران می شود.

ورزش های مناسب:

انجام ورزش های مناسب، شنا و پیاده روی را برای آماده نگه داشتن بدن ورزشکاران ضروری است.

خواب:

در ماه مبارک رمضان سعی کنید شب ها زود بخوابید تا بتوانید سحر به موقع (تقریباً 1:30 ساعت قبل از اذان صبح) بیدار شوید با این روش از ورود مقدار زیادی غذا و مایعات به معده و تجمع آنها جلوگیری می کنید و هضم غذا نیز راحت تر خواهد بود. نیاز ورزشکاران به پروتئین در ماه مبارک رمضان نباید میزان انرژی دریافتی از پروتئین در ورزشکاران بالا باشد، اگر آنها سعی کنند حدود 15 تا 20 درصد کل انرژی دریافتی روزانه را از پروتئین بگیرند، برای بدنشان کافی است زیرا مصرف زیاد پروتئین سبب ایجاد مواد زائد در خون شده و احساس خستگی را در هنگام ورزش برای ورزشکاران به وجود می آورد. در صورتی که فردی بعد از افطار قصد تمرین ورزش سنگین یا مسابقه ورزشی را دارد بهتر است قبل از شروع مسابقه، هنگام افطار از گوشت، زرده تخم مرغ و ماهی استفاده کند. مصرف مایعات فراوان از جمله آب میوه ها قبل از ورزش هم مناسب است.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-22-2012, 08:23 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-22-2012 08:24 AM، توسط صدفی.)
ارسال: #10
RE: ماه مهمانی خدا ماه رمضان
با سلام خدمت دوستان عزیز

طاعات و نماز و روزه هایتان قبول , بیایید همه با هم در هنگام افطار خالصانه برای این موفقیت این انجمن و افرادش دعا کنیم به امید آنکه ماه رمضان سال 92 همه عزیزان این جمع به همه خواسته های مادی و معنوی خود رسیده باشند.آمین
امروز سحر برای آقای کاظمی عزیز بسیار دعا کردم که توانست همه ما را کنار هم جمع کند و به ما بیاموزد که مثبت و محکم باشیم
امیدوارم این عزیز به بالاترین درجه موفقیت برسد


آمد رمضان هست دعا را اثری
دارد دل من شور و نوای دگری
ما بنده عاصی و گنهکار توییم
ای داور بخشنده بما کن نظری

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS