ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
دستمال تقويمي زمان کنونی: 09-24-2025, 12:16 AM |
|||||||
|
دستمال تقويمي
|
06-28-2012, 06:51 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
دستمال تقويمي
چند ماه پيش ايده ساخت دستمال فالي را ارائه كردم اما به اين علت كه در ساخت اين نوع دستمال نياز به يك دستگاه چاپگر مخصوص وجود دارد.هنوز در ايران شاهد اين نوع دستمال نيستيم.
امروز براي شما طرح دستمال تقويمي را قرار ميدم.بر روري هر برگ از اين تقويم اطلاعات از قبيل ماه و روز درج شده است. (پس ايده كه ارائه كرده بودم عملي مي باشد.فقط بايد دستگاه هاي انرا تهيه و ساخت) ![]() ![]() ![]() كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
06-28-2012, 07:49 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: دستمال تقويمي
طرح جالبیه ولی کاربردی نداره . فقط هزینه زیادی برای دستگاه مخصوص و جوهر مصرف می کنه .
در ضمن اینکه تمام جوهرها شیمیایی هستن و برای بدن مضر هستن . حتی کسانی که توی کار چاپخونه و ... هستن موقعی که می خوان جوهر دستگاه رو وارد کنن باید مواظب باشن جوهر به پوستشون نخوره چون معمولا بعد از مدتی حساسیت میاره و بیماریهای پوستی . حالا فکر کنین کسی بخواد هر روز از دستمالهایی که پر از جوهر هستن استفاده کنه و مسقیم به پوست خودش بکشه .... |
|||
06-28-2012, 08:33 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(06-28-2012 07:49 PM)369369 نوشته شده توسط: طرح جالبیه ولی کاربردی نداره . فقط هزینه زیادی برای دستگاه مخصوص و جوهر مصرف می کنه .دوست عزيزم در حال حاظر از دستمال كاغذي هاي طرح دار فراواني در حال استفاده است. كه در اين دستمال ها از رنگ ها و مواد عطري فراواني بكار رفته است.اين طرح فرقش با ان فقط اين هست كه در دستمال هاي معمولي رنگ پخش شده است ولي در اين موارد و يا دستمال هاي فالي.متن نوشته ميشود. در كشور فكر نميكنم وجود داشته باد.ولي من انواع اقسام دستمال هاي شكلي فراواني را ديده ام.يك مدل درست مثل دلار.انواع اقسام طرح هاي ديگري كه در انها رنگ فراواني بكار ميرود. بطور حتم اگر رنگهاي انها داراي مشكلي بود اجازه فروش را نميداند. ![]() كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
06-28-2012, 10:19 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(06-28-2012 08:33 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط:(06-28-2012 07:49 PM)369369 نوشته شده توسط: طرح جالبیه ولی کاربردی نداره . فقط هزینه زیادی برای دستگاه مخصوص و جوهر مصرف می کنه .دوست عزيزم در حال حاظر از دستمال كاغذي هاي طرح دار فراواني در حال استفاده است. درسته دستمالهای طرح دار زیادی توی بازار هست . ولی اونا همشون رنگی هستن و به احتمال زیاد رنگهای گیاهی باشن . ولی این دستمالها سیاه رنگ هستن و رنگی به این سیاهی به نظر گیاهی نمیاد . کلا رنگ سیاه رنگ جالبی نیست . حتی پاکتهای سیاه رو هم می گن برای میوه ها و مواد خوراکی نباید استفاده کرد و فقط به درد پاکت زباله می خوره . البته این حرف شما هم درسته که اگه مشکلی داشت اجازه فروش نمی دادن !!! ولی من که نظر خوبی راجع به رنگ مشکلی روی دستمال ندارم و ببینم هم عمرا استفاده نمی کنم . ولی اگه رنگ گیاهی باشه ( با همین طرح تقویم ) قضیه فرق می کنه . |
|||
06-28-2012, 10:32 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
نه اتفاقا به نظر من ایده بسیار خوبیه خصوصا برای رستورانهای زنجیره ای و کافی شاپها
حتما نباید از رنگ مشکی استفاده بشه میتونه رنگهای دیگه باشه یا ترکیبی از چند رنگ باشه
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
06-28-2012, 11:49 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(06-28-2012 10:19 PM)369369 نوشته شده توسط:خوب منكه نگفتم رنگ مشكي.(06-28-2012 08:33 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط:(06-28-2012 07:49 PM)369369 نوشته شده توسط: طرح جالبیه ولی کاربردی نداره . فقط هزینه زیادی برای دستگاه مخصوص و جوهر مصرف می کنه .دوست عزيزم در حال حاظر از دستمال كاغذي هاي طرح دار فراواني در حال استفاده است. اتفاقا من خودم طرحم روي رنگهاي رنگي هست. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
06-29-2012, 12:07 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
روی طرح رنگی ( گیاهی ) میشه حساب کرد .
|
|||