ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نویسندگی
زمان کنونی: 09-27-2025, 02:36 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: مهتاب
پاسخ: 30
بازدید: 7840

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسندگی
07-31-2011, 10:42 AM
ارسال: #1
نویسندگی
سلام
اقایون و خانوم های محترم
همونطور که میدونید نویسندگی شغل پر در امدیه ، اگه یه ماه شب تا صبح بنویسی ، بعد یه مدتی میتونی یه نویسنده مشهور بشی ! نه به دفتر کار نیاز داره و نه هیچی ! میتونم بگم اوایل فقط به یک کامپیوتر نیاز داره !
اکثر ما ها که تو این سایت ثبت نام کردیم میلیاردر هستیم ! میلیاردر های اینده ! پس مغزمون خوب کار میکنه و در نتیجه ایده ها و افکاری داریم که میتونیم 100 درصد مکتوبش کنیم و سپس چاپ کنیم و بفروشیم ! حالا میتونه رمان باشی ، زندگی نامون باشه ، در زمینه تبلیغات باشه یا کامپیوتر و یا دیوار ذهنی و ...
اما مسئله ی مهمتر اینه که نوشتن هم اصول و قوائدی داره ! از بخش روانشناسی و عدم خستگی گرفته تا بخش چاپ و عرضه و ....
ما اینجا یک استاد به تمام معنا داریم که فکر کنم بتونند خیلی زیبا این اصول رو به ما بیاموزند و ایشون کسی نیستند جز استاد کاظمی !
لطفا یه دوره اموزشی نویسندگی بزارید که شاید روزی در کنار کتاب های ناپلئون هیل ها و انتونی رابینز ها کتاب های ما هم نه تنها در سایت بلکه در تمامی کتاب فروشی ها به فروش برسه !

چطور شروع کنیم ؟
ایده رو چطور گسترش بدیم ؟
چطور بنویسیم ؟
چطور مطالعه کنیم
.
.
.
.
گرفتن مجوز چطور ممکنه ؟
چطور چاپ کنیم و ....
و کلا هرچیز که به ذهنتون میرسه و تمامی تجربیاتتون در این زمینه !

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-31-2011, 11:40 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-01-2011 01:34 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #2
RE: نویسندگی
در ابتدای کار باید ایده ای داشته باشیم و این ایده را در ذهنمان پرورش دهیم و بقول معروف ابتدا اسکلت آنرا بریزیم و شروع به نوشتن کنیم. لابلای نوشته ها موضوعات مهم را بیشتر توضیح بدهیم. (بقول عامیانه کشش دهیم). ضمنا در بین آن چاشنی های که لازم است اضافه کنیم.(کمی طنز - کمی جدی و....).
مهمترین مسئله مطالعه و تحقیق در ارتباط با موضوع.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-31-2011, 10:15 PM
ارسال: #3
(07-31-2011 10:42 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  سلام
اقایون و خانوم های محترم
همونطور که میدونید نویسندگی شغل پر در امدیه ، اگه یه ماه شب تا صبح بنویسی ، بعد یه مدتی میتونی یه نویسنده مشهور بشی ! نه به دفتر کار نیاز داره و نه هیچی ! میتونم بگم اوایل فقط به یک کامپیوتر نیاز داره !
اکثر ما ها که تو این سایت ثبت نام کردیم میلیاردر هستیم ! میلیاردر های اینده ! پس مغزمون خوب کار میکنه و در نتیجه ایده ها و افکاری داریم که میتونیم 100 درصد مکتوبش کنیم و سپس چاپ کنیم و بفروشیم ! حالا میتونه رمان باشی ، زندگی نامون باشه ، در زمینه تبلیغات باشه یا کامپیوتر و یا دیوار ذهنی و ...
اما مسئله ی مهمتر اینه که نوشتن هم اصول و قوائدی داره ! از بخش روانشناسی و عدم خستگی گرفته تا بخش چاپ و عرضه و ....
ما اینجا یک استاد به تمام معنا داریم که فکر کنم بتونند خیلی زیبا این اصول رو به ما بیاموزند و ایشون کسی نیستند جز استاد کاظمی !
لطفا یه دوره اموزشی نویسندگی بزارید که شاید روزی در کنار کتاب های ناپلئون هیل ها و انتونی رابینز ها کتاب های ما هم نه تنها در سایت بلکه در تمامی کتاب فروشی ها به فروش برسه !

چطور شروع کنیم ؟
ایده رو چطور گسترش بدیم ؟
چطور بنویسیم ؟
چطور مطالعه کنیم
.
.
.
.
گرفتن مجوز چطور ممکنه ؟
چطور چاپ کنیم و ....
و کلا هرچیز که به ذهنتون میرسه و تمامی تجربیاتتون در این زمینه !

سلام.تشکر از لطف شما دوست عزیز.
همه مشاغل پر درآمد هستند اما اگر بخواهید!
در این شغل چیزی که اول و آخر را نیاز دارید "عشق به نوشتن" است.
اگر کتاب خواندن و نوشتن شد خواسته تک تک سلول هایتان کار دارد خوب پیش می رود.
یک توصیه را در این زمینه همیشه وجود دارد و آن این است که هیچ وقت در این کار برای پول ننویس!که هر کاری که من برای پول انجام دادم نه به دل خودم چسبید و نه خوانندگانم!
از ته وجودم میگویم که قلم حرمت دارد و حرمت آن را همیشه نگه دار تا این قلم صمیمی ترین دوستت شود.
در نوشتن به مخاطب و شعور او احترام بگذار به طوری که خواننده آن را متوجه شود!
و اگر می خواهید که برای ایرانیان نویسنده خوبی باشید : "باید در کتابتان برای سخت ترین سوالات و مشکلات خوانندگان راحتترین جواب ها را پیدا کنید و به او بدهید"
سوالی بود در خدمت هستم!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

07-31-2011, 10:27 PM
ارسال: #4
منم با نظر آقا کامیار موافقم.ماباید برا دلمون کتاب بنویسیم نه برای پول که مطمئنا بعد از فروش پول خوبی هم به دست ما خواهد آمد.

مهم نیته

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
08-01-2011, 12:31 AM
ارسال: #5
به نکته ی جالبی اشاره کردید که مسلما سرلوحه ی کارم قرار خواهم داد !
و اما سوال ، من چند بار شروع به نوشتن کردم ولی وسط راه با اینکه میدونستم چی میخوام به شدت گیج شدم ! مثلا فصل یک تموم شد وسط فصل دو مغزم هنگ کرد و دیگه نتونستم بنویسم !
یه مشکل دیگه هم اینه که گاهی اوقات که مطلبی نوشته میشه و بعد منه نویسنده مطلب رو از چشم خواننده میخونم ، از نوشته ام پشیمون میشم !

08-01-2011, 12:52 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-01-2011 12:53 AM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #6
ببین سبحان جان من خودم هم تازه نوشتن یه کتابو شروع کردم.شما باید اول موضوعاتتو مشخص کنی. و تمام سرفصل هاتو بنویسی .بعد یه تحقیق از اینترنت بکنی بعد شروع به پر کردن و نوشتن سرفصل ها و بخش های کتابت کنی.فکر کنم اینجوری بدونی که داری چیکار می کنی و چی می نویسی.

راسی من الان یه ایده دیگه تو ذهنم هست که می تونیم دوتایی رو موضوعاتش فکر کنیم و سپس کار تحقیقشو آغاز کنیم و نوشتن رو شروع کنیم .خیلی دوست دارم باهم یه کتاب بنویسیم.
همون قسمتی که میگی که به نظر خودت خوب نیست رو بده یکی از دوستات که اهل مطالعه هست بخونه ببین نظر اون چیه.این خیلی مهمه.

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
08-01-2011, 01:37 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-01-2011 01:38 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #7
(07-31-2011 10:27 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  منم با نظر آقا کامیار موافقم.ماباید برا دلمون کتاب بنویسیم نه برای پول که مطمئنا بعد از فروش پول خوبی هم به دست ما خواهد آمد.

مهم نیته
Big GrinBig GrinBig Grin
مهدی جان تا ماشینو نگیری , دست بردار نیستی. Big Grin
ولی جدا از زنگ تفریح : موفق می شوی.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-01-2011, 04:30 AM
ارسال: #8
نوکرتم آقا هوشنگ

ماشینو که بله من مطمئنم اولین کتابم به اندازه کتاب ناپلئون هیل فروش میره و منم ماشینمو میخرم.

08-01-2011, 09:54 AM
ارسال: #9
صبح بخیر
اقا مهدی ، راست میگید ، سر فصل ها رو باید نوشت ! تو مقاله ای که واسه نشریه نوشته بودم ، اول سر فصل ها رو نوشتم ! واسه کتابم فکر کنم بتونم همین کار رو بکنم !

(08-01-2011 12:52 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  راسی من الان یه ایده دیگه تو ذهنم هست که می تونیم دوتایی رو موضوعاتش فکر کنیم و سپس کار تحقیقشو آغاز کنیم و نوشتن رو شروع کنیم .خیلی دوست دارم باهم یه کتاب بنویسیم.

باشه ، من اماده ی هر نوع کمکی هستم ! یه گروه بهتر از یه نفره ! موضوع و سر فصل ها رو بهم بگو تا از همین الان شر وع کنیم !

08-01-2011, 08:57 PM
ارسال: #10
(08-01-2011 12:31 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  به نکته ی جالبی اشاره کردید که مسلما سرلوحه ی کارم قرار خواهم داد !
و اما سوال ، من چند بار شروع به نوشتن کردم ولی وسط راه با اینکه میدونستم چی میخوام به شدت گیج شدم ! مثلا فصل یک تموم شد وسط فصل دو مغزم هنگ کرد و دیگه نتونستم بنویسم !
یه مشکل دیگه هم اینه که گاهی اوقات که مطلبی نوشته میشه و بعد منه نویسنده مطلب رو از چشم خواننده میخونم ، از نوشته ام پشیمون میشم !

اگر داستان یا رمان می نویسید باید خط داستان و شخصیت ها و همه گره های داستانت مشخص باشد بعد شروع کن و فط تصور کن که چه اتفای می افتد و آن اتفاق را بنویس!هر نوشته ای را بتوانی تصور کنی و لمسش کنی مطمئنا خواننده نیز آن را می فهمد و با آن ارتباط برقرار می کند.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS