ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

خودازمایی بزرگ از انچه تا کنون اموخته اید ؟
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:03 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: تنگسیر
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 16
بازدید: 2704

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 2.65
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خودازمایی بزرگ از انچه تا کنون اموخته اید ؟
04-24-2012, 07:02 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-24-2012 07:02 PM، توسط mteam.)
ارسال: #11
RE: خودازمایی بزرگ از انچه تا کنون اموخته اید ؟
دوستان خوبم واقعا نظرات خوبی دادن
بله تبلیغات گسترده با هزینه متعادل نه کم نه افراط
ولی در مورد فروشگاه اگه مبلمان ولوازم خانگی داریم واقعا قشنگترین فروشگاه را میشه ساخت یعنی این دو را باهم ادغام میکردم فروشگاه را قسمت قسمت میکردم با دکوراسیون ساده ارزان و سطح بالا وگران هرقسمت را مانند یک خانه که در آن داریم زندگی میکنیم در می آوردم تا مشتری در بدو ورود احساس آرامش پیدا کنه وفکر کنه داخل خونه خودش هست یعنی این مبلمان با این لوازم خونه ست میشه و این نوع دکوراسیون از بابت رنگ آمیزی به آن تعلق دارد
ویا برعکس وبرای فروشنده ها هم از کسانی استفاده میکردم که با تمام وجود این کاررا دوست دارند دارای ذوق وسلیقه میباشند ویک دوره مخصوص را برای یادگیری برایشان قرار میدادم امیدوارم منظورم را رسانده باشم البته این بگم برای یه همچنین فروشگاهی خیلی کارها میشه کرد که به همین برای اولیه کار اکتفا میکنم

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-24-2012, 07:22 PM
ارسال: #12
به نظر من دکور این فروشگاه نقش اساسی داره. باید وسایل رو مثل قسمتی از خونه بچینید مثلا یک نشمین با مبلمان و تلویزیون و کاغذ دیواری با نور پردازی طراحی شده و در گوشه ای دیگر با دیوار کاذب اتاق خواب درست کنید. کلا اهمیت ویژه به دکور
- قراردادن یک ال سی دی در ویترین مغازه که کلیه محصولات رو نمایش بده
- فروشنده خوش برخورد و با اطلاعات زیاد در مورد محصولات
- کمک گرفتن از یک دکوراتور برای راهنمایی ست کردن وسایل برای فروشنده
- طراحی مکانی مناسب برای خریدار برای نشستن و مذاکره کردن که امکان دید به محصولات رو داشته باشه
- استفاده از رنگهای گیرا در ورودی
(دکوراتورم دیگه همه پیشنهادم شد دکورSmile )
- قرارداد بستن با ادارات و سازماها برای معرفی کارمندان به فروشگاه
- تعیین قیمت مناسب با توجه به بازار هدف
- کم کردن نیروی کار اضافه
- کم کرد هزینه های جاری در صورتی که به کیفیت کار لطمه نزنه
- استفاده از سیستمهای تبلیغات نامحسوس ( مثلا دارن تو تلویزیون تبلیغ یک محصول دیگه رو نشون میدن اما از مبلمان با آرم شما استفاده می کنن یا در دکور برنامه ها و سریالها)
-استفاده از تبلیغات محیطی که از خیابانهای اطراف مشتری رو با کنجکاوی به سمت فروشگاه شما هدایت کند: به عنوان نمونه برای یک گلفروشی ما از پارک محل جای پای قرمز رو زمین گذاشتیم خیلی ها از سر کنجکاوی که ببین این جای پا ماله چیه میرسیدند به فروشگاه
- و در نهایت کمک گرفتن از یک حسابدار که بتونه تو درجه بندی اهمیت هزینه ها به شما کمک کنه بسیار حیاتیه.
-

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
04-25-2012, 02:25 AM
ارسال: #13
ممنون از نظرات خوبتون
مهتاب خانم هم از دید خودش که همون طراحی دکوراسیونه پاسخ شون رو دادند وبقیه بچه ها هم با توجه به تخصصی
که دارند پیشنهادهای خوب وکاربردی فرستادند .
و در پاسخ به دوست عزیزمون در مورد نتایج این خود ازمایی من فکر میکردم نفرات بیشتری تو بحث شرکت کنند و بیشتر
نظاره گر نباشند تا ببینیم واقعا اعضا تو همچین شرایطی با توجه به اندوخته ها وتجاربشون چگونه تصمیم میگیرند و بحران
رو مدیریت میکنند ولی متاسفانه مثل اینکه ما هنوز نتونستیم تو زندگیمون تغییراتی ایجاد کنیم و قدم های اول رو ورداریم
و تا زمانی که همه ما با اراده قوی وارد میدون موفقیت نشیم همینجا که هستیم درجا میزنیم .
اگر ما هدفمون از عضویت در انجمن موفقیت مالی تو زندگیه و وقت زیادی رو بابت خوندن مطالب انجمن صرف میکنیم
پس باید از انچه اموخته ایم بصورت عملی تو زندگی مون استفاده کنیم و تا زمانی که شروع نکنیم داشته هامون هیچ ارزشی
نداره پس فرق ما و یه شخص بیسواد که اطلاعاتی نداره در چیه وقتی عملگرا نباشیم
پس بدونیم که برای موفقیت باید وارد عمل شد ویا علی گفت و شروع کرد تا به اهداف ورویاهامون رسید .
در اخر برای اینکه نفرات دیگه هم بتونند شرکت کنند یه بازه زمانی دو هفته ای در نظر میگیریم با این تفاسیر تا نیمه
اردیبهشت منتظر پاسخ های بعدی میمونیم و اونوقت اقای کاظمی و ادمین عزیز لطف میکنند و بهترین پاسخ رو انتخاب
میکنند و پاداش رو به بهترین پاسخ وبا پرداخت هزینه اش از طرف خودم اهدا میکنند .
با عرض پوزش واسه گرفتن وقت گرانبهاتون

دکتر شریعتی
ساعتها را بگذارید بخوابند
بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست.
04-25-2012, 12:29 PM
ارسال: #14
سلام
به نظرمن:
1-یه تغییر اساسی توی دکوراسیون
2-استفاده از کارمندان جوان و آشنا با فروشندگی
3-آوردن اجناس مارکدار
4-ایجاد یک لباس هماهنگ با رنگ خاص
5-نور پردازی خیلی تاثیر داره نوری که برش دید نسبت به کالارو تغییر بده
6-دادن تخفیفهای ویژه نسبت به میزان خرید مشتری از سرویس رایگان گرفته تا دادن کالا مثلا با یک ست کامل مبل یه میز کوچک به عنوان هدیه
7-شبانه روزی بودن
8-استفاده از یه حسابداری قوی
06-04-2012, 02:58 AM
ارسال: #15
با سلام خدمت عزیزان
با عرض پوزش بعلت وقفه ای که برای انتخاب بهترین جواب ایجاد شد باید از همه دوستان معذرت خواهی کنم و
بنده رو بابت بدقولی که اتفاق افتاد ببخشید مشکلی واسم پیش اومده بود که مدتی غایب بودم و بمحض ورود دوباره ام
به انجمن گفتم که با انتخاب بهترین جواب بقولم عمل کرده باشم که واقعا به تعهد و قولی که دادم پایبندم و از دیگران
نیز همین توقع رو دارم .
با صحبتی که با اقای کاظمی در مورد این انتخاب داشتم اقا کامیار فرمودند که همه جواب ها شایسته برنده شدن هستند
و انتخاب رو به خودم محول کردند و من نیز با ایشون هم عقیده بودم و به ناچار و برای اینکه به قولم عمل کرده باشم
یکی از دوستان رو با تقدیر و تشکر از جواب های بقیه دوستان که واقعا انتخاب رو سخت کردند بعنوان برنده این خودازمایی انتخاب کردم
و اونم اقای goldman عزیز هستش که ایشون با انتخاب خودشون بین کیف موفقیت و بسته اموزشی طراحی سایت هر کدوم رو
خواستند من تقدیم میکنم .
در انتها بابت تاخیر در انتخاب دوباره از محضر دوستان عذر خواهی میکنم .

دکتر شریعتی
ساعتها را بگذارید بخوابند
بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست.
06-04-2012, 12:02 PM
ارسال: #16
تبلیغات درست مثل جایزه .تغیر دکوراسیون زیبا تر.ارسال و نصب رایگان.پخش کوپن های تخفیف در سطح منطقه.فروش اقساطی.استخدام فروشندگان خانم.ایجاد تنوع بیشتر محصولات.تاسیس فروشگاه های دیگر در سایر مناطق بصورت نمایندگی های مجاز.جایزه های ویژه مثلا برای خرید جهیزیه.پخش بروشور در سطح منطقه

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فقط این 3 دقیقه – راهنمای عملی برای اینکه نهایت استفاده را از روزهایتان ببرید iranwebshop 0 369 12-25-2017 09:51 PM
آخرین ارسال: iranwebshop
  شش روش جذب مشتری و ساختن مشتریان وفادار از آنها - قسمت اول DinaGRP 0 680 10-21-2015 02:43 PM
آخرین ارسال: DinaGRP
Information راه عملی برای کسب ثروت از طریق خدا کامیار کاظمی 49 26,802 05-01-2013 07:29 PM
آخرین ارسال: simens
  7 اشتباه رایج از 7 میلیاردر سهیل 0 923 02-06-2013 02:26 PM
آخرین ارسال: سهیل
  مهم - تقاضای مطالعه این تایپک را از شما دارم. jahanagahi 23 6,950 01-15-2013 07:32 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  ۱۲۰ قانون موفقیت جهانی از برایان ترسی jahanagahi 35 7,793 12-19-2012 06:37 AM
آخرین ارسال: Peanut
  10 درس جالب از زندگی انیشتین MARYAR 0 840 04-21-2012 12:58 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  قحطی بزرگ !! کامیار کاظمی 4 1,177 02-09-2012 09:48 PM
آخرین ارسال: arash1367
  چگونه از نتایج منفی، نتیجه مثبت برداشت كنيم؟ دلشاد حسین پور 0 839 09-20-2011 03:10 AM
آخرین ارسال: دلشاد حسین پور

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS