ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
نکات کلیدی و مهمی که در ثبت شرکت به آنها نیازمندید زمان کنونی: 09-28-2025, 02:26 AM |
|||||||
|
نکات کلیدی و مهمی که در ثبت شرکت به آنها نیازمندید
|
02-23-2012, 12:36 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-23-2012 10:00 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
نکات کلیدی و مهمی که در ثبت شرکت به آنها نیازمندید
اگر در هر کشوری به عنوان کارآفرین فعالیت می کنید باید بدانید شخصیت حقوقی بودن مزایایی ایجاد می کند. ثبت یک شرکت حقوقی یک روال مشخص و البته زمان گیر برای ناوارد ها دارد. بنابراین پیشنهاد آن است که این امر را بدست کاردان آن(حقوق دان) بسپارید.
نام شرکت، موضوع شرکت، سهامداران، سرمایه اولیه و ... از سوالاتی است که ذهن یک کارآفرین را در بدو تبدیل به شخصیت حقوقی مشغول می کند. موارد زیر را در ثبت شرکت در نظر بگیرید: نام شرکت در حال حاضر نام شرکت باید 3 کلمه ای باشد و تمام کلمات در لغتنامه دهخدا ثبت شده باشد. بدنبال آنچه در ذهنتان است نباشید زیرا مطمئنا از سوی دیگران ثبت شده است. در بین این 3 کلمه حتما باید کلمه ای خاص(کلمه ای که اطرافیانتان معنی آن را ندانند) وجود داشته باشد. سهامدارن حداقل 2 نفر بعنوان سهامدار نیاز است. تقدم امضای سهامداران از اهمیت برخوردار است. حتما از کارگزار خود بخواهید درباره این موضوع به شما توضیح دهد وگرنه با مشکلات فراوانی دست به گریبان خواهید بود. دو عبارت مدیر عامل و یکی از سهامدارن با مدیر عامل یا یکی از سهامداران متفاوت هستند. سرمایه اولیه حداقل سرمایه اولیه 100 هزار تومان می باشد ولی با سرمایه بیشتر کار خود را شروع کنید. در شرکت های با مسئولیت محدود نیازی به موجود بودن سرمایه اولیه در حساب بانکی شما نیست. بابت سرمایه اولیه باید حق ثبت بپردازید. این مبلغ به میزان سرمایه اولیه شما بر می گردد. کارگزار در امر ثبت شرکت کارگزار خود را با دقت انتخاب کنید. همه قیمت ها و شرایط متفاوتی دارند(کلاه بردار هم تا دلتان بخواهد وجود دارد). از چند کارگزار قیمت بگیرید و مشاوره کنید و در انتها یکی را انتخاب کنید. کارگزار نیاز به برگه وکالت از سوی شما دارد. معمولا هزینه وکالت 80 تا 100 هزار تومان می باشد. مجوز و تاییدیه ها اکثر موضوعات نیاز به مجوز و تاییدیه از سازمان های مرتبط دارد. دریافت این مجوز ها اکثرا زمانبر هستند. اگر در ثبت شرکت عجله دارید می توانید موضوعی که به مجوز مرتبط نمی باشد را انتخاب و پس از ثبت شرکت و دریافت مجوز موضوع شرکت خود را گسترش دهید. یکی از وب سایت هایی که می توانید اطلاعات خوب و بروزی از آن بگیرید وب سایت ثبت ونک می باشد. پی نوشت: شایان ذکر است این شرکت فقط از لحاظ محتوای سایت معرفی شده و هیچگونه سفارشی برای ثبت از طریق اين انجمن نيست. منبع :سايت ببينيم است كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-23-2012, 01:47 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: نکات کلیدی و مهمی که در ثبت شرکت به آنها نیازمندید
عزیزان درصورتی شرکت به ثبت برسانید که در آن زمینه فعالیت کنید.ضمنا حواستان به مالیات اداره دارائی باشد که در چهارچوب فعالیت شما باید سالیانه بپردازید.اگر در یکسال فعالیتی نداشتید در برج 4 حتما اظهارنامه پر کرده و با دلیل ثابت کنید که درآن سال فعالیتی نداشته اید.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-23-2012, 09:55 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
ممنون از اطلاعات خوبتون
من یه سوال دارم .من برای دوستان و بعضی مشتریان متفرقه تو ایران کار طراحی سایت انجام دادم چندین بار.ولی علاقمندم که اینکار رو از طریق به ثبت رسوندن شرکت انجام بدم.یعنی شرکت طراحی سایت داشته باشم و پروسه ش قانونی باشه که فکر میکنم کلاس کار هم بالاتر باشه اینطوری. سوالم اینه که آیا برای فعالیت قانونی در این زمینه مدرک مرتبط نیازه ؟ یعنی باید مهندسی کامپیوتر یا چنین چیزی داشته باشیم یا اینکه اهمیتی نداره و مثلا میشه با لیسانس یا فوق لیسانس بازرگانی هم اینکار رو کرد؟ سوال بعدم اینه که ماجرای مالیات این جور شرکتها به چه شکل هستند؟ به این دلیل میپرسم چون من نمیتونم ایران باشم و کارهای این چنینی رو انجام بدم.البته یکی از فامیلها هست که میتونم ایشون رو هم بعنوان سهامدار صوری تعییین کنیم تا بحث تعداد سهامدار هم حل بشه. وقتی کار طراحی سایت از یه شرکت بگیریم خب مسلما موقع پرداخت مالیات رو کم خواهد کرد و ماجرا حله.ولی اگه مثلا با یه شخص قرارداد ببنیدیم فکر نکنم اصلا رد پایی بمونه .نمیخوام صحبتی از فرار مالیاتی کنم بلکه میخوام بدونم سیستمش به چه شکله. ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند تا ما اینکار رو به شکل قانونی انجام بدیم .لازم به توضیحه که تا بحال ما از طریق روزنامه هم اگهی میدادیم و کار طراحی سایت انجام میدادیم و مشکل قانونی هم نداشتیم .اما علاقمندیم که اینکار به شکل قانونیش انجام شه . سپاس |
|||
02-23-2012, 10:05 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام
تا سال پیش که برای تاسیس شرکت نیاز به لیسانس مرتبط نبود. برای مالیات هم اگر بصورت شخصی و بدون فاکتور رسمی (باسربرگ شرکت) باشد و تبادل مالی در حساب شرکت ثبت نشود فکر نمیکنم مشکلی ایجاد شود. ![]() |
|||
05-29-2012, 03:32 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
با سلام پیرو فرمایشات شما دو نکته را جسارتا اضافه می کنم
1 پس از ثبت شرکت به مدت یکماه بعد از تاریخ درج شده در روزنامه رسمی باید مالیات2در هزار سرمایه شرکت را به اداره مالیات محل فعالیت پرداخت نمایید در غیر این صورت جریمه هم تعلق میگیرد. 2 حتی اگر شرکتتان فعالیتی نداشته الف: باید جهت تشکیل پرونده مراجعه کنید ب: مالیات سرمایه پرداخت کنید ج: جهت اظهار عدم فعالیت به اداره مالیات مراجعه و هرسال تاپایان31تیر هرسال شمسی اظهارنامه مالیاتی سفید ارائه دهید درغیر اینصورت ممیز مالیاتی گرانقدر برای هرسال عدم اظهار محبتی برشما روا خواهند داشت. |
|||
05-29-2012, 05:01 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
دوستان اجازه میخوام منم سوالی در اینجا بپرسم:
از نظر شما که اطلاعات در زمینه ثبت شرکت دارید، برای ثبت شرکت جهت جنگلکاری به چقد سرمایه اولیه نیاز هست و اینکه چه مدارکی میخواد؟ و با چه هزینه ای می شود بصورت کامل ثبت نمود؟ ممنون. خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم تلفن:4969-611-0937 |
|||
09-20-2012, 05:05 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
سلام
دوستان شرکت هولدینگ چیه ؟ شرکتی هست که با یک بار ثبت کردن بتونیم هر فعالیتی انجام بدیم ؟ ![]() |
|||
12-29-2012, 09:29 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
آیا میشه بدون اینکه به اداره ثبت شرکت سر زد فهمید اسمی رو که برای ثبت شرکت انتخاب کردیم ثبت شده یا نه مثلا از طریق سایتی یا تلفنی و یا ...
خرید مانتو اداری |
|||
12-29-2012, 09:31 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(12-29-2012 09:29 PM)toofan245 نوشته شده توسط: آیا میشه بدون اینکه به اداره ثبت شرکت سر زد فهمید اسمی رو که برای ثبت شرکت انتخاب کردیم ثبت شده یا نه مثلا از طریق سایتی یا تلفنی و یا ... خیر . حتما باید به ثبت شرکتها مراجعه فرمائید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-29-2012, 09:48 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(09-20-2012 05:05 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: سلام شرکت هلدينگ چيست ؟ شرکت هلدينگ شرکتي است که يک يا چند شرکت ديگر را کنترل ميکند. در واقع هر شرکتي که سهام شرکت ديگري را جهت اعمال مديريت در آن خريداري مي کند يک شرکت هلدينگ است. سهام مديريتي تعاريف متفاوتي دارد اما معمولا بين 16 درصد تا 50 درصد و غالبا بيش از 33 درصد را سهام مديريتي ميدانند. اکثر شرکتهاي سرمايه گذاري که در ايران تاسيس شده اند مانند ملي، صنعت و معدن ، پتروشيمي ، بانک ملي ، غدير، معادن و فلزات و ... در بخشي از سرمايه گذاريهاي خود به عنوان هلدينگ عمل مي کنند. برخي شرکتهاي ديگر مانند سيمان فارس، سايپا و حتي صنعتي پيام هم هلدينگهايي هستند که شرکتهاي ديگري را اداره مي کنند. بعضي شرکتها هم نظير بوعلي نه به قصد اعمال مديريت که به قصد سود بردن از روند رشد سهام، سهام شرکتها را خريد و فروش مي کنند و بنا بر اين فاقد فعاليت هلدينگ است. هلدينگ بودن هم خوب و هم بد است. هلدينگها از طريق کنترل شرکت هاي خود مي توانند به هم افزايي و سود بيشتر برسند اما در عوض هزينه سربار آنها به مراتب بيشتر است چون مديريت شرکتهاي تابعه چندان هم ارزان نيست. بعضي از شركت هاي سرمايه گذاري عادت دارند كه بيش از 50 درصد سهام شركتهائي را كه معمولا از نظر صنعت مشابه يا مرتبط هستند خريداري كنند مثل سفارس که يك هلدينگ سيماني است. خريد سهام شركت هاي هلدينگ معمولا به دليل سبدي كه دارند كم ريسك تر از خريد غير هلدينگ است ولي ممكن است بازده شان هم به همين دليل كمتر باشد. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نکات مهم در ثبت برند | fekre | 0 | 612 |
08-07-2019 03:37 PM آخرین ارسال: fekre |
|
شرایط و ضوابط ثبت شرکت تجهیزات پزشکی | sabti1 | 0 | 982 |
10-24-2017 12:27 PM آخرین ارسال: sabti1 |
|
تقاضای اموزش راه اندازی کامل شرکت هلدینگ | amirrazmi | 2 | 1,481 |
08-28-2017 06:05 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
تجربه ثبت شرکت دانش بنیان | alijoon_king | 0 | 755 |
05-30-2017 12:03 AM آخرین ارسال: alijoon_king |
|
![]() |
ثبت شرکت دانش بنیان | Elixir | 2 | 1,441 |
10-19-2016 04:07 PM آخرین ارسال: Benhour |
برای مشاغل خانگی میشه ثبت برند انجام داد؟ | imanhabibi | 3 | 1,668 |
09-17-2016 09:39 PM آخرین ارسال: sepehrplus |
|
![]() |
اقداماتی که باید بعد از ثبت شرکت انجام داد چیست؟ | kianfar83 | 3 | 4,498 |
07-30-2016 10:16 AM آخرین ارسال: behnam_r007 |
انتخاب موضوع شرکت | mahdi6940 | 0 | 788 |
05-10-2016 11:58 AM آخرین ارسال: mahdi6940 |
|
برای رتبه بندی شرکت زمان تاسیس باید اقدام کرد و یا بعد از آن؟ | rezaeee | 1 | 1,143 |
04-16-2016 10:59 AM آخرین ارسال: rezaeee |
|
راهنمایی برای اگهی تغییرات شرکت | saeed74 | 1 | 814 |
04-10-2016 05:54 PM آخرین ارسال: saeed74 |
|
محل ثبت شرکت مهمه؟ | rezaeee | 6 | 1,760 |
04-10-2016 05:28 PM آخرین ارسال: davaran |
|
شرکت تعاونی روستایی | bitumen | 0 | 703 |
04-09-2016 08:28 PM آخرین ارسال: bitumen |
|
بعد از ثبت درخواست تاسیس شرکت در سامانه الکترونیک چکار باید کرد؟ | rezaeee | 0 | 788 |
04-06-2016 10:54 AM آخرین ارسال: rezaeee |
|
ثبت شرکت | AHF-victory | 4 | 1,690 |
03-26-2016 01:34 PM آخرین ارسال: moriaa |
|
راهنمایی درباره ثبت شرکت هلدینگ | Mohammad_MBA | 1 | 820 |
01-23-2016 03:20 AM آخرین ارسال: business_nuts |
|
ثبت شرکت برای گلاب گیری | morteza1 | 4 | 1,144 |
01-03-2016 05:45 PM آخرین ارسال: davaran |
|
ثبت شرکت چجوری انجام بدم؟ | parsmob | 1 | 1,375 |