ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نوشابه انرژی زا !
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ali1361
آخرین ارسال: بهنام ذوالفقارزاده
پاسخ: 8
بازدید: 1912

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نوشابه انرژی زا !
05-16-2012, 11:35 PM
ارسال: #1
نوشابه انرژی زا !
سلام به همه دوستان
من یک نوع نوشابه جدید از طریق ترکیب چندین گیاه مختلف درست کردم به با روش خاصی که این نوشابه ساخته میشود خواص تمام این گیاهان حفظ میشه و نتیجه یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و خوشرنگ شده
من این نوشیدنی را در ایام عید مورد آزمایش قرار داد به این شکل که تمام اقوام ودوستانی که به منزل ما آمدند با این نوشیدنی پذیرایی شدند و مود استقبال بینظیری قرار گرفت و این موضوع باعث شد که به این فکر بیفتم که اگر امکانش باشه فرمول ساخت را به یک شرکت تولید کننده نوشابه بفروشم اما حالا با یک مشکلی روبرو هستم که از این قراره
مسلما با هر شرکتی که در این مورد صحیت کنم از من نمونه می خواهند که امتحان کنند و خوب من فکر می کنم در صوررتی که نمونه ای در اختیارشون قرار بدم از طریق مهندسی معکوس و تجزیه تحلیل در آزمایشگاه می تونن عین محصول را تولید کنند و یا حد اقل محصول مشابه را تولید کنند بررسی هم کردم که در این مورد قانون حق انحصاری به من نمیده کافیه مثلا در صد یک عصاره گیاه را 1 درصد کمتر کنند و یکی دیگر را 1 درصد بیشتر هیچ تغییر محسوسی در نتیجه نمیده ولی فرمول عوض میشه
امیدوارم منظورم را رسانده باشم حالا به نظر شما چطور میشه این فرمول را عرضه کرد چه کسی بهترین خریداره و از همه مهمتر چه قیمتی میشه روش گذاشت فقط این مورد را در نظر داشته باشید که داریم در مورد کارخانه نوشابه سازی و تولید بیش از 10000 قوطی در روز حرف میزنیم و فقط در نظر بگیرید اگر سود نهایی هر قوطی فقط 100 تومان باشد این فرمول چه ارزشی خواهد داشت ؟

آرزوهای شما خاطرات ماست !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-17-2012, 01:55 AM
ارسال: #2
RE: نوشابه انرژی زا !
بنظرم خودت تولید کنی بهتره
05-17-2012, 02:07 AM
ارسال: #3
دوست عزيز
معمولا منم وقتي يك فكر يا ايده اي كه به ذهنم مياد اين مشكل رو دارم كه يك وقت امكانش هست طرف مقابلم به زبان ساده تر بخوام بگم منو دور بزنه و با ايده من بره وتمام
حالا همين موضوع هم براي شما صدق ميكنه.
فكر ميكنم اگر بتونيد فرمول رو جايي ثبت كنيد راحت تر ميتونيد به هركس پيشنهاد بديد.چون به اسم شما ثبت شده و هيچ كس بدون هماهنگي با شما نميتونه ازش استفاده كنه.
اما هميشه اين موضوع با همه محكم كاري ها هم كه كنيد وجود خواهد داشت.
من به يك چيز ايمان دارم.روزي ما دست خداست.
بطور مثال اگر الان برديد به يك كارخانه پيشنهاد داديد شايد قبول كردند و شايد قبول نكردند.
هيچ نبايد ناراحت باشيد كه چرا اينطوري شد.بطور حتم وقتي امروز اين فرمول به ذهن شما رسيده ازش استفاده نكنيد فردا به فكر يكي ديگه ميرسه.
بهترين كار اين هست كه با كمي تحقيق و با انجام مراحل امنيتي كه هست بريد جلو و پيشنهاد بديد.
يك موضوع ديگه هم كه هست.هميشه اون چيزي كه ما روش حساب كتاب ميكينم با واقعيت خيلي فرق داره.
نميخوام نااميدت كنم.ولي واقعيت هاي كه هست رو ميگم.
اين محصول شايد بخواد تبديل به نوشابه بشه با اضافه كردن تركيبات لازمه اينكار شايد خاصيتش اضافه بشه.(مواد نگهدارنده)
نكته بعد شما اگر فروشنده باشيد.اينطوري نيست كه بگيد روزي انقدر توليد داره.سالي انقدر ووو.كارخانه طرح شمارو يك قيمت ميگه و ميخره و تمام.
مورد بعد.تغيير يا اضافه كردن يك محصول جديد به اين راحتي ها نيست.
نياز هست اول خوب محصول كارشناسي بشه.بازارش مشخص بشه.روي بسته اون كار بشه.خط توليد-خط بسته بندي ووووو همه اين موارد بايد انجام بشه.
حداقل امكانش هست براي ايجاد يك محصول چند ميليارد هزينه بشه.
و كارخانجات هم بخاطر همين موضوع استقبال نكنند.
اگر ميخواهيد بدونيد چه ميشود اخر اين فكر و محصول.بايد پا پيش بذاريد و بريد جلو
موفق باشيد.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-17-2012, 02:20 AM
ارسال: #4
خب بنظر من اگه از لو رفتن ایده نگران هستین که به هیچوجه نمیتونی کاری باهاش بکنی!!!!
اون دوستی که فرمودن خودت تولید کن، خب بازم اون شرکتای تولیدی میتونن بیان و بگیرن و دقیقا مث اونو تولید کنن.
پس بنظر من خودت از کم شروع کن و پیش برو و مشتریای پیدا کن.

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
05-17-2012, 10:13 AM
ارسال: #5
سلام
دوست عزیز خوش آمدید
از لو رفتن فرمول ترسی نداشته باش اگه بدونی فرمول نوشابه هم اختصاصی بوده ولی باز هم لو رفت آیا به نظرت از محبوبیت شرکت تولید کننده کم شد.؟
می دونم الان بیشترین ترس شما اینه که قبل از اینکه بتونی به تولید برسونی لو بره نترس تنها امیدت خدا باشد.اگر ازنظر خودت برو حرف نداره با توکل به خدا با مارک خودت تولید کن

شماره تماس
9141854710

سرزميني اگر
به زندان بدل شد
آن را بسوزانيد و
از خاكسترش سرزميني ديگر برويانيد...
قلبي اگر
آشيان عشق به آزادي نبود
دورش بيندازيد و
به جاي آن قلبي مصنوعي بكاريد!...
فروشگاه معماری ایران
http://ir-cad.ir
05-17-2012, 12:04 PM
ارسال: #6
دوست عزیز بازم پیشنهاد میکنم که به سمینار بیای.چون دکتر جهانگیری بهت میگه چجوری تولید کنی.
اما یه توصیه:
به نیمه ی پر لیوان نگاه کن.اگه اونا واسه خودشون تولید کنن براش تبلیغات میکنن و جا میندازنش در حالی که احتمالا شما چنین سرمایه ای ندارید اما:
قبلش ثبت کن که اختراعش رو هم مدعی نشن و یه چیز بدهکار هم نشین.
از من میشنوی تا میتونی فرمولش رو حفظ کن اما بیش از حد حساسیت به خرج نده.

05-18-2012, 08:48 PM
ارسال: #7
با تشکر از همه دوستانی که همفکری کردند یک نکته ای را دوستان در نظر نگرفتید
ببینید میشه فرمول را ثبت کرد ولی همونطور که گفتم مشکل اینجاست که با تغییری جزئی میشه محصول مشابه تولید کرد در حالی که دیگه اون فرمول مال من نیست مثلا فرض کنید بجای 100 گرم شکر 105 گرم شکر بریزند اینطور فرمول جدید بدشت می آید که محصول نهایی همونه ولی دیگه در مالکیت من نیست
در مورد اینکه خودم بخواهم تولید کنم هم نه در توان مالی من هست نه در تخصص من
در مورد نظر دوست خوبمون جناب دانشفر هم عرض کنم که آقا سجاد منظور من از اینکه فلان قدر تولید بشه و اعداد ارقامی که اعلام کردم مثالی بود که یک ذهنیت برای ارزش فرمول عرض کنم خدمتتون وگرنه تجزیه تحلیل مالی و برنامه ریزی تولید مبحثی جداست و فرمایش شما متین
به هر حال من پیشنهاد فرموش فرمول را توی چند سایت اینترنتی ثبت کردم تا ببینیم چه شود
باز هم از نظرات خوبتون من را هم مطلع کنید خوشحال میشوم
راستی یک محصول دیگری هم دارم مایونز سبز مخصوص ذرت مکزیکی
مقداری ازش درست کردم و در اختیاری دوتا از ذرتی ها قرار دارم بهتر از اونی که فکر می کردم جواب داده Smile)

آرزوهای شما خاطرات ماست !
05-18-2012, 09:46 PM
ارسال: #8
انشالله موفق باشید.بنظر میاد میاد شما دارای خلاقیت بسیار خوبی درتنوع بخشی در زمینه صنایع غذایی دارید.

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  قیمت نوشابه های انرژی زا Divar 7 5,732 12-22-2014 04:07 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  ایده ی در آمد زا مهدی گل محمدی 125 46,427 08-26-2013 01:23 PM
آخرین ارسال: mortezafox

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS