ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مشکل از کجاست دوست عزیز؟
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:50 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: ناصر صادقی
پاسخ: 23
بازدید: 7397

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل از کجاست دوست عزیز؟
05-15-2012, 12:54 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-15-2012 01:05 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #1
مشکل از کجاست دوست عزیز؟
دوستان و اعضاي انجمن قصد دارم در اين تاپيك يه مقدار با شما بي پرده صحبت کنم...

شما در اين انجمن، بارها دردو دلاهایتان را گفته بوديد و عنوان كرديد ايده داريد ولي اجرا نمي شود، كسي، شما را كمك نمي كند شاید وقت آن باشد با شما که گویا از انجمن همیشه منتظر معجزه هستید، کمی صحبت کنم...

من به شما گفته و بازهم مي گویم: اگر مي خواهيد ميلياردر بشويد، اگر مي خواهيد به ايده هایتان جامه عمل بپوشانید بايد مانند یک ميلياردر رفتار كنيد ميلياردري فكر كنيد و حتي براي ايده هاتون با اطمينان ميلياردري خرج نمائید.

اما شما فقط از ايده هایتان حرف مي زنيد و هيچ گامي را در راه آن برنمي داريد فقط ايده را مي گويید و بعد به دنبال فردی براي اجرایش مي گرديد. اگر اينطور كسي ميلياردر مي شد که اکنون همه ايران ميلياردر شده بودند.

شما بايد براي ايده یتان هزینه كنيد تا به جلو حرکت کنید.

برای یک نمونه، شما بارها گفته اید که تجربه ندارید و برای بدست آوردن این تجربه و موفقیت نیاز به افرادی دارید که در این راه قدم گذاشته اند تا عملا شما را پشتیبانی کنند...

برای پاسخ به این دسته از نیازها، گروه مدیران انجمن نیز، براي تسهيل اين عمل، ترتيب يك همايش را داده اند و با تلاش بسیار و شبانه روزی، كسی را که کوهی از تجربه و موفقیت در کسب و کار در ایران است (دکترجهانگیری) و کافیست کمی جستجو کنید تا با رزومه فوق العاده ایشان مطلع شوید را برای راهنمایی شما دعوت کرده است، حتی بصورت عملی انجمن مدیریت ایران نوشتن طرح های توجیهی را برای گرفتن وام و سرمایه گذار بشما عزیزان آموزش خواهد داد.
شاید بهتر باشد بدانید که، فقط برای اینکه اقای دکتر جهانگیری به این همایش بیایند و شما را راهنمایی و در یکسال پشتیبانیتان کنند مبلغ بالایی را دریافت کرده اند. و از کسانی که در همین انجمن نیز به ایشان مراجعه کرده اند بپرسید که برای این مشاوره ها بصورت فردی و ساعتی،حداقل 200 هزارتومان را دریافت می کنند.
اما با حداقل هزینه و بیشترین امکانات همه این موارد را برایتان گرد آورده ایم، اما شماکه حاضر نیست از اینم فرصت استفاده کنید دیگر چطور می خواهید از دسته فرصت ها استفاده کنید؟

اتفاقا برایم جالب است که از خارج از انجمن و اعضای این انجمن، این همایش مورد استقبال قرار گرفته و حتی بیش از نیمی از بلیط ها پیش فروش شده است، اما اعضای این انجمن تنها و بصورت معدود از چیزی که بارها دلیل برای عدم پیشرفت خود نام برده اند استفاده کرده اند!

دوستان مطمئن باشید که این گروه چندین نفره که در حال کار بر روی این همایش است اگر برای برگزاری این دسته از همایش ها،ضرر نکند، سود مالی بدست نمی آورد و در نهایت مهم ترین هدف ما از این کارها این است که بشما بگوییم شما که مشکل عدم پیشرفتتان را حتی از لوگوی انجمن می دانید، چندان هم نگران پیشرفتتان نیستید!

حالا بماند که در آینده نیز اگر سایر امکانات نیز فراهم شود باز با این طرز تفکر برخی اعضا، به همین شکل تنها مشکل خود را به گردن دیگران خواهید انداخت!

دوستان خوبم هرچیزی هزینه ای دارد و به راحتی بدست نمی اید اگر بخواهید پیشرفت کنید باید به پیش بروید و با حلوا حلوا کردن دهان کسی شیرین نمیشود!
ضمنا تاکنون اعضا فقط اعلام امادگی برای اجرای طرح همایش کردند اما بازهم همان یاران همیشگی کنارما حاضر هستند و کار با شکر خدا بخوبی پیش می رود.
این نوع از امور شاید تنها تلنگری باشد برای شما که فکر میکنید تنها باید در چند خط ایده داده و منتظر معجزه باشید! نه تا زمانی که حتی حاضر به کوچکترین حرکت نیستید با میلیاردها وام و هزاران فرد با تجربه، باز شما در جای ابتدای خود در جا خواهید زد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-15-2012, 01:06 AM
ارسال: #2
RE: مشکل از کجاست دوست عزیز؟
حرف شما كاملا درست اقاي كاظمي

تنها دليلي كه من نتوانستم دراين جلسه بسيار مفيد شما شركت كنم در صورتي كه واقعا دلم ميخواست
اينكه اين 5 شبنه چهلم دختر خالم هست وخاله ام بشدت دست تنها و يكي از معلم هاي نادان دانشگاه براي شنبه امتحان ميان ترم گذاشت...هركار كنم اخر شب نميتوانم بليط تهيه كنم وبرگردم به امتحان برسم

وگرنه واقعا قصد داشتم شركت كنم تا هم بسيار سود كنم از جلسه وهم آشنا بشوم با بچه ها وهم از تجربيات شما ودوستا حسابي استفاده كنم

بازم بسيار مشتكرم ازاين همه تلاشي كه براي بچه هاي انجمن مي كنيد و كسي توانايي جبران اين همه زحمت شما را ندارد جز خداوند زيبايي ها

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-15-2012, 09:31 AM
ارسال: #3
کامیار جان من خودم به دلیل اینکه هم کلاس دارم و هم اینکه یک آزمون اینترنتی در ساعت 11 دارم نمیتونم حضور داشته باشم و به جای من احتمالا مهدی میاد شرمنده امیدوارم ازم دلخوری نداشته باشی برای من و مهدی این همایشها خیلی بیشتر از این مبلغ ها ارزش داره چون همان طور که بارها مشاهده کردید ما یک سری ایده ها را مطرح کردیم و تصمیم داریم به اونها جامه عمل بپوشانیم و اگه در آینده یکی از این ایده ها عملی بشه درآمدی که نصیب خودمون و کشورمون میشه در مقابل این مبالغ جزئی برای همایش سرمایه گذاری شده واقعا رقم ارزشمندی خواهد بودمن همینجا جا داره به همه عزیزانی که زحمات شبانه روزی زیادی رو برای تهیه این همایش ها کشیدن تشکر داشته باشم امیدوارم که همیشه سرزنده و موفق باشید .

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
05-15-2012, 09:36 AM
ارسال: #4
حرف دوستان خیلی متین ولی دوستان در نظر بگیرید من شهرستانی بیام تهران و برگردم حداقل سه روز می خواهد با جای ماندن دیگر هزینه ها برای من خیلی می شود. درصورت امکان اگر میشد از این جلسات فیلم گرفته شود ودر اختیار دیگر دوستان قرار می گرفت می توانستیم از این جلسه مفید استفاده کنیم.

شماره تماس
9141854710

سرزميني اگر
به زندان بدل شد
آن را بسوزانيد و
از خاكسترش سرزميني ديگر برويانيد...
قلبي اگر
آشيان عشق به آزادي نبود
دورش بيندازيد و
به جاي آن قلبي مصنوعي بكاريد!...
فروشگاه معماری ایران
http://ir-cad.ir
05-15-2012, 01:06 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-15-2012 02:41 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #5
دوستان خوبم به موارد جالبی اشاره کردید. ابتدا باید اشاره کنم که امروز در حال چک کردن حساب ها بودم دیدم دوخانم از سنندج شرکت کرده اند! برایم بسیار جالب بود.
دوما باید بگویم که شرکت کردن عزیزان برای ما سود یا ضرری ندارد و افراد زیادی برای شرکت کردن درخواست داده اند تا آن حد که ممکن است مجبور به تغییر محل همایش شویم!
امیدوارم تفکر نکنید که بخاطر این گونه از همایش ها کسی طمعی دارد زیرا واقعا این کارها پرمسئولیت و پرزحمت است و ما نیز نماینده دانشگاه خواجه نصیر برایب برگزاری هستیم و اصلا عایدی ندارد زیرا دوستان بتوانندبا قیمت تمام شده شرکت کنند و به آنها فشار وارد نشود و بیشتر برای ما رزومه این کار مهم است که در اینده بتوانیم همایش های بزرگتری را برگزار کنیم.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

05-15-2012, 04:18 PM
ارسال: #6
اين موضوع رو بطور اتفاقي تو يك انجمن پيدا كردم با جستجو عنوان همايش در گوگل

[تصویر: 01.jpg]

[تصویر: 02.jpg]

[تصویر: 03.jpg]

چي بگم والاHuhHuhHuh
اين همه مديران انجمن زحمت و تلاش سخت كوشانه انجام بدهند براي اعضاي انجمن اما ديگران مشتاق تر هستند براي شركت در همايش

كانال ايده يار: @ideayar
05-15-2012, 06:04 PM
ارسال: #7
واقعا بعضي مواقع نا اميد مي شم ....
چي بگم

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
05-15-2012, 06:33 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-15-2012 07:27 PM، توسط ناصر صادقی.)
ارسال: #8
از هر لحاظ حق با شماست و من نمیدونم مشکل کار از کجاست ولی از انصاف دوره که بذاریم زحمات دوستان بی نتیجه بمونه دوستان در نظر داشته باشیم ادمین و سایر زحمت کشان همه مشکلات من و شما را در طی این چند ماه دیدن و اگه این همایش با این همه گرفتاری ها محقق شده فقط به این دلیل بوده که لااقل دوستانی که قصد عملی کردن ایده هاشونو داشتن و به دلایلی مشکل در اجرای اون داشتند بتونن از این فرصت ایده آل استفاده کرده تا کارشون را به نتیجه برسونن دوستان لطف کنید بی انصافی نکنید و از این فرصت ارزشمند به نفع خودتان و دوستان استفاده کنید من همه این مواردو گفتم شاید دوستان پیش خودشون بگن که آیا شما در این همایش شرکت کردید باید خدمت دوستان عرض کنم من خودم به دلیل مشکلاتی که کامیار در جریانه نمیتونم حضور داشته باشم ولی سعی میکنم در صورت تمایل آقا مهدی حضور داشته باشند من همینجا جا داره از ادمین بخوام لطف کنن موضوعات همایشو بیشتر به سمت و سوی پرسش و پاسخ و عملی شدن سوق بدن و به تئوریات کمتر پرداخته بشه تا دوستان بتونن بهره لازم را ببرند.

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
05-15-2012, 07:28 PM
ارسال: #9
شاید سعادتی شد شما رو هم زیارت کردیم آقا میلاد امیدوارم که هیچ مشکلی پیش نیاد تا شما بتونید در این همایش حضور داشته باشید.

05-15-2012, 09:29 PM
ارسال: #10
دارم سفرمو کنسل میکنم که بیام.
خدا میدونه چقدر با خانومی دعوا کردیم.قسمت بشه میام
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  انالله و اناالیه راجعون (جناب استاد قربانیان عزیز) کامیار کاظمی 7 1,354 12-14-2023 08:02 PM
آخرین ارسال: Delta.H
  نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین greenworld 0 347 05-27-2023 05:02 PM
آخرین ارسال: greenworld
  برای رهایی از تنبلی چی کار کنم؟ ahmaad313 14 6,374 10-24-2022 05:22 PM
آخرین ارسال: soni70
  چگونه از ظریق تلگرام اینستا دیوار کسب درآمد کنیم؟ shokrgozar 1 1,224 03-17-2017 09:50 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ shokrgozar 0 923 02-20-2017 04:24 PM
آخرین ارسال: shokrgozar
  حمل بار از دبی MR683 0 434 02-04-2017 01:14 PM
آخرین ارسال: MR683
  دعوت از دوستان همدانی dara 35 8,594 11-29-2016 12:06 AM
آخرین ارسال: vh.sa
  چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! TigNevesht 21 2,763 11-19-2016 02:18 PM
آخرین ارسال: jamalooo
  چطور از امکان خم کردن چوب و MDF و PVC پول در بیارم؟ Benhour 1 1,526 10-23-2016 12:43 AM
آخرین ارسال: Benhour
  يك سوال جالب از دوستان اقاي ايـــده 25 6,605 10-20-2016 01:04 PM
آخرین ارسال: Benhour
  استقبال از ایده دوستان saba01 7 2,148 08-10-2016 02:09 PM
آخرین ارسال: mahdie.sfi
  کدوم روش برای واردات از همه بهتر است؟ rezaeee 1 1,175 06-19-2016 10:40 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  مشکل بسسیار مهم من و کمک شما دوستان 100 3 885 06-11-2016 10:37 AM
آخرین ارسال: 100
  نظر خواهی از اساتید jabari 2 740 05-05-2016 10:30 PM
آخرین ارسال: business_nuts
  واردات از ترکیه navid_1988 8 1,882 11-30-2015 10:43 AM
آخرین ارسال: MEHRAN_SOOZER
  جا و سرمایه 100تومنی ازما ایده و فعالیت از شما karafarin 2 2,049 06-13-2015 01:08 AM
آخرین ارسال: poryaghoobi
  چگونه از یک جمع چندصد نفری بهره ببریم cooch 0 808 05-09-2015 03:31 PM
آخرین ارسال: cooch
Shocked میزبانی از یکدیگر در شهرمان cooch 3 762 05-09-2015 03:26 PM
آخرین ارسال: cooch
  كسب درامد از قران حرام است يا حلال؟؟؟ اقاي ايـــده 30 8,333 04-26-2015 02:09 PM
آخرین ارسال: myroseflower
  کسب درآمد از مسافران نوروزی shahid-a 4 2,423 03-01-2015 03:30 PM
آخرین ارسال: shahid-a

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS