ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
زنان کارآفرین انجمن زمان کنونی: 09-26-2025, 12:42 AM |
|||||||
|
زنان کارآفرین انجمن
|
05-08-2012, 07:09 PM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: زنان کارآفرین انجمن
خانوم هاي عزيز اگر ميخواهيد واقعا فعاليتي را شروع كنيد يك زمان كه مشخص ميشود.خودتان را وفق بديد و شركت كنيد.
مواردي كه از اين قبيل كار دارم.مهمان دارم.كلاس دانشگاه.مسيرم دور هست. وووووو همه اينها هر هفته وجود دارد و هر روز.اگر جلسات را جا به جا كنند باز يك نفر هست كه همين مواردرا بگويد. پس اين دست ان دست نكنيد.مهمان داريد با مهمان تان برويد.كار داريد.يك روز مرخصي بگيرييد. اگر ميخواهيد واقعا باشيد.بايد بتونيد با روزگار بجنگيد. روزگاري كه با همين مسائل باعث عقب نگه داشتن شما بانوان از عرصه فعاليت و كار شده است. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-08-2012, 10:31 PM
ارسال: #32
|
|||
|
|||
تاریخ و زمان و روز جلسه به صورت قطعی کی شد؟؟؟؟؟
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
05-08-2012, 10:35 PM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
روستایی بدون مرداان
اموجا ،نام دهکده ایست در کشور کنیا که تنها زنان و کودکان در ان ساکن هستندو حدود دو دهه است که اجازه ورود به این روستا به هیچ مردی داده نشده است . بسیاری از زنان روستا مورد سواستفاده قرار گرفته وبه ناچار به این روستا نقل مکان کرده اند ،به همین علت از مردها در انجا استقبال نمیشود.اموجا که به عنوان نام این روستا انتخاب شده به معنای(وحدت)در زبان سواحیلی است. مدیر برنامه سازمان (صداهای حیاتی)در افریقا گفت :گروههای زنان دیگر روستاهاباید تجربه اموجا را مورد توجه قرار دهند وتوانمندیها،مهارتها وافتخارات زنان این روستا بیاموزند.البته این روستا نمونه ای از تلاشهای انجام شده توسط زنان ا فریقایی برای محافظت از ظلم وتجاوز است.بااینحال نمیتواند الگویی برای دیگران باشد،زیراجدایی بهترین راه حل نیست ودر این صورت خانواده مفهوم خود را از دست میدهد اما قطعا درک بهتری از حقوق وتواناییها در کنار اموزش وفرهنگ سازی درمیان مردم جوامع به ایجاد شرایط بهتر و امن تر برای زنان کمک خواهد کرد. |
|||
05-09-2012, 08:46 AM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
چشم خانم قناد عزیز
اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
05-09-2012, 08:52 AM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
البته ببخشید در تاپیک خانم ها نظر ارسال میکنم.
اما تجربه نشان داده که شما باید به عنوان مدیر جلسات یک زمان را تعیین و به دوستان اعلام کنید زیرا مطمئنا هرکس یک زمانی برایش مناسب است که ممکن است متفاوت با دیگر عزیزان باشد. فی نفسه برگزاری جلسات کافیست و نباید زیاد در شروع به تعداد شرکت کنندگان توجه کرد. بنظرم مهم اراده برگزاری و تداوم جلسات و داشتن خروجی مناسب است. ![]() |
|||
05-09-2012, 09:52 AM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
سلام به همه دوستان و مخصوصا خدمت خانوم قناد عزیز و دوست داشتنی
به نظر من شما روزی که تعیین کردین همه از خداشونه که شرکت کنن. اگه همه شرکت کردن که چه عالی اگه نشد به نظرم یه خلاصه ای قرارداده بشه تو سایت که همه استفاده کنن خیلی خوبه و اما جواب به سوالات به نظر من میلیاردرشدن حق همه هست حالا یه سریا ارث بهشون میرسه و میلیارد میشن یه سریای دیگه از توان فکری و هوشی استفاده میکنن و به اونجا میرسن .به هر حال ثروت آرامش میاره و تو میتونی چیزایی که تو ذهنته از قبیل کمک به همنوعان خانواده خدمت به بشر و راحتی خودت داشته باشی من فکر میکنم اگه اراده کنم به هر چی که بخوام یرسم پس تواناییه پیمودن راه رو دارم . به خودم کاملا اعتماد دارم من هستم پس میتوانم با فعالیتهای اقتصادی خانومها در جواب به سوال خانوم قناد کاملا موافقم طلا باش... تا اگه روزگار آب ات کرد، روز به روز طرح های زیباتری از تو ساخته شود ! سنگ نباش... تا اگر زمانه خرد ات کرد، تیپا خوردهء هر بی سر و پایی بشوی..!!! |
|||
05-13-2012, 11:36 AM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
چه سوت و کوره اینجا!!
برای جلسه روز جدیدی تعیین نشده؟ زندگی یک فهم است فکر زنجیر کنی یا پرواز، در همان خواهی ماند... |
|||
05-13-2012, 02:05 PM
ارسال: #38
|
|||
|
|||
مگه حتما باید جلسه حضوری باشه ؟
میشه یه وبلاگ زد و مطالبش رو رمز دار کرد . رمزش رو به خانومای این انجمن بدن و هر کدوم برن مطلبی توی وبلاگ بزارن . مثلا : 1= وبلاگ مثلا در بلاگفا ساخته میشه : 2= مدیر وبلاگ ( که میشه مسئول جلسه ) یه مطلب رمز دار می نویسه توی وبلاگ . ( این رمز دیگه هیچ وقت و در هیچ پستی تغییر داده نمیشه ) 3=خانومای انجمن از قسمت نظرات می خوان که رمز براشون اینجا پیام خصوصی بشه . 4=بعد که مشخص شد حتما این خانومها عضو این انجمن هستن / مدیر وبلاگ برای هر کدوم از این خانوما یه نام کاربری و رمز عبور درست می کنه تا همشون بشن نویسنده وبلاگ . 5=از این به بعد هر کدوم از خانوما می تونن در هر ساعتی که می تونن وارد وبلاگ بشن و مطلبی که مایلن رو به صورت پست رمز دار داخل وبلاگ بنویسن و فقط هم خودشون ( گروه خودشون که رمز رو دارن و همون رمز اولیه هست ) می تونن مطالب رو بخونن / نظر بدن و یا در پست بعدی جواب بدن . اینطوری همیشه و درهر ساعتی از شبانه روز می تونن با هم باشن و مشورت کنن و به نتیجه های خوبی برسن. |
|||
05-13-2012, 03:13 PM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
(05-13-2012 02:05 PM)369369 نوشته شده توسط: مگه حتما باید جلسه حضوری باشه ؟دوست عزيزم با تشكر از نظر شما ما همچين بخشي رو در انجمن داريم كه ميتوان با رمز وارد ان شد. ولي مسئله اصلا اين نمي باشد.ميخواهيم وارد بخش عملي بشويم. وگرنه در همين بخش عمومي انجمن هيچ موردي در مورد بحث گفتگو و مطلب گذاشتند وجود ندارد. بخش جدا اگر لازم باشد مي تواند درخواست بدهند بعد از بررسي ايجاد ميشود. مهم مشاركت در كارهاي عملي هست كه افراد براي وارد شدن به اينكار بايد تلاش هاي لازمه را انجام بدهند. كه اميدوارم اين اتفاق در اينده نزديك رخ دهند با تشكر از شما كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-13-2012, 06:27 PM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
باسلام،خانمهای عزیز کارآفرین ،سجاد عزیز و دیگر اعضای محترم انجمن :بدانید و اگاه باشید بعلت کارهای مربوط به همایش، اولین جلسه زنان کارآفرین انجمن با دو هفته تاخیر، پنج شنبه 4 خرداد تشکیل خواهد شد و به هیچ صورت زمان اون تغییر نمیکنه! اگه شده تنها کسی باشم که تو جلسه حضور پیدا میکنه!جدا با عرض پوزش فکر میکنم دلیل اینکه آقایون جرات میکنند ما رو جدی نگیرند ایبه که ما خودمون رو و تصمیماتمون رو جدی نمیگیریم ،در ضمن مکان جلسه بصورت پیغام خصوصی برای خانمها ارسال میشود ودر صورت عدم شرکت نام انها در این قسمت ذکر ودلیل عدم حضور شان پرسیده خواهد شد ،امیدوارم با حضور سبز خود ما را در هرچه پربارتر کردن این تشکل
نوپا یاری دهید. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
عجیب ترین شغل های زنان ایرانی | karafarin | 2 | 2,176 |
04-21-2015 06:49 PM آخرین ارسال: kocholo |
|
زنان موفق وقتی 25 ساله بودند به خودشان چه گفتند!؟... | mallarme | 9 | 3,026 |
12-17-2014 01:26 PM آخرین ارسال: delsaa |
|
زنان تاثير گذار در حيطه کار آفريني | صدفی | 2 | 1,089 |
05-04-2013 08:08 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
ثروتمندترین زنان جهان معرفی شدند | صدفی | 0 | 990 |
04-05-2013 08:48 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
توان زنان را همه میدانند اما باید باورش کنند | mehdi098 | 0 | 898 |
03-13-2013 04:23 PM آخرین ارسال: mehdi098 |
|
کارآفرین هفته : رکسانا یراقی، الناز ایلخانی و نازنین پایندهآزاد | karafarin | 0 | 1,448 |
02-01-2013 12:15 PM آخرین ارسال: karafarin |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان