ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
فردی که ۱۴۹۶۲ دامین را در کمتر ۲۴ ثبت کرد! زمان کنونی: 09-24-2025, 02:35 PM |
|||||||
|
فردی که ۱۴۹۶۲ دامین را در کمتر ۲۴ ثبت کرد!
|
04-24-2012, 07:07 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
فردی که ۱۴۹۶۲ دامین را در کمتر ۲۴ ثبت کرد!
مصطفی لامعی – آیکلاب – نامهای دامنه را میتوان مهمترین بخش از یک کسبوکار آنلاین دانست. بارها ایدهای به ذهنتان رسیده است و برای ثبت نام دامنه مراجعه کردهاید ولی آن نام قبلا ثبت شده است. اگر با این مشکل خیلی مواجه میشوید باید با مایک مان آشنا شوید.
کار مایک ثبت کردن و فروش نامهای دامنه است. او در این کار مهارت زیادی دارد و تقریبا از هر نامی که خوشش بیاید آنرا ثبت کرده و بعدا با قیمت بیشتری آنرا میفروشد. برای اینکه با مهارت مایک آشنا شوید بهتر است بدانید که او در کمتر از ۲۴ ساعت توانست ۱۴٬۹۶۲ نام دامنه را ثبت کند. او میگوید “من بسیار حریص هستم. دوست دارم مالک همه دنیا باشم.” مایک مان ۴۵ سال دارد و در Delaware زندگی میکند. او کار خرید نام دامنه را از سال ۱۹۹۹ آغاز کرده است. مایک موسس یک ISP است٬ اما در یکی از روزهای سال ۱۹۹۸ پیشنهادی دریافت کرد که برایش بسیار عجیب بود. این پیشنهاد برای خرید نام دامنه Menus.com (که در اختیار مایک قرار داشت) به مبلغ ۲۵۰۰۰ دلار بود. روز بعد هم یک پیشنهاد ۵۰٬۰۰۰ دلاری دریافت کرد. او میگوید ” من به خودم میگفتم من تنها ۷۰ دلار برای این نام پرداخت کردهام. روز بعد کارم را به عنوان دلال نام دامنه شروع کردم.” مان تبدیل به یکی از جاهطلب ترین ثبتکنندههای نام دامنه شد و هم اکنون نیز یکی از آنها است. ثبت کردن نامهای جالب در آن روزهای آغازین کار دشواری نبود و بسیاری مشغول به این کار بودند. اما به مرور زمان پیدا کردن نام دامنه مناسب مشکل شد. ثبت کنندههای نامهای دامنه تا پاسی از شب کار میکردند تا بتوانند نامهایی را که همین چند میکروثانیه پیش آزاد شدهاند را ثبت کنند. آنها برای انجام دادن این کارها اسکریپتهای مختلفی را مینوشتند. به کسانی که با این روش نامهای دامنه منقضی شده را ثبت میکردند “Drop Catchers” میگویند. پادشاه دراپ کچرها فرد مرموزی است به نام “یو ین” که مجموعه دامینهایی را که ثبت کردهبود به قیمت ۱۶۴ میلیون دلار در سال ۲۰۰۵ به مارچکس فروخت. مان کسبوکاری را راهاندازی کرد به نام BuyDomains که آنرا در سال ۲۰۰۵ با رقم ۸۰ میلیون دلار فروخت. این کسبوکار که هماکنون NameMedia نام دارد یکی از قویترین بازیگران این بخش است. مان همراه با فروش شرکتش یک Patent را هم که مربوط به سیستمی بود که نام دامنه ایجاد کرده و برای ثبت پیشنهاد میکرد را نیز فروخت. این Patent را مان در سال ۲۰۰۳ ثبت کرده بود. مان کسب.کارهای دیگری هم دارد و به همین دلیل ۴ سالی بود که کار خرید و فروش دامین را ترک کرده بود اما به محض اینکه فرصت کند این کار را از سر میگیرد. برای مثال حدود ۲ سال پیش فرصتی دست داد و مان از آن روز تا به حال به طور متوسط هر روز ۳۰۰ نام دامنه را ثبت کرده است. او این نامها را از طریق سایت DomainMarket.com به فروش میرساند. این کسب و کار هر ماه حدود ۴۰۰٬۰۰۰ دلار برایش سود دارد. مایک مان برای انجام این کار از دو نوع ابزار مختلف استفاده میکند. یکی ف/ی/ل/ت/ر نرمافزاری و دیگری ف/ی/ل/ت/ر انسانی. او نرمافزاری را ساخته است که کلمات مورد توجه گوگل را جستجو کرده و ترافیک احتمالی آنها را بررسی میکند. از میانشان٬ تعدادی را که ممکن است مشکلات کپی رایت را به همراه داشته باشد حذف کرده و سپس به باقی نامها امتیاز داده و آنها را مرتب میکند. بعد از این مرحله نوبت به ف/ی/ل/ت/ر انسانی میرسد. مایک میگوید:”ما ف/ی/ل/ت/ر داریم اما من بهترین ف/ی/ل/ت/ر انسانی برای این کار در دنیا هستم. فکر نمیکنم کسی بتواند با سرعتی که من لیستها را میخوانم آنها را خوانده و درک کند که در حال انجام چه کاری است. البته این کار٬ کار بسیار دشواری است اما کاری است که من برای کسب درآمد از این کار استفاده میکنم. بعد از این مرحله دوباره کار به ماشینها سپرده میشود و شروع میکنند به ثبت کردن نامها.” برخی از این دلالها برای ثبت نامهای دامنه خودشان کارگزاری دارند و هزینهای را به واسطهها پرداخت نمیکنند٬ اما مایک مان از کارگزاریهای مختلفی استفاده میکند و هزینهای که برای ۲ روز کار پرداخت کرده در حدود ۱۰۰٬۰۰۰ دلار است. ![]() |
|||
04-24-2012, 08:18 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: فردی که ۱۴۹۶۲ دامین را در کمتر ۲۴ ثبت کرد!
به نظر شما تو ایران هم کسی هست که از این طریق درامد کسب کرده باشه ؟
من این نوع سایت ها را دیدم قیمتای عجیبی بود ولی کسی حاضر به خرید میشه؟ |
|||
04-24-2012, 08:28 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
شخصا یک میلیاردر ایرانی را می شناسم که از انجمن باهم آشنا شدیم و از بنده دعوت کرد و کلی باهم و حضورا صحبت کردیم، یکی از علایق ایشان و کارهایی که انجام می دادند همین کار بود!!
در این تاپیک هم تجربیات بچه های انجمن : http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=635 شخصا این کار را انجام نداده ام اما دامنه فوق العاده ثبت نشده با کمی جستجو مشخص می شود. ![]() |
|||
04-28-2012, 01:35 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
واقعا عالیه این رقم
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
04-28-2012, 08:05 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
من يك دامنه ميخوام...... ولي وقتي ميزنم ثبت شده..... ولي هيچگونه مشخصاتي از كسي كه ثبتش كرده نيست.......بايد چه كنم؟
|
|||
07-21-2012, 05:23 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
من خودم چند تا دامنه خیلی خوب دارم ولی هیچکسی تمایل به خرید نداره.
یکی از دامنه ها که فروشگاهی هست با .ir ، که پسوند .com توی یه سایت خارجی به فروش گذاشته شده ولی ما ایرانیها هنوز قدر این چیزا رو نمی دونیم. باید قبول داشته باشیم ایرانی جماعت پول بده نیست MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
07-21-2012, 07:01 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-21-2012 07:14 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(04-28-2012 08:05 AM)goldmen نوشته شده توسط: من يك دامنه ميخوام...... ولي وقتي ميزنم ثبت شده..... ولي هيچگونه مشخصاتي از كسي كه ثبتش كرده نيست.......بايد چه كنم؟جناب گلد من براي دامنه هاي با پسوند كام بايد به سايت هاي دامنه خارجي مراجعه كنيد.ر اين سايت ها با وارد كردن دامنه و پسوند ان ميتوانيد اطلاعاتي نظير اسم خريدار.ادرس فروشنده دامنه و ايميل خريدار را مشاهده كنيد. يك نمونه سايت مورد نظر http://whois.domaintools.com اگر هم پسنود دامنه irباشد سايت داخلي ان به ادرس زير موجود است http://whois.irdomain.com موفق باشيد. (07-21-2012 05:23 PM)Divar نوشته شده توسط: من خودم چند تا دامنه خیلی خوب دارم ولی هیچکسی تمایل به خرید نداره. دوست عزيز براي وارد شدن به هركاري بايددر اون كار اطلاعات لازمه را داشته باشيد.و همينطور فكر و حدس گمان هاي با درصد بالا. خريد دامنه به اين شكل شما يك دامنه ثبت كنيد و بعدش انتظار داشته باشيد چند صدهزار تومان به فروش بره يك كار بيهوده اي هست.بخصوص در ايران مگر اينكه دامنه انتخابي شما انقدر فوق العاده باشد كه و اون فرد يا سازمان وابسته شديدي به دامنه داشته باشند. مورد ديگر كه قبلا هم بيان كردم.براي دامنه اگر بيايد يك دامنه يك شركت يا يك چيز ديگر كه در حال حاظر اقدام به خريد دامنه نكردن را خريداري كنيد و انتظار داشته باشيد ان شركت با قيمت بيشتر بيايد براي خريد اين هم متاسفانه فكر بيهوده اي بيش نيست.چون با اقدامات قانوني ميتواند ان دامنه را از شما بگيرند.و اگر هم اينطور نباشد با تغيير در پسوند پيشوند با هزينه خيلي كمتر دامنه خودشان را خريداري ميكند. موضوعي كه در ايران براي دامنه وجود دارد مصرف كننده هاي دامنه هستند.مصرف كننده هاي دامنه ايران بيشتر همه بدون سرمايه هستند پس خريد دامنه با بيش از مبلغ موجود نرخش را ندارند.پس اقدام به تغيير دامنه مورد نظرشان ميكنند. در مورد اينكه پسوند كام ان وجود دارد و شما پسوند اي ار را ثبت كرديد بايد به شما بگويم كه اين مورد هم خيلي جواب نميدهد.چون خيلي ها به دنبال اهنگ دامنه هستد.بطور مثال منsajad.comرا بيشتر ازsajad.irميپسندم براي همين اگر پسوند اي ار خالي هم باشد با قيمت 1000 تومان هم خريداري نميكنم چه برسد چندصد هزار توماني اما با چند ايده ميتوان تغييراتي در خريد فروش دامنه ها ايجاد كرد. به دنبال ان ايده باشيد. موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
07-21-2012, 07:24 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
دوستان گرامي كه كه دامنه اي خريداري كردند.ميتواند به سايت هاي فروش دامنه مراجعه كنند و با قرار دادن دامنه هاي خودشان انهارا در معرض فروش قرار دهند.
اينم يك راهنمايي براي شما عزيزان موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
07-21-2012, 11:48 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-21-2012 11:50 PM، توسط Divar.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
حرف شما درست.
اول اینکه روزی که من این دامنه رو خریدم قصد خودم ساخت فروشگاه بود که با قبولی توی یه شهر دیگه نشد فروشگاه راه بندازم و فقط دامنه اش واسه من موند. و جالب اینکه بعد از مدتی من خودم متوجه شدم این دامنه چیز خوبیه به طوری که پسوندهای com,net,org,info ثبت شده. اینم دامنه : مطمئنا تجربه شما بیشتره پس قضاوت با شما ... http://www.shopU.ir در ضمن من دامنه های زیادی داشتم که کسی نخرید ![]() MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
07-22-2012, 12:09 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(07-21-2012 11:48 PM)Divar نوشته شده توسط: حرف شما درست.دوست عزيزم روزي ادم رو خدا ميروسه و اين براي همه پيش مياد.خيلي ها سمت كارهاي ميرن كه از نظر ديگران درامد زا هست ولي براي اون افراد چيزي جز ضرر گير نمياد. من اينو به عنوان روزي نبودن اون فرد ميذارم. براي خودمم پيش اومده كه روي كاري سرمايه مالي جاني وو گذاشتم بعد از چند ماه ديدم هيچ نتيجه اي برايم نداشته و به اين نتيجه رسيدم كه روزي من در اون كار نيست.پس به سمت ديگه اي ميرم. و اون كار هم نشد كار ديگر اينكار به نظر من بهتر از اين هست كه خدايي نكرده يك وقت غصه بخوريد. دامنه خوبي هستولي همانطور كه گفتم من اگر باشم با اهنگ صدا دامنه كامش رو ميخرم.يا با تغييراتي در اون سعي ميكنم كامو بخرم.(يا پسوند كه اهنگ بهتري داشت باشد) ايجاد يك دامنه قبلا گفتم براي اينكه در خاطراه بماند خيلي مهم هست.سايت پاتوق يو را نگاه كنيد. پاتوق يود را پسوند كام زيبا كرده است.پاتوق يو . كام اما اگر با اي ار بخوانيد.پاتوق يو .اي ار از نظر من زيبايي چنداني ندارد. در كل شما سعي كنيد همه دامنه هايتان را در سايت هاي فروش دامنه كه در نت خيلي هم هستند عضو بشويد و قرار بديد(سايت هاي فروش دامنه هاي ثبتي-نه سايتي كه دامنه را ميخريد)افراد معمولا براي خريد به انها مراجعه ميكنم. اميدوارم كه موفق باشيد حال چه در اينكار و چه در كارهاي ديگر (در ضمن من اصلا تجربه اي در اينكار ندارم فقط بر روي حدسيات و گمان هاي ذهني نظر دادم) كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راه کسب درامد در ایران با کلاس خوانندگی | elham2020 | 0 | 506 |
01-12-2022 04:29 PM آخرین ارسال: elham2020 |
|
![]() |
12 آموزش کسب درامد ارزی ( در چند قدم ساده) | mortezaon | 0 | 782 |
05-25-2019 01:24 AM آخرین ارسال: mortezaon |
![]() |
معرفی خریداران معتبر قارچ دکمه ای در کشورهای همسایه | mamagani | 9 | 5,463 |
06-21-2018 03:09 AM آخرین ارسال: soltanisaeed |
تجارت در سفر به وان ترکیه | amirE5Ey | 1 | 1,048 |
11-30-2017 03:12 AM آخرین ارسال: Sss22 |
|
یک پیشنهاد برای سرمایه گذاری در خارج | ABNS | 8 | 3,008 |
08-11-2016 11:14 PM آخرین ارسال: mostafa.67 |
|
مخترعی که با اسپری داوری ثروتمند شد | لئوپارد | 4 | 1,930 |
08-18-2015 11:02 PM آخرین ارسال: پدرام0513 |
|
ثبت شرکت در امارات | jahanagahi | 1 | 1,208 |
03-04-2015 12:10 AM آخرین ارسال: rezaeee |
|
ثبت شرکت در ترکیه: | jahanagahi | 4 | 1,328 |
03-03-2015 03:37 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
چگونه نمایندگی یک محصول خارجی را بگیریم؟ | کامیار کاظمی | 65 | 36,448 |
10-18-2014 01:10 PM آخرین ارسال: mortz |
|
فروش 500 میلیون دلاری فقط در عرض 24 ساعت!!!!!!!!!!!! | nbpa | 1 | 1,633 |
10-12-2014 11:40 AM آخرین ارسال: tan-graphic |
|
تولید و فروش لوازم آرایشی،همیشه پر درآمد در دنیا | کامیار کاظمی | 89 | 48,374 |
09-22-2014 09:02 AM آخرین ارسال: rayan91 |
|
جذب 200 هزار مشتری در یک روز توسط یک دختر 16 ساله | کامیار کاظمی | 13 | 6,746 |
08-09-2014 08:46 AM آخرین ارسال: مهدی ر |
|
میخواهید بیشتر پول در بیاورید؟ قانون تکثیر را یاد بگیرید | Ali 59 | 4 | 3,402 |
06-16-2014 10:53 AM آخرین ارسال: mirtalebmlm |
|
راهنمایی در خصوص بسته بندی | farzane1393 | 4 | 1,473 |
06-01-2014 05:19 PM آخرین ارسال: مهدی 1 |
|
آدرس مراكز عمده پخش لوازم آرايشي در تهران و ديگر شهرها | mardin-b | 1 | 18,001 |
02-21-2014 01:03 PM آخرین ارسال: مهدی 1 |
|
روش به دست آوردن 40میلیون تومان در 3ماه | azarakhsh_1988 | 59 | 18,521 |
11-17-2013 09:02 PM آخرین ارسال: m38 |
|
چگونه سرگرمی ها را به درآمد تبدیل کنیم | karaj | 0 | 3,627 |
10-05-2013 10:10 PM آخرین ارسال: karaj |
|
10 شغل استرس زای دنیا را بشناسید. | سعید.کرمی | 2 | 2,464 |
08-31-2013 10:35 AM آخرین ارسال: moele |
|
این روزها سرمایهگذاران بزرگ جهان سرمایههای خود را به کجا میبرند؟ | karafarin | 1 | 2,232 |
08-11-2013 11:00 PM آخرین ارسال: Poacher |
|
فلسفه ديزاين Apple در آگهيهاي جهاني برند | مهرشاد میردائمی | 0 | 638 |
08-11-2013 04:42 PM آخرین ارسال: مهرشاد میردائمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: