ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مانع صادرات. زمان کنونی: 09-26-2025, 03:19 AM |
|||||||
|
مانع صادرات.
|
02-19-2012, 01:24 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مانع صادرات.
سلام دوستان بازم.
سوالی داشتم. مشکلات و موانع ما برای صادرات چیه؟ چون دارم محصولی رو تهیه میکنم که خاصیت صادرات داره. اما میخواستم بدونم بجز جنس بی کیفیت و حمایت نکردن دولتی ها چیز دیگه ای هم مانع هست.؟مثلا تحریم ها نمیذارن که جنس ایرانی صادر بشن؟ ممنون. پاسخ شما میتونه کمک بزرگی به من بکنه پس لطفا دریغ نکنید. بازم ممنون. |
|||
02-19-2012, 09:44 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مانع صادرات.
چند نكته داره:
جنس صادراتي چي هست؟ مثلا پسته خام.....زعفران خام... خاويار خام........ اين ها هرچقدر هم ايران تحريم شده باشند.......خريدهاي بي چون چرا خودش رو داره ولي اگر بخواي اينارو فرآوري كني........چون داري بازار اون ابي هارو كساد ميكني........تازه مشكلات مياد سررات مشكلات هم بايد به چند بخش تقسيم كرد: اول بحث رد وبدل كردن پول هست......... بخاطر تحريم هاي بانكي به سختي دوم بحث عدم كارايي سفراي ايران در خارج هست.... يكي از اصلي ترين كارهاي سفارت در خارج اين هست كه بتونه با رايزهاي درست راه هارو براي ورود تجار ايراني به كشور هدف باز كنه......راهنمايي بده تجار.....بازار هدف رو شناسايي كنه براش.......از مشكلات ومانع كشور هدف بگه........ كه اين كارهارو سفارت هاي ايران هنوز يادنگرفتن بعديش شناسايي وبازاريابي در كشور هاي هدف هست بعد خدمات پس از فروش........حداقل بايد در هركشور يك نمايندگي رسمي داشته باشي بعد ميشه مال محصول.......رعايت كردن استانداردهاي جهاني وكشور هدف........مثلا مواد خوراكي براي اروپا بايد حتما استاندارد غذايي اروپا روداشته باشه تا بشه تو اتحاديه توزيع بشه |
|||
02-20-2012, 12:20 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
به نظر من بعضي از مواد غذايي و خشكبار ما از نظر كيفيت آنقدر عالي هستند كه طرفدارهاي بسياري در ديگر كشورها دارند، اما يكي از مشكلاتي كه به نظر من مي رسد بسته بندي محصول با طرح ها و ايده هاي جديد است
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
04-15-2012, 12:09 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام
میتونی بهم پیغام خصوصی بدی تا راهنماییت کنم |
|||
04-15-2012, 10:54 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(04-15-2012 12:09 AM)mehdisalehi نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز اگر مورد خصوصی!! نیست و تجربه ای دارید، بهتر است این تجربه را به دوستان دیگر و عمومی مطرح بفرمائید. ![]() |
|||
04-15-2012, 11:56 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
بله درسته همه فرمایشاتی که دوستان در این باره فرمودن درسته و همه این موانع سر راه صادرات وجود داره همون طور که خانم MARYAR فرمودن اگه محصولات شما در دسته خشکبار و یا از این دست محصولات هست باید ایده های خلاقانه ای رو در بسته بندی در نظر بگیری و از بسته بندی های خیلی شیک و جذاب استفاده کنی در این مورد میتونی از آقای قربانی که استاد این حوزه هستن کمک بگیری برای تبلیغ محصولاتت هم میتونی رو برند راکا حساب کنی و جنستو جهانی کنی .
این شعارو رو همیشه در نظر داشته باشید. با راکا به افق دوردست بیندیشید. موسسه چاپ و تبلیغات راکا به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. |
|||
04-16-2012, 12:35 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-16-2012 12:36 AM، توسط mteam.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
مسعود جان بهتر نیست حداقل بگید محصول شامل چه دسته ایست تا بهتر بشه روش بحث کرد بخدا ما غیبگو نیستیم
|
|||
04-16-2012, 01:00 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
سلامی دوباره.
محصول بهداشتی.چیزی مثل الکترو اسموک. |
|||
04-16-2012, 01:42 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
خیلی خوبه که شما از حالا به فکر صادرات هستی البته باید هم اینطوری باشه به نظر من اول کالا را در خود کشورمان عرضه کن ویه بازار خوب براش بساز ودر حین این عرضه فکر میکنم بهتر میتونی آن را صادر کنی و مطمئن باش آن موقع دوستانی حتما پیدا میشن که بتونند در صادر کردن کمکت کنند
|
|||
04-16-2012, 02:44 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
آقای شهسواری انشاله یه روز هم شاید تجاری سازی محصول شما باشیم و بتونیم با صادر کردن محصول شما به کشور چین پوزه این کشور و به خاک بمالیم فقط سعی کن بغیر از این انجمن مطلبتو جای دیگه ای درز ندی چون فردا کپی شدشو جلوی درب خونت از کشور دوست و همسایه چین به عنوان یادگاری هدیه خواهی گرفت آقای شهسواری شما مطمئنی این محصول توسط این کشور تولید نشده من نظرم اینه با اصطلاح انگلیسی یه جستجوئی در سایت علی بابا بکن ببین نمونش تولید شده یا نه
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان