ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:29 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
نویسنده: mas
آخرین ارسال: aryobarzan
پاسخ: 266
بازدید: 91321

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
07-13-2011, 11:59 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-13-2011 05:25 PM، توسط madar.)
ارسال: #41
RE: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
یه راه ساده که همه هم میدونند ولی کمتر بهش عمل می کنند اینه که خیلی جاها به جای احساسی فکر کردن منطقی فکر کنیم
یعنی دائم از خودمون بپرسیم این کاری که می کنم منطقیه؟ این خریدی که می کنم واقعا بهش احتیاج دارم ؟
یا اگه وسیله ای توی خونه خراب میشه فورا تعمیرکار خبر نکنید! صبر کنید! فکر کنید !خیلی مواقع خودمون یه کارهایی می تونیم انجام بدیم البته تا اونجایی که ایمنی و سلامتی مون به خطر نیافته!!!
من خودم این کارها رو انجام میدم حتی با اینکه خانم هستم خیلی جاها خیلی چیزها تعمیرکردم مثل لباسشویی, پرینتر, کامپیوتر ....
بعضی مواقع هم نتونستم بهرحال سعی خودم رو کردمSmile

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-13-2011, 12:13 PM
ارسال: #42
مثلا برای شارز پرینتر یا حتی ساده تر برای نصب ویندوز با یک کتاب کوچیک می تونیم خیلی چیزها را یاد گرفته و حتی گاهی کسب درآمد هم کنیم!
کسی را میشناسم که برای نصب ویندوز لپ تاپش هر دو ماه 30 هزارتومان هزینه میکنه که برای من کلی خنده دار است تا اینکه کتاب نصب ویندوز و دانستنی های لپ تاپم را بهشون دادم و راه افتادند!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-13-2011, 02:35 PM
ارسال: #43
چند سال قبل 30 هزار عدد تی شرت داشتم که در تهران نتوانستم بفروشم. دو همکار دیگرم هم به همین اندازه جنس رو دستشان مانده بود.بلیط......را گرفتیم و با کت و شلوار و کیف سامسونیت به شهر مورد نظر رسیدیم. تاکسی فرودگاه ما را به شهر برد. گفتم بهترین هتل این شهر کجا است. گفت مدائن و ما آنجا رفتیم. در بین راه راننده از وضع کار ما پرسید. گفتم ما تولید کننده پوشاک هستیم و آمدیم موقعیت اینجا را بدانیم و اگر لازم باشد اینجا دفتر پخش بزنیم. لبخند زد و گفت من قبل از این شغل تک فروشی پوشاک داشتم و تمام بنکدارها را می شناسم. قرار این شد که ما ساعت 16 در لابی هتل منتظر ایشان باشیم و جلسه ای با حضور چند بنکدار معروف آن شهر داشته باشیم. استقبال خوبی شد و ما تمام تی شرتهایمان را فروختیم و از آن پس تولید ما بیشتر در آن شهر بود. وقتی کارمان تمام شد همان روز راننده تاکسی فرودگاه بلیط های ما را عوض کرد و همان روز برگشتیم:البته بابت رفت و برگشت فرودگاه هم از ما مبلغی نگرفت ولی :
راننده واسطه تحویل پوشاک ما به بنکدارها شد و خود نیز بنکداری زد.
سه مغازه تک فروشی زد
بنکدارها توسط ایشان پول ما را به موقع ارسال میکردند.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
07-13-2011, 02:57 PM
ارسال: #44
کار تون عالی و هوشمندانه بوده و برای ماتجربه ای ارزشمند .

Idea بازار امروز بیش از هر زمان دیگری متکی بر فروشنده هاست.
کتاب فروشنده یک دقیقه ای
07-16-2011, 02:06 PM
ارسال: #45
آقا فرامرز من که خیلی استفاده کردم . الانم یه ایده تو ذهنم هست که در رابطه با همین چند منظوره کردن اقداماته.

ما میتونیم یه گروه تشکیل بدیم و هر هفته به یه جا تور ببریم. من اون روز آگهی رو دیدم که زده بود تور تنگه واشی هر نفر 30000تومن. تازه بدون ناهار.

که اگر یه اتوبوس برن حدودا میکنه 1میلیون و 200هزار تومان.که از این پول حداقل 700 هزار تومن سوده.(در هر هفته).

تازه ما می تونیم با قیمت 20 هزار تومن هر نفر ببریم. چون عموی من اتوبوس داره (اسکانیا) .ازش که پرسیدم گفت یه روز دربست کامل 300 هزار تومن میگیره.که بازم اگر ما ناهارشونم بدیم.هفته ای 200 هزار تومن برا خودمون می مونه.البته این گروه باید دو نفره باشه. هر کی موافقه. سرمایه گذاری کنه کار و تبلیغاتشو شروع کنیم .

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
07-16-2011, 02:12 PM
ارسال: #46
در رسیدن به هدف تلاشهای شیرینی داشتم و خیلی از تجربیات و شگردها ی (فوت کوزه گری ) مربوط به هر شغل را نوشتم. کاش عزیزان همه این تجربیات را در دفترچه ای یادداشت و مرور کنند.ایمان دارم با مطالعه مجدد آنها شگردهای دیگری را می توانید در رابطه با علایق خود پیدا کنید.
مجددا می نویسم : من 61 ساله هستم و جدا از مسافرت و سرکشی به پروژه هائی که در دست دارم به اینترنت علاقه زیادی دارم.و اکثرا در انجمن حضور دارم.
حدودا از 45 سالگی شروع به مطالعه و فعالیت کردم و تمام دیوارهای ذهنیم را خراب کردم.
هیچوقت دیر نیست.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
07-16-2011, 03:51 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-16-2011 03:55 PM، توسط mhdi855.)
ارسال: #47
همیشه باید مطمعن شد که ذر صورت داشتن بدهی یکی دیگه اونو پرداخت کنه اینجوری هم میشه 1000 تومان را چند هزار تومان کرد
مثلا وامی را که برا خرید یه خونه میگیریم با اجاره دادن ملک پرداخت کنیم
ساده تر

هر روز یه مبلغ برا خرید سبزیجات هزینه میکردم یه گوشه از حیاط را سبزی کا شتم الان هم خودم مصرف میکنم هم همسایه و اقوام هزینه من شاید فقط 2000 تومان شد
07-16-2011, 07:50 PM
ارسال: #48
البته در مورد خونه خوب نیست چون یک سر انگشتی هم حساب کنیم این کار خیلی سود نداره چون حجم پول زیادی رو درگیر می کنه و سودش کمه

کتاب فروشنده یک دقیقه ای
07-16-2011, 10:29 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-16-2011 10:29 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #49
(07-16-2011 02:06 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  آقا فرامرز من که خیلی استفاده کردم . الانم یه ایده تو ذهنم هست که در رابطه با همین چند منظوره کردن اقداماته.

ما میتونیم یه گروه تشکیل بدیم و هر هفته به یه جا تور ببریم. من اون روز آگهی رو دیدم که زده بود تور تنگه واشی هر نفر 30000تومن. تازه بدون ناهار.

که اگر یه اتوبوس برن حدودا میکنه 1میلیون و 200هزار تومان.که از این پول حداقل 700 هزار تومن سوده.(در هر هفته).

تازه ما می تونیم با قیمت 20 هزار تومن هر نفر ببریم. چون عموی من اتوبوس داره (اسکانیا) .ازش که پرسیدم گفت یه روز دربست کامل 300 هزار تومن میگیره.که بازم اگر ما ناهارشونم بدیم.هفته ای 200 هزار تومن برا خودمون می مونه.البته این گروه باید دو نفره باشه. هر کی موافقه. سرمایه گذاری کنه کار و تبلیغاتشو شروع کنیم .

مهدی جان ممنون از طرح پیشنهادی.در مورد این ایده :
1 -اتوبوس اسکانیا با ظرفیت 45 نفر حدود 400 تا 450 هزارتومان یک روز کامل است و از این بابت عمویت خیلی ارزان حساب کرده که جای تقدیر دارد.
2- چنانچه برای جذب توریست تبلیغات نمائیم سریعا اداره جهانگیری ممانعت بعمل خواهد آورد.
3 - اگر احیانا آنان هم خبردار نشوند ولی خدانخواسته اتفاقی پیش بیایدفوق العاده دردسر ساز میشود.
بدون مجوز بهیچ وجه این حرکت منطقی بنظر نمی رسد. موفقتر باشی.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
07-17-2011, 11:07 AM
ارسال: #50
اره توی ایران مهمترین و اولین چیز مجوز هستش

کتاب فروشنده یک دقیقه ای
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشاوره 500 هزار تومانی avan 24 7,122 06-10-2014 11:28 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  200 تومان لبخند بزن مــجــیــנ 35 7,875 04-21-2013 09:12 PM
آخرین ارسال: سودابه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS