ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اقايون بيان حتما زمان کنونی: 09-23-2025, 10:00 PM |
|||||||
|
اقايون بيان حتما
|
03-12-2012, 10:06 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
اقايون بيان حتما
شما كدام را انتخاب مي كنيد؟؟؟
يه آقايي ميخواد از بين سه تا خانم يکيشون رو به عنوان همسر انتخاب کنه. به هر نفر 5000 دلار ميده و ازشون ميخواد هرجور دلشون ميخواد اين پول رو خرج کنن. اولي ميره و يه دست لباس خيلي خوشگل و گرونقيمت براي خودش ميخره به اضافه لوازم آرايش خيلي عالي و ميگه من خيلي دوستت دارم به همين خاطر دوست دارم من رو هميشه ترگل ورگل و خوشگل ببيني نفر دوم ميره يه دست کت و شلوار خيلي شيک از يه مارک معروف ميخره و اون رو هديه مياره براي خود مرده و ميگه من خيلي دوستت دارم و اگه پول بيشتري هم بهم ميدادي باز براي خودت خرج ميکردم . نفر سوم ميره بازار بورس رو تحليل ميکنه و با اون پول سرمايه گذاري ميکنه. چند روز بعدش سهامش ميشه دو برابر. نصف سهام رو ميفروشه و پنج هزار دلار مرده رو بهش ميده و ميگه پنج هزار دلار ديگه رو هم سرمايه گذاري کرده براي آينده و به اسم دو نفرشون به نظر شما اون مرد کدوم يک از اين خانم ها رو به عنوان همسر انتخاب ميکنه؟ برگفته از پرشين تاك كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
03-12-2012, 10:18 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: اقايون بيان حتما
دومی رو
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. |
|||
03-12-2012, 10:50 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
من که میگم سومی رو.چون اون مرد دقیقا خودم هستم.
من الکی نمیزارم خانمم پولمو خرج کنه.یک دست کت شلوار شب دامادی میخرم و تا 10 سال میپوشم.براچی الکی خرج کنم پولمو.البته اگه بره برا خودش طلا بخره بازم عیبی نداره. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
03-12-2012, 11:03 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
من میدونم ولی نمیگم
![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
03-12-2012, 11:09 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
بستگی به روحیات اون آقا داره که از کدوم یکی از شخصیتها خوشش بیاد. اگر من به عنوان یه خانم این پول رو به یکی از خواستگارام داده بودم دوست داشتم اگر نتونست دو برابرش کنه حداقل، تلاشش رو برای سرمایه گذاری کرده باشه.
|
|||
03-12-2012, 11:32 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
هيچكدومو...
همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
03-12-2012, 11:47 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
بستگی به شعور طرف داره
![]() البته من باشم ترکیبی ازین سه نفر رو انتخاب می کنم ![]() یک خانم خوب اونیه که هم به خودش برسه تا شوهرش از کنار اون بودن لذت ببره ، هم واسه خودش و شوهر چیزی بخره ، وهم بتونه پول شوهرش رو دو سه برابر کنه تا برای لذت بردن جفتشون خرج بشه توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما
![]() |
|||
03-12-2012, 11:57 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
من سوم
اقا سوم |
|||
03-13-2012, 03:03 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
من هیچکدوم . چه معنی داره از یه مرد غریبه پول بگیره .
![]() |
|||
03-13-2012, 03:11 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
سوميه.
از سومي چندتا داري!؟ ![]() آسانسور
|