ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:35 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان
نویسنده: mas
آخرین ارسال: aryobarzan
پاسخ: 266
بازدید: 91289

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
07-12-2011, 06:29 PM
ارسال: #31
RE: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
بله درست می فرمایید در ایران به دلیل تورم بالا خصوصا در مسکن ، خرید خانه نوعی سرمایه گذاری است حتی اگر در آن سکونت داشته باشیم
ولی مقصود من این است که بعضی برای سرمایه گذاری مسکن را انتخاب می کنند ؛ مسکن فعلی خود را می فروشند وبعد با کلی بدهی و قسط و قرض و سود بالای بانکی مثلا آن را تبدیل به احسن می کنند در حالی که می توان به جای یک منزل بزرگ ، یک خانه نسبتا بزرگ داشت با یک خانه کوچک که البته برای شما علاوه بر افزایش قیمت درامد زایی هم دارد
که این مطلب برای قشر آسیب پذیر یا متوسط مناسب است

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-12-2011, 06:38 PM
ارسال: #32
به نظر منم نظر دوستمون madar کاملا درسته و دو رو برمون نمونه های اینطوری خیلی زیاد داریم همگی اولش می گیم یک الونک داشته باشیم 20 متر منتها مال خودمون باشه بعد یک خواب ... بعد دو خواب ... بعد سه خواب و از خصوصیات زنهای ایرانی هم همین تیرو و تخته جمع کردن زیاد توی خونه هستش کم کم توی خونه سه خوابه هم جاکم میاریم و بعدا چون سه خوابه هم برامون کو چیکه نمی تونیم به عنوان یک سرمایه به خونمون نگاه کنیم اما اگه این رو یک جا متوقف کنیم و خونه رو دو تا کنیم علاوه بر سود اوری راحت تر در زمانهای مناسب در مورد تبدیل سرمایه هم می تونیم تصمیم گیری و عمل کنیم .

Idea بازار امروز بیش از هر زمان دیگری متکی بر فروشنده هاست.
کتاب فروشنده یک دقیقه ای
07-12-2011, 07:01 PM
ارسال: #33
کاملا منطقی و از نظر اقتصادی منبع خوبی برای افزایش درآمد خانواده است.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-12-2011, 07:22 PM
ارسال: #34
"برای افزایش دارایی نباید بدهی ایجاد کنید مثلا خانه ای بخرید که بیشتر پرداخت آن از طریق وام آن هم با درصد بالا باشد"
که متاسفانه بلای جامعه و بخصوص جوانان امروز شده است.جای صحبت دارد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

07-12-2011, 08:22 PM
ارسال: #35
آقای کامیار امضا جدید تان انرژی بسیار خوبی برای بنده ایجاد می کند.

دوستان در مورد این مطلب و بسیاری از مطالب خوب دیگر کتاب پرطرفدار"پدر پولدار، پدر بی پول" را مطالعه بفرمایید.

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
07-12-2011, 08:33 PM
ارسال: #36
(07-12-2011 08:22 PM)madar نوشته شده توسط:  آقای کامیار امضا جدید تان انرژی بسیار خوبی برای بنده ایجاد می کند.

دوستان در مورد این مطلب و بسیاری از مطالب خوب دیگر کتاب پرطرفدار"پدر پولدار، پدر بی پول" را مطالعه بفرمایید.

باتشکر از معرفی کتاب خوبی که فرمودید.
این جمله نتیجه کتاب "فقط غیر ممکن ٬ غیرممکن است" آنتونی رابینز است.

07-12-2011, 10:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-13-2011 01:03 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #37
افرادی که در این سایت ثبت نام کرده اند , اطمینان دارم که افرادی هستند که با تمام توان برای میلیاردر شدن تلاش میکنند.پس میلیاردرهای آینده از بین همین افراد خواهند بود . بشرط اینکه در ذهنشان نمی توان و نمی شود پیروز میدان نشود .(نمی توان و نمی شود , دقیقا دیوار ذهنی است)
من تصمیم میگیرم که میلیارد شوم.(با نا باوری مطرح میکنم و خودم بقول عامیانه : تو دلم خنده ام میگیرد (این دیوار ذهنی است)) سپس سئوال بعدی : نمی توانم میلیارد شوم (دیوار ذهنی ) نمی شود , با چه چیزی و با چه سرمایه ای و چگونه من میلیارد می شوم(دیوار ذهنی). من که پشتیبانی ندارم (دیوار ذهنی ) هزاران نفر خواستند میلیارد شوند ولی نتوانستند مگر می شود بین این همه من مجال میلیارد شدن داشته باشم (دیوار ذهنی)همین اندازه داشته باشم که محتاج کسی نباشم (دیوار ذهنی ) فلانی خواست ثروتمند شود ولی همه دارائیش را از دست داد(دیوار ذهنی) .بهمینی که دارم راضیم (دیوار ذهنی)نابرده رنج گنج میسر نمی شود (دیوار ذهنی)

فلانی چرخ طوافی داشت رفت شاگرد فرش فروش شد. فرش فروش فرش صادر میکرد. راه صادرات فرش را یاد گرفت . شروع کرد . شرکت تاسیس کرد و بعد شرکتهای وی شد چندین شرکت (میلیاردر شد.)

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
07-13-2011, 12:34 AM
ارسال: #38
منتها این تجربه شخصی منه که اولا نمی شه همه مردم رو پول دار کرد چون ذهنهایشان فقیر فکر می کنند و دوما راههای میلیاردر شدن خیلی خیلی زیاد است منتها راهی که من می روم با راهی که مثلا کامیار عزیز می رود ممکن است با هم زیاد فرق داشته باشد چون شرایط و روحیات هر شخص متفاوت است اما مهمتر از تفاوتها این است که همگی در میلیاردر شدن تشابه داریم . و مهمترین موضوع این است که از تجربیات یکدیگر استفاد ه کنیم چون راه میلیاردر شدنمان را کوتاهتر می کند .

Idea بازار امروز بیش از هر زمان دیگری متکی بر فروشنده هاست.
کتاب فروشنده یک دقیقه ای
07-13-2011, 01:07 AM
ارسال: #39
میلیاردرهای آینده از بین همین افراد خواهند بود . بشرط اینکه در ذهنشان نمی توان و نمی شود پیروز میدان نشود (راز)

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
07-13-2011, 10:24 AM
ارسال: #40
یکی از دوستان من در کار لوازم ساختمانی است.ماشن مدل بالایی هم دارد.یکبار که همراه او بودم دیدم که در صندوق عقب اتومبیل آن چند دستگیره ساختمانی است.از او درمورد این موضوع سوال کردم که : حسین شما که اکنون راهی مسافرت هستی این چیزها عقب ماشین را برای چی لازم داری؟
ایشون گفتند : هیچ میدونی بزرگترین پروزه های عمرم را در سفرهای تفریحیم گرفته ام.هربار که خانواده در جایی در حال گردش هستند منهم از وقت استفاده کرده و به محل پروزه های ساختمانی آن شهر می روم و به راحتی ویزیت میکنم.همه کارفرماها وقتی من را با این ماشین مدل بالا می بینند با خودشان میگویند چه شرکت سطح بالایی که ویزیتورش BMW دارد و من هم از وقت استفاده کرده اجناسم را در سفرها می فروشم و با یک تیر چندین نشان را میزن!

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشاوره 500 هزار تومانی avan 24 7,121 06-10-2014 11:28 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  200 تومان لبخند بزن مــجــیــנ 35 7,875 04-21-2013 09:12 PM
آخرین ارسال: سودابه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS