ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظرسنجی: از روزی که عضو انجمن شده ام :
محیط انجمن برایم جذاب تر شده است
محیط انجمن کمتر برایم جذاب است
[نمایش نتایج]

رفراندوم ...
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: azim
آخرین ارسال: ناصر صادقی
پاسخ: 35
بازدید: 6480

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفراندوم ...
02-14-2012, 08:42 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-14-2012 09:18 AM، توسط azim.)
ارسال: #11
RE: رفراندوم ...
آدم وقتی میبینه همه از انجمن راضی هستند لذت میبره Smile چه محیط صمیمانه و سرشاز از موفقیتی داریم.... Smile

دوستان دیگه چرا نظر خودشون رو نمی گند ؟

مهندس مسیح ، آقای پورقوامی ، مستر ناصر ، مستر سبحان ، مهتاب خانم ، مسعود کوچولو ، علی آقا ، مستر پولکی و . . .

توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما 10_003
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-14-2012, 11:25 AM
ارسال: #12
1-شاخص رشد که کاملا مثبت هست ولی آهنگ رشد کمی کنده که با همفکری و همکاری میتونه خیلی سریعتر و تندتر بشه
2-قطعا معرفی میکنم و میخواهم اینکارو از خانواده ام شروع کنم چون همسر و پسرم هم به مطالب آموزنده این سایت علاقمند شده اند علتش هم اینه که من به تنهایی میلیاردر شدن را زیاد دوست ندارم و میخواهم که هرکسی بقدر همت خود ازین موهبت الهی بهره مند بشه
3-سیر صعودی داشته چون هرروز بهتر از دیروز میشه ولی برای رسیدن به نقطه ایده آل هنوز فاصله داریم

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-14-2012, 05:36 PM
ارسال: #13
(02-14-2012 11:25 AM)pulaki نوشته شده توسط:  1-شاخص رشد که کاملا مثبت هست ولی آهنگ رشد کمی کنده که با همفکری و همکاری میتونه خیلی سریعتر و تندتر بشه
2-قطعا معرفی میکنم و میخواهم اینکارو از خانواده ام شروع کنم چون همسر و پسرم هم به مطالب آموزنده این سایت علاقمند شده اند علتش هم اینه که من به تنهایی میلیاردر شدن را زیاد دوست ندارم و میخواهم که هرکسی بقدر همت خود ازین موهبت الهی بهره مند بشه
3-سیر صعودی داشته چون هرروز بهتر از دیروز میشه ولی برای رسیدن به نقطه ایده آل هنوز فاصله داریم

به نکته باریک بینانه ای اشاره کردید...
شاخص رشد مثبت ولی آهنگ رشد کند....

دوستان به نظر شما باید چی کار کنیم تا آهنگ رشدمون هم تند تر بشه ؟

توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما 10_003
02-14-2012, 10:06 PM
ارسال: #14
دوستان به نظر شما باید چی کار کنیم تا آهنگ رشدمون هم تند تر بشه ؟

حضور مستمر و عمل به آنچه که در تایپیکها اشاره می شود.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
02-14-2012, 11:33 PM
ارسال: #15
سلام.
شاخص رشد صعودی ولی همکاری در برخی از زمینه ها خصوصا ایده ها کمه.
من به چند تا از دوستام معرفی کردم اما نمیدونم چرا خندیدن.شاید خواستن منو یاد خنده ی خدا بندازن.
آخه جمله ی معروفی هست که میگه خدا میخنده به حال کسانی که قصد هدایت کسانی رو دارند که خداوند بر قلبهایشان قفل زده است.ای انسان چه چیز تورا در مقابل پروردگارت اینقدر گستاخ کرده است.
استعداد کار تیمی اینجا فوق العاده هست.هرکسی اگه یه گوشه از کار رو بگیره چی میشه.

02-15-2012, 12:06 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-15-2012 12:07 AM، توسط مهتاب.)
ارسال: #16
عظیم جان من فکر کردم نظرمو گفتم. Wink به خاطر شرایط اینترنت احتمالا سیو نشده.
به نظر من روند رو به رشد داریم البته قطعا جای کلی کار و البته فکر داره تا انجمن بشه اون چیزی که واقعا لایقشه.در مورد معرفی انجمن هم همین که در اکثر جلسات حضوری حداقل یک همراه دارم فکر کنم بهترین راه معرفی انجمن باشه.

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
02-15-2012, 01:14 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-15-2012 01:27 AM، توسط pulaki.)
ارسال: #17
راهكار كه زياده وبارها در جلسات آنلاين و تاپيكهاي مختلف مطرح شده اما پراكندگي اعضا عدم اعتماد متقابل عدم مسئوليت پذيري در خصوص مسايل مالي بواسطه فقدان تضمين لازم اكثريت را به سمت فعاليتهاي اقتصادي فردي سوق داده و باعث تضعيف روحيه مشاركت جمعي در بين اعضاي محترم گرديده است اما از قديم گفته اند يك دست صدا نداره و انباشته شدن سرمايه هاي اندك و هدايت آن بسوي فعاليتهاي كلان اقتصادي سودآوري زيادي به دنبال داره و اگه موانع فوق مرتفع ميشد و دست به دست هم ميداديم و به يكديگر اعتماد ميكرديم و قلكهايمان را ميشكستيم و يك يا علي گفته و وارد گود مي شديم درهمان فاز اول فعاليت 40-30 ميلياردر خود ساخته از دل اين انجمن بيرون مي آمد ولي حيف كه با حلوا حلوا گفتن دهن شيرين نميشه

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
02-26-2012, 12:18 PM
ارسال: #18
از نظر جذابیت ظاهری و محیط انجمن انصافا از موقعی که من باهاش آشنا شدم ، رشد چشمگیر صعودی داشته .
به خاطر استفاده از رنگ های گرم مثل نارنجی ، قرمز ، زرد ، در کنار آبی دریا یه احساس خوبی داره .

در مورد مطالب انجمن ، نمیدونم چرا من کلا یکم ،کم حوصله شدم . مطالب طولانی رو حوصله ام نمیگیره بخونم . دوست دارم سریع به نتیجه گیری برسم Big Grin
انجمن رو به همه معرفی می کنم . من کلا از همه حرکت های کارآفرینی و خلاقیت حمایت می کنم .

من هم معتقدم که شاخص رشد مثبت و آهنگ رشد کند پیش میره .
فک کنم همکاری و مشارکت اعضا در کارهای عملی و تجاری کردن ایده ها زیاد جالب نیست .
(خودمو میگم) حرف های قشنگ زیاد میزنم ولی عمل کم .
بیشتر آدم ها نیاز دارن که یکی هولشون بده . باید انجمن یه طوری باشه که افراد رو به جلو هول بده .
به عنوان مثال ، (برای به کار انداختن ذهن و مجبور کردن افراد به فکر کردن) باید دسترسی یه سری تاپیک ها بسته بشه . بعد فقط برای کسانی دسترسی باز باشه که مثلا در تاپیک ایده ها ، 5 تا ایده مطرح کنن . یا به عنوان مثال برای اینکه افراد شروع به پیاده سازی ایده کنن ، باید تشویق و تنبیه وجود داشته باشه .

استیو جابز ، خیلی باهوش بود ولی توی مدرسه از دیوار راست بالا میرفت و مشکل درست میکرد. دیگه همه از دستش خسته شدن و میخواستن اخراجش کنن . بعد یه معلمی اومد یه دفترچه از سوالات ریاضی بهش داد و گفت حلش کن . بعد یه آبنبات برزگ بهش نشون داد و گفت اگه تا آخر هفته این ها رو حل کنی ، این آبنبات خوشمره رو بهت میدم . (استیو از این خانم معلم ، به عنوان یکی از تأثیرگذارترین افراد زندگی اش یاد میکنه )

گاهی اوقات باید به افراد نشون داده بشه که اگر این کار رو انجام بدن ، چه اتفاقی براشون می افته .
.............................................................................
ایجاد تعاونی و سهام دار شدن اعضا ، خیلی میتونه به این جو کمک کنه . چون هر چقدر تعاونی بیشتر رشد کنه ، سهام داران بیشتر رشد میکنن . پس همه سعی می کنند در تجاری سازی ایده ها مشارکت کنند چون هر چه ایده ی بیشتری به کسب و کار تبدیل بشه ، در نهایت برای همه اعضا منفعت مالی داره .

یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست ....
بردار .

Heart
02-26-2012, 12:31 PM
ارسال: #19
(02-14-2012 10:06 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  دوستان به نظر شما باید چی کار کنیم تا آهنگ رشدمون هم تند تر بشه ؟

با اجازه اقا هوشنگ منم یه جواااااب کوچولو بدیم heart:

بعد اینکه ماهی گیری رو یاد گرفتید ، ساحل رو ول کنید و به وسط اقیانوس برید و سعی کنید ماهی بگیرید .
دست انجمن درد نکنه ! بهترین کلاس ماهی گیری بود !
ولی هیچ تعهدی نداره بعد اینکه ماهیگیری یاد گرفتین ! بیاد بهتون ماهی بده !
اعضا دورن
اعضا اعتماد ندارن
اعضا مشارکت نمیکنند
مدیریت و اعضا سرمایه گذاری نمیکنند
و .....
همش شانه خالی کردن از تلاشه !
اگر ماهی گیری یاد گرفتید ، بسم الله ! بعد 6 ماه حضور مستمر در انجمن و شبی 30 دیقه تجسم خلاق باید ماهیگیر معمولی شده باشید .
اگر یاد نگرفتید ، تا 100 سال هم قدمتون رو چشم ! ولی تنها قانون بالا بردن اهنگ ! فقط فقط فقط تلاش در وسط اقیانوسه ! Heart

[تصویر: start.gif]

02-26-2012, 03:45 PM
ارسال: #20
من چند وقت پیش با خودم فک میکردم اگر انجمن بیاد به صورت یک مجموعه حرفه ای افراد به سمت موفقیت هل بده تاثیرش خیلی خیلی بیشر میشه.
مثال میزنم
مثلا دوستی اینجا هست میاد ایده میده
وهمه هم میگن خوبه و فلانه و اینا
اما این دوستمون یا اون ایده رو شروع نمیکنه یا توی همون مراحل اول کار رو متوقف میکنه
واسه همین که انجمن پر شده از ایده های که انجام نشدن
به نظرم اجمن بیاد یه کارگروه حرفه ای تشکیل بده و و بشه یه محرک واسه فردی که میخواد موفقیت رو شروع کنه

مثلا من میام درخواست میدم به کارگروه که اقا من میخوام راهم رو شروع کنم
میخوام شروع کنم میلیاردر بشم فلان مدرکم رو بگیرم و از این جور چیزا

بعد انجمن اول میا میفرستتش پیش کارگروه روانشناسی که اول این فرد خودش رو بشناسه و بدونه هدفش چیه و اینا
بعد میایم قدم های عملی واسه اون طرف تعریف میکنیم
میگیم مثلا ایده اینه که میوه فروشی بزنی ؟؟؟ خوب شما این هفته برو درباره میوه تحقیق کن و فلان روز برو مغازه کرایه کن
همینطوری مرحله مرحله فرد رو راه بندازیم که کمتر بهانه بگیره و کار رو شروع کنه
حالا انجمن میتونه بابت این خدمات هزینه ای رو هم دریافت کنه واسه کارشناسانی که تو کارگروه ها دارن به اون فرد کمک میکنن یا حتی پس از راه اندازی کار
و سود دهی مقداری سود برسه به انجمن.
اینطوری یه معامله برد برد داریم
اونوقت انجمن کاراییش خیلی میره بالاتر
به قول دوستمون ما حرف قشنگ زیاد میزنیم
داستان عبرت اموز زیاد میخونیم و همش میگیم فلان و بهمان اما خیلی کمتر قدم ور میداریم

هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS