ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:50 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
پاسخ: 77
بازدید: 18915

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx
07-10-2011, 02:01 PM
ارسال: #21
RE: xxxطوفان فکریxxx
از انجایی که قبل از شروع هرکاری ، شناخت لوازم کار و امادگی کامل اعضا برای بذیرش نتیجه بحث و تلاش سخت برای رسیدن به ان مهم است و در صورتی که استادان کاظمی و قربانیان هم موافق باشند ، اولین بحث طوفان فکری ، به بحث اعتماد به نفس ، دیوار شیشه ای فکر و تفکر مثبت تعلق بگیره تا دوستان بتونند با موارد مایوس کننده مبارزه کنند تا بشود در اینده در بحث های تجاری و اقتصادی ، با تفکر خلاق و پذیرنده وارد شوند .
در صورت موافقت ، دوستان نظراتشون رو در مورد چگونگی داشتن اعتماد به نفس ، حفظ اعتماد به نفس ، شناخت دیوار فکری ، نحوه ی شکستن و خرد کردن ان ، نحوه دور کردن تفکرات منفی ، شناخت تفکرات مثبت و باور داشتن ان مطرح کنند .

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-10-2011, 02:06 PM
ارسال: #22
آقا سبحان من هم آماده ام.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-10-2011, 02:34 PM
ارسال: #23
امادگی شما باعث دلگرمی ماست

07-10-2011, 02:49 PM
ارسال: #24
سلام دوستان
خوشحال میشم اگه یه صندلی خالی برا منم داشته باشید
07-10-2011, 03:00 PM
ارسال: #25
داریم ، ردیف جلو هم داریم !

07-10-2011, 03:27 PM
ارسال: #26
به امید خدا اولین جلسه طوفان فکری در این سایت و این انجمن شروع به فعالیت میکند.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
07-10-2011, 09:59 PM
ارسال: #27
راه حل همیشگی من برای همیشه که معجزه آن را با چشمانتان خواهید دید:
یک دفتر به اسم " کوچکترین موفقیت های روزانه من" را ایجاد کرده و کوچکترین موفقیت های خود را در طول روز بنویسید.
مثلا : 18 تیر 1390 ساعت 11 شب : قبل از خواب یک صفحه کتاب خواندم.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

07-11-2011, 04:59 AM
ارسال: #28
چند روزی نبودم مثل اینکه به ثبت نام نرسیدم.میشه من رو تو لیست ذخیره ها جا بدید.از این جور بحث ها خیلی خوشم میاد.
با تشکر
07-11-2011, 01:53 PM
ارسال: #29
perex.tk
قدمتون به روی چشم !
و اما با توجه به اینکه با پست جناب کاظمی ، جلسه به طور رسمی شروع شده ، بنده هم نظراتم رو بگم و پس از گفتن نظرات همه ی دوستان ، در مورد مسائل بحث کنیم و نتیجه رو در یک پست اعلام کنیم .

یه مدته بازار یک سریال به نام ومپایر دایریس یا خاطرات یک خون اشام داغ شده که تو امریکا شمالی پر بیننده ترین فیلم در گروه سنی 14 تا 19 ساله . به نظر من یکی از نکات خیلی خیلی جالب این فیلم که باعث شده این فیلم اینگونه پر طرفدار باشه ، انجام کارهای غیر ممکن در عالم ماوراء طبیعته . یعنی چی ؟ یعنی اینکه شخصیت های فیلم گاهی مسائلی رو حل میکنند و کار هایی رو انجام میدهند که از اول تاریخ این کار ها انچام نشده و مادرطبیعت واسه بوجود اومدن تعادل انجام این کار ها رو غیر ممکن کرده . ولی در توضیح اینکه چگونه اون ها اینکار ها رو انجام میدن ، باید گقت که اون ها عقیده دارند که با انجام یک کار ، کار بعدی خود به خود اسون میشه . تو پارتی از این فیلم یه شخصیت به اون یکی گفت : ما که فلان کار رو انجام دادیم ، کاری که غیر ممکن بود پس این کارم انجام میدیم . و تونستند اون کار رو هم انجام بدند
ولی چرا من حرفم رو با این مقدمه شروع کردم ؟!؟
ببینید ، امروزه یکی از دیوار های ذهنی که تو خیلی از ما بخصوص ما قشر جوون وجود داره اینه که واسه شروع یه کاری یا باید پسر فلان کس باشی ، یا دکتراتو از هاتبرد گرفته باشی و یا ضریب هوشیت بالای 160 باشه ! من اینو قبول ندارم !
اگه شما حقوقت 100 هزارتومن باشه رسیدن به حقوق 105 هزار تومن اسونه ، رسیدن به حقوق110 هزار تومن واسه کسی که حقوقش 105 هزارتومنه اسونه ، واسه کسی که حقوقش 110 هزار تومنه ، رسیدن به حقوق 115 هزار تومن اسونه و ....
وقتی تو به چیزی خیلی کم رسیدی ، نباید قانع باشی ، شکر کنی ولی قانع نباشی ! چون ما اینکار رسیدم ، پس به یه پله بالاترشم میرسیم .
تصور کنید اگه ماهی 50 هزار تومن به در امدتون اضافه شه ، تو 10 ماه 500 هزار تومن به در امد ماهیانتون اضافه میشه ، اگه ماهی 0/5 نمره به معدلتون اضافه شه تو 9 ماه 4/5 ممره به معدلتون اضافه میشه ! رمز موفقیت اینه .غربی ها واسه این گروه سنی الکی فیلم نمیسازه و رمز موفقیت که تو این فیلم گفته شده اینه : موفقیت های کوچیک جمع میشن و موفقیت بزرگ میسازند .

07-11-2011, 02:21 PM
ارسال: #30
سبحان جان دقیقا علت بوجود آمدن این دفترچه هم همین است.به موفقیت های بزرگ بیاندیشید.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مهم - توفان فکری برای پروش ایده و خلاقیت کامیار کاظمی 12 5,071 01-04-2014 03:51 PM
آخرین ارسال: shamsa
Rainbow مزیت های طوفان فکری صدفی 1 1,415 07-10-2013 05:21 PM
آخرین ارسال: نامی
  ***طوفان فکری*** مهدی گل محمدی 6 2,693 04-11-2012 08:38 PM
آخرین ارسال: zoofanoon
Rainbow معجزه ای به نام طوفان فکری صدفی 0 1,082 04-09-2012 12:03 AM
آخرین ارسال: صدفی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS