ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx زمان کنونی: 09-24-2025, 01:50 AM |
|||||||
|
xxxطوفان فکری- اعتماد بنفس جهت میلیاردر شدن xxx
|
07-10-2011, 02:01 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: xxxطوفان فکریxxx
از انجایی که قبل از شروع هرکاری ، شناخت لوازم کار و امادگی کامل اعضا برای بذیرش نتیجه بحث و تلاش سخت برای رسیدن به ان مهم است و در صورتی که استادان کاظمی و قربانیان هم موافق باشند ، اولین بحث طوفان فکری ، به بحث اعتماد به نفس ، دیوار شیشه ای فکر و تفکر مثبت تعلق بگیره تا دوستان بتونند با موارد مایوس کننده مبارزه کنند تا بشود در اینده در بحث های تجاری و اقتصادی ، با تفکر خلاق و پذیرنده وارد شوند .
در صورت موافقت ، دوستان نظراتشون رو در مورد چگونگی داشتن اعتماد به نفس ، حفظ اعتماد به نفس ، شناخت دیوار فکری ، نحوه ی شکستن و خرد کردن ان ، نحوه دور کردن تفکرات منفی ، شناخت تفکرات مثبت و باور داشتن ان مطرح کنند . ![]() |
|||
07-10-2011, 02:06 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
آقا سبحان من هم آماده ام.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-10-2011, 02:34 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
امادگی شما باعث دلگرمی ماست
![]() |
|||
07-10-2011, 02:49 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
سلام دوستان
خوشحال میشم اگه یه صندلی خالی برا منم داشته باشید |
|||
07-10-2011, 03:00 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
داریم ، ردیف جلو هم داریم !
![]() |
|||
07-10-2011, 03:27 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
به امید خدا اولین جلسه طوفان فکری در این سایت و این انجمن شروع به فعالیت میکند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-10-2011, 09:59 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
راه حل همیشگی من برای همیشه که معجزه آن را با چشمانتان خواهید دید:
یک دفتر به اسم " کوچکترین موفقیت های روزانه من" را ایجاد کرده و کوچکترین موفقیت های خود را در طول روز بنویسید. مثلا : 18 تیر 1390 ساعت 11 شب : قبل از خواب یک صفحه کتاب خواندم. ![]() |
|||
07-11-2011, 04:59 AM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
چند روزی نبودم مثل اینکه به ثبت نام نرسیدم.میشه من رو تو لیست ذخیره ها جا بدید.از این جور بحث ها خیلی خوشم میاد.
با تشکر |
|||
07-11-2011, 01:53 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
perex.tk
قدمتون به روی چشم ! و اما با توجه به اینکه با پست جناب کاظمی ، جلسه به طور رسمی شروع شده ، بنده هم نظراتم رو بگم و پس از گفتن نظرات همه ی دوستان ، در مورد مسائل بحث کنیم و نتیجه رو در یک پست اعلام کنیم . یه مدته بازار یک سریال به نام ومپایر دایریس یا خاطرات یک خون اشام داغ شده که تو امریکا شمالی پر بیننده ترین فیلم در گروه سنی 14 تا 19 ساله . به نظر من یکی از نکات خیلی خیلی جالب این فیلم که باعث شده این فیلم اینگونه پر طرفدار باشه ، انجام کارهای غیر ممکن در عالم ماوراء طبیعته . یعنی چی ؟ یعنی اینکه شخصیت های فیلم گاهی مسائلی رو حل میکنند و کار هایی رو انجام میدهند که از اول تاریخ این کار ها انچام نشده و مادرطبیعت واسه بوجود اومدن تعادل انجام این کار ها رو غیر ممکن کرده . ولی در توضیح اینکه چگونه اون ها اینکار ها رو انجام میدن ، باید گقت که اون ها عقیده دارند که با انجام یک کار ، کار بعدی خود به خود اسون میشه . تو پارتی از این فیلم یه شخصیت به اون یکی گفت : ما که فلان کار رو انجام دادیم ، کاری که غیر ممکن بود پس این کارم انجام میدیم . و تونستند اون کار رو هم انجام بدند ولی چرا من حرفم رو با این مقدمه شروع کردم ؟!؟ ببینید ، امروزه یکی از دیوار های ذهنی که تو خیلی از ما بخصوص ما قشر جوون وجود داره اینه که واسه شروع یه کاری یا باید پسر فلان کس باشی ، یا دکتراتو از هاتبرد گرفته باشی و یا ضریب هوشیت بالای 160 باشه ! من اینو قبول ندارم ! اگه شما حقوقت 100 هزارتومن باشه رسیدن به حقوق 105 هزار تومن اسونه ، رسیدن به حقوق110 هزار تومن واسه کسی که حقوقش 105 هزارتومنه اسونه ، واسه کسی که حقوقش 110 هزار تومنه ، رسیدن به حقوق 115 هزار تومن اسونه و .... وقتی تو به چیزی خیلی کم رسیدی ، نباید قانع باشی ، شکر کنی ولی قانع نباشی ! چون ما اینکار رسیدم ، پس به یه پله بالاترشم میرسیم . تصور کنید اگه ماهی 50 هزار تومن به در امدتون اضافه شه ، تو 10 ماه 500 هزار تومن به در امد ماهیانتون اضافه میشه ، اگه ماهی 0/5 نمره به معدلتون اضافه شه تو 9 ماه 4/5 ممره به معدلتون اضافه میشه ! رمز موفقیت اینه .غربی ها واسه این گروه سنی الکی فیلم نمیسازه و رمز موفقیت که تو این فیلم گفته شده اینه : موفقیت های کوچیک جمع میشن و موفقیت بزرگ میسازند . ![]() |
|||
07-11-2011, 02:21 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
سبحان جان دقیقا علت بوجود آمدن این دفترچه هم همین است.به موفقیت های بزرگ بیاندیشید.
![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مهم - توفان فکری برای پروش ایده و خلاقیت | کامیار کاظمی | 12 | 5,071 |
01-04-2014 03:51 PM آخرین ارسال: shamsa |
|
![]() |
مزیت های طوفان فکری | صدفی | 1 | 1,415 |
07-10-2013 05:21 PM آخرین ارسال: نامی |
***طوفان فکری*** | مهدی گل محمدی | 6 | 2,693 |