ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست زمان کنونی: 09-24-2025, 03:25 AM |
|||||||
|
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
|
02-16-2012, 07:11 PM
ارسال: #71
|
|||
|
|||
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
غیر از مشکل فروش کود به کشاورز
مشکل تامین کردن نیروی کار هست ، که با این شرایط کار کنه و حقوقش هم متناسب باشه یعنی زیاد نباشه پیدا کردن این نیروهای کار یه مقدار سخت هست اگه بشه راهی پیدا کرد که بشه محصولات رو صادر کرد ، البته با قیمتی بیشتر ، اونموقع هم سود دهی داره ، هم مشکل فروش حل میشه ![]() ![]() |
|||
02-16-2012, 11:01 PM
ارسال: #72
|
|||
|
|||
باید پله پله رفت . قوره نباشه که انگور بعد مویز به وجود نمی یاد . آره نیروی کار کم ( برای این کار ) کمه ،ولی باید برای هر مشکلی راهی پیدا کرد .
شما اول کم تولید کن هم راهش رو یاد میگیری هم قلق کار دستت میاد . هم به امید خدا متوجه می شی که مشکلات رو چجوری باید حل کرد . در ضمن این کار یک لقمه آماده نیست و از همون روز اول هم سوددهی نداره . حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
02-27-2012, 10:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-27-2012 10:20 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #73
|
|||
|
|||
طرح توجیهی اقتصادی ورمی کمپوست
دانلود فايل هاي (طرح توجیهی-فیلم آموزشی) بيشتر و اطلاعات پربارتر
همه و همه تنها در بخش vipبه ادرس http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2099 كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
04-08-2012, 10:35 AM
ارسال: #74
|
|||
|
|||
لطفاً عزیزان فقط و فقط به فیلمها و نکات مثبت قضیه نگاه نکنند . بنده به نکاتی در این کار بر خوردم که در 15 گیگ اطلاعات آقای سلجوقی وجود نداشت . و تا حالا 1.5 دفعه کرمها معدوم شدند . بما فعلاً در سطح آزمایشگاهی داریم فعالیت می کنیم و این کار ضرر زیادی متوجه ما نساخته .
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
05-14-2012, 10:06 PM
ارسال: #75
|
|||
|
|||
(04-08-2012 10:35 AM)mjdehghani نوشته شده توسط: لطفاً عزیزان فقط و فقط به فیلمها و نکات مثبت قضیه نگاه نکنند . بنده به نکاتی در این کار بر خوردم که در 15 گیگ اطلاعات آقای سلجوقی وجود نداشت . و تا حالا 1.5 دفعه کرمها معدوم شدند . بما فعلاً در سطح آزمایشگاهی داریم فعالیت می کنیم و این کار ضرر زیادی متوجه ما نساخته . از دوستان ممنون. هر 8 صفحه این تاپیک رو خوندم. و کلی اطلاعات دستگیرم شد. جناب دهقانی عزیز، یه بخش کوچکی از مشکلاتتون رو مثال می زنید؟ ممنون |
|||
05-14-2012, 10:18 PM
ارسال: #76
|
|||
|
|||
نمایشگاه گل و گیاه امسال 3 تا شرکت از این کود می فروختن. با یکیشون صحبت کردم کار اصلی شون پرورش ماهی بود و از این کرمها برای خوراک ماهی استفاده می کردند و مدفوعش هم می شود کود.
از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
05-14-2012, 11:22 PM
ارسال: #77
|
|||
|
|||
دوستان فکر نکنم مشکل فروش داشته باشه.یکی از دوستان من تو این کار هست و بهم گفت بیا این کارو شروع کن من همه کودای تولیدی رو ازت میخرم.
خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم تلفن:4969-611-0937 |
|||
05-15-2012, 01:42 PM
ارسال: #78
|
|||
|
|||
سلام دوستان شرکتهایی که در نمایشگاه گل و گیاه محصولات خود شان را عرضه می کردند اطلاعات درست وحسابی بخصوص در رابطه با بازارش به آدم نمی دادند و بیشتر غلو می کردند یکی از شرکت ها که دستگاههای تمام اتوماتیک هم وارد می کرد با نماینده فروشش صحبت کردم ایشان از وضعیت بازار راضی نبود و می گفتند بازارش تقریبا اشباع می باشد ایشان توصیه دوستانه کردند و گفتند قبل از تولید حتما بازار آن را پیدا کنید چون این حرفا و وعده و وعید که محصل را خودمان می خریم زیاد قابل اعتماد نیست
دوستان قبل از اینکه شروع کنید به واقعیت ها توجه بیشتر ی کنید بخصوص فروش که اگر توجه نشود شاید به مشکلات زیادی بر بخورید . موفق باشید |
|||
08-03-2012, 07:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-03-2012 07:59 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #79
|
|||
|
|||
دوستان محترم این اطلاعات جناب آقای سلجوقی را چطوری و از کجا می شه تهیه کرد
آیا فروشگاه آنلاینی داره یا دوست خاصی مسئول توزیع هستند. و در جواب دوستی که به دنبال خرید زباله بود باید عرض کنم که بهترین بازدهی را شما از بستر کود گاوی می تونید بگیرید و زباله های تر (سبز) نهایت 20 درصد حجم کل پشته ها را شامل می شه پس زیاد نمی خواد خودتون را درگیر خرید زباله کنید . ترکیب 60 70 درصد کود گاوی پوسیده + 10 درصد خاک اره یا کاه و کلش + مابقی ضایعات مواد غذایی (رب کوجه ، سیب زمینی ، آب میوه گیری ، میدان تره بار و .. ) |
|||
08-06-2012, 10:02 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-06-2012 10:13 AM، توسط thebigsatan.)
ارسال: #80
|
|||
|
|||
(02-09-2012 09:39 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: به هر حال اگه خواستید خبر بدید.پدرم در شهرداری و هم استانداری نفوذ داره.میتونم براتون یه کاری کنم برای انتقال چند مرحله ای. سلام مسعود جان در اين مورد اگر پدر ميتونن كاري كنن به من هم خبر بده در ضمينه تامين زباله نياز به مساعدت داريم ممنون (04-08-2012 10:35 AM)mjdehghani نوشته شده توسط: لطفاً عزیزان فقط و فقط به فیلمها و نکات مثبت قضیه نگاه نکنند . بنده به نکاتی در این کار بر خوردم که در 15 گیگ اطلاعات آقای سلجوقی وجود نداشت . و تا حالا 1.5 دفعه کرمها معدوم شدند . بما فعلاً در سطح آزمایشگاهی داریم فعالیت می کنیم و این کار ضرر زیادی متوجه ما نساخته . با خدمت آقاي دهقاني عزيز اطلاعات جالبي رو تو موضوعات ارساليت ديدم خواستم تشكر كنم ازت كه مشكلات رو گفتي و اينكه ما هم ميخوايم شروع كنيم به زودي با همكاري آقاي مهندس سلجوقي دوست داشتم از اطلاعاتت استفاده كنم در ضمن در تهران هستيم و از تعاون هم احتمالا مساعدت بگيريم با تشكر منتظر جوابتون هستم دوست عزيز در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی | mmmjjj | 35 | 7,687 |
11-08-2013 01:35 PM آخرین ارسال: mmmjjj |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان