ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
زمان کنونی: 09-23-2025, 01:05 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
نویسنده: mjdehghani
آخرین ارسال: shahdix
پاسخ: 181
بازدید: 56062

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
02-01-2012, 02:14 PM
ارسال: #51
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
(01-31-2012 10:47 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  جناب دهقانی از شهرداری نمیتوان کمک گرفت؟
روزی 12 تن زباله احتیاج است؟
از شهرهاي اطراف تهيه كنيد معمولا شهرداري ها در بيشتر شهرهاي كوچك در زمين هاي بيرون شهر تخليه ميكنن و دفن ميكنن.(البته در بعضي جاها دفن هم خبري نيست)

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-01-2012, 08:35 PM
ارسال: #52
چرا میشه . من زمینی که گرفتم در نزدیکی کوی زباله کاشانه . ولی شهرداری کاشان یه کم غیر عادیه . زباله ها رو می فروشن و به همین دلیل قیمت مواد تولیدی با این قیمتی که می دن یه مقدار بالا وا میسه . زمینی که من گرفتم 3000 متره که در طرح توسعه بحث بسته بندی و تولید خوراک دامی از آیزینیا 1800 مترش رو مورد بهره برداری قرار می دیم . کارمونم با 10 کیلو می خوایم شروع کنیم انشاالله . یک سری مشکل داریم که داره حل میشه انشالله

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-09-2012, 04:21 PM
ارسال: #53
(01-31-2012 10:42 PM)mjdehghani نوشته شده توسط:  طرح آیزینیا فوتیدا ما هم داره نتیجه می ده . من فقط توی تامین زباله موندم . راهش رو بلد نیستم . کرم ها تولید مثل و مصرف زیادی دارن به طوری که 1 کیلو کرم در سال بلغ بر 400 کیلو میشه و این یعنی از مصرف روزی 3 کیلو تا 1200 کیلو در سال . ما کارمون رو با 10 کیلو می خوایم شروع کنیم ولی مسئله تهیه 12 تن زباله در آخر سال مطرح . در ضمن ما زمین رو هم مسقف می کنیم که این تولید مثل کرم ها رو تقریباً 2 برابر می کنه ( به خاطر کنترل شرایط) که مصرف رو در آخر سال 20 تن می کنه . شهری مثل کاشان با 300 هزار نفر جمعیت فکر کنم تو کل روز انقدر زباله داشته باشه .
کرما همه چی می خورن . روزنامه . پوسته تخم مرغ ، خاک اره و غیره به غیر از آهن پلاستیک شیشه ) لطفاً راهنمایی کنید

سلام دوست من در شهر رشت به علت جمعیت زیاد و همینطور مصرف زیاد مواد خوراکی و الاخصوص سبزیجات زباله های زیادی تولید میشه به طوری که استان گیلان چند مرکز انباشت زباله ی بسیار بزرگ داره که هم مردم و هم مسئولین رو کلافه کرده.به نظرم اگه زرنگی کنید میتونید اونها رو به محلتون منتقل کرده و تازه دستمزد و کرایه هم بگیرید.چون تهران از مسئولین مربوطه حمایت خاصی نمیکنه و اونها رو به حال خودشون گذاشته و اکثر محلهای مذکور هم در روستاها و جنگل قرار دارند.

02-09-2012, 06:54 PM
ارسال: #54
مرسی از پیشنهادتون . اما فکر کنم تشکیل یک کارگاه محلی به صرفه تر و این تو برنامه بلند مدت می گنجه

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
02-09-2012, 09:39 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-09-2012 09:41 PM، توسط مسعود کوچولو.)
ارسال: #55
به هر حال اگه خواستید خبر بدید.پدرم در شهرداری و هم استانداری نفوذ داره.میتونم براتون یه کاری کنم برای انتقال چند مرحله ای.
و احتمالا اگه هزینه ای در بر نداشته باشه رایگان.نگران نباشید.

02-09-2012, 10:43 PM
ارسال: #56
به رو چشم . ممنون از لطفتون

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
02-09-2012, 11:30 PM
ارسال: #57
جناب دهقانی اگر ممکن است اطلاعات کاملی از این طرح در اینجا قرار دهید, در پستهای قبل دوستان سوالاتی کرده بودند که جوابی داده نشده است.

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
02-13-2012, 08:52 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-13-2012 08:56 PM، توسط mjdehghani.)
ارسال: #58
توی جلسه جمعه واقعاً غافلگیر شدم . وقتی آقا کامیار اسم منو آوردن با یکم چاشنی محبت نسبت به بنده ( امیدوارم لایق باشم ) و بعد از من خواستن یه مقدار در مورد طرح صحبت کنم واقعاً جا خوردم و آمادگی نداشتم . ولی هر جوری بود با ریپ زدن و کلی پته پته صحبت کردم و آخر جلسه هم ابراز علاقه بعضی از اعضا نسبت به طرح . کلاً از جلسه جمعه توان مضاعفی گرفتم
از همتون ممنونم

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
02-13-2012, 11:34 PM
ارسال: #59
خبرهایی میرسد که یکی دیگر از دوستان دیگر انجمن در اطراف تهران نیز در حال بررسی شرایط برای این کار است.
شاید شخصا نیز در صورت فراهم آمدن مقدمات این کار را پشتیبانی مالی کنم.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-14-2012, 12:05 AM
ارسال: #60
من هم با اجرای این عملیات در تهران موافقم و حاضر به همکاری هستم . تهران موقعیت نابی از لحاظ مواد اولیه دارد .
ساعتی پیش با یکی از معاونین اسبق وزارت تعاون صحبت داشتم که با ایجاد یک تعاونی در این بخش موافق بودند و قول همکاری و همراهی دادند . قول هایی هم به منظور سرمایه گذاری دریافت کردم .انشاءالله خبرهای خوشی در راه است . البته توسعه این کار برایم حایز اهمیت است . که روی همیاری و همکاری اعضا حساب ویژه ای کرده ام .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی mmmjjj 35 7,649 11-08-2013 01:35 PM
آخرین ارسال: mmmjjj

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS