ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظرسنجی: از روزی که عضو انجمن شده ام :
محیط انجمن برایم جذاب تر شده است
محیط انجمن کمتر برایم جذاب است
[نمایش نتایج]

رفراندوم ...
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:50 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: azim
آخرین ارسال: ناصر صادقی
پاسخ: 35
بازدید: 6474

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفراندوم ...
02-13-2012, 03:50 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-13-2012 03:57 AM، توسط azim.)
ارسال: #1
Tongue رفراندوم ...
پویایی و جذابیت هر محیط اجتماعی اصلی ترین ویژگی رشد و بازدهی اون محیط هستش . ما هم اینجا در یک محیط اجتماعی عضو شده ایم .
پس باید ببینیم آیا شاخصی برای رشد داشته ایم یا نه ؟
( فقط لطفا علاوه براینکه نظر کلیتون رو در نظر سنجی بالا انتخاب می کنید ، به صورت کتبی هم به این سوالات جواب بدید )
اگر لطف کنید و علاوه بر رای خودتون ، دوستانی رو که میدونید هنوز در نظر سنجی شرکت نکردند رو تشویق به شرکت کنید ممنون میشیم.Heart

1- آیا انجمن رو به افراد دیگر معرفی میکنید ؟ چرا ؟
2- جذابیت محیط و مطالب انجمن از روزی که در آن عضو شده اید برای شما سیر صعودی داشته است یا نزولی ؟ چرا ؟

توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما 10_003
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-13-2012, 07:43 AM
ارسال: #2
RE: رفراندوم ...
بله. برای استفاده از مطالب انجمن و گرفتن انرژِ ی مثیت.
سیر صعودی.آشنا شدن با افرادی که موفقیت را سرلوحه کار خودقرار داده اند.هدف دارند. ایمان دارند و برای رسیدن به اهداف خود برنامه ریزی میکنند.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-13-2012, 08:27 AM
ارسال: #3
برای من آشنایی اولیه با اون همراه با امید و انگیزه بوده و بسیار پربار و حضور در همایش و دیدن جوانانی صادق و فعال مرا چنان در درجه اول به آینده کشورم امیدوار کرد و در درجه بعد ایجاد انگیزه که فرزندانم را برای پیوستن به اهداف انجمن که همانا تلاش برای داشتن آینده بهتر است، تشویق کنم.
02-13-2012, 11:05 AM
ارسال: #4
با سلام
بله - چون اولا محیط کاملا صادقانه و یکدلی می بینیم انجمن رو و مطالب بسیار متفکرانه ومثبت و خوبی در آن یاد می گیرم و ضمنا خیلی از چیزهایی را که می دانستم نیز برایم تکرار می شود و انرژی بیشتری می گیرم.
- در ابتدا برای استارت زدن شما به انرژی خیلی بیشتری نیاز داری ولی بعد از روشن شدن ماشینت دیگر خودش انرژی اش را تامین می کند ، من هم در ابتدا برای استارت خیلی سعی کردم خودم را با مطالب انجمن شارژ کنم و بعد از آن با استارتی که زدم شروع به پیاده سازی دانسته ها و معلوماتم نمودم.
از همه عزیزان نهایت قدردانی را می کنم.
پایدار باشید.
AngelHeartAngel

09121349276
Angelتلاش+صبر=موفقیتAngel
02-13-2012, 11:52 AM
ارسال: #5
بله-من در ابتدا با يك انتقاد وارد انجمن شدم.ولي چون به جو و موضوعات انجمن علاقمند شدم موندگار شدم در 24 ساعت روز بيشتر از 15 ساعت رو در انجمن ميگذرونم براي كمك به دوستانم.از دوستان زيادي هم دعوت كردم براي عضويت در انجمن.چون افراد بيشتر باعث به وجود امد فكر بيشتر.توان بيشتر و قدرت بيشتر خواهد بود. مباحث خوبي هر ثانيه وارد انجمن ميشود.سوالات ايده ها بحث ها زيادي به وجود امده هست كه هم براي دوستاني كه پرسيده بودند وجود اين انجمن مفيد بود هم براي كساني كه اطلاعاتي رو به اين دوستان ارائه كردند شيريني خاصي در تك تك وجودشان بوجود امده هست.
در اينده انجمن به جاهاي كه حتي تصورش را هم نميتوانيم بكنيم خواهد رسيد.

كانال ايده يار: @ideayar
02-13-2012, 11:57 AM
ارسال: #6
انجمن را به همه معرفی می کنم نه تنها برای اینکه به اینجا بیایند و انرژی بگیرند.بلکه بیایند و ترس هایشان را کنار بگذارند و صادقانه و با خلوص نیت کار حلال مندانه ی خود را آغاز کنند.گرچه در کنار ان از انرژی همه ی بچه های انجمن هم استفاده می کنند.

به نظر من انجمن روند صعودی دارد.تنها کسانی می توانند در این انجمن ماندگار شوند که مطالب را بخوبی خوانده و درک کنند تا مسیر موفقیتشان هموار شود.

با آرزوی موفق برای تمام اعضا خوب و فعال انجمن.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
02-13-2012, 12:35 PM
ارسال: #7
من تمام دوستانم را به حضور در انجمن دعوت مي كنم.
به نظر من با اضافه شدن اعضاي بيشتر انرژي مثبت و روند اطلاعاتي بيشتر و پرانگيزه تري وارد انجمن شده و خواهد شد. هر عضوي اضافه مي شه در واقع يك طرز فكر جديد و يك نيروي تازه تزريق مي شه به افكار انجمن

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
02-13-2012, 07:03 PM
ارسال: #8
ممنون از دوستانی که نظرات خودشون رو اعلام می نند

توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما 10_003
02-13-2012, 11:05 PM
ارسال: #9
بله . انجمن را معرفی می کنم اما نه به همه خیلی ها لیاقت حضور در چنین جمع هایی را ندارند ( به نظر من )
صد در صد صعودی بوده

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
02-13-2012, 11:35 PM
ارسال: #10
من به دوستاني كه فكر ميكردم حضورشون در اين انجمن هم به نفع آنها هم به نفع انجمن است ايميل كردم.(البته معتقدم كميت وتعداد عضو بيشتر،مهمتر از كيفيت نيست!)
اين انجمن به من خيلي كمك كرده از همه اعضا سپاسگزارم. و جذابيت اون صعودي بوده.

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS