ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
نسخه کامل زندگینامه استیوجابز زمان کنونی: 09-23-2025, 05:36 PM |
|||||||
|
نسخه کامل زندگینامه استیوجابز
|
02-08-2012, 10:18 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
نسخه کامل زندگینامه استیوجابز
![]() اما می دانید که او در طول حیات و مدیریتش علاقه ای به عمومی کردن زندگی شخصی خود نداشت و به همین خاطر میلیون ها نفر مشتاق بودند با داستان زندگی این نابغه تکنولوژی آشنا شوند. تا پیش از انتشار این کتاب، هیچ منبع مکتوب مورد تایید دیگری از زندگی او وجود نداشت، و این تنها کتابی است که با رضایت استیو جابز و بر اساس بیش از ۴۰ مصاحبه طولانی با خود او، طی ۲ سال نوشته شده است. در کنار آن برای جمع آوری اطلاعات با بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای خانواده، دوستان، همکاران و رقیبان استیوجابز گفتگو شده است. نویسنده کتاب والتر آیسزاکسن مدیرسابق سی ان ان و سردبیر سابق مجله تایم است و پیش از این زندگینامه انیشتین و بنجامین فرانکلین را نیز تالیف کرده است. جالب اینجا است که با وجود اینکه استیو جابز با او در تالیف این کتاب همکاری کرده، اما از او خواسته تا هیچ کنترلی بر مطالبی که در این کتاب می نویسد، نداشته باشد و استیو جابز هیچ گاه متن کتاب را نخواند. بنابراین شما کتاب زندگی استیو جابز را در حالی می خوانید که خود او هم آن را نخوانده است. این کتاب حدود سه ماه پیش و در پایان سال ۲۰۱۱ وارد بازار شد و آنقدر با استقبال مواجه شد که تبدیل به پر فروش ترین کتاب سال آمازون شد. دیروز خبر از یک سورپرایز در نارنجی دادیم، و حالا نتیجه سه ماه تلاش و کار بی وقفه در مقابل شما است: ترجمه زندگینامه استیو جابز، با تلاش آقای «ناصر دادگستر». این کتاب برای اولین بار است که در ایران به صورت کامل ترجمه و منتشر می شود. کاری که با دقت و وسواس بسیار زیاد تهیه شده و ماحصل آن، ترجمه ای عالی، روان و کامل از زندگی استیو جابز به زبان فارسی است. این کتاب در ۵۳۲ صفحه و به رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. اما شما می توانید با حمایت داوطلبانه از مترجم، به ارایه آثاری از این دست در آینده کمک کنید. سخن را کوتاه می کنیم. برای دانلود کتاب زندگینامه استیو جابز به صفحه دانلود مراجعه کنید: http://www.narenji.ir/steve ![]() |
|||
02-08-2012, 01:17 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: نسخه کامل زندگینامه استیوجابز
وااااایییی....
چه خوب .... دانلود کنم ؟ پس مترجم طفلک چی میشه ؟؟؟ اگه اشن حمایت مالی واسه مترجمه یعنی خودش اجازه داده پخش بشه !! اونوقت ناشر چی میشه پس !!؟؟؟ توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما
![]() |
|||
02-08-2012, 05:07 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
فعلا که سرور پرداخت خرابه و کار نمیکنه امیدوارم رودتر درست شه تا پرداخت کنیم
کتاب واقعا ارزشمندیه هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
|
|||
02-08-2012, 11:55 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
گروه نارنجی که این کار را انجام داده اند و منتشر ساخته اند.
ناشری وجود ندارد. یک حرکت قشنگ است که مترجم میخواهد با این کار زیبا ، فرهنگ استفاده غیررایگان از محصولات رایگان را ایجاد کند. ![]() |
|||
02-09-2012, 01:45 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
عظیم جان
آن که در بازار است از این مترجم نیست. سایت نارنجی ارائه دهنده آن است و ناشری بر روی آن سرمایه گذاری جهت چاپ نکرده است. ![]() |
|||
02-09-2012, 09:46 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
اونیکه تو بازاره اصلا این کتاب نیست بلکه ناشر سعی کرده با زرنگی مردم رو به اشتباه بندازه که اون همین کتابه.اون روش های مدیریت جابز هستش و
نویسندش یکی دیگه هستش. هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
|
|||
02-09-2012, 06:35 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
من کتاب انگلیسیش رو خریدم همون روز سوم چهارم تازه اسی مرده بود ! خیلی کلمات سخت سخت و گنده منده داره ادم هنگ میکنه
![]() ![]() |
|||
02-10-2012, 12:07 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
داداش سبحان مدام بهت گفتم به جاي مهموني و تولد و... بشين درستو بخون زبانتو قوي كن
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-10-2012, 12:20 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(02-10-2012 12:07 AM)m_sh نوشته شده توسط: داداش سبحان مدام بهت گفتم به جاي مهموني و تولد و... بشين درستو بخون زبانتو قوي كن کــــــــــــــــــــیه ؟ کـــــــــــــــــــــــــــــــــیه ؟ کیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟ ![]() |
|||
02-10-2012, 11:32 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(02-08-2012 01:17 PM)azim نوشته شده توسط: وااااایییی.... برای کمک به مترجم میتوانید از طریق همین لینک سایت نارنجی به مترجم کمک مالی بکنید که مقدارش هم اصلا مهم نیست. |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان