ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

السلام عليک يا ابا صالح المهدی
زمان کنونی: 09-23-2025, 03:24 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: goldmen
آخرین ارسال: mallarme
پاسخ: 43
بازدید: 8652

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01-22-2012, 11:12 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-26-2014 06:27 AM، توسط مــجــیــנ.)
ارسال: #1
سلام و درود خداوند بر همه شما عزيزان.....

ما تمام تلاشمون اينه كه دنياي زيبايي براي خودمون بسازيم........پر از خوبي...شادي... موفقيت.... ولي از اخرت سعي كنيم جا نمونيم

ازپيامبر(ص) نقل شده است كه بهترين وكوتاه ترين وپر اجابترين دعا فرستادن صلوات هست... و اخز صلوات دعابراي ظهور اقا امام زمان(عج)

اين تايپك رو زدم تا هر موقع كه امدين سايت يك سر به اين جا بزنيد ويك خشت براي اخرتون تهيه كنيد..... كارسختي نيست فقط كپي برداري كنيد........

اميدوارم همان طور كه دنياي زيبايي ميخواين براي خودتون درست كنيد احرت زيبايي هم داشته باشين

اَلّـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم

خيلی ها وقتی صبح از خواب بيدار ميشن اول سلام ميکنند...به اونايی که دوستشون دارند

خوش به حال اونایی که روزشون رو با سلام به مولا و سرورشون يعنی آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)شروع ميکنند...

هر روز صبح رو به قبله بايستيد دستان را بر سرتان بگذاريد و از ته دل بگوييد

.........السلام عليک يا ابا صالح المهدی.........

باور کنيد سلامتون بی جواب نمی مونه . آخه ميدونيد که جواب سلام واجبه...
االلهم العجل وليک الفرج

«اللهم بلغ مولانا الامام المهدي القائم بامرک...؛ خدايا برسان مولاي ما را، آن امام راهنماي راه يافته و قيام کننده به فرمان تو که درود خدا بر او و پدران پاکش باد.»

کسي که هر صبحگاه اين جمله را به امامش بگويد، حرکتش تا شب جهت دار مي‌شود.....
(دعای عهد)

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-22-2012, 11:20 PM
ارسال: #2
RE: اَلّـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-22-2012, 11:23 PM
ارسال: #3
RE: اَلّـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم
خدايا ظهور قائم آل محمد را نزديك بگردان
خدايا دل آقامون را از ما راضي بگردان
خدايا ما را يك لحظه هم به خودمون وا مگذار
خدايا دل ما، روي ما، خوي ما، كوله بار آخرت ما و روزي جيب ما را ميلياردي بگردان...

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-23-2012, 05:57 PM
ارسال: #4

خدایا من هیچی نمیخوام ! قیمت ارز رو یکم خودت درست کن دیگه هیچی نمیخوام ازت ! البته از این به بعد ها ! اون هایی ه قبلا خواستم به کنار !

[تصویر: start.gif]

01-23-2012, 06:13 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-23-2012 06:19 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #5
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری.
هزاران بار شکر, شکر نعمتهائی که بمن دادی . از تو میخواهم تمام عزیزان انجمن به اهدافشان برسند.در هر کار تو جکمتی است که من به آن رضا دارم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-23-2012, 06:27 PM
ارسال: #6

خدایا هر چه زودتر ، حکومت جهانی عادلانه را در جهان حاکم کن .
با آمدن حضرت حجت عج ، دنیا بهشت میشه .
خدایا من و همه ی مردم ، دوست داریم بقیه عمرمون رو تو بهشت ات زندگی کنیم .

یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست ....
بردار .

Heart
01-24-2012, 02:10 AM
ارسال: #7
داستان کوتاه استجابت دعا

كسى نزد اميرمؤ منان على (عليه السلام) از عدم استجابت دعايش شكايت كرد و گفت با اينكه خداوند فرموده دعا كنيد من اجابت مى كنم ، چرا ما دعا مى كنيم و به اجابت نمى رسد ؟! اما در پاسخ فرمود: قلب و فكر شما در هشت چيز خيانت كرده لذا دعايتان مستجاب نمى شود:
1- شما خدا را شناخته ايد اما حق او را ادا نكرده ايد، بهمين دليل شناخت شما سودى بحالتان نداشته.
2- شما به فرستاده او ايمان آورده ايد سپس با سنتش به مخالفت برخاسته ايد ثمره ايمان شما كجا است ؟
3- كتاب او را خوانده ايد ولى به آن عمل نكرده ايد، گفتيد شنيديم و اطاعت كرديم سپس به مخالفت برخاستيد.
4- شما مى گوئيد از مجازات و كيفر خدا مى ترسيد، اما همواره كارهائى مى كنيد كه شما را به آن نزديك مى سازد ...
5- مى گوئيد به پاداش الهى علاقه داريد اما همواره كارى انجام مى دهيد كه شما را از آن دور مى سازد ...
6- نعمت خدا را مى خوريد و حق شكر او را ادا نمى كنيد.
7- به شما دستور داده دشمن شيطان باشيد (و شما طرح دوستى با او مى ريزيد) ادعاى دشمنى با شيطان داريد اما عملا با او مخالفت نمى كنيد.
8- شما عيوب مردم را نصب العين خود ساخته و عيوب خود را پشت سر افكنده ايد .. . با اين حال چگونه انتظار داريد دعايتان به اجابت برسد؟ در حالى كه خودتان درهاى آنرا بسته ايد؟ تقوا پيشه كنيد، اعمال خويش را اصلاح نمائيد امر به معروف و نهى از منكر كنيد تا دعاى شما به اجابت برسد.
امام علی (ع) (نهج البلاغه حكمت 337) : دعا كننده بدون عمل و تلاش مانند تيرانداز بدون زه است.
محمد بن على ترمذى، از عالمان ربانى و دانشمندان عارف مسلك بود. در عرفان و طريقت ، به علم بسيار اهميت مى ‏داد ؛ چنان كه او را "حكيم الاولياء" مى ‏خواندند.
در جوانى با دو تن از دوستانش ، عزم كردند كه به طلب علم روند. چاره ‏اى جز اين نديدند كه از شهر خود ، هجرت كنند و به جايى روند كه بازار علم و درس ، در آن جا گرم ‏تر است.
محمد ، به خانه آمد و عزم خود را به مادر خبر داد.
مادرش غمگين شد و گفت : اى جان مادر ! من ضعيفم و بى ‏كس و تو حامى من هستى ؛ اگر بروى ، من چگونه روزگار خود را بگذرانم. مرا به كه مى سپارى ؟ آيا روا مى ‏دارى كه مادرت تنها و عاجز بماند و تو دانشمند شوى ؟
از اين سخن مادر ، دردى به دل او فرود آمد. ترك سفر كرد و آن دو رفيق ، به طلب علم از شهر بيرون رفتند.
مدتى گذشت و محمد همچنان حسرت مى ‏خورد و آه مى ‏كشيد.
روزى در گورستان شهر نشسته بود و زار مى ‏گريست و مى ‏گفت : من اين جا بى ‏كار و جاهل ماندم و دوستان من به طلب علم رفتند. وقتى باز آيند ، آنان عالم‏اند و من هنوز جاهل.
ناگاه پيرى نورانى بيامد و گفت : اى پسر!چرا گريانى ؟
محمد ، حال خود را باز گفت.
پير گفت : خواهى كه تو را هر روز درسى گويم تا به زودى از ايشان در گذرى و عالم ‏تر از دوستانت شوى ؟
گفت : آرى ، مى‏ خواهم.
پس هر روز ، درسى مى ‏گفت تا سه سال گذشت. بعد از آن معلوم شد كه آن پير نورانى ، خضر (ع) بود و اين نعمت و توفيق ، به بركت رضا و دعاى مادر يافته است.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
01-26-2012, 09:23 PM
ارسال: #8
این تاپیک شد فقط تاپیک صلوات!
ولی به نظرم بهتر باشد به جای ارسال این تاپیک های صلوات از عمق وجود و ته دلمان با خود و خدای خود یکی شویم وگرنه انجمن فکر نکنم جالب باشه که اینگونه شلوغ بشه.

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
01-26-2012, 10:06 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-26-2012 10:07 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #9
بسيار سپاس از حرف انديشمندانه شما
واقعا انقدر انجمن سنگين شده كه مشكل پيدا مي كنه و بهتره كه در ارسالهايمان دقت بيشتري بكنيم و از تكرار بپرهيزيم

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-26-2012, 10:18 PM
ارسال: #10
دوستان لطفا یکبار ارسال در این تاپیک انجام دهند!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  روز جمعه و مناجات زیبای حضرت امیر (علیه السلام) MARYAR 2 1,498 05-03-2013 12:51 PM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS