ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پیشنهـــــــــــاد
زمان کنونی: 09-23-2025, 09:57 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: pardisafsordeh
آخرین ارسال: pardisafsordeh
پاسخ: 5
بازدید: 852

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهـــــــــــاد
08-03-2015, 03:01 PM
ارسال: #1
پیشنهـــــــــــاد
سلام دوستای میلیاردری عزیـز.
من میخاستم با سرمایه گذارانی ک تو این انجمن هستن صحبت کنم.ایده هایی برای ثبت شرکت دارم.
و به یک پروژه نفتی هم علاقه مند هستم ک به سرمایه گذار نیاز داره.ممنون میشوم ک منو کمک کنین.مرسی10_004
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-08-2015, 12:57 AM
ارسال: #2
RE: پیشنهـــــــــــاد
سرمایه گذاری در یک پروژه نفتی؟ مگه پرورش دام و طیور هست؟؟؟؟ اولا اینکه شرکت پیمانکاری بسیار بزرگ میخواهد دوما اینکه به میلیون ها دلار سرمایه احتیاج هست تصور بنده این است که شما دچار خود شاخ پنداری شده اید یا بسیار خوشبین هستید سطح توقعات رو پایین تر بیاورید
08-08-2015, 02:38 AM
ارسال: #3
(08-08-2015 12:57 AM)hamidirche2 نوشته شده توسط:  سرمایه گذاری در یک پروژه نفتی؟ مگه پرورش دام و طیور هست؟؟؟؟ اولا اینکه شرکت پیمانکاری بسیار بزرگ میخواهد دوما اینکه به میلیون ها دلار سرمایه احتیاج هست تصور بنده این است که شما دچار خود شاخ پنداری شده اید یا بسیار خوشبین هستید سطح توقعات رو پایین تر بیاورید

دوست عزیز
شاید منظور دوستمون مشتقات نفتی بوده نه پروژه پالایشگاه نفت که شما فرمودین میلیون ها دلار
اینکه شما بیاید و توهین کنین به هیچ وجه کار پسندیده ای نیستاگر هم منظور دوستمون پالایشگاه نفتی هم بود باز نباید مسخره بکنین ، با یک جواب میلیون ها دلار سرمایه نیاز هست بسنده کنین
امثال شما کاری کردند که در مدارس و دانشگاه ها و مجامع عمومی کسی جرآت جواب دهی رو نداره به دلیل مسخره شدن
خود شاخ پنداری هم بهتر از ناامیدی از خود هست اگر همه خودشون رو نا امید میکردن که الان ما در عهد چماق و غار بودیم
به هر حال فکر کنم شما عذرخواهی به دوستمون بدهکارین
08-08-2015, 02:10 PM
ارسال: #4
(08-08-2015 12:57 AM)hamidirche2 نوشته شده توسط:  سرمایه گذاری در یک پروژه نفتی؟ مگه پرورش دام و طیور هست؟؟؟؟ اولا اینکه شرکت پیمانکاری بسیار بزرگ میخواهد دوما اینکه به میلیون ها دلار سرمایه احتیاج هست تصور بنده این است که شما دچار خود شاخ پنداری شده اید یا بسیار خوشبین هستید سطح توقعات رو پایین تر بیاورید

نظرتون محترمه دوست عزیز.
ولی من ک پالایشگاه منظورم نبود. در هر صورت مرسی بابت راهنمایی
08-08-2015, 02:11 PM
ارسال: #5
(08-08-2015 02:38 AM)shanli نوشته شده توسط:  

دوست عزیز
شاید منظور دوستمون مشتقات نفتی بوده نه پروژه پالایشگاه نفت که شما فرمودین میلیون ها دلار
اینکه شما بیاید و توهین کنین به هیچ وجه کار پسندیده ای نیستاگر هم منظور دوستمون پالایشگاه نفتی هم بود باز نباید مسخره بکنین ، با یک جواب میلیون ها دلار سرمایه نیاز هست بسنده کنین
امثال شما کاری کردند که در مدارس و دانشگاه ها و مجامع عمومی کسی جرآت جواب دهی رو نداره به دلیل مسخره شدن
خود شاخ پنداری هم بهتر از ناامیدی از خود هست اگر همه خودشون رو نا امید میکردن که الان ما در عهد چماق و غار بودیم
به هر حال فکر کنم شما عذرخواهی به دوستمون بدهکارین

مرسی دوست خوبم. بابت حمایت.در هر صورت متاسفانه بعضی مردم خیلی زود قضاوت می کنند.10_00410_004
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS