ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
زمان کنونی: 09-27-2025, 04:12 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: reza.rs
آخرین ارسال: reza.rs
پاسخ: 34
بازدید: 3474

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
07-25-2015, 04:40 AM
ارسال: #21
RE: ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
ببنید شما در مرحله اول رفتید و یک بانک ایمیل خریدید و یا به هر شکلی تهیه کردید که معلومه به هیچ عنوان کاربران سایت خودتون نیستن و این بزرگترین اشتباه هست و ناقض بازاریابی ایمیلی صحیح و در نتیجه نه فروشی حاصل میشه و نه اعتباری ایجاد میشه

متاسفانه همیشه بازاریابی ایمیل به اشکال نادرستی در فضای اینترنت تبلیغ میشه و ازش استفاده میکنن، بازاریابی ایمیلی رو فقط باید روی اشخاصی انجام داد که ایمیلشون رو خودشون در اختیار شما قرار میدن و برای اینکار که کاربر از اینکه ایمیلش رو به شما داده پشیمون نشه راه حل های مختلفی هست

اگر هم دی جی کالا داره به روشی خاص ازش استفاده میکنه میتونه به برندش لطمه وارد کنه و من هیچ وقت طرفداری روش غلط رو نخواهم کرد، البته من عضو خبرنامه دی جی کالا نیستم و نمیتونم نظر خاصی بدم

لینک لغو عضویت از قوانین CAN SPAM هست و اگر شما این لینک رو نگذارید ناقض قوانین بازاریابی ایمیلی حهانی شناخته میشید و توسط سرورهای ارائه دهنده ایمیل بلوک خواهید شد.

اما اگر بخواهید با تمام موضوعات گفته شده بازاریابی ایمیل رو نادیده بگیرید و یا خیلی کوچیک بهش نگاه کنید در آینده بازار بزرگی رو از دست خواهید داد، شما زمانی که یک محصول جدید به سایت خودتون اضافه کردید میخواهید به چه شکل کاربرانتون رو باخبر کنید یا یک تخفیف ویزه، طرح ویژه و یا هر چیز دیگه رو چه جوری به اطلاع کاربرانتون میرسونید، حتما با استفاده از بازاریابی ایمیل و تصور کنید شما یک بانک ایمیل 30000 تایی داشته باشید و تنها 10 درصد این افراد از شما خرید کنن اگر کمی حساب کنید میبینید رقم مناسبی هست البته با توجه به محصول شما.

شما همیشه باید از تمام تکنیک های بازاریابی و تبلیغتات استفاده کنید و اگر فقط یک استراتژی داشته باشید در آینده شکست میخورید و با مشکلات فراوانی مواجه خواهید شد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-25-2015, 05:12 AM
ارسال: #22
ببینید من نمیگم بازاریابی ایمیلی بده من میگم روش فکر آبی و مدیر وب نادرست هستش. اونها میگن از افزونه دانلود در ازای عضویت استفاده کنید و خودشون هم از همین ترفند دارن استفاده میکنن.نمونه اش بنر تبلیغاتی فکر ابی در پایین انجمن که الان حذف شده و موقع ثبت نام در دوره هفت روزه ازتون ایمیل میخواست و بعدش شروع میکرد به ارسال ایمیل هایی که باید فقط برای اعضای خبرنامه اش میفرستاد

توی بسته های پولی فکر آبی میگه یه فیلم آموزشی بسازید وتبلیغ بذارید توی سایتهای پربازدید تا برای دانلود اون فیلم یا کتاب مجبور بشن آدرسشون رو بدن و بعد به این بانک ایمیل میگه بانک ایمیل هدفمند برای ارسال خبرنامه!!!!!!!!!!!!!!!!!! من با این روش مخالفم. من میگم باید کاربر خودش درخبرنامه عضو بشه نه به اینکه با هر ترفندی ازش ایمیل بگیریم
اگر اینجوری جواب میداد که من الان یک بانک 5 میلیونی به تفکیک موضوع از سایتهای مختلف جمع کردم و اسکریپت هاش رو هم برای کپی برداری نوشتم و همین الان هم میتونم ده میلیون ایمیل دیگه جمع کنم اما صرف علاقه مندی کاربر به یه موضوع دلیل بر خواسته اون برای دریافت خبرنامه نیست.

مثلا من در دوره رایگان فکر آبی عضو شدم تا ببینم چی برای گفتن داره... اما آخرش دیدم همش توضیح واضحات هستش و هشت سال پیش وقتی دیال آپ وصل میشدم و با وردپرس قبل از اینکه ووکامرس بیاد فروشگاه فیلم میزدم این نکات رو میدونستم و اصلا برام جالب نیست حالا اون داره بهم ایمیل میزنه که چطور فروشگاه خودتون رو بدون حتی یک خط کدنویسی بنویسید اما نمیگه که پوسته های آماده و ترجمه شده سرعت پایینی دارن و هیچوقت بدون کد نویسی نمیشه به یه پوسته مثل دیجی کالا دست پیدا کرد و یا نمیگه اگر فروشگاه حیوانات بزنید نیاز به افزونه هایی داره که هنوز به رایگان برای ووکامرس یا پرستا شاپ منتشر نشدن و من الان سه میلیون تومان از مشتری برای نوشتن این افوزنه ها پول گرفتم تا سری بعد خام بسته های بی محتوای فکر آبی نشه.
حالا در کل این ایمیل و امثال اون داره برای کسی میاد که زندگیش در وردپرس و کد نویسی با php خلاصه میشه... به نظر شما نباید از فکر آبی متنفر باشم؟ یا مثلا مدیر وب و فکر ابی هر دو میگن فروشگاه رو به صورت امانی راه اندازی کنید اما نمیگه یک قطعه شیرپنوماتیک برای راه اندازی یه فروشگاه صنعتی سه میلیون تومان فیمت داره و در عرض چهار ساعت ممکنه یک میلیون روی قیمتش بره و اگر توی انبار نداشته باشی شاید یه ضرر وحشتناک برای جلب اعتماد مشتری روی دستت بمونه و نمیگه مدیر فروشگاه فیزیکی گوشی موبایل و غیره که از پشت کوه نیومده تا تو ازش جنس امانی بگیری برای فروش اون بابا یا خودش یه فروشگاه آنلاین میزنه یا یه درصد وحشتناک میکشه روش.
الان در همین انجمن یکی از بچه ها از بانه میخواد گوشی بفروشه به صورت آنلاین اما حاضر نشد با منی که توی تهران یه دفتر شکیل دارم و طراح وب هستم و هشت ساله دارم کد نویسی میکنم و بازاریاب سنسور تبریز و پی ال سی های فستو هستم همکاری کنه و میخواد خودش شروع کنه به طراحی وب

حرف های فکر آبی و مدیر وب اواز دهول از دور است. در یکی از فیلم های رایگان مدیر وب میگه فردای توافقات گوگل دیتانستر خاورمیانه رو میاره ایران و سایت امازون هم پس فرداش میاد ایران...
والا هر چی سرچ کردم دیدم سرورهای گوگل همشون توی جزیره گوگل زیر اب هستند و هنوز یک دونه هم از اونجا خارج نشده چه برسه بخواد مرز بندی کنه و سرورهای اروپا رو بفرسته اروپا و خاورمیانه رو بفرسته ایران و... اصلا تا قانون کپی رایت توی ایران نیاد ما حتی رنگ سرورهای ابری گوگل رو نمیبینیم چه برسه به سرورهای اطلاعاتیش رو. قانون کپی رایت هم تا افق برنامه ریزی 1404 در برنامه های ایران تعبیه نشده یعنی تا 1405 هیچ خبری از گوگل اطراف ایران و با هیچ نامی نیست چه برسه به آمازون...
07-25-2015, 12:00 PM
ارسال: #23
آقا هورداد خیلی تند رفتی
اول از همه قالب های رایگان موضوع بحث نیست، اما میشه ازشون استفاده کرد و هیچ مشکلی هم نخواهند داشت همونجوری که بقیه سایت های جالب و موفق دارن استفاده میکنن مثل سایت ستکا که از قالب رایگان صحیفه استفاده میکنه، البته بعضی افراد لطف میکنن و همین قالب رو 50000 تومن میفروشن، در ضمن هر شخصی میتونه الان با پرداخت 50 الی 60 هزار تومن یک قالب حرفه ای با پشتیبانی بخره !

راستی اگر شما نتونستی یک همکار خوب پیدا کنی دلیل بر این نمیشه که دیگران نتونن یک همکار تجاری خوب پیدا کنن، برادر من هر گردی گردو نیست، معلوم میشه خیلی ذهنت منفی کار میکنه و همیشه هم نیمه خالی لیوان رو میبینی.

راستی الان دیگه دوره زمونه اینکه بابت نوشتن افزونه پول های گزاف بگیری داره به سر میرسه، الان خوشبختانه برای هر کاری افزونه مناسب پیدا میشه که بین 20 هزار تومن تا 80 هزار تومن میشه خریدش و ازش استفاده کرد اون هم با پشتیبانی، خود شما که همیشه توی مارکت ورد پرس هستی و فقط هم شاکی.

باز هم روشی که شما برای جمع آوری ایمیل استفاده کردی اشتباه هست، در ضمن فکر آبی توی صفحه ثبت نامش نوشته که اگر ثبت نام کنید غیر از فایل های دوره چه چیزهای دیگه ای دریافت می کنید، متاسفانه مطالعه هم که نمیکنید و فقط از ذهنتون کلماتی رو مینویسید.

باز هم میگم مثل اینکه شما هنوز منظور من، فکر آبی، مدیر وب و ... رو از بازاریابی ایمیلی بد متوجه نشدید، اسکریپت ؟! 1 میلیون ؟! معلومه با این حرف هایی که زدید از بازاریابی چیزی نمیدونید چه برسه بازاریابی اینترنتی که کلی قانون و قواعد داره

شما اگر تمام این اطلاعات دوره 7 روزه رو بلد بودید اون هم 7 الی 8 سال پیش پس چرا هنوز دنبال این سایت و اون سایت هستید و هنوز نتونستید یک کسب و کار اینترنتی خوب راه اندازی کنید، متاسفانه هر جا که از شما ردی پیدا میشه فقط ناله میکنید و موج منفی میفرستید !

شاید فقط کدنویس خوبی باشید، اما توی این زمینه هنوز اطلاعات کافی و خوبی ندارید !
07-25-2015, 12:23 PM
ارسال: #24
ببخشید 5 میلیون ؟! بعد هم 10 میلیون بهش اضافه کنید ؟!
میدونید این رقم هایی که شما میگید غیر واقعی هست ؟!
07-25-2015, 12:26 PM
ارسال: #25
تبریز ؟! تهران ؟!
اگر من هم بودم با شما همکاری نمیکردم، اول از همه فاصله مکانی برای دسترسی به شریک تجاری بسیار دور است که برای یک همکاری تجاری به این شکل منطقی نیست، دوم از همه شما رفتین سراغ کسی که خودش میخواد کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنه، خوب معلومه نتیجه چی میشه دیگه، این جای گفتن و سوال داره ؟!
07-25-2015, 12:42 PM
ارسال: #26
راستی منم مثل شما توی سایت فکر آبی میچرخم، این افزونه دانلود به ازای عضویت که میفرمایید یک مقاله رایگان توی سایت فکر آبی هست که آموزش میده کسایی که میخوان مطالبشون رو به صورت اشتراکی به فروش برسونن میتونن از این افزونه ها استفاده کنن !

چرا اطلاعات کذب پخش میکنید و ربطش میدید به محصولات یک سایت، شما حتی از محتوای اصلی بسته های مدیر وب، فکر آبی و ... هیچ خبری ندارید و دارید خلاف واقع میگید و اطلاعات کذب پخش میکنید، این هم از لحاظ دینی کار ناپسندی هست گناه محسوب میشه و هم با استفاده از این اطلاعات میشه پیگرد قانونی کرد که البته فکر میکنم مدیر این سایت ها روحشون هم از این حرف های شما خبر نداره
07-25-2015, 12:46 PM
ارسال: #27
بچه ها با هم دعوا نکنید. هر کی به هر حال یک نظری داره.
مهم اینه که اطلاعات و تجاربمونو بذاریم روی هم. مسلما هیچ کی خوشش نمیاد بعد چند سال کار توی زمینه ای هنوز نتونسته باشه یک کاسبی ردیف با درآمد ردیف ایجاد کنه و این خیلی وحشتناک به نظر می رسه. من اگر فرضا یک ماهه تو این فکرم که از ظرفیت اینترنت برای کسب درآمد استفاده کنم و محصول مورد نظرمو از طریق اینترنت بازاریابی کنم اصلا دلم نمی خواد بعد یک سال هنوز هشتم گرو نهم باشه.
پس باید از تحارب هم استفاده کنیم تا اشتباهات همو دیگه مرتکب نشیم.
به عنوان مثال من اینجا تجربه و مشاهده خودمو می گم:
ما یک فامیل داریم که 5 سال پیش رفت تو یک کار فنی که نمی خوام بگم چی بود. اول کار از اینترنت خیلی کمک گرفت. از سایت های آگهی رایگان و بعدش هم یک ساید توسط سایت نمایشگاه زد که در ازای مبلغی به شما فروشگاه میده که می تونید دامنه خودتونو روش ست کنید. رتبه گوگلش شده بود 3-4 و این خیلی بهش کمک کرد که کارشو که از صفر شروع کرده بود بگیره و موفق شه.
من بررسی کردم تو زمینه های فنی مشابه هم دیدم که سایت هایی که در صفحه اول هستن از نمایشگاه سایت گرفتن و کلا نمایشگاه سئوی خوبی رو می ده. این یک نکته بود. فکرشو بکنید اول کار سایتت که کاملا آمادست و فقط یک سری مطلب باید توش بذارید بره رتبه 2-3 این خیلی محشره.
خداییش هم الان وضعش توپه. ماهی 10-15 ملیون سود میکنه. البته الان دیگه نمی دونم روش تبلیغات و بازاریابیش چه جوریه. چون لو نمی ده.
مهم اینه که اینترنت برای کسایی که سرمایه سنگین ندارن بهترین فرصت برای تبلیغاته.کافیه بتونی سئو کنی و سایتت بیاد بالا. این مساوی اینه که ماهی ده ملیون هزینه تبلیغات کنی. می ترکونه.
07-25-2015, 01:01 PM
ارسال: #28
بله دوست عزیز محیط اینترنت و بازار اینترنت بسیار بکر و پردرآمد هست اما به شرط اینکه دانش هم داشته باشید، فامیل شما که موفق بوده شک نکنید در کنارش به اندازه کافی مطالعه کرده و هر درآمدی هم که داره نوش جانش حاصل تجربه و تلاشش بوده

اما کسانی که به دیگران تهمت میزنن باید مقابلشون ایستاد، چون همین افراد فردا برای کسب و کار های دیگه هم تهمت های مشابه و به شکل های مختلف خواهند زد، چه بسا که این تهمت ها به خود شما زده بشه پس نباید بیخیال شد.

خوشحالم که حداقل شما سعی میکنید مطالعه کنید و از تجارت دیگران استفاده کنید.
یه ضرب المثل قدیمی داریم که میگه هر که بامش بیش برفش بیشتر
میشه از این زاویه به این ضرب المثل شیرین ایرانی نگاه کرد، یعنی هر کسی که دانش و علمش بیشتر باشه میتونه درآمد بیشتری هم کسب کنه، البته این از دید کسب و کاری بود و نگاه این ضرب المثل میتونه در مسائل دیگه هم مصداق داشته باشه
07-25-2015, 01:08 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-25-2015 01:09 PM، توسط هورداد.)
ارسال: #29
جهت اطلاعاتون باید بگم که اینقدر پروژه برای سئو دارم که دیگه کرکره سایت خودم رو کشیدم پایین. افرادی هم که به من و شرکتم توپیدن باید بگم که هورداد برترین خدمات دهنده سئو هستش و خودم یعنی "هومان هرمزدی محمد آبادی" تا به حال در چندین جشنواره طراحی وب داخلی و خارجی مقام کسب کردم و الان مشاور برترین فروشگاه های اینترنتی برای خدمات سئو هستم و الان پروژه های سئویی که میگیرم حداقل ده میلیون تومان هستش البته باید بگم هر دو ماه تنها یک پروژه قبول میکنم
نمونه اش آموزشگاه صنعتی هورداد هستش که هیچ امکاناتی توی سایتش نداره و مطالبی هم نزده اما جذب مشتریش از طریق اینترنت داره با تبلیغات میلیونی گروه فستو در سطح شهر تهران رقابت میکنه.هورداد هیچ بنری در سطح شهر تهران نزده و حدود یک سالی میشه هیچ مطلبی توی سایتش منتشر نکرده اما هنوز داره حرف اول رو توی موتورهای جستجو میزنه و مشتری براش از در دیوار میریزه
07-25-2015, 01:16 PM
ارسال: #30
میشه بگید توی چه کلمه ای توی موتورهای جستجو رتبه دارید
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Wink نظرتون برای خریدمشارکتی آموزش حرفه ای ایمیل مارکتینگ وبازاریابی اینستاگرام saeed74 34 4,986 06-04-2016 10:32 AM
آخرین ارسال: Mehrara
  کسب درامد از طریق اس ام اس و تلفن هوشمند mirza01 10 2,690 04-12-2014 05:30 PM
آخرین ارسال: online

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS