ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ زمان کنونی: 09-25-2025, 11:31 PM |
|||||||
|
ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
|
07-11-2015, 05:23 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
سلام.
من به طور اتفاقی از طریق سایت آپارات با ویدئو های سایتی به نام مدیر وب آشنا شدم. در مورد کسب درآمد از اینترنت و موفقیت سایت هایی مثل دیجی کالا و یا تخفیفان و یا نت برگ می گفت. همین طور از اشتباه خودش که یک سایت زده بود در مورد فروش لوازم ورزشی و خانگی و از طریق تبلیغات گوگل بازدید می گرفته و فروش خوبی داشته تا زمانی که با تحریم گوگل روبرو می شه و نمی تونه دیگه از تبلیغات گوگل استفاده کنه و در سایت رو می بنده چون فروش کاملا افت می کنه. می گه من یک اشتباه بزرگ کردم و اون این که این همه مشتری داشتم ولی ایمیل یا شماره اون ها رو ذخیره نکرده بودم و نتونستم با اون ها دوباره ارتباط بگیرم. در ویدئوهای خودش به اهمیت فوق العاده ایمیل مارکتینگ می پردازه. بعد کمی با سایت عرفانی زاده آشنا شدم. ایشون هم به دنیای پرسود اینترنت اشاره کردن و همین طور اهمیت فوق العاده و پول ساز ایمیل مارکتینگ. دقت که کردم دیدم اینها خودشون هم دارن از این شیوه استفاده می کنند. به این صورت که من برای مشاهده ویدئوهای مدیر وب که عنوان جذابی داشت مجبور شدم تا ایمیل و تلفن خود رو وارد کنم و سپس لینکش برام فعال شد. همین طور عرفانی زاده در p30download تبلیغات داشت با عنوان راز یک ملیون دلاری من. کلیک کردم که برای دانلود این کتاب که کلی توضیح جذاب داشت باز ایمیل و تلفنم رو دادم. که ویدئوهای مدیر وب و همین طور کتاب الکترونیکی عرفانی زاده در مورد راز پول ساز ایمیل مارکتینگ می گفتن و این که محصول و دوره هایی هست با عنوان هایی چون آموزش کامل پول سازی از ایمیل مارکتینگ و یا کسب درآمد صحیح از اینترنت و مشابه. در واقع با استفاده از تبلیغات گسترده رایگان و پولی یک محصول جذاب و رایگان معرفی می شه که برای دانلود اون باید ایمیل یا شماره بدی. که معمولا یک شرحی کوتاه بر محصول پولی هست. در واقع یک بانک مثلا 50 تا 100 هزارتایی از ایمیل و تلفن کسایی جمع می شه که مایل به استفاده از محصول شما هستند اون قدر که محصول رایگان که شمه ای از محصول اصلی هست رو دانلود کردن. فقط مشکل راضی کردن اینها برای پرداخت پول به ازای اون محصول احتمالا ارزشمند هست. حالا اگر از 50 هزار نفر فقط یک درصد رو ما بتونیم از طریق ایمیل مارکتینگ و اس ام اس متمایل به این کنیم که محصول فرضا پنجاه تومنی ما رو بخرن که الان دیگه پنجاه شده شده پول سه تا پیتزا. پس می شه 500 نفر ضربدر 50/000 تومن که میشه 25 ملیون تومان ناقابل در ظرف احیانا یک ماه!!!!!!!!!!!!!!! و آن هم به اضای فقط یک محصول. من خودم الان یک محصول ارزشمند دارم به همون قیمت 50 تومن. که شامل تجارب و ترفندهایی هست که یاد گرفتم و به دست آوردم ظرف یک سال. واقعا ارزششو داره. چون دیگه لازم نیست کسی که اینها رو بدونه یک سال مثل من تجربه کنه و می تونه از همون استارت کار درست حرکت کنه بدون اتلاف وقت و انرژی. حالا منم می خوام از همین روش ایمیل مارکتینگ که مدیر وب و عرفانی زاده دارن استفاده می کنن و کلی هم ازش تعریپف می کنن اسفاده کنم. حتی پیشبینی کردم اگر محاسبات من درست باشه و همین طور درست انجامش بدم این قضیه رو ماهی 15 ملیون و به مدت زمان حداقل 3 ماه و بلکه بیشتر بهم سود بده. روش های عرفانی زاده و مدیر وب رو کاربردی می بینمو و از دیشب که این ایده به تاسی از این دو بزرگوار به ذهنم اومده فکرم درگیر شده. واقعا روش های این دو به نظر واقعا کاربردی میاد. حس می کنم جواب میده. دوستان متخصص در زمینه تجارت اینترنتی ، نظر شما چیه؟؟؟؟ این روش ایمیل مارکتینگ چه طوریاست؟؟؟ واقعا در حد ملیونی در فروش محصولات جواب می ده. لطفا بیشتر باز کنید این مساله مهم رو. ممنون |
|||
07-11-2015, 07:03 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
خداییش محصولات هیچ کدوم به هیچ دردی نمیخوره.از مدیر وب گرفته تا فکر آبی... من با صد تومن طراحی وب حرفه ای رو با وردپرس یاد شاگردهام میدم با یک عمر پشتیبانی از وزدپرس گرفته تا فروشگاه ساز ووکامرسش و افزونه گرویتی فرم ساز حرفه ایش و بی بی پرس گه انجمن سازش هستش و یوزر پرو که افزونه کاربر حرفه ای هستش و کار با هاست و دیتابیس و رفع عیب و....
جالا چرا باید کاربر خدا تومن پول بسته ناقص فکر آبی رو بده یا از مدیر وب بعد از خرید بسته بشنوه که برای راه اندازی فروشگاه میتونه یا یکی از پخش کننده ها قرارداد ببنده.هیچ وارد کننده ای حاضر نیست به رایگان کالا در اختیار کاربر بزاره حتی اگر عموش باشه. فقط یکسری از محصولات بهرام پور به درد بخوره اون هم نه همش.سمینار ما هم فقط و فقط یه محصول به درد بخور داره که سه برابر قیمت اصلی میفروشه البته وبسایت استاد موزیک هم محصولات خوبی داره البته برای افرادی که قبلا چند جلسه ای کلاس گیتار رفته باشن |
|||
07-11-2015, 07:56 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
جالب اینه که عرفانی زاده دوره راز یک ملیون دلاری خودشو 1/200/000 تومن!!! تو سایت اعلام کرده.
البته می دونم اگر تو نت آدم خودش بگرده بدون پرداخت این مبالغ می تونه روش ها رو بگیره اگر یه نمه مغز داشته باشه. مثلا خودم سریع فهمیدم روش این سایت ها چیه. تبلیغات وسیع برای یمک محصول رایگان که خوب اگر ویدئو باشه جذاب تره. سپس یه جوری جذب مخاطب به خرید محصول پولی. مثلا مدیر وب خیلی تاکید می کنه رو ایمیل مارکتینگ و معجزه اون و حتی غلو هم می کنه و می گه کاری هم نداره!!!! سه چار تا ویدئو هم منتشر کرده. بعد میاد میگه من در فلان محصول با این قیمت کلیه مسائل ایمیل مارکتینگ رو برات توضیح می دم. از طرفی بانک موبایل و ایمیل علاقه مندان رو جمع کرده که باز هم رو روشون تبلیغات کنه. روش اینه. حالا یک درصد هم محصولو خرید کنن میشه در حد ملیون. اگر محصول ارزش داشته باشه و کیفیت بالا و قیمت مناسب من می گم کار خوبی می کنن و نوش جونشون هم باشه. حقشونه. ایده می دن یاد هم می دن پولشم می گیرن. دمشون هم گرم. ولی به شرط کیفیت. هرچند از بعضی حرفاشون بدم میاد مثل اینکه از میلیارد حرف می زنن و غلو می کنن و به خصوص که می گن کاری نداره. من خودم سنم اون قدر هست که این حرفا رو باور نمی کنم. کاری نداره چیه. آآدم باید زحمت بکشه. مثلا ببین الان شما تو همشهری بگردی زده آموزش برق یا بازیگری یا فلان نرم افزار و .... بعضا 300-400 تومن هم پول دوره هاشونه. من خودم یک دوره رفتم و خوب بود و ارزششو داشت. ولی حالا که اینترنت پرسرعت تو همه خونه ها معمولا موجوده. چرا باید این آموزش حضوری باشه و چرا محدود به شهر تهران. چرا طرف باید بازار 80 ملیونی کشورو ول کنه با وجود اینترنت و بچسبه به تهران. به نظرم ولی ایده هاشون عالی بود. من نکته اصلی رو گرفتم. و وقتی فکر کردم دیدم دیگه دوره کلاس ها و دوره ها و حتی فروشگاه های حضوری گذشته و همه چیزو می شه تو نت و با بازار کل کشور ارائه داد. به نظرم باید سریع قلق رو گرفت. مثل دیجی کالا که زود فهمید و نگفت نه نمی شه و فلان. و آخر هم این که آدم تا یک چیز رو تست نکنه و انجام نده هیچ نمی تونه بگه. ممکنه عالی بگیره. ممکنه متوسط بگیره و ممکنه اصلا نگیره و ضرر هم بده. پس بهتره آدم خودش اون ایده رو یک تستی هم بزنه. |
|||
07-11-2015, 08:09 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
چندتا مثال:
تو همین انجمن دوستی بود که تابلو تبلیغاتی بلد بود. قلق کار رو می دونست چون تو اون کار بود. و همه ماها می دونیم که هر کاری قلق هایی داره که می تونه درآمد رو خیلی زیاد کنه که بر اثر تجربه به دست میاد. خوب این دوستمون چرا باید مفت بیاد تجربه هاش رو بیان کنه؟ ایشون می تونست یک پکیج و دوره ویدئویی با کیفیت تهیه کنه و اون رو نمی گم حتی 50 تومن که بلکه 300 تومن بفروشه. تبلیغات وسیع پولی و رایگان در نت و حتی بیرون نت مثلا در همشهری. گرفتن شماره تلفن های همراه و ایمیل ها. و احیانا امکان دانلود رایگان یک ویدئو دمو از آینده درآمدی این شغل و معرفی اون. و سپس دعوت به خرید محصول حتی به صورت ضمانت شده که در صورت عدم رضایت برگشت بدون چون و چرای پول. که اگر با کیفیت باشه کسی این کارو نیم کنه و بگه پولمو برگردون. شاید یکی تو صدتا بگه که چیزی نیست. و سپس باز تبلیغات و بازاریابی از طریق ایمیل مارکتینگ و اس ام اس با این بانک ایمیل. حالا اگر فقط یک درصد اون هم از جامعه آماری کل ایران خرید کنن چه قدر می شه؟ ملیونی می شه. سوالات هم می تونه برا کسایی که خرید کردن جواب داده شه. وحتی برای این محصول آپدیت هم منتشر شه تا حسابی محصول کاملی شه. فقط مساله کپی رایت اذیت می کنه که من نمی دونم راه حلش چیه؟ می شه به جای آموزش هر چیز دیگه هم باشه مثل دستگاه چه می دونم تصفیه هوا برای اتاق. یا هر چیز دیگه. مهم بانک ایمیل و تلفن علاقمندان به اون محصوله. |
|||
07-11-2015, 11:46 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
دقیقا این سایت هایی که فرمودین دارن همین سیستم رو پیاده سازی میکنند.جمع آوری ایمیل و شماره تلفن و تبلیغات بعد اون
|
|||
07-13-2015, 03:39 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(07-11-2015 05:23 PM)reza.rs نوشته شده توسط: سلام.مهمترین چیز در ایمیل مارکتینگ ایمیلها شما هستند که فعال باشند و تعداد بالا از 5000 به بالا باشند. ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر. Life Is Good Feeling Good Mobile: 09374475969 |
|||
07-24-2015, 01:16 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(07-11-2015 07:03 PM)هورداد نوشته شده توسط: خداییش محصولات هیچ کدوم به هیچ دردی نمیخوره.از مدیر وب گرفته تا فکر آبی... من با صد تومن طراحی وب حرفه ای رو با وردپرس یاد شاگردهام میدم با یک عمر پشتیبانی از وزدپرس گرفته تا فروشگاه ساز ووکامرسش و افزونه گرویتی فرم ساز حرفه ایش و بی بی پرس گه انجمن سازش هستش و یوزر پرو که افزونه کاربر حرفه ای هستش و کار با هاست و دیتابیس و رفع عیب و.... آقای هورداد شما حتی وب سایت خودتون رو نگاه بکنید پر از کپی برداری هست، حالا دارید به وب سایت هایی مثل مدیر سایت، بهرام پور یا فکر آبی ایراد میگیرید. شما حتی از محتوای اونها خبر ندارید ! فقط دارید اینجا دیگران رو خراب میکنید، آیا شما هیچ کدوم از این بسته هایی رو که ادعاشون رو میکنید که ناقص هستند یا به درد نخور تا حالا دیدین ! من از استاد بهرام پور و فکر آبی تا حالا خرید کردم، البته یک محصول کوچک هم از مدیر وب، که اگر هر کدوم رو تماشا کنید دنیایی از اطلاعات دارند، توی پکیج مدیر سایت گفته اگر سرمایه ندارید میتونید از سایر تهیه کنندگان کالا کمک بگیرید، اگر شما به اندازه کافی اطلاعات داشتید می دونستید دی جی کالا هم در ابتدای راه از همین روش استفاده کرده است. حداقل از استاد بهرام پور ایراد گرفتن کار بسیار سختی هست، کسی که در دانشگاه های معتبر دعوت به سخنرانی میشه، اگر ایشون به اندازه کافی اطلاعات نداشت هیچ وقت چنین جاهایی دعوت نمیشد، که شما باید در حال حاضر رویای اون رو ببینید که اعتبار استاد بهرام پور رو به دست بیارید. فکر آبی هم که همین چند وقت پیش قبل از پایان فصل دانشگاه یک سمینار در دانشگاه ما برای موضوع کار آفرینی داشتن و بسیار عالی بود کارشون، میدونید برای سمینار کارآفرینی هر کسی رو دعوت نمیکنن، لطفا کمی تحقیق کنید و بعد شروع کنید به تخریب این و اون اگر شما با 100 تومن به هر کسی اینقدر درس میدین پس معلوم میشه که شما یا اونقدر مهارت ندارید، چون یادگیری این چیزهایی که شما فرمودید برای خودش یک ترم هست، یا وقتتون براتون مهم نیست راستی شما میدونید دقیقا محتوی بسته های مدیر سایت یا فکر آبی چی هست که فقط بحث وردپرس رو پیش میکشید ؟ امیدوارم قبل از اینکه این قدر اقدام به شایعه پراکنی کنید کمی هم تحقیق کنید تا کسی پیدا نشه و پاسخ حرف های نابه جا و توهینات شما رو بده ! |
|||
07-24-2015, 01:27 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
دوستان عزیز همه چیز جمع آوری ایمیل هست اما همگی دچار یک اشتباه بزرگ هستید، توی این 4 الی 5 سالی که توی اینترنت دارم درآمد کسب میکنم متوجه شدم که ساخت صفحه ای که کاربر قانع بشه اطلاعاتش رو به ما بده یک اصولی برای خودش داره و به همین سادگی هم نیست، شما باید با نوشتن متن های تبلیغاتی آشنا بشید، من توی این 5 سال کلاس های مختلفی رفتم و درس های زیادی یاد گرفتم، بازاریابی ایمیلی به همین سادگی که فقط حرفش رو میزنیم نیست.
نوشتن یک ایمیل مناسب یا نوشتن یک تیتر مناسب برای خودش راه و رسمی داره جمع آوری اطلاعات علاقه مندان هم خودش یک سری قلق داره من اولش که خودم این کارها رو انجام میدادم مجبور بودم کلی آزمون و خطا کنم، ولی با شرکت توی یکی دو تا دوره 90 درصد مشکلاتم حل شد و خیلی راحتتر بازاریابی ایمیلی انجام دادم مثلا اینجا کی میدونه از کجا میشه فهمید که بهترین ساعت ارسال ایمیل برای کاربران سایت چه ساعت و چه روزی هست ؟ اگر توی اینترنت جستجو کنید هر کسی ممکن هست یک ساعتی رو بگه، اما ابزارهایی هست که میشه باهاش تشخیص داد کاربران شما بیشتر مرد هستند یا زن و یا توی چه سنی هستند و خیلی موارد دیگه با این اطلاعات فقط میتونید بهترین ساعت و بهترین روزها رو انتخاب کنید تا فروش مناسبی داشته باشد. توی علم طراحی وب سایت و علم برنامه نویسی یک جمله زیبایی هست که میگه : چرخ رو از نو اختراع نکن ! وقتی دیگران همین راه رو رفتن چرا ما باید وقت و انرژی خودمون رو از بین ببریم و در نهایت با اطلاعات و نتایج دست و پا شکسته کار خودمون رو ادامه بدیم، این باعث میشه خیلی زود کسب و کار ما شکست بخوره امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم |
|||
07-24-2015, 01:43 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
البته متاسفانه یک سری با عملکرد بدشون باعث شدن آدم یک جورایی بدبین باشه. و احساس کنه کسایی که این تبلیغاتو می کنن دارن مثل همین سری آدم ها با معرفی یک سری روش های چرت فقط پول مردمو بالا می کشن برای محصولاتی که جز تلف کردن وقت و پول نتیجه ای نداره.
اما مسلما کسانی هم هستند که ایده ها و روش های بکر و واقعی رو با مبلغ پایین دراختیار قرار می دن. دستشون هم درد نکنه و اون پول حقشونه. من خودم با ثبت نام در دوره 7 مرحله ای فکر آبی علاقه مند کار اینترنتی شدم و شروع به سرچ کردم و از اون زمان تا به حال که کمتر از 1 ماه میشه کلی مطلب خوندم و کلی ویدئو و فایل صوتی دیدم. دستش درد نکنه بابت تمام ایده هایی که کسب کردم در این مدت. جدیدا هم دارم کل مقالات همیار وردپرسو می خونم و با onenote (نرم افزاری که جدیدا رفیقم شده) خلاصه تهیه می کنم. مسلما من یکی برای افراد باسواد واقعی احترام قائلم. |
|||
07-24-2015, 02:04 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
منم توی دوره 7 مرحله ای فکر آبی شرکت کردم، واقعا عالی بود، با اینکه قبلا توی اینترنت مشغول کسب درآمد بودم باز هم برای من نکات جالبی داشت و به خاطر کیفیت محتوایی که داشت ازش خرید کردم و واقعا هم کیفیت محصولاتش عالی بود.
همیار وردپرس هم سایت عالی هست و میتونم بگم پر از ابزارهای مورد نیاز هست، فقط بعضی مواقع آموزشاش کامل نیستن، منظورم آموزشهای سایتش هست نه محصولاتش، ولی به نظرم همیار وردپرس عالیه. متاسفانه همیشه هر جایی که بری افراد کلاش و کلاه بردار زیاد هستن، مثلا دایی من همین چند روز پیش متوجه شد خونه ای که خریده به 3 نفر دیگه فروخته شده و میدونید این چه فاجعه ای هست پس خوب و بد همه جا هست و نمیشه همه رو با یک چشم نگاه کرد، این خودمون هستیم که با باز کردن چشممون میتونیم خوب و بد رو تشخیص بدیم، اما بعضی وقت ها باید ضررهای کوچک بکنیم تا تجربه بیشتری به دست بیاریم خیلی از بزرگ ها همیشه در جاهایی متحمل ضرر شدن و با این کار تجربه زیادی به دست آوردن و در نهایت از بزرگان کسب و کار های صنعت خودشون هستن، به صورت مثال پایه گذار آیس پک یا پایه گذار صنایع بهروز و یا دکتر جهانگیری وقتی زندگینامه این افراد رو میخونید بیشتر مواقع تعجب می کنید که چه قدر شکست خوردن تا امروز کسانی شدن که ما امروز اونها رو به چشم کارآفرینهای بزرگ و گاهی اسطوره میشناسیم |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
نظرتون برای خریدمشارکتی آموزش حرفه ای ایمیل مارکتینگ وبازاریابی اینستاگرام | saeed74 | 34 | 4,931 |
06-04-2016 10:32 AM آخرین ارسال: Mehrara |
کسب درامد از طریق اس ام اس و تلفن هوشمند | mirza01 | 10 | 2,671 |
04-12-2014 05:30 PM آخرین ارسال: online |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: