ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پتانسیل های افغانستان،تاجیکستان،کشورهای همسایه زمان کنونی: 09-26-2025, 12:12 AM |
|||||||
|
پتانسیل های افغانستان،تاجیکستان،کشورهای همسایه
|
11-10-2014, 02:07 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: پتانسیل های افغانستان،تاجیکستان،کشورهای همسایه
با سلام.
دوستانی ک با کشورهای همسایه در تماسند.... میتونند از نظر مواد معدنی رو من حساب کنند.... 09366661267دژاکام خدا بده خوبشو میده.بی منت میده...... |
|||
06-03-2015, 05:15 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
با سلام
کسی در مورد صادرات گیاهان داروئی به کشور های حوزه در یای خزر اطلاعی داره لطفا پیام بذارید با نشکر |
|||
06-04-2015, 11:25 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(06-03-2015 05:15 PM)manoto123456 نوشته شده توسط: با سلام در زمینه صادرات گیاهان دریایی به حوضه خلیج فارس من یه اشناییدارم کارش همینه خواستید میتونم بهتون کمک کنم خوبه آدم تو زندگیش به حامی داشته باشه که با حرفاش بهش دلگرمی بده |
|||
06-04-2015, 12:23 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
یه تایپیک فوق العاده
تقریبا بازار کردستان عراق افتاده دست ترکیه یه بازار فوق العادست متاسفانه دولت برنامه ای نداره برای صادرات به کشورهای همسایه به نطرمن در مورد هر کشور جداگانه یه تایپیک بزنید |
|||
06-04-2015, 10:10 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
چند وقت پیش یکی از دوستان میگفت که قراره به افغانستان پیکنیک گاز صادر کنه .
الان چند وقتیه ازش خبر خاصی ندارم ولی خودش که میگفت سود خیلی خوبی داره و اینکه یک شرکت باهام تماس گرفته بود (حدود 1 سال پیش) آب معدنی ارزون برای صادرات به عراق می خواست چند روز پیش با یک شرکت واردات صادرات در حال صحبت بودم میگفتن مرغ به عراق صادر میکنن اینجا بندرعباس پایتخت اقتصادی ایران
|
|||
06-05-2015, 12:37 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
یکی از دوستان هست که شرکت بازرگانی دارن اخرین باری که باهاش صحبت میکردم میگفت داریم پای مرغو بسته بندی میکنیم و صادر میکنیم به چین !!!!!
سود خیلی خوبی هم میکردن |
|||
07-07-2015, 02:55 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-07-2015 02:56 PM، توسط manoto123456.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(06-05-2015 12:37 AM)gh4315 نوشته شده توسط: یکی از دوستان هست که شرکت بازرگانی دارن اخرین باری که باهاش صحبت میکردم میگفت داریم پای مرغو بسته بندی میکنیم و صادر میکنیم به چین !!!!! فکر خیلی خوبی هست اما خریدار چینی از کجا باید پیدا کنیم ؟ اگه میدونید یه توضیحی بدید (06-04-2015 11:25 AM)peyman.fc نوشته شده توسط:(06-03-2015 05:15 PM)manoto123456 نوشته شده توسط: با سلام در مورد گیاهان دریائی اطلاعی ندارم اما اگه شما میدونید یه توضیحی بهم بدید ممنون میشم |
|||
09-09-2015, 08:10 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
![]() (09-11-2012 11:24 AM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: بسیار عالیست.چقد خوب می شود ما دوستانی از کشورهای مختلف هم در این انجمن داشته باشیم و از تجربیات خودشان و پتانسیلهای کشورشون استفاده کنیم. سلام . فکر کنم آرزوتون بر آورده شد بنده سه سال هست که در افغانستان کسب و کار میکنم . اینجا یک فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی و البته محصولات کامپیوتری دارم . با 2 ملیون تومان شروع کردم و الان با اینکه خرجمو کامل از همین راه در آوردم حداقل 7 یا 8 ملیون سرمایه ام شده . به نظرم خیلی کمه چون سرمایه اولیه ام کم بود ولی باز جای شکرش باقیه . در یک پست جداگانه بیشتر صحبت میکنم . موفق باشید. |
|||
09-09-2015, 08:18 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
سلام دوستان.
من توزیع کننده مواد غذایی در مشهد هستم. برای افغانستان چی خوبه کار کنم؟ اگر کسی هم میخواد خودش توی افغانستان کار مواد غذایی کنه، قیمت خیلی مناسب براش در نظر میگیرم. مصطفی |
|||
09-09-2015, 08:27 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
سلام دوستان .
بنده در افغانستان و در شهر تاریخی بلخ باستان هستم . جایگاه یاد مولا علی(ع) . شهری هزار چهره . تقریبا از هر نوع انسانی که بگید اینجا پیدا میشه . کسی هست که نون خوردن نداره و کسی هم هست که چندین میلیاردر را توی جیبش میذاره . از دیدگاه فرهنگی هم کسی هست که اگه پسرش بره مدرسه تنبیهش میکنه و کسی هم هست که خودش چندین دانشگاه خصوصی داره و شبکه تلویزیونی . تفاوت ها بسیار قابل روئیت هستند ولی در کل برای سرمایه گذاری جای خوبی هست البته به شرطی که قوانین بازار اینجا را بفهمیم . بنده خودم که تا حالا درست نفهمیدم این مردم چی میخان . بازار اینجا آزاد هست و تقریبا هیچ بازرسی نیست البته در مشاغل حلال . یعنی بنده اگه یه جنسی را 10 افغانی ( واحد پول افغانستان) بخرم و 200 افغانی بفروشم یکی نیست جلوی منو بگیره . فقط تنها چیزی که جلوی گران فروشی را تا حدی گرفته همین بازار رقابتی هست . به نظرم چیزهای زیادی میشه از ایران فرستاد اینجا و با قیمت خوبی فروختش . مخصوصا کالاهایی که مصارف عمومی دارند و قیمت پایینی هم دارند . به هر حال هر کس از دوستان سوالی داشت بنده در حد امکان در خدمتم اگه هم کسی تمایل به همکاری داشت بازم مشتاقم . در ضمن باید بگم حدود 3 سال میشه از ایران به کشور عزیزم افغانستان برگشتم و از همون روزهای اول وارد کارهای فرهنگی شدم . الان علاوه بر اینکه یک فروشگاه محصولات فرهنگی مثل سی دی و کتاب و محصولات آموزشی دارم ، نمایندگی یک موسسه انتشاراتی را نیز به عهده دارم . دوستانی که مایلند صحبت خصوصی داشته باشیم میتوانیم از طریق اسکایپ باهم صحبت کنیم . afgqoqnoos موفق باشید به قول دکتر حلت : به امید دیدار شما در قله های بزرگ موفقیت . |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
جلسه حضوری بچه های اصفهان | محسن قنبری | 4 | 551 |
12-01-2015 09:23 PM آخرین ارسال: mohammadshamosi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان