ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
نتورک مارکتینگ و تجارت الکترونیکی زمان کنونی: 09-27-2025, 03:36 AM |
|||||||
|
نتورک مارکتینگ و تجارت الکترونیکی
|
04-04-2015, 01:10 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: نتورک مارکتینگ و تجارت الکترونیکی
اقا نتورک عیر نتورک ندارم کلا بازاریابی توی ایران یعنی این من حسش کردم واقعا حسش کردم
از دید شرکت بعنی ی کارگر و خر حمال که هرچی تو فروش بزنی بازم میگه بدرد نمیخوره و از این حرفا . . . اگکه بازار هم خراب باشه براش مهم نیست فروش میخواد از دید مغازه دار یه بی کار و بی عرضه یا کنه و بنداز . . . . از دید مردم یعنی الاف ...90 درصد سوالاتشون چقدر برات میمونه ...خوب اینم شد کار ....؟ کسی بازاریابی و مفهومش رو هنوز توی ایران نتونسته جا بندازه حالا این شرکتایی که شما میگید اول از همه میان و از نظر روانشناسی مخت رو شستو شو میدن که اونجا شنونده دو قسمت میشه محو حرفهای اون طرف میشه یا شک میکنه و نمیره دنبال اون دوم وقتی وارد میشی تظمین جنسهاشون رو میدن که همه برندهامون خارجیه و بهترین جنسهای اروپاست (دروغ کاملا) اگر کیفیت بالا داشت سریع معروف میشد سوم هیچ تضمینی نیست توش که بتونید فروش بزنید یا نه..؟ البته فروش زدن از نظر من ماهی 30 میلیون تا 50 میلیون هستش و همینطور اگه قرار باشه برای فروش 1 تا 5 میلیون در ماه تلاش کنید که خودتون جنس بیارید بازاریابی کنید بهتره .... اگه شرکتی بود که به من قول بده سفارش بگیرم بعد بفرستن دست خود مشتری با فاکتور فروش بنده و توی پورسانت دهیشونم سریع باشن پیشنهاد بدید برای همکاری ...البته ارسالی هاشون منظم باشه و یجوری ارسال کنند که مشتری بفهمه من نماینده فروششونم و همینطور تخفیف عمده فروشی داشته باشه ...ضمانت برگشت در صورت صحت نداشتن کیفیت اون محصول در ضمن توی این شرکتها همه درنبال زیر مجموعه میگردن تا زیر مجموعه شون بفروشه تا اینا سود ببرن ....پس خود شرکت هم همینو میخواد دوست داره شما بفروشید اونها فقط سود ببرن ....البته اونها سودی که ب شما میدن چیزی کمتر از حقتون هست این نظریه منه ...اعتقادات من نسبت به شرکت ها و نتورک همینه برای پیشرفت دنیاتو تغییر بده . . . . !!!!!! اجاره خودرو طباطبایی:09121010822- تخفیف خوب برای دوستان انجمن میلیاردر ها www_ejarehkhodro_com |
|||
04-14-2015, 06:47 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
(03-14-2015 11:59 PM)MARYAR نوشته شده توسط: عزیزممم اول شما بگو تعریفت از تجارت الکترونیک چیه (03-15-2015 12:53 AM)fekreabi نوشته شده توسط: درود فراوانnدر مورد نتورک جهان چیا میدونین؟ (03-16-2015 04:59 PM)MARYAR نوشته شده توسط: آقای فکر آبی باید بهتون بگم الانم بسیار مشکل دارهچون کسانی ک شما دیدین موفق نشدن دلیل بر بدی کار نیست و به گمونم خودتونم مدتی بودید.درست میگم؟ نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
04-14-2015, 07:05 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
(03-16-2015 11:08 PM)fekreabi نوشته شده توسط: درود مجددقبل از شروع هر کاری اول خاک اون کار رو بخورید؟؟؟؟!!! این حرف شوخیه؟ مگه ادم چقدر عمر میکنه؟!!! خوبی نتورک اینه؟ کسانی قبلا اومدن اشتباهاتی کردن و این اشتباهات تبدیل به تجربه شده و به تیمشون انتقال میدن که اونها اینکار را نکنن (03-17-2015 03:08 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: به بازاریابی شبکه ای هرطور نگاه کنی یک کلاه برداریه !مگه محصول را از کجا میخرین؟ نمیدونم کدوم شرکتو میگین ولی من شرکت ...م محصولات سلولزی و مراقبت شخصی و عطرها را خودمون تولید میکنیم و محصولات تخصصی پوست و مو را از شرکت چند ملیتی روسیه-ایتالیا وارد میکنیم به همون قیمت ک میخریم بهمون قیمت هم میفروشیم مثلا مسواک 2250تومنی را به همین قیمت به مصرف کننده میدیم یا عطر22800تومنی را (03-20-2015 11:26 PM)iranboy نوشته شده توسط: سلام خانم شرافتی خیلی ناراحت شدم که چنین اتفاقی براتون افتاده.شوخی نکنین با من!!! باید عقلم را از دست داده باشم ک وقتمو جایی بذارم که جسممو نابود میکنه.به علاوه چیزی به ادم نمیرسه که در ازای زمانی که میذاری (04-04-2015 01:10 AM)pooga نوشته شده توسط: اقا نتورک عیر نتورک ندارم کلا بازاریابی توی ایران یعنی این من حسش کردم واقعا حسش کردمپس شما ام کسی بودی که کم اوردی؟ کی بهتون گفته تضمینیه؟ مگه میشه تضمینی باشه؟اونم 100%؟ من به عنوان مشاور پوست و مو هیچوقت به کسی تضمین نمیدم اما چرا؟ جواب ساده است ...چون پوست افراد با هم متفاوته ممکنه محصول با اون ناسازگار باشه مشتری ای دارم که از ارایش پاکن استفاده میکرده طوریشم نبوده ولی وقتی تونر میزده پوستش خارش میگرفته بگمونم تحقیق را باید به سمت کب و کار ببرم فکر ابی نتورک جهان چطوریه که میگی نتورک ایران تجارت الکترونیکی نیست؟ نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
04-15-2015, 09:09 AM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(04-14-2015 06:47 PM)sherafati نوشته شده توسط:خیر اشتباه میکنید مگر عقلمو از دست دادممممم که برای پولدار شدن صاحبان یه شرکت تمام اعتبارمو پیش خانواده و دوستام از بین ببرم(03-14-2015 11:59 PM)MARYAR نوشته شده توسط: عزیزممم اول شما بگو تعریفت از تجارت الکترونیک چیه من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
04-15-2015, 07:48 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
(04-15-2015 09:09 AM)MARYAR نوشته شده توسط:بوی غرور به مشامم میرسه؟(04-14-2015 06:47 PM)sherafati نوشته شده توسط:خیر اشتباه میکنید مگر عقلمو از دست دادممممم که برای پولدار شدن صاحبان یه شرکت تمام اعتبارمو پیش خانواده و دوستام از بین ببرم(03-14-2015 11:59 PM)MARYAR نوشته شده توسط: عزیزممم اول شما بگو تعریفت از تجارت الکترونیک چیه خوشت میاد اگر بگم اینا که فوق لیسانس و دکترا بودند بیکار بودند ک مدرک گرفتن بیکار بودن کار نداشتندرس خوندن اینجور که ب نظر میرسه یا اومدین و شکست خوردین حالا دارین بد میگین که باید بگم برای همچین افراد که میگن این کار بدرد نمیخوره و از این حرفا ..اصل اش اینه اونا بدرد این کار نمیخورن یا اصلا وارد نشدین رو هوا نظر میدین ...... نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
04-16-2015, 10:10 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
سود اصلیو تو نتوورک لگ های اصلی میبرن
پس سعی کن اولین باشی |
|||
04-21-2015, 09:22 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
تنـــــــــــــــها راز موفقیت دووم اوردنه
نه بابا من یه مجموعه دارم پورسانتش از من بیشتره نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
06-20-2015, 02:43 AM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
RE: نتورک مارکتینگ و تجارت الکترونیکی | |||
01-25-2016, 01:06 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
من از استارتر محترم این تاپیک معذرت میخوام
اما گفتم شاید بد نباشه اینجا هم این مطلب رو بگم که یه سری توضیحات در رابطه با نتورک مارکتینگ قرار دادم توی یکی از تاپیک ها که دیدم شاید بد نباشه اینجا هم بگم همون رو...اما بهتره لینک بدم و تشریف ببرن دوستانه علاقمند و کنجکاو که جواب بخشی از سوالاتشون رو در این رابطه شاید بگیرن به امید خدا... http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...#pid161208 در رابطه با استارتر هم میدونم خیلی گذشته اما من هم ارشد تجارت الکترونیک دارم میخونم و چه استارتر عزیز چه سایر دوستان میتونن سوالی داشتن بپرسن ازم و تا جایی که بدونم خدمتتون پاسخگو خواهم بود. شماره تماسم هم این هستش : 09359376070 توی تلگرام هم اگه خواستین هستم ایمیل هم اگه خواستین بگین که بدم خدمتتون با تشکر از بچه های گل فروم کارآفرینیمون :-) |
|||
01-27-2016, 02:25 AM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
(04-21-2015 09:22 PM)sherafati نوشته شده توسط: تنـــــــــــــــها راز موفقیت دووم اوردنه سلام به قول دوستان ، اگر قرار باشه من جنسی رو از شرکت بخرم ،پول پست هم بدم بعدش کلی سر من منت بذاره بگه بالای 1 میلیون جنس بخر بهت 6 % سود میدم این کجاش منطقیه کجاش عاقلانه هست ! به جای این میرم پولم رو تو بانک یا سرمایه م خرج زمین میکنم نکته ی بعدی اگر قراره من پلی یا پله ی ترقی افراد سر دسته و مدیرعامل و معاونانش باشم خب خودم میرم از مرزها و بنادر کشور جنس رو وارد میکنم با قیمت عمده و مستقیم هم وارد بازار هدفم میکنم و تمامی سودها هم مال خودم هست ![]() مگه عمر و زمانم رو چقدر هست که من انرژیم رو صرف این شرکت های بی سرانجام کنم آخر سر هم سرمایه م رو به باد فنا بدم افتخار کنم یک تجربه بوده و تا آخرش دووم آوردم و سرم کلاه گذاشتن ؟!؟! ![]() حیف اون قدرت رو ندارم وگرنه همین الان تمام این شرکت های مسخره با خاک یکسان میکردم.همش به فکر منافع خودشون هستند. $$$$$$$$$$$$$$$%%%%%%%%%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$ شکست بیش از موفقیت آموزنده است؛ کسی که هیچ گاه اشتباه نمی کند، هرگز به جایی نمی رسد. راکفلر |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کسب درامد از طریق کتاب الکترونیکی | alicpu | 11 | 4,793 |
06-11-2012 08:59 PM آخرین ارسال: MohamadMJ |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: