ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
برگزاری مسابقات ماشین کنترلی زمان کنونی: 09-23-2025, 10:50 PM |
|||||||
|
برگزاری مسابقات ماشین کنترلی
|
05-23-2015, 12:35 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
برگزاری مسابقات ماشین کنترلی
با سلام
یه ایده به سرم زده عجیب دوسش دارم تاحالا بازی ماشین مسابقه ای تو پلی استیشن یا pc بازی کردید؟ دیدید که اولش یه ماشین ساده دارید،بعد لولتون میره بالا میتونید اجزای ماشین رو تغییر بدید،تا بهتر شه لاستیک،کمک فنر،ترمز،توربو،هندلینگ،موتور و ... حالاچی میشد اگه نسخه واقعیش بود؟ البته با ماشین کنترلی فک کن در ابتدا هر کسی یک مقدار معین پول مثلا بیست هزار تومن میداد و یک ماشین کنترلی دست ساز تحویل میگرفت بعد ملت با اون ماشینا تو پیست ها و مرحله هایی که داری باهم مسابقه میدادن و جایزه میگرفتن،همینطور لولشون بالا میرفت با بالا رفتن لول ،ما اجازه این رو بهشون میدادیم که بیان از خودمون موتور ها و چرخ ها و باتری و ... قدرت مند تر بخرن تا ماشینشون کم کم ارتقا پیدا کنه و بقیشو خودتون میدونید حالا قوانین:فقط باید لولت بره بالا تا اجازه خرید قطعات داشته باشی مثلا یه بچه پولدار نیاد همون اول کاری باتریه لیتیومی و موتور ۴۰ هزار تونی بخره بندازه رو ماشینش دو: قطعات فقط از خودمون باید خریداری بشه ماشینا دست ساز و قابل تغییر باشن،مثلا بشه رنگشون کرد،ال ای دی کار گذاشت،راحت موتور و چرخاشو عوض کرد و ... تمام قطعات در دسترسمه ،تنها مشکلم ساخت بدنه ماشینه نمیدونم چطوری درست کنم،با آلمینیوم؟قالب گیری پلاستیک؟برداشتن از روی اسباب بازیا؟ این کار واسه اونا که کلوپ بازی دارن خوبه مثلا جمعه ها مسابقات رالی برگذار بشه اولاش ضایست،ماشینا بچگونس،ولی بعد چند وقت حرفه ای میشن نظر،پیشنهاد،نقد. منتظرم |
|||
05-23-2015, 01:16 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: برگزاری مسابقات ماشین کنترلی
مشابه این کار البته نه به سبک بالا بردن قطعات و.......صرفا به صورت مسابقه ماشینهای کنترلی تو چند شهر انجام میشه تو تهران و اصفهان که هست جاهای دیگه مثل شیراز اصفهان هم باید باشه .اما ماشینهای سوختی و لیتیومی خوب خدود یک میلیون قیمت داره و اکثرا براش پول نمی دهند جز افراد خاص کلا این ایده ها به صورت تکی جواب نمیده باید با یک سری دیگه از ایده ها حالت یک مجموعه تفریحی ترکیب بشه
|
|||
05-23-2015, 05:22 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
اون مسابقاتی که شما گفتی اصلا ربطی به اینی که من گفتم نداشت
من میگم ماشین باید دست ساز باشه قطعاتشم از خودم تهیه کنن(مثلا یه ویترین که تو کلوپ گذاشتم) انواع موتور،باتری و چرخ و بدنه و کمک فنر و برچسب و .... ماشین سوختی که کلا ممنوعه،اصلا جاش اونجا نیست فقط با موتور الکتریکی رشته خودم برقه و برنامه نویسی میکرو کنترلر ها و مدار های الکتریکی خوندم یه سایت هم پیدا کردم تک تک این قطعات رو داره اخر اخرش که یک ماشین اپدیت بشه از ۲۰۰ یا ۳۰۰ بالا تر نمیره البته تو چند سال اول این برنامه بله اگه ماشین رو بخری خوب یک ملیونیشم هست حالاآیا کسی هست که پول بده واسه همچین بازی و رقابتی؟ طرف واسه جم کلش اف کلنز هشت ملیون تومن خرج میکنه پس هستن اینجور ادمایی البته اگه به خود شمام اگه بگن ،بیست هزار تومن میدی و ماشینت رو میگیری و مسابقه میده،اگه ببری ۱۰۰/۰۰۰ تومن جایزه میگیری، خودتم میای |
|||
05-24-2015, 02:00 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
دوست عزیز شما میتونی برای آشنایی مشتری هات ئ دیدن ماشینها در لول های بالا چند تا ماشین رو خودت به عنوان نمونه با بهتریت آپشنها تجهیز کنی و بزاری تو ویترین و در هر دوره از مسابقات یکیش رو بیاری بیرون و چند تا دور نمایشی بزنی و مانور بدی اینجوری مشتری هات بیشتر جذب میشن برای شرکت
خوبه آدم تو زندگیش به حامی داشته باشه که با حرفاش بهش دلگرمی بده |
|||
06-20-2015, 09:29 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
دوست عزیزم لطفا اگه تصمیمی داری و واقعا خواست قلبی تو میباشد لطف نموده مفهوم 5 سال تلاش تا پیروزی را تو تعهداتت بنویسی چون هیچ کاری قرار نیست بدون شما برای شما و به افتخار شما انجام بشه لطفا یک کمی روی مقدا زندگیت و بیداری و کار کن تا بتونی یه تصمیم تجاری بگیری باید کلی کلی پر انرژی باشی
|
|||
06-28-2015, 03:23 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
ایده خوبیه اگه بپزی و تمام جوانی و پیاده کنی . پیشنهاد میکنم روی کاغذ ایده خودتو پرورش بده و انجامش بده
نیازمندی های لونو lono.ir انجمن کسب و کار ایرانیان iranlabi.ir |
|||
06-29-2015, 10:20 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
اگر بخواید بدنه رو دست ساز بسازید به نظرم بهترین کار استفاده از پرینتر سه بعدی باشه
قالب زدن و تزریق پلاستیک خیلی خیلی هزینش بالاست |
|||
06-30-2015, 07:48 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
پرینت سه بعدی که هزینش خفن تره
حداقل هر خودرو ۱۰۰هزار تومن در میاد! تو این قضیه نیاید ماشین های لول اول از ۲۰-۳۰تومن بالاتر بره |
|||
06-30-2015, 10:16 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سلام داداش
منم از ایده شما خوشم اومده البته یه مورد یادتون رفته ! رادیو کنترل ماشینها خودشون بالای 100 تومن قیمت دارن . اونم رادیو کنترلی که تداخل امواج نداشته باشه !! |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان