ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نانوایی مجازی
زمان کنونی: 09-23-2025, 08:39 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sorin
آخرین ارسال: sorin
پاسخ: 10
بازدید: 1328

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نانوایی مجازی
05-03-2015, 08:00 PM
ارسال: #1
نانوایی مجازی
سلام دوستان
من یه ایده دارم اونم اینه که همه دوست دارند صبح ها نون بربری یا سنگک یا هرچی تازه بخورن اما صبح ها که میرن بلند شن برن بخرن حال ندارن (مثل خودم) ایدم اینه که با چند تا از نانوایی های شهرمون قرار داد بندم و تبلیغات کنم که نون رو هر موقع صبح فقط با یک اسمس درب خونه تحویل بگیرین البته با 10در صد هزینه اضافی (پیک و...)
و 5در صد نیز از نانوا بگیرم به نظرتون عملیه؟ نظر بدین طرح کامل شه
ممنون از دوستای خوبم

دستاورد های پیشین زندگی ما مهم نیستند چون سرنوشت پیش روی ماست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-03-2015, 09:47 PM
ارسال: #2
RE: نانوایی مجازی
این ایده قبلا مطرح شده و جای کار زیاد داره . قطعا باید بصورت اشتراک ماهانه باشه تا سوداوری داشته باشه .

بر احوال آن مرد بايد گريست كه دخل‌اش بُوَد نوزده، خرج بيست!
05-14-2015, 11:48 AM
ارسال: #3
اين ايده در مناطق مرفه نشين بخصوص ميتواند خوب باشد پيشنهاد ميكنم اعداد هزينه و درامد را دقيقتر بررسي و روي كاغذ بياوريد مثلا در نظر بگيريد طي يك ساعت در صبح بايد به ٥٠٠ نفر نان برسانيد يك سامانه ارسال و دريافت پيامك داشته باشيد و تعدادي موتور سوار و نانوايي و محدودهجغرافيايي طرح و امثال اين موارد روشن باشد
05-14-2015, 01:26 PM
ارسال: #4
حالا ایدرو تغییر دادم به ماه رمضان هنگام افطار که مردم حال ندارن برن تو صف وایسن

05-18-2015, 03:25 PM
ارسال: #5
(05-14-2015 01:26 PM)sorin نوشته شده توسط:  حالا ایدرو تغییر دادم به ماه رمضان هنگام افطار که مردم حال ندارن برن تو صف وایسن

به نظر من عملی نیست چون اولا برای مردم مهمه که نون داغ و تازه باشه. اگر شما بخواین با موتور بفرستین که شاید برای مشتری اول و دوم و سوم سرد نشه اما برای بقیه سرد میشه و کیفیت اولیه اش رو از دست میده

اگرم بخواین که برای هر مشتری یه پیک ارسال کنید که اصلا به صرفه نیست. اگر به فرض نون رو 1000 تومن در نظر بگیرین و و بخواین از هر نون 15درصد درآمد کسب کنین میشه هر نون 150 تومن. در روز اگر هر مشتری تون به طور متوسط 2 تا نون بگیره میشه هر مشتری 300 تومن. با احتساب هزینه پیک فکر نمیکنم اصلا به صرفه باشه. اینجا دیگه بحث تعداد مشتری نیست چون از نظر ریاضی ضرر ده هست. اگر هر پیک شما برای هر سری 10 مشتری هم ساپورت کنه نهایتا میشه 3000 تومن سود که پول خود پیک هم نمیشه

در ضمن این رو هم در نظر داشته باشین که نونوایی ها همیشه مشتری خودشون رو دارن و تازه خیلی هاشون از کبابی ها پول اضافه تر هم میگیرن که براشون نون کنار بذارن پس دلیلی نداره بخوان به شما 5 درصد تخفیف بدن

در کل به نظر من بهتره این ایده رو فراموش کنید چون نسبت به درآمدش دردسرش خیلی زیاده و فکر نمیکنم اصلا سودی به شما بده

امیدوارم صراحت کلام من حمل بر جسارت نشه

موفق باشید
05-18-2015, 03:57 PM
ارسال: #6
نه اونطور که شما میگید درسته اما من میگم که کلا هر سفارشو 500 تا 1000 اضافه بگیرم این قیمتام بسته به تعداد نون نیست بسته به مسافت و در واقع هزینه پیک در میاد این طوری هر نفر 2 تا نونم بخواد 1000 تومن باید بده
بعد سفارشرا جوری برنامه ریزی میکنم که اگه افطار ساعت 8 باشه تا ساعت 7 سفارش بگیرم که بتونم مدیریت کنم سفارشارو
تو شهر ما نونوایی ها مثل قدیم نیست که شلوغ باشه اما دم افطار شلوغ میشه و نونوا ها اشنا هستند جوری تفاهم میکنیم که زیاد اضافه ندیم بعد هم با همه نونوایی ها کار میکنم که سفارشو با توجه به نونوایی منطقشون براشون ببرم که سرد نشه علتش اینه که شهر کوچیک میشه با همه کار کرد

05-19-2015, 10:33 AM
ارسال: #7
(05-18-2015 03:57 PM)sorin نوشته شده توسط:  نه اونطور که شما میگید درسته اما من میگم که کلا هر سفارشو 500 تا 1000 اضافه بگیرم این قیمتام بسته به تعداد نون نیست بسته به مسافت و در واقع هزینه پیک در میاد این طوری هر نفر 2 تا نونم بخواد 1000 تومن باید بده
بعد سفارشرا جوری برنامه ریزی میکنم که اگه افطار ساعت 8 باشه تا ساعت 7 سفارش بگیرم که بتونم مدیریت کنم سفارشارو
تو شهر ما نونوایی ها مثل قدیم نیست که شلوغ باشه اما دم افطار شلوغ میشه و نونوا ها اشنا هستند جوری تفاهم میکنیم که زیاد اضافه ندیم بعد هم با همه نونوایی ها کار میکنم که سفارشو با توجه به نونوایی منطقشون براشون ببرم که سرد نشه علتش اینه که شهر کوچیک میشه با همه کار کرد

با سلام خدمت شما دوست عزیز

بر فرض هم که شما به این صورت عمل کنید. اولا به تعداد زیادی پیک احتیاج دارید که هزینه زیادی میبره. تازه اگر پیک هاتون به موقع بیان سر کار و اذیت نکنن. من با این مشکلات روبرو بودم به خاطر اینکه یه مدتی رستوران داشتم و پیک واقعا بعضی وقتها خلل جدی تو کار وارد می کنه. شما اگر 5 منطقه هم داشته باشین برای کارتون یا 5 تا نونوایی باید 5 تا پیک بگیرین. اگر حتی بخواین حداقل حقوق رو هم بهشون بدین باید ماهی 4میلیون بذارید برای حقوق پیک. در ضمن پیک ها درصدی هم کار نمیکنن پس به فکر شریک شدن باهاشون تو سود نباشین که بخواین حقوق ندین. همین مبلغ کم میشه سود 1000 تا مشتری در ماه یا به عبارتی روزی 33 تا مشتری فقط برای اینکه بتونین یر به یر بشین.

ببینید دوست عزیز شما حتی اگر غذا هم بخواین سرو کنید و توی ظرف گرم آلومینیومی بذارین و گرم نگهش دارین در مسیر بازم این کار سخته، چه برسه به اینکه نون باشه که زود سرد میشه و اگر بخواین به طریقی گرم نگه دارین خمیر میشه.

من کلا آدم منفی نگری نیستم و دلم نمیخواد فکر کنید دارم سعی میکنم ناامیدتون کنم. قصدم فقط کمکه و اینکه مشکلات کار رو به شما نشون بدم که بتونید تصمیم درستی بگیرید.

موفق باشید
05-19-2015, 02:44 PM
ارسال: #8
من ادم منطقی و منتقدی هستم و این طور نیستم که اگر کسی حقیقتیو گفت نارحت بشم یا نا امید
ممنون از نظرتون
نگاه کنین شهر ما یه شهر کوچیکه که سر و تهش یک منطقه تهرانم نمیشه که بخام واسه هر منطقه پیک بگیرم منظورمم از منطقه تو پست های اخیرم محله بود
دوم اینکه خودم موتور دارم و میتونم -با توجه به شناختی که از مردم شهرم دارم - به تنهایی یا حداقل یه موتور دیگه این کاررو انجام بدم و شهر ما پیک نداره و با دوستام این کارو عملی میکنم و در اخر کرایه اژانس شهر 2650 من اگه بخام ماهی 4 تومن به پیک بدم ماهی 700 تومن به یه راننده اژانس میدم این کار رو رو هوا میزنه حقوق دکتر بیمارستانشم 4 تومن نیست که پیکش باشه بازم از نظرتون ممنون اگه دوستان نظری دارند ارائه دهند

05-19-2015, 04:09 PM
ارسال: #9
(05-19-2015 02:44 PM)sorin نوشته شده توسط:  من ادم منطقی و منتقدی هستم و این طور نیستم که اگر کسی حقیقتیو گفت نارحت بشم یا نا امید
ممنون از نظرتون
نگاه کنین شهر ما یه شهر کوچیکه که سر و تهش یک منطقه تهرانم نمیشه که بخام واسه هر منطقه پیک بگیرم منظورمم از منطقه تو پست های اخیرم محله بود
دوم اینکه خودم موتور دارم و میتونم -با توجه به شناختی که از مردم شهرم دارم - به تنهایی یا حداقل یه موتور دیگه این کاررو انجام بدم و شهر ما پیک نداره و با دوستام این کارو عملی میکنم و در اخر کرایه اژانس شهر 2650 من اگه بخام ماهی 4 تومن به پیک بدم ماهی 700 تومن به یه راننده اژانس میدم این کار رو رو هوا میزنه حقوق دکتر بیمارستانشم 4 تومن نیست که پیکش باشه بازم از نظرتون ممنون اگه دوستان نظری دارند ارائه دهند

البته من منظورم این نبود که هر پیک ماهی 4 تومن میگیره. با در نظر گرفتن حقوق ماهی 800 و 5 تا پیک گفتم 4 میلیون. خوب من با توجه به محل زندگی خودم گفتم و مسلما شما شرایط منطقه و شهر خودتون رو بهتر میدونید. امیدوارم موفق باشید
05-19-2015, 11:26 PM
ارسال: #10
بازم ممنون از نظرتون
موفق و موید باشید

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تور مجازی saeid16 3 514 04-23-2018 11:43 AM
آخرین ارسال: mojtaba007
  درخواست طرح توجیهی نانوایی سنگکی کریم آق منگول 0 1,322 06-19-2016 08:01 PM
آخرین ارسال: کریم آق منگول

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS