ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سرمایه گذاری در انجمن زمان کنونی: 09-24-2025, 09:01 PM |
|||||||
|
سرمایه گذاری در انجمن
|
12-24-2011, 10:14 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: سرمایه گذاری در انجمن
سلام
با توجه به طرح هاي جديدي كه دولت محترم در سالهاي اخير داشتن در بيشتر مناطق شاهد مهاجرت معكوس هستيم و در برخي نرخ مهاجرت صفر شده. احياي قنوات-اجراي طرح هاي هادي روستاها-خريد تضميني محصولات كشاورزان توسط دولت-اختصاص يارانه به بخش كشاورزي و...و علاوه بر اينها بيكاري و افزايش هزينه هاي زندگي در شهر ها هم در اين امر دخيل بوده اند. محصولات شهر بنده كه فكر مي كنم در فصل برداشت قيمت پائيني دارند خربزه و زعفران هستش .كه من با سزمايه گذاري در بخش بسته بندي زعفران موافقم. |
|||
12-24-2011, 11:47 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
در رابط با این مسئله تایپیکی زده خواهد شد.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-25-2011, 12:46 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
دوستان عزیز
تبریز علاوه براینکه خودش بازار خوبی برای محصولات سایر نقاط ایرا ن هست از نظر مواد غذایی وشکلات نظیرآیدین آناتا شیرین عسل پشمک حاج عبدالله نخود ولپه آذرشهر وسایر موارد میتونه برای سایر استانها محصول بفرسته |
|||
12-25-2011, 06:33 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
در ایران مردن یکسال می دوند و کار می کنند. یک عید مانده و شور و شوق مردم برای این عید . از کاسب های قدیمی بپرسی به شما می گویند اوضاع در نیمه دوم سال بهتر است تا نیمه اول . من می گویم به خاطر عید است . مردم مسافرت می روند ، خانه تکانی می کنند و خیلی از کار های دیگر . پتانسیل این بازار خیلی بالاست شاید به اندازه کل ماههای سال ، با برنامه ریزی دقیق می شود برداشت خوبی داشت .
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
12-25-2011, 09:34 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(12-25-2011 12:46 PM)mosafere55 نوشته شده توسط: دوستان عزیز دوست عزیز لطف می کنی یه قیمت نخود و لپه برای من بگیری قیمت عمدشو میخوام دست شما درد نکنه. من میخوام رو این مقوله پیگیری کنم. ممنون میشم آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
12-25-2011, 09:53 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-25-2011 10:01 PM، توسط pulaki.)
ارسال: #16
|
|||
|
|||
محصول استان ما بيشتر عسل و سيب زميني هستش و آبگرمهايي كه خواص درماني دارند مخصوصا شهر توريستي سرعين كه در تعطيلات عيد و تابستان پذيراي ميليوني مسافران داخلي و خارجي ميباشد وارزش سرمايه گذاري ميلياردي در صنعت گردشگري رو داره البته به اينها دشت زرخيز مغان مناظر طبيعي اطراف و اماكن و ابنيه تاريخي شهر اردبيل و شهرستانهاي تابعه
را هم ميشه اضافه كرد بازارچه هاي مشترك مرزي با جمهوري آذربايجان و گمرك بيله سوار هم جاي خود دارد (12-25-2011 12:46 PM)mosafere55 نوشته شده توسط: دوستان عزیزآقاي لطفي عزيز شيريني جات اريس و نوقا قرابيه مخصوص و آجيل تواضع رو از قلم انداختيد البته كوفته تبريزي و تاوا كبابي تنوري تبريز هم شهرت جهاني داره تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
12-25-2011, 11:06 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
بهترین سرمایه گذاری در زمینه توریسم به نظر من .
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
02-24-2012, 05:05 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
پتانسیل مازندران علی الخصوص شهرمون برنج درجه یک صادراتی (که تو جهان نامبر وانه) و ماهی( اعم از ماهی زنده و ماهی شور) هست
امیدوارم بزرگان و لیدرهای این انجمن بعد از مشاهده پتانسیل بازار استانهای ذکر شده و جمع بندی طرحی برای استفاده از این محصولات بازارهای استانی بعمل بیارن .... و باز هم امیدوارم یه فرد باتجربه و این کاره پیدا شه تا از پتانسیل موجود بهره برداری کنه و ما رو به حرکت به سمت بازاریابی محصولات استانی وادار کنه الان خیلیا اومدن پتانسیل شهراشونو قید کردن و تمام . باور بفرمائید که این مواقع اگه رهبری باشه که وقت بزاره و تو بازار نفوذ داشته باشه میتونه عامل یه سود چند جانبه باشه و گرنه خیلیا مثل منه نوعی از نظر شناخت و نفوذ در بازار رهرو هستن نه رهبر ویکی میخوایم که دستمونو بگیره و تا آهسته گام در بازار بزاریم . البته این قضییه ایی که گفتم با داستان ماهی دادن یا ماهیگیری یاد دادن پر توفیر داره . و در آخر از دید منه حقیر بعضی از این تایپیکها (البته تاکید میکنم بعضی از این تایپیکها) به همین دلیل ساده و نبود چنین عنصر کلیدی یه روز شروع میشه و خیلی زود عمرش به پایان میرسه (البته بسته نمیشه).. "یک ناظر و مدیر تیزبین و پر نفوذ در بازار" چه بهتر که آدم تنشو بفروشه ولی مغزشو به جانی نفروشه .... maradona =======> Fery Farrokhzad |
|||
02-24-2012, 10:21 AM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
دوست خوبم مانند افرادی که شروع کردند شما هم باید شروع کنید و اگر کمکی لازم بود ما دریغ نخواهیم کرد.
![]() |
|||
02-24-2012, 11:34 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
ببین داداش گلم تو این تاپیک این محصولات معرفی شده شما باید خودت پتانسیل رو ایجاد کنی تا بتونی شروع کنی
خود من حدود 2 ماه پیش بود که با کمی گردش تو بازار عدس کانادایی پیدا کردم که کیلو 1700 می گفت(که همون موقع قیمت تو بازار 1850 بود) همونجا 1 تن خریدم.سریع آوردم تو محلمون با قیمت کیلو 1900 فروختم به عمده فروش. آیا تو این زمینه کسی منو رهبری کرد.نه...من خودم زرنگ بودم و با کمی تحقیق تونستم این کاررو انجام بدم. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
انجمن های استانی، قدرت جدید اقتصادی در ایران | سعید یوسفی | 29 | 10,386 |
05-26-2013 04:47 AM آخرین ارسال: تنگسیر |
|
جذب بازاریاب جهت آگهی انجمن و فعال شدن صندوق | کامیار کاظمی | 8 | 3,243 |
01-24-2013 05:43 PM آخرین ارسال: habib tousi |
|
کاندید صندوق انجمن | کامیار کاظمی | 7 | 2,879 |