ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
17 ساله هستم و میخوام آینده مو بسازم ! زمان کنونی: 09-23-2025, 05:37 PM |
|||||||
|
17 ساله هستم و میخوام آینده مو بسازم !
|
11-22-2014, 12:02 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
17 ساله هستم و میخوام آینده مو بسازم !
سلام خدمت تمامی میلیاردرهای مهربون
من 17 ساله هستم و قصد دارم در آینده یک انسان موفق بشم ، من سخنرانی های زیادی گوش دادم و کتاب های زیادی در مورد جذب ، پول ، و موفقیت خوندم ولی واقعیتش گیج شدم و زیاد نفهمیدم که از کجا شروع کنم و چیکارکنم ؟! من رشته ام کامپیوتره و تو کار طراحی وب هستم و مدتیه برنامه نویسی تحت وب رو شروع کردم ، در شاخه های مختلف کامپیوتر سررشته دارم مخصوصا وب و برنامه نویسی . حال میخواستم بدونم برای موفقیت در کارم ( بحث موفقیت کلی نه تخصص کامپیوتر) به نظرتون چیکار کنم ؟ مثلا زبان انگلیسی ام ضعیف بود و مدتیه کلاس زبان میرم چون برای این رشته لازمه و بدر میخوره . روزی 4 سعت هم تمرین میکنم . سرمایه ای هم جمع نکردم ولی 1 تومن همینطوری تو حسابم دارم ، حالا به نظرتون از کجا شروع کنم و چه برنامه و هدفی برای خودم بریزم . لطفا نظرتون رو بگید و کمک کنید تا بتونم به هدف هام برسم ![]() از همه تون ممنونم ! ![]() |
|||
11-22-2014, 12:09 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: 17 ساله هستم و میخوام آینده مو بسازم !
از کدوم شهری ؟؟؟ اگه پایه باشی میتونیم باهم یه کار اینترنتی و یا اندرویدی رو شروع کنیم .... من خودمم دانشجوی کامپیوتر دانشگاه فردوسیم ...
اگه خواستی میتونیم با هم روی چندتا از ایده هام کار کنیم . |
|||
11-22-2014, 12:13 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(11-22-2014 12:09 AM)nava752 نوشته شده توسط: از کدوم شهری ؟؟؟ اگه پایه باشی میتونیم باهم یه کار اینترنتی و یا اندرویدی رو شروع کنیم .... من خودمم دانشجوی کامپیوتر دانشگاه فردوسیم ... سلام از شیروان ، خراسان شمالی بنده هم ایده های زیادی دارم ولی متاسافنه بدلیل اینکه محصل ام وقت زیادی برای اجرا شدنش ندارم و بیشتر در حال یادگیری هستم و میخوام مهارت خوبی در برنامه نویسی بدست بیارم ( البته اگر این نظرم اشتباه هست ممنون میشم بگید ) با شما در پ خ در ارتباط هستم . موفق باشید |
|||
11-22-2014, 12:27 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
پس تقریبا هم استانی هستیم ^____^
کار خیلی خوبی میکنی که مهارت ها و تواناییهاتو ببری بالا ... بهترین زمان برای اینکار هم همین الانه ... حتما ، منم خوشحال میشم بیشتر اشنا بشیم با هم . |
|||
11-22-2014, 01:09 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
درود
با توجه به رشته درسي كه داريد بهتره ادامه بديد و تمومش كنيد سپس اقدام به كار عملي كنيد اما در صورت وجود وقت بهتره يك راه رو انتخاب كنيد و ادامه بديد. از اين شاخه به اون شاخه نريد نكته اول نكته دوم در وب امروزه هركسي بياد ميتونه كسب درامد كنه اما خوب يكي مياد يك شركت ميزنه و پروژه هاي ميليوني ميگيره و انجام ميده يكي پروژه هاي 10 تومني اما هر دوي اينها مثل كارگر ساختماني هستند يك روز كار باشه انجام ميدن يك روز نباشه نه. در نتيجه اينو بايد در نظر بگيريد كه يا بايد انقدر خوب و ماهر باشيد كه هميشه كار داشته باشيد يا در چند رشته مختلف كار كنيد. ضمن اينكه نگفتيد كار دائمي ميخواهيد انجام بديد يا مقطعي الان افراد زيادي در رشته هاي مختلف طراحي قالب - گرافيك- سايت در حال كسب درامد از 1000 تومان تا چند ميليون تومان هستند. براي شروع هم نيازي به سايت نيست ميتونيد در انجمن هاي مختلف فعاليت كنيد و كم كم بعد از پيشرفت اقدام به ايجاد سايت مستقل كنيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
11-22-2014, 01:21 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(11-22-2014 01:09 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: درودسلام بنده طراحی وب در حد معمول برای درآمد بلدم ، اما هدفم برنامه نویسی و دقیقا همان چیزی هست که شما فرمودید ، کار درست و حرفه اش و راه اندازی شرکت . در جواب سوال دومتون هم عرض کنم که به دنبال کار دائمی هستم . تا پارسال سایت های مختلفی داشتم اما به دلیل اینکه وقت نداشتم سایت ها رو تعطیل کردم . البته در حال حاضر برای چند مرکز و اداره سایت راه اندازی کردم و بالا هستند . منظور شما درباره تمرکز روی یک موضوع را هم خودم چند وقتی هست به فکرش هستم و تصمیم رو گرفتم . ممنون |
|||
11-22-2014, 11:42 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-22-2014 11:43 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
سلام بر شما
با توجه به درخواستی که خصوصی ارسال فرمودید: رشته نرم افزار جزئیات و بقولی جای کار زیادی دارد. ابتدا اینکه هدفتان را برای ادامه تحصیل در این رشته تعیین کنید. آیا در دانشگاه این رشته را ادامه خواهید داد یا خیر. دوم, بر روی یک بخش از نرم افزار متمرکز شوید و سعی کنید با ایجاد یک سایت و قراردادن نمونه کارهایی که واقعا ارزش کاری شما را نشان دهد جلو بروید. بر روی یک برند آنلاین که مختص شما باشد نیز میتوانید تمرکز کنید برندی برای طراحی یا SEO و غیره با توجه به اینکه سن مناسبی دارید در دوره تحصیل در دانشگاه نیز میتوانید از این تمرکز بهره بیشتری ببرید و خود را بیشتر بیازمایید. پیروز باشید ![]() |
|||
11-22-2014, 02:10 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
اندروید نویسی میتونه شروع خوبی باشه
حتما پیگیرش باش امروزه شرکتهای زیادی هستند که نرم افزارهایی رو که چند سال پیش خریدند نسخه اندرویدشونم داشته باشن آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
11-22-2014, 04:30 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
من مطالعه و شروع در بورس را بهت پیشنهاد می دم جتی می ونی رشته دانشگاهیتم بورس انتخاب کنی
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
11-22-2014, 08:32 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
دوست خویم توجه داشته باشید که:
به جملاتی مانند: این کار خیلی درآمد داره این کار خیلی آینده داره این کار خیلی باکلاسه و ... برای انتخاب شغل آینده و مسیر زندگی ، هیچ اهمیتی ندی ببین از انجام چه کاری لذت میبری و حتی اگه بهت پول هم ندهند حاضری اون کار رو انجام بدی مهم پیدا کردن اون کار هست اگه میدونی چیه که هیچ ولی اگه نمیدونی ، سعی کن کارای مختلف رو امتحان کنی (البته بدو ورود به هر کاری باید استعداد و علاقه ابتدایی رو داشته باشی) هر چه قدر هم پیدا کردنش طول بکشه ، ارزشش رو داره چون تمام طول عمرت رو لذت میبری و کار کردن برات تفریح میشه و خیلی زود رشد میکنی |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آینده ی مشاغل آی تی و شروع کسب و کار | ABNS | 5 | 2,230 |
05-22-2015 12:16 PM آخرین ارسال: mehdi53gh |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان