ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک )
زمان کنونی: 09-27-2025, 04:12 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: مهدی 1
آخرین ارسال: iran
پاسخ: 231
بازدید: 46029

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امیتازات : 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک )
11-15-2014, 12:00 AM
ارسال: #31
RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید ......................... )
محتوی دی وی دی میتونه
دیوان صوتی حافظ + نرم افزار فال + شرح ابیات + زندگینامه
و یا اپ اندرویدی موارد بالا باشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-15-2014, 12:30 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-15-2014 12:31 AM، توسط moele.)
ارسال: #32
نمی خواهم فاز منفی بدم اما واقعیت اینه:

به نظر من فروش این محصول راحت نیست .تو کتاب فروشی ها شاید ماهی 5تاش هم فروش نره .فروش اصلی برای سازمانها و شرکتها و.........است که رانتی فروخته میشه کلی چاپ خونه و انتشاراتی هستند که با رانتهاشون به راحتی جلوی فروش ما را می گیرند .اگر هم قرار به تولید بشه قبلش باید یک آماری گرفته بشه که کتاب فروشی چند می خره شاید همون نصف قیمت پشت جلد یا شاید حتی کمتر بخره .چون اینها گرونه احتمال زیاد سود خوبی برای کتاب فروش داره که زیر بارش بره

راستی آقا مهدی برای امسال عید جنس جدید دارید؟؟؟؟؟غیر از مجیک اگ
11-15-2014, 11:35 AM
ارسال: #33
سلام دوستان
یک موضوعی که در پست های ابتدایی بحث شد در مورد "بسازیم اما بهتر", برایم جالب است.
در شرکت بنده, شاید بگویم حداقل سه مشتری داریم که هر سه یک نرم افزار را میخواهند: "نرم افزار اندروید دیوار اما بهتر!"
خیلی با مشتری ها کلنجار میروم (البته کاملا به ضرر شرکت است.) که این: اما بهتر! یعنی چه؟
می توانم بگویم به من چه ربطی دارد ما تولید میکنیم و پولش را میگیریم.
اما بنظر بنده هم اگر کاملا اجناس پرکاربرد بررسی شوند, و بهتر آن تولید شود مشتری مطمئنا استقبال میکند.
[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-16-2014, 12:56 AM
ارسال: #34
(11-15-2014 12:00 AM)sinap نوشته شده توسط:  محتوی دی وی دی میتونه
دیوان صوتی حافظ + نرم افزار فال + شرح ابیات + زندگینامه
و یا اپ اندرویدی موارد بالا باشه

پیشنهاد های خوبی هست ، ولی باید بدونید که این مواردی که فرمودید را باید تولید محتوا کنیم یعنی نمی تونیم بیاییم همینطوری فایل های یک شرکت یا شخص دیگه را کپی کنیم. یا اینکه از مالک و ناشر قبلی مجوز بگیریم

دیوان صوتی حافظ اگر یک فرد خوش صدا و حافظ خان پیدا کنیم ، ارزش داره آدم چند میلیونی هزینه کنه و تو استدیو و ... ضبط کنه.

(11-15-2014 12:30 AM)moele نوشته شده توسط:  نمی خواهم فاز منفی بدم اما واقعیت اینه:

به نظر من فروش این محصول راحت نیست .تو کتاب فروشی ها شاید ماهی 5تاش هم فروش نره .فروش اصلی برای سازمانها و شرکتها و.........است که رانتی فروخته میشه کلی چاپ خونه و انتشاراتی هستند که با رانتهاشون به راحتی جلوی فروش ما را می گیرند .اگر هم قرار به تولید بشه قبلش باید یک آماری گرفته بشه که کتاب فروشی چند می خره شاید همون نصف قیمت پشت جلد یا شاید حتی کمتر بخره .چون اینها گرونه احتمال زیاد سود خوبی برای کتاب فروش داره که زیر بارش بره

راستی آقا مهدی برای امسال عید جنس جدید دارید؟؟؟؟؟غیر از مجیک اگ

ماهی 5 تا که اگه فروش بره فوق العادست ! کتاب های عادی شاید یک جلدش در یک کتابفروشی سالیان سال توی قفسه بمونه تا فروش بره
برنامه ریزی من بیشتر فروش در مکان هایی هست که مردم هدیه خریداری می کنند. و چه هدیه ای بهتر و سنگین تر از یک حافظ نفیس
اما در مورد فروش عمده بله رانت وجود داره ولی حرف اول را سود می زنه ، با پول رانت هم به وجود میاد ، این دیگه هنر ماست که با پیشنهادات خوب به مسئولین روابط عمومی ها و مسئولین خرید رانت را برای خودمون به وجود بیاریم 35
در کل فکر نمی کنم هیچ کاری آسون باشه ، بالاخره هر کاری سختی های خاص خودش را داره

(11-15-2014 11:35 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  سلام دوستان
یک موضوعی که در پست های ابتدایی بحث شد در مورد "بسازیم اما بهتر", برایم جالب است.
در شرکت بنده, شاید بگویم حداقل سه مشتری داریم که هر سه یک نرم افزار را میخواهند: "نرم افزار اندروید دیوار اما بهتر!"
خیلی با مشتری ها کلنجار میروم (البته کاملا به ضرر شرکت است.) که این: اما بهتر! یعنی چه؟
می توانم بگویم به من چه ربطی دارد ما تولید میکنیم و پولش را میگیریم.
اما بنظر بنده هم اگر کاملا اجناس پرکاربرد بررسی شوند, و بهتر آن تولید شود مشتری مطمئنا استقبال میکند.
دقیقا همینطوره آقای کاظمی

از دیدگاه من نوعی "بهتر " وقتی مثلا می خوام برم حافظ نفیس بخرم
فروشنده 5 نوع مختلف را می زاره روی پیش خوان

معمولا یکی از همه گرانتر هست مثلا 150 هزار تومان و معمولا بی ایراد هست
یکی هم معمولا از همه ارزانتر هست و از هر جاش تونستند دزدیدن !!
این دو تا هیچی ،
توی معمولی ها اونی را انتخاب می کنم
1- از لحاظ کیفی بالاتر باشه حتی اگر قیمتش کمی بیشتر از بقیه باشه
2- یک تفاوت و نوآوری توش باشه مثلا جعبه خاص و جدید یا هر کار نوی دیگه
3- با خریدم یک تیر و دو نشان بزنم . مثلا حافظ نفیس خریدم ، توی باکسش یک دی وی دی نفیس دیوان صوتی هم باشه
4- قیمت روش نباشه چون می خوام هدیه بدم
5- بالاخره تعریف و تمجید هایی که فروشنده هم می کنه روم بی تاثیر نیست .

بنابراین در بین 5 کتاب حافظی که بهم پیشنهاد شده ، این مورد از نظر من می شه بهتر .

البته کتاب حافظ نقیس که در حد پیشنهاد هست و من هم تاکیدی روش ندارم همانطور که کامیار عزیز فرمودند بایست اجناس پرکاربرد را بررسی بیشتری کنیم

منتظر پیشنهادات و ایده های شما دوستان 10_004

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
11-16-2014, 02:10 AM
ارسال: #35
سلام مهدي جان فقط قطعات پلاستيكي تو دستو ر كارته؟
پوشاك چي؟
البته نه پوشاك معمولي/

هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.
( ایت اله بهجت)

بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع)))
11-16-2014, 10:48 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-16-2014 11:10 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #36
نه هر کالایی که قیمت تمام شده با قیمت فروش تفاوت محسوسی بکنه تو برنامه کاریمون هست
و صد البته که با ماشین آلات اتوماتیک تولید بشه که هم درگیری نداشته باشه هم بشه با بالابردن تیراژ قیمت را پایین آورد

در رابطه با پوشاک و روش تولید صنعتیش و قیمت تمام شده اش من اطلاعاتی ندارم ، شما پیشنهاد خاصی دارید ؟

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
11-16-2014, 11:59 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-17-2014 12:15 AM، توسط sinap.)
ارسال: #37
کسی در مورد لوله های آزمایشگاهی اطلاعی نداره؟
اونا رو هم با تزریق پلاستیک میشه ساخت
تا اونجایی که من میدونم مصرفشون خیلی بالاست توی آزمایشگاه ها
چون لوله ها یک بار مصرف هستن و هر آزمایشگاه با توجه به نمونه هایی که در طول روز میگیره مصرف بالایی باید داشته باشه
یک نیاز اساسی هست
و خریدارش هم مشخصه.

البته چیزی که من میگم به لوله ی خونگیری آزمایشگاه معروف هست
مثل اینکه یک محلول ضد انعقاد هم داخلش داره
اینم ببینید بد نیست:
http://www.avapezeshk.com/products.94

[تصویر: image.jpg]
11-17-2014, 01:00 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-17-2014 01:00 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #38
سینا جان دادا این خیلی تخصصی هست ، صد البته که اینجور اجناس سود سرشاری هم داره ولی بازار مخصوصی داره و اصولا هم دست یک عده خاص هست

شما خودت یا آشنایی توی این زمینه داری ؟!

.
11-17-2014, 01:33 AM
ارسال: #39
هه هه
تو هوا زدم لینک

ایده تولید اسپری فراری دهنده گربه از کیسه زباله

اینم نمونه خارجکیش
[تصویر: vup3f38ulei5ap8sq.png]

نظرتون چیه 12_002

.
11-17-2014, 03:14 AM
ارسال: #40
(11-17-2014 01:33 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  هه هه
تو هوا زدم لینک

ایده تولید اسپری فراری دهنده گربه از کیسه زباله

اینم نمونه خارجکیش
[تصویر: vup3f38ulei5ap8sq.png]

نظرتون چیه 12_002

سلام بر همگی
نمیدونم چی بگم استاد، براتون مثال میزنم
ما ایرانیا نشون دادیم که خارج از خونه و ماشین خودمون اصلا برامون مهم نیست، شعار "شهر ما خانه ما" رو حفظ کردیم اما وضعیت خیابان ها، جاده ها و دشت های کنار جاده، محیط زیست، سواحل و مناطق گردشگری چیز دیگری رو نشون میده.
حالا بنظر شما توی همچین جامعه ای این اسپری فروش خوبی خواهد داشت؟ بنظرم بیشتر مردم وقتی زباله رو بیرون میذارن دیگه اصلا براشون مهم نیست چه اتفاقی براش میفته، آیا گربه کیسه رو پاره میکنه یا سالم بدست مامور شهرداری میرسه.
دقت کنید که هنوز شهرداری نتونسته به بعضی از همشهری هامون یاد بده که زباله رو سر ساعت بیرون بذارن! و یا زباله تر و خشک رو تفکیک کنن!
از این حرف قصدی نداشتم، شما بچه های انجمن جز بچه های گل این کشور هستین و شک ندارم که با فرهنگ ترین افراد جامعه هستین و تمامی این موارد رو رعایت می کنید، منظور من برآیند رفتار جامعه ست که هنوز محیط زیست برامون دغدغه نیست.
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راه اندازی بستر تولید پودر میوه در منزل uhanna 0 693 02-04-2018 03:17 AM
آخرین ارسال: uhanna
  بهترین ایده برای شروع کسب و کار و یا تولید با کمترین سرمایه shokrgozar 5 4,507 01-14-2018 03:30 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  تولید پودر سیر amir_sky 0 910 01-13-2017 01:34 AM
آخرین ارسال: amir_sky
  [split] بازاریابی محصولات تولید کنندگان وارد کنندگان koruosh 1 1,286 11-02-2016 12:43 PM
آخرین ارسال: کژال
  راهنمایی برای ایجاد کار و تولید درآمد مطلوب با سرمایه اولیه 60 میلیون تومان IvIohammaD 10 6,899 10-23-2016 01:02 AM
آخرین ارسال: masoud_69
  نحوه آشنایی دوستان با انجمن مهدی گل محمدی 106 29,303 09-04-2016 09:34 AM
آخرین ارسال: omid868
  اونایی که توی کار تولید یا پخش عمده هستن بیان تو amir_sky 6 1,850 09-02-2016 02:44 PM
آخرین ارسال: davoddinani
  تاریخ تولد بچه های انجمن! MARYAR 331 51,446 08-10-2016 02:00 PM
آخرین ارسال: mahdie.sfi
  عکس شخصی عزیزان انجمن jahanagahi 80 29,825 04-15-2016 08:05 PM
آخرین ارسال: masood313
  اشنایی با تمامی استانها(محصولات.تولید.صادرات...) حامد 10 3,407 11-20-2015 09:02 PM
آخرین ارسال: فاطیما14
Exclamation جذب همکاری در آموزشگاه جدید انجمن MARYAR 33 13,028 09-25-2015 10:31 PM
آخرین ارسال: vlvl
  تبریک روز معلم به اساتید انجمن sinap 0 691 05-02-2015 10:21 PM
آخرین ارسال: sinap
  پروژه ریما majidrt27 2 1,193 12-26-2014 10:10 PM
آخرین ارسال: majidrt27
  تولد خانوم صدفی مدیر خوب انجمن MARYAR 19 4,116 12-17-2014 01:14 PM
آخرین ارسال: arezu
  پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن MARYAR 13 8,181 11-25-2014 09:51 PM
آخرین ارسال: alicpu
  تشکر و قدردانی از گرداورندگان و فعالین انجمن میلیاردرهای آینده ایران محسن دوستوندی 10 2,905 01-07-2014 12:46 PM
آخرین ارسال: Ali 59
  اتاق گفتگوی انجمن راه اندازی شد. کامیار کاظمی 30 8,485 01-03-2014 09:52 PM
آخرین ارسال: delkhaste
  رنک انجمن در گوگل 4 شد toofan245 26 5,382 12-09-2013 01:52 AM
آخرین ارسال: ali mohammady
  تولد گل پسر انجمن " مهدی گلمحمدی" mohammadshamosi 48 7,351 08-26-2013 04:00 PM
آخرین ارسال: مرتضی-تهران
  نیاز امروز انجمن ما مهدی گل محمدی 9 2,534 08-02-2013 01:22 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS