ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

یه پیشنهاد خوب برای بازار مسکن
زمان کنونی: 09-25-2025, 08:32 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: yunespc
آخرین ارسال: alireza091111
پاسخ: 41
بازدید: 9822

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه پیشنهاد خوب برای بازار مسکن
10-28-2014, 09:33 AM
ارسال: #31
RE: یه پیشنهاد خوب برای بازار مسکن
در مورد سازنده چطور؟

در مورد سازنده هم همینطور است و باید آورده‌هاي وی که شامل تعهد او برای ساخت پروژه‌اي با ویژگی‌هاي مشخص و معین است، به طور دقیق در قرارداد مشارکت درج شود، اما در حالی‌که آورده مالک شامل زمین و ویژگی‌هاي خاص آن به قیمت روز تعریف مي‌شود در مورد سازنده باید تعیین آورده به نحو دقیق تری صورت گیرد و سازنده باید از همان ابتدا در بخش آورده‌ها به طور دقیق مشخص کند که هزینه‌هايي مانند صدور پروانه، جرایم احتمالی شهرداری، عوارض متعلقه، خرید تراکم، مازاد تراکم، بیمه تامین اجتماعی کارکنان، هزینه صورت مجلس تفکیکی، هزینه تقسیم‌نامه واحد، خرید تراکم، سند مالکیت و... به چه صورت خواهد بود؟ آیا این گونه هزینه‌ها جزو آورده‌هاي وی خواهد بود یا مالک نیز باید در قبال این هزینه‌ها سهمی را بپردازد؟ حال برخی سازنده‌ها به طور کلی این موارد را در قراردادها ذکر مي‌کنند، مثلا عنوان مي‌کنند که هزینه اخذ پروانه ساخت را متعهد شده‌اند. این در حالی است که در نتیجه نپرداختن به تک تک این موارد، سازنده پس از دریافت جواز ساخت، مثلا برای مابه‌التفاوت تراکم طبقه پنجم، با مالک دچار اختلاف مي‌شود، چون این مورد را در قرارداد خود ذکر نکرده‌اند. به این ترتیب مالک باید از همان ابتدا از سازنده بخواهد که تکلیف این‌گونه موارد به روشنی در ق
رارداد مشخص شود.

ادامه دارد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-28-2014, 02:40 PM
ارسال: #32
بحث دیگری که در ارتباط با آورده‌ها مطرح است این است که بعضا املاکی که سازنده‌ها برای ساخت انتخاب مي‌کنند ممکن است بدهی‌هاي احتمالی مانند عوارض شهرداری یا مالیات‌هاي اجاره و... داشته باشند که این‌گونه بدهی‌ها هیچ ارتباطی به سازنده ندارد و مالک نمي‌تواند بدهی‌هاي معوقه را به گردن سازنده بیندازد. به همین دلیل باید حتما در متن قرارداد به این نکته هم توجه شود که بدهی‌هاي احتمالی پلاک ثبتی مورد نظر یا ملک مورد نظر، بر عهده مالکان است. اگر این مورد در قرارداد تعیین تکلیف نشود ممکن است مالک بگوید که من ملک خود را با همین شرایط در اختیار سازنده قرار دادم و وی باید آن را پرداخت کند. در شروع احداث پروژه نیز هزینه‌هايي وجود دارد که این هزینه‌ها هم باید کاملا روشن شود. این هزینه‌ها به طور دقیق شامل هزینه مهندسی، هزینه معماری، هزینه بنایی، هزینه کارگری، هزینه‌هاي ترسیم نقشه‌ها، تامین مصالح، اجرای در نظارت، حفاظت از جان کارگران، رعایت کلیه مسائل ایمنی، هزینه‌هاي حوادث غیرمترقبه، حفاظت و خسارت‌هاي احتمالی ساختمان‌هاي مجاور، بیمه ساختمان‌هاي مجاور و... است که جزو آورده سازنده است و باید توافق سازنده با مالک در مورد تقبل این هزینه‌ها هر چه که باشد، به صورت بسیار دقیق و جزئی در قرارداد مشارکت قید شود.

ادامه دارد

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-28-2014, 02:44 PM
ارسال: #33
در خريد و فروش هر ملكي

چهار عامل اصلي وجود دارد.در خريد و فروش هر ملكي عوامل زيادي از قبيل شرايط پرداخت،تعداد اقساط،نوع ساخت،نوع وام،مبلغ وام،محل استراتژيك ملك،شمالي يا جنوبي بودن،قرار گرفتن در طبقه اول ،دوم و... ،داشتن پاركينك و انباري و ... تاثير گذار هستند كه چهار عامل آن بسيار مهم مي باشند و از اين چهار عامل متغير ،يكي اصل و بقيه تابع آن هستند.خريداران به اين چهار عامل بهاي بيشتري مي دهند و اين عوامل براي آنها مهم ميباشد.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-31-2014, 09:35 AM
ارسال: #34
اصولا در قراردادها این هزینه‌ها بر عهده مالک است یا سازنده؟
اینها براساس توافق است، اما اصولا در قراردادها، وقتی سازنده برای ساخت پروژه به مالک تعهد مي‌دهد، قید کردن تک تک این موارد و ملزم کردن وی به موارد توافق، فضا را برای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی سازنده از بین مي‌برد. معمولا این‌گونه موارد در تعهد سازنده است، هر چند قرارداد مشارکت قراردادی توافقی است. حتی مسوولیت خرید و نصب انشعابات و اینکه این موارد بر عهده چه کسی است، باید به‌طور دقیق در قرارداد تعیین تکلیف شود، به خصوص در موارد انشعابات مشاعات. نکته دیگر که باید بسیار به آن تاکید کنم این است که مدت زمان اجرای قرارداد باید به طور دقیق مشخص باشد؛ یعنی از لغاتی مانند حدود و... استفاده نشود. مدت زمان اجرای قرارداد هم از ابتدای زمان اخذ مجوز ساخت تا مرحله تحویل و بهره‌برداری باید با با ذکر تاریخ دقیق روز، ماه و سال مشخص شود. علاوه بر این مورد که در تعهد سازنده است، مدت زمان دقیق تخلیه ملک و تحویل به سازنده برای آغاز عملیات ساخت هم که در تعهد مالک است باید به طور دقیق در قرارداد مشخص و ذکر شود. از طرف دیگر زمانی که پروژه ساخته شد و به بهره‌برداری رسید در جهت استعلام‌هاي قانونی آن مانند سند مستقل و یک برگی و... که ممکن است چند ماه زمان ببرد، باید در قرارداد مورد توجه مالکان و سازندگان قرار داشته باشد. این تاریخ‌ها باید کاملا در قراردادهای مشارکت مشخص باشد.

ادامه دارد

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-31-2014, 03:58 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-31-2014 03:59 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #35

نکته دیگری که باید در قراردادهای مشارکت روشن شود بحث سهم‌الشرکه یا همان سهم طرفین است. بعضا مي‌بینیم در قراردادها نوشته شده 60 درصد مالک، 40 درصد سازنده یا اینکه در برخی قراردادها دیده مي‌شود مبالغی تحت عنوان بلاعوض از طرف مالک از سازنده مطالبه مي‌شود، اصولا دو طرف باید در قراردادهای مشارکت قبل از اینکه به اختلاف برخورد کنند، سهم مالکان در پروژه را به طور دقیق تقسیم کنند. محل استقرار طبقات تحت مالکیت هر یک از طرفین باید به صورت دقیق در قرارداد مشخص شود. تعداد طبقات باید به طور دقیق از همان ابتدا مشخص باشد. ضمن اینکه سهم‌الشرکه باید به صورت درصدی از پروژه مشخص شود و نه براساس طبقات. از سوی دیگر باید در قرارداد مشخص شود درصورتی که تعداد طبقات پیش‌بینی شده حاصل نشد، یا اینکه اگر سازنده اضافه تراکم مازاد گرفت، تکلیف سهم‌الشرکه چه خواهد شد.

ادامه دارد

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
11-02-2014, 01:35 AM
ارسال: #36
در بحث تعهداتی که مالکان و سازندگان نسبت به هم دارند چه نکات حقوقی در ارتباط با تعهدات مالک وجود دارد؟
مهم‌ترین دغدغه‌اي که سازندگان در ساخت‌وسازهای مشارکتی دارند، عمل مالک به تعهدات مربوط به انتقال سند است. در مبحث مربوط به انتقال سند حالات مختلفی وجود دارد که به توافق طرفین برمي‌گردد، به این صورت که عده‌اي از مالکان با سازنده توافق مي‌کنند که در قبال پرداخت چک تضمین به مبلغی بر مبنای آورده سازنده یا بیشتر، به واسطه مشارکت( مثلا مشاور املاک، وکیل و ...) انتقال سند را پس از اتمام عملیات ساخت انجام دهند. این حالت مي‌تواند برعکس باشد، به این صورت که براساس توافق، سند ابتدا به سازنده انتقال یابد و در مقابل چک تضمین از طرف سازنده به واسطه سپرده شود. حالت سوم این است که مالک متعهد مي‌شود قدرالسهم انتقالی خود را به سازنده بر مبنای پیشرفت کار انجام دهند، به این صورت که یک دانگ از سه دانگ سهم سازنده را بعد از سقف پنجم، دانگ دوم را بعد از اتمام نازک‌کاری و دانگ سوم را پس از پایان کار به نام مي‌کنند که برای هریک از این مراحل چک تضمینی از سوی مالک نزد واسطه سپرده مي‌شود. حالت سوم متعارف‌تر و رایج‌تر است.

ادامه دارد

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
11-02-2014, 11:15 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-02-2014 11:16 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #37
تعهدات سازنده در قراردادهای مشارکت به چه مواردی برمي‌گردد؟
تعهدات سازنده در این نوع قراردادها بیشتر به نحوه ساخت برمي‌گردد. توصیه اکیدی که در این زمینه وجود دارد این است که سازنده و مالک باید حتما در قرارداد، مشخصات عمومی ساختمان را به طور دقیق و جزءبه‌جزء قید کنند، یعنی مثلا در مورد سقف باید به نوع مصالح به طور مشخص اشاره شود که قیمت‌ها، شرایط و استاندارد هر کدام متفاوت است.
در مورد ديگر مصالح هم همینطور است، باید هر کدام به طور ریز مشخص شود که از چه ساختار و سیستم‌هايي استفاده شود، حتی ویژگی‌هاي چاه فاضلاب هم باید به طور دقیق مشخص شود. پس مواردی که در خصوص مشخصات عمومی ساختمان مطرح است، حتی نوع لولا‌هاي درب کابینت‌ها باید به طور دقیق مشخص شود. به این خاطر که یکی از مهم‌ترین موارد اختلاف بین طرفین قرارداد مربوط به مشخصات عمومی سازه است.

ادامه دارد

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
11-04-2014, 12:37 AM
ارسال: #38
نکته دیگری که باید به آن پرداخته شود مشخص کردن این نکته است که اسناد و مدارک ساخت اساسا باید در اختیار چه کسی باشد؟ این مورد یکی از مواردی است که ضرورت وجود واسطه را بین طرفین معامله تایید مي‌کند. موضوع مهم دیگری که در ارتباط با وجود واسطه و اطمینان طرفین از اینکه در هنگام بروز اختلاف باید اصولا چه اقدامی انجام دهد به مساله ضرورت تعیین داور در قراردادهای مشارکت برمی‌گردد که در کمتر قراردادی مورد توجه قرار مي‌گیرد. براساس قانون آیین دادرسی مدنی وقتی که در قراردادی داور تعیین مي‌شود، اگر اختلافی بین طرفین ایجاد شود، طرفین دیگر حق مراجعه به دادگستری ندارند، بلکه داور است که باید بین طرفین حکم صادر کند.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
11-05-2014, 10:55 PM
ارسال: #39

داور شرایط خاصی باید داشته باشد؟

براساس قانون آیین دادرسی مدنی، داور باید در رابطه با قرارداد اظهار نظر کند و طرفین پذیرفته‌اند که هر حکمی که داور در ارتباط با آن قرارداد بیان کند آن را اجرا کنند، مگر اینکه بر خلاف قانون اظهارنظر کند؛ اگر داور اظهارنظری برخلاف قانون کند، در آن زمان است که متعاملین مي‌توانند برای رفع مورد پیش‌آمده به مراجع قضایی مراجعه کنند و نسبت به رای داوری اعتراض کنند، اما تا زمانی‌که داور رای نداده است، دادگاه خود را صالح به رسیدگی نمي‌داند. مالکان و سازندگان باید به این موضوع توجه داشته باشند که داور در قرارداد مشارکت نه امری صوری است و نه امری کدخدا منشانه! بنابراین حتی به مشاوران املاک و ديگر واسطه‌ها توصیه مي‌شود اگر دانش حقوقی دارند و مسائل آیین دادرسی مدنی، انشاء رای و موازین دادرسی را مي‌دانند و به آنها تسلط دارند، داوری در قرارداد مشارکت را قبول کنند، در غیر اینصورت چنین مسوولیتی را نپذیرند. ممکن است مشاوران املاک واسطه‌هاي خوبی باشند، ولی داور خوبی نباشند.
نکته مهم دیگری که وجود دارد این است که معمولا در بحث قراردادهای مشارکت سازندگان حق پیش فروش پروژه و اجازه فروش پروژه را از مالک مي‌خواهند. من به مالکان دادن اجازه پیش فروش پروژه به سازنده را اگر شناخت کامل و دقیقی از وی ندارند تا پایان پروژه پیشنهاد نمي‌کنم.
چون در بسیاری موارد سازنده‌اي که خواهان پیش‌فروش است، پول کافی برای ساخت در اختیار ندارد و مي‌خواهد با سرمایه دیگری پروژه را تمام کند. بسیاری از سازنده‌هاي معتبر در این زمینه مشکلی ندارد اما بسیاری از سازندگان را مشاهده کرده‌ایم که اینها قرارداد مشارکت را با مالک امضا کرده‌اند از وی حق پیش فروش گرفته‌اند پول را از خریدار گرفته اند و متواری شده‌اند، حالا مالک مانده است و پیش خریداران و قراردادی که در آن مالک به سازنده اجازه پیش فروش داده است. از نظر حقوقی هم سازنده‌اي که قرارداد مشارکت تنظیم مي‌کند، حتی اگر مالک به وی حق پیش فروش بدهد، بدون امضای مالک نمي‌تواند ملک را بفروشد، چون هنوز سند به نام مالک است و این توصیه‌اي است که به پیش خریداران مي‌کنم، مبنی بر اینکه بدون حضور مالک تنها براساس قرارداد مشارکت و تنها به صرف امضای مبایعه‌نامه از سوی سازنده اقدام به پیش‌خرید نکنند.

ادامه دارد

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
11-06-2014, 09:34 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-06-2014 09:35 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #40

نکته دیگر در خصوص اخذ وام است. بعضا سازندگان پروژه‌ها، از مالک حق گرفتن وام را مي‌خواهند یا در قرارداد قید مي‌کنند که سازنده حق گرفتن وام دارد. مالک باید در این مورد هم بسیار دقت کند، به این خاطر که در ازای وامی که بانک به سازنده مي‌دهد، سند الک در رهن بانک مي‌رود، حالا اگر سازنده به تعهدات خود در قبال بانک عمل نکرده باشد و اقساط خود را به موقع پرداخت یا به موقع تسویه حساب نکرده باشد، به خاطر ریمه‌هاي ناشی از تاخیر، کل دارایی مالک در آن ملک از سوی بانک مصادره مي‌شود. بنابراین دو توصیه مهمی که در این رابطه به مالکان مي‌کنم آن است که در صورتی که اطمینان 100درصدی به سازنده ندارند، اجازه دریافت وام و همینطور اجازه پیش‌فروش به سازنده ندهند. این امر تضمین‌کننده نسبی است نسبت به حفظ منافع مالک.
نکته دیگری هم که متعاملین در قرارداد پیش فروش باید به طور روشن آن را تصریح کنند، آن است که افزایش قیمت ملک یا افزایش قیمت مصالح ساختمانی نباید در اصل قرارداد تاثیر داشته باشد. مالک متعهد شود که در صورت افزایش قیمت ملک در زمان اجرای قرارداد خواهان سهم بیشتری نشود و سازنده هم در صورت افزایش قیمت مصالح ساختمانی سهم بیشتری مطالبه نکند.
مساله دیگر اینکه گنجاندن بندهایی مانند این بند: «در صورتی‌که سازندگان در هر مقطع ساختمان، بیش از 40 روز کار ساخت‌وساز را تعطیل کنند، اگر سازندگان به اختیار و ناشی از ناتوانی مالی کار را تعطیل کرده باشند به مالکان وکالت داده مي‌شود که یک واحد سهم سازنده را پیش فروش کنند تا بقیه کار را انجام دهند"، تدابیر خوبی است که باید مالکان در هنگام عقد قرارداد به آن توجه داشته باشند.البته تبصره‌هاي زیادی در رابطه با قراردادهای مشارکت در ساخت مي‌توان اعمال کرد که با توجه به نیازها، سلیقه‌ها و نوع قرارداد مي‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

پایان مبحث مشارکت

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  همفکری و ارائه پیشنهاد برای شغل دوم rnima 11 15,372 07-11-2025 08:19 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  انتخاب نام برای این کار javane_pishtaz 12 3,537 06-23-2025 02:25 PM
  با 15 یا 18 میلیون سرمایه اولیه چه مغازه یا کار تولیدی پیشنهاد میکنید _morteza_ 13 40,531 06-16-2025 08:23 PM
  مشاوره برای مغازه برنج فروشی saeed_9_12 17 34,751 06-08-2025 03:51 PM
  صادرات (لیست کالا مورد نظر برای صادرات) yu3f 8 2,754 05-28-2025 10:35 AM
  اصول سرمايه گذاري در بازار املاك و مستغلات - مقدمه- مهم jahanagahi 33 9,004 02-08-2022 01:46 PM
آخرین ارسال: emigration
  راهنمایی جهت انتخاب نام مناسب برای شرکت کامپیوتری dehqhani 0 745 09-03-2017 11:01 AM
آخرین ارسال: dehqhani
  بررسی مشکلات انجمن میلیاردر ها و ارائه راهکار برای پیشرفت انجمن در سال 95 saeedhashemi1371 13 3,970 03-21-2017 03:37 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  راهنمایی برای تاسیس مغازه با 100 میلیون سرمایه erfan30 4 3,711 11-18-2016 10:50 PM
آخرین ارسال: irandac
Video مشاوره برای شروع کار ahmadreza13 1 1,670 11-02-2016 04:58 PM
آخرین ارسال: Amirgreen
  استخدام مترجم برای جذب ایده از سایتهای خارجی mehdi62 12 5,135 12-31-2015 09:50 PM
آخرین ارسال: manoto123456
  بهترین نام برای کانون تبلیغات و آگهی در گیلان babaei 1 4,125 12-04-2015 02:08 AM
آخرین ارسال: محسن قنبری
Lightbulb پیشنهاد شغل برای پدرم k.hajivand 5 2,157 11-29-2015 10:30 PM
آخرین ارسال: سزار3
Smile مشاوره برای شروع کار barish_200939 7 3,422 10-12-2015 12:06 AM
آخرین ارسال: مریم28
  پیشنهاد برند + جایزه نقدی 3ObHaN 34 6,705 02-25-2015 11:31 AM
آخرین ارسال: sam01
  راهنمایی برای تولید و فروش انواع ذغال چوب abnilboy 2 1,879 02-17-2015 08:51 PM
آخرین ارسال: abnilboy
  ایده هایی برای فروش پیش از عید mitra1234 1 1,954 02-13-2015 08:43 AM
آخرین ارسال: mitra1234
  نیازمند ایده برای فروشگاه بازی yeki 2 1,610 02-06-2015 12:09 AM
آخرین ارسال: niknafs
  کمک برای بهترشدن این ایده(لطفا همه نظر بدن) sadaf72 11 3,636 12-30-2014 10:35 PM
آخرین ارسال: goldokhtar2
  نظر سنجی برای بهتر شدن انجمن -- تغیرات بزرگ به زودی در راه است-- MARYAR 12 4,667 11-25-2014 07:23 PM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS