ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

یه پیشنهاد خوب برای بازار مسکن
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:14 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: yunespc
آخرین ارسال: alireza091111
پاسخ: 41
بازدید: 9801

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه پیشنهاد خوب برای بازار مسکن
10-02-2014, 11:47 AM
ارسال: #11
RE: یه پیشنهاد خوب برای بازار مسکن
سلام دوباره دوستان دیگر فعال در زمینه ساخت و ساز هم دانستنی های خودشون رو به اشتراک بذارن
سپاس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-02-2014, 07:54 PM
ارسال: #12
مشخصات املاك در كاربري مسكوني:
مساحت زيربنا: مجموع سطوح در هرطبقه از ساختمان هاي يك ملك را مساحت زيربناي آن طبقه گويند.
مساحت كل بنا: عبارت است از مجموع سطوح ساخته شده در كليه طبقاتي كه در يك ملك احداث مي شود يا شده است كه شامل زيرزمين يا زيرزمين ها ، همكف، طبقات فوقاني اعم از قسمت هاي مفيد و اختصاصيات و يا مشاعات در طبقات ساختمان مي باشد.
متوسط مساحت زمين: عبارت است از نسبت كل مساحت زمين ها به تعداد اراضي بلوك يا ناحيه ، محله،‌منطقه ، شهر .
ضريب سطح اشغال : عبارت است از نسبت درصد مساحت سطح مجاز احداث بنا به مساحت قطعه زمين در طبقه همكف متوسط مساحت كل بنا : عبارت است از نسبت مساحت كل بنا در املاك موجود به تعداد اراضي بلوك يا ناحيه يا محله يا منطقه يا شهر
ضريب تراكم مجاز: عبارت است از نسبت درصد سطح زيربناي كل ساختمان به سطح قطعه زمين مورد ساخت با كاربري مجاز طبق طرح تفصيلي (مشاعات و انبار و پاركينگ در زيرزمين و پاركينگ در همكف جزء اين ضريب محاسبه نمي گردند.)
تراكم استفاده شده : عبارت است از سطح زيربناي كل ساختمان به سطح قطعه زمين مورد ساخت با هركاربري (مشاعات و پاركينگ و انباري در زيرزمين و پاركينگ درهمكف جزء اين سطوح محاسبه نمي گردد)
بناي مفيد : مجموع زيربناي كل طبقات بجز سطح پاركينگ ها و انباري ها و مشاعات
مساحت زيربناي مشاعات در مسكوني: شامل مجموع مساحت تاسيسات ، راهرو ، راه پله،‌آسانسور ، لابي،‌سالن اجتماعات ، استخر و سونا و ورزشي، سرايداري، شوت زباله ، نگهباني، نورگيرها، سرويس بهداشتي و انباري مشاع جزء سطوح مشاعات مي باشند.
درصد بناي مفيد استفاده شده: درصد مجموع زيربناي مفيد طبقات در طبقات، نسبت به مساحت ملك(طبق سند مالكيت) . (زيربناي كل ، منهاي مشاعات و پاركينگ و انباري)

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-06-2014, 11:39 PM
ارسال: #13
انواع اراضي :
داير: اراضي داراي ساختمان و تاسيسات و ديواركشي متناسب با ملك و يا املاكي كه باغ و مشجر و يا زراعي باشد، مي گويند .
باير: به اراضي فاقد ساختمان و تاسيسات مي گويند كه سابقه داير بودن را داشته اند.
موات : به املاكي كه فاقد ساختمان و تاسيسات باشد و هرگونه سابقه عمران و آبادي و يا باغ و كشاورزي نداشته اند گويند.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-07-2014, 12:50 AM
ارسال: #14
ممنون از تاپیک خوبتون
من از کسانی که تو کار ملک هستن 1نظر سنجی دارم
بنظرتون آگهینامه مخصوص خرید و فروش ملک و ساخت و ساز در 1 منطقه مورد استقبال املاکی ها و پیمانکارها قرار میگیره یا نه

کار، روز رو کوتاه میکنه، عمر رو دراز
10-07-2014, 08:32 AM
ارسال: #15
(10-07-2014 12:50 AM)tan-graphic نوشته شده توسط:  ممنون از تاپیک خوبتون
بنظرتون آگهی نامه مخصوص خرید و فروش ملک و ساخت و ساز در 1 منطقه مورد استقبال املاکی ها و پیمانکارها قرار میگیره یا نه

بله.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-07-2014, 10:24 PM
ارسال: #16
مشخصات كاربري ملك :
مسكوني : به سطوحي اطلاق مي گردد كه براساس نقشه كاربري اراضي جهت احداث واحدهاو مجموعه هاي مسكوني اختصاص يافته اند.
تجاري: اين اراضي براي فعاليت هاي بازرگاني ، مغازه ها و فروشگاه ها ، كسب و پيشه و دواير نمايندگي هاي مختلف و دفاتر تجاري براساس سلسله مراتب طرحهاي تفصيلي (خرده فروشي، عمده فروشي، دفاتر) پاساژ، تيمچه، سرا درنظر گرفته شده است.
مختلط : عبارت است از تركيب چندعملكرد از كاربري هاي مختلف دريك قطعه زمين با كاربري مختلط (تجاري اداري، تجاري مسكوني ، مسكوني اداري و اختلاطي از كاربري هاي فرهنگي ،‌ورزشي، آموزشي) با توجه به طرح تفصيلي مي باشند.
باغ : عبارت است از زمين محصور و يا غير محصوري كه در آن درخت به تعدادي كه قانون مشخص نموده است كاشته باشند و يا در طرح تفصيلي به صورت باغ تعيين شده باشد.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-08-2014, 02:34 AM
ارسال: #17
(10-07-2014 12:50 AM)tan-graphic نوشته شده توسط:  ممنون از تاپیک خوبتون
بنظرتون آگهینامه مخصوص خرید و فروش ملک و ساخت و ساز در 1 منطقه مورد استقبال املاکی ها و پیمانکارها قرار میگیره یا نه

بله استقبال میشه

ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است
10-08-2014, 09:38 PM
ارسال: #18
سلام,دوستان آموزشی جامع (انجمن ,فایل آموزشی یا ....) در مورد ساخت و ساز و مراحل اون سراغ دارن ؟

ممنون
10-09-2014, 07:49 PM
ارسال: #19
ممنون از راهنماییتون دوستان راستش کسی بهم گفت که ممکنه بنگاهی ها نخوان اطلاعاتشون چاپ بشه و مشتریاشون بپره
وگرنه من هزینه طراحی و بازاریاب و جا لازم نیست برا این کار بدم - مجوزشم ماهی 100 تومان از آشنا میتونم کرایه کنم بنظرم سود خوبی برام داره
بازم اگر راهنمایی یا پیشنهادی داشتین ممنون میشم برام پیام بدین

از صاحب تاپیکم عذر میخوام که از موضوعشون سوء استفاده کردم

کار، روز رو کوتاه میکنه، عمر رو دراز
10-09-2014, 10:23 PM
ارسال: #20
مذهبي: انواع كاربريهاي مذهبي در سلسله مراتب خدمات شهري به شرح ذيل مي باشد. * اراضي مذهبي رده محله شامل: مساجد كوچك، تكاياو حسينيه ها * اراضي مذهبي رده ناحيه شامل: مساجد و فاطميه ها *‌اراضي مذهبي رده منطقه شامل: مساجد بزرگ و هيئت ها* اراضي مذهبي رده حوزه شامل: مجتمع هاي مذهبي ، دارالتبليغ ها و مهديه ها * اراضي مذهبي رده شهر و فراتر : شامل مساجد اصلي شهر ، خانقاه ،‌ كليساها و كنيسه ها ، امامزاده ها ، بقاع متبركه ،‌مصلي ،‌آتشكده ها و معابد.
آموزشي: اين اراضي بسته به سلسله مراتب خدمات شهري با توجه به رده هاي مختلف كاربري آموزشي به احداث ساختمان هاي آموزشي اختصاص دارد. فعاليت هاي مجاز در اين اراضي آموزشي رده هاي مختلف به شرح ذيل مي باشد. * اراضي
آموزشي رده محله: شامل مهدكودك، آمادگي ،‌مدرسه ابتدايي مدارس راهنمايي و دبيرستان ها.* اراضي آموزشي رده ناحيه: شامل كلاس هاي نهضت سواد آموزي، مراكز آموزش حرفه اي و هنركده ها.* اراضي آموزشي رده منطقه شامل: مدارس اسلامي ،‌موسسات آموزش زبان هاي خارجي وهنرستان هاي صنعتي* اراضي آموزشي رده حوزه اي : شامل مدارس ويژه نابينايان ،‌مدارس ويژه معلولين كرو و لال و مدارس ويژه ساير معلولين .* اراضي آموزشي رده شهر و فراتر: شامل مدارس ويژه خارجيان مقيم تهران و مدارس ويژه كودكان استثنايي

فرهنگي : انواع كاربري هاي فرهنگي بنا به سلسله مراتب خدمات شهري به شرح ذيل مي باشد. *‌ اراضي فرهنگي رده محله اي : شامل كتابخانه كودكان و كتابخانه هاي درجه 5 * اراضي فرهنگي رده ناحيه اي : شامل كتابخانه هاي درجه 4 و سالن هاي اجتماعات. * اراضي فرهنگي رده منطقه : شامل كتابخانه هاي درجه 3، بنيادهاي ارشادي و كانون ها*اراضي فرهنگي رده شهر و فراتر : شامل اماكن و محوطه هاي تاريخي ، موزه ها، موسسات انتشاراتي، كتابخانه هاي ملي و ساير كتابخانه هاي بزرگ ،‌نمايشگاهها، انجمن ها ،‌بناهاي يادبود،‌آرامگاه مشاهيرو فرهنگستان ها.
بهداشتي: اين اراضي در رده محله مطرح شده و شامل گرمابه ها و رختشويخانه ها مي گردد.
ورزشي : انواع اين كاربري برحسب سلسله مراتب خدمات شهري به شرح ذيل مي باشد. * اراضي ورزشي رده محله: شامل زمين هاي بازي كوچك . * اراضي ورزشي رده ناحيه : شامل زمين هاي ورزشي و سالن هاي كوچك. *‌اراضي ورزشي رده منطقه شامل زمين هاي ورزشي سالن هاي متوسط – سالنهاي استخر سرپوشيده و اراضي ورزشي رده شهر، استاديوم ها و …مي باشد.
فضاهاي سبز-پارك عمومي: ملكي كه داراي طرح پارك ، حريم سبز ، جنگل مصنوعي و … طبق طرح تفصيلي و جامع مي باشد، بارده بندي باغ كودك ،‌پارك محله، پارك منطقه اي و پارك هاي عمومي شهري ،‌حريم سبز بزرگراهها ، اتوبانها ، بزرگراه ها ، كمربند سبز شهري

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  همفکری و ارائه پیشنهاد برای شغل دوم rnima 11 15,357 07-11-2025 08:19 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  انتخاب نام برای این کار javane_pishtaz 12 3,520 06-23-2025 02:25 PM
  با 15 یا 18 میلیون سرمایه اولیه چه مغازه یا کار تولیدی پیشنهاد میکنید _morteza_ 13 40,525 06-16-2025 08:23 PM
  مشاوره برای مغازه برنج فروشی saeed_9_12 17 34,735 06-08-2025 03:51 PM
  صادرات (لیست کالا مورد نظر برای صادرات) yu3f 8 2,750 05-28-2025 10:35 AM
  اصول سرمايه گذاري در بازار املاك و مستغلات - مقدمه- مهم jahanagahi 33 8,976 02-08-2022 01:46 PM
آخرین ارسال: emigration
  راهنمایی جهت انتخاب نام مناسب برای شرکت کامپیوتری dehqhani 0 740 09-03-2017 11:01 AM
آخرین ارسال: dehqhani
  بررسی مشکلات انجمن میلیاردر ها و ارائه راهکار برای پیشرفت انجمن در سال 95 saeedhashemi1371 13 3,955 03-21-2017 03:37 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  راهنمایی برای تاسیس مغازه با 100 میلیون سرمایه erfan30 4 3,703 11-18-2016 10:50 PM
آخرین ارسال: irandac
Video مشاوره برای شروع کار ahmadreza13 1 1,666 11-02-2016 04:58 PM
آخرین ارسال: Amirgreen
  استخدام مترجم برای جذب ایده از سایتهای خارجی mehdi62 12 5,133 12-31-2015 09:50 PM
آخرین ارسال: manoto123456
  بهترین نام برای کانون تبلیغات و آگهی در گیلان babaei 1 4,118 12-04-2015 02:08 AM
آخرین ارسال: محسن قنبری
Lightbulb پیشنهاد شغل برای پدرم k.hajivand 5 2,154 11-29-2015 10:30 PM
آخرین ارسال: سزار3
Smile مشاوره برای شروع کار barish_200939 7 3,408 10-12-2015 12:06 AM
آخرین ارسال: مریم28
  پیشنهاد برند + جایزه نقدی 3ObHaN 34 6,671 02-25-2015 11:31 AM
آخرین ارسال: sam01
  راهنمایی برای تولید و فروش انواع ذغال چوب abnilboy 2 1,874 02-17-2015 08:51 PM
آخرین ارسال: abnilboy
  ایده هایی برای فروش پیش از عید mitra1234 1 1,951 02-13-2015 08:43 AM
آخرین ارسال: mitra1234
  نیازمند ایده برای فروشگاه بازی yeki 2 1,604 02-06-2015 12:09 AM
آخرین ارسال: niknafs
  کمک برای بهترشدن این ایده(لطفا همه نظر بدن) sadaf72 11 3,620 12-30-2014 10:35 PM
آخرین ارسال: goldokhtar2
  نظر سنجی برای بهتر شدن انجمن -- تغیرات بزرگ به زودی در راه است-- MARYAR 12 4,653 11-25-2014 07:23 PM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS