ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مجموعه اصول سی گانه دکتر علیرضا آزمندیان زمان کنونی: 09-23-2025, 12:16 PM |
|||||||
|
مجموعه اصول سی گانه دکتر علیرضا آزمندیان
|
10-05-2014, 09:53 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: مجموعه اصول سی گانه دکتر علیرضا آزمندیان
من بهترینم و سزاوار بهترین هاااا
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-18-2014, 12:03 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
جناب استاد قربانیان،
با سلام مشتاقانه منتظر تکمیل این پست هستیم. باتشکر از زحمات شما ![]() ![]() ![]() دنیا همان چیزی را به ما عطا می کند که ما باور داشته باشیم لایق آنیم و می توانیم داشته باشیم. |
|||
10-18-2014, 03:57 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
بعضی از انسان ها از گذراندن وقت گران قدر خود که در هر لحظه اش می توانند موفقیتی به دست آورند ، غافل اند .
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-19-2014, 02:12 AM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
![]() (10-18-2014 03:57 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: بعضی از انسان ها از گذراندن وقت گران قدر خود که در هر لحظه اش می توانند موفقیتی به دست آورند ، غافل اند .سپاس استادعزیز ترفندبهترین های دنیافقط تکراروتمرین است تکرارمادرتمام مهارتهاست.آنتونی رابینز |
|||
10-19-2014, 03:01 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-19-2014 03:06 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #25
|
|||
|
|||
دکتر علیرضا آزمندیان
درس های زندگی از زندگی آموختم: هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست. آموختم: از آدمها بت نسازم. آموختم: اگر به من حسادت میکنند، حتما از آنها برترم. آموختم: خنده بعضی ها از گریه شون غمناک تره. آموختم: تلافی کردن، از انرژی خودم می کاهد. آموختم: کم آوردن، قسمتی از زندگیست. آموختم: هر چه می خواهد دل تنگت، ساکت! کسی درک نخواهد کرد. آموختم: که گاهی وقتها هیچ واژه ای آرامت نمیکند. آموختم: به بودنها دیر عادت کنم و به نبودنها زود، آدمها نبودن را بهتر بلدند. آموختم: گاهی از زیاد نزدیک شدن، فراموش می شوی. آموختم: گاهی یک کلمه، پتک است و تمام وجود من از شیشه. آموختم: تا با کفش کسی راه نرفتم، راه رفتنش را قضاوت نکنم. آموختم: گاهی برای بودن باید محو شد. آموختم: دوست خوب، پادشاه بی تاج و تختیست که بر دل حکومت میکند. آموختم: از کم بودن نترسم، اگر کم باشم شاید ولم کنند، ولی زیاد باشم، حیفم میکنند. آموختم: اگه فیتیله احساسات پایین بالا بشه، آدمها هوا برشون میداره. آموختم: برای شناخت آدمها، یکبار بر خلاف میلشان عمل کنم خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-19-2014, 07:10 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
با تشکر از استاد
آموختم: تا با کفش کسی راه نرفتم، راه رفتنش را قضاوت نکنم. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-19-2014, 11:44 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
آموختم: تلافی کردن، از انرژی خودم می کاهد.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-22-2014, 03:30 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
دکتر علیرضا آزمندیان
✔نگرانی را از خود دور کنید... بزرگ ترین دشمن شادکامی، نگرانی است. نگرانی نیز در نتیجه فکر کردن به مسایلی پیش می آید که از کنترل ما خارج هستند. وقتی کاری را انجام داده اید، بدانید کار دیگری نمی توانید برای آن انجام دهید. سعی کنید بیشتر حواس خود را روی کارهایی متمرکز کنید که در دست انجام دارید نه کارهایی که تصور می کنید ممکن است پیش بیاید. ↩عبارت تاکیدی↪ من مسئول زندگیم هستم و از قدرت لازم برای مفید بودن برخوردارم! ♡خـدایا شـــکرتـــ♡ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-03-2014, 12:34 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
اصل نهم
احساس رهبری و مدیریت انسان هایی که اعتماد به نفس عالی دارند همواره احساس رهبری و مدیریت امور را دارند . شاید برای شما جالب باشد به این نکته توجه کنید که مثلا هنگامی که تعدادی از بچه ها و نوجوانان در یک کوچه و محله ای که می خواهند با هم دسته جمعی بازی کنند و برای این بازی بایستی یارگیری کرده و در دسته های مختلف با هم بازی کنند و یا مثلا مسابقه بدهند ، در یک چنین شرایطی ممکن است قبل از یارگیری یک بچه خطاب به بقیه بچه ها فریاد بزند (( کی با من ؟ )) یعنی چه کسانی به من ملحق می شوند و در تیم من بازی می کنند ؟ در عین حال ممکن است یک بچه دیگر در حالت احساس حقارت و کوچکی بگوید : (( من با کی ؟ )) یعنی چه کسی مرا به تیم خود می پذیرد ؟ این موضوع به ظاهر ساده از دو نوع شخصیت پرده بر می دارد . اول بچه ای که خود را آنطور که باید باور ندارد که مثلا بتواند سمت رهبری و مدیریت عده ای دیگر را داشته باشد و نوع دیگر بچه ای که احساس رهبری و مدیریت می کند . انسان هایی که اعتماد به نفسی عالی دارند توانمندانه احساس رهبری و مدیریت می کنند . این امری است که فردی مثل شما که با خواندن این کتاب به گونه ای دانشجوی موفق تکنولوژی فکری هستید ، باید همواره احساس رهبری و مدیریت کنید و در کارهای اجتماعی ، خودتان سررشته کار را به عهده بگیرید و دیگران را راهنمایی و هدایت کنید و بگذارید دیگران به شما تأسی کنند و در نتیجه ضمیر ناخودآگاه شما که ناظر بر اعمال و حرکات شماست احساس کند که تو مدیری و می توانی مدیریت کنی و در نتیجه در تو اعتماد به نفس بهتری بسازد و باور تو را از خودت عالی تر کند . من به توانایی خود در رسیدن به اهدافم ایمان دارم خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-04-2014, 12:35 AM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
شکست معنی ندارد. شکست راه را اشتباه رفتن است. بنگرید راه درست را پیدا کرده و آن راه را طی کنید. قربانیان خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
دانلود مجموعه کتاب های روانشناسی و موفقیت با فرمت PDF | alicpu | 12 | 8,056 |
08-06-2013 05:14 AM آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI |
|
منتخبي از مهمترين مباحث اصول و فنون مذاكره | بيلا بالا | 0 | 1,829 |
11-11-2012 02:04 PM آخرین ارسال: بيلا بالا |
|
بزرگان مدیریت جهان : دکتر جوران | jahanagahi | 3 | 2,378 |
09-06-2011 01:10 AM آخرین ارسال: MARYAR |