ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
دوره توانگری و جذب زمان کنونی: 09-23-2025, 03:30 PM |
|||||||
|
دوره توانگری و جذب
|
08-15-2014, 08:44 PM
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: دوره توانگری و جذب
کلاس جادوگری یک جادوگر ( جلسه 32 _ گوش دادن به پیامهای تن)
قسمت اول سلام و سلام و سلام و سلام و سلام و سلام و سلام.توي اين جلسه به شانزدهمين قانون " دوست داشتن خود " مي رسيم كه مي گه : 16 _ با محبت به پيامهاي تنت گوش كن! هر به اصطلاح "بيماري" را خود ما در تنمون مي آفرينيم اونهم توسط يك سري انديشه ها ( كه مي تونه ناشي از همون صفاتي باشه كه در نيمه ي تاريكمون پنهان كرديم.) خوب! پس ما از روي بيماريهاي بدنمون ، مي تونيم به انديشه هاي پنهاني درونمون پي ببريم! ( و قاعدتا" از روي اين انديشه ها به صفات نيمه ي تاريكمون) ما بعدها با هم درباره ي علم " لگزيگرام " مي خونيم. اين علم خيلي جالب، به ما ياد مي ده كه حروف تشكيل دهنده ي يك كلمه، در ويژگيهاي اون كلمه تاثير داره! ( يعني حتي اينكه اسم ما چي باشه، در تعيين شرايط ما نقش مهمي داره و به همين دليله كه كلمات خلق مي كنند،كه بحث مفصليه...) فعلا" فقط مي خوام اين رو بگم كه حتي علم لگزيگرام هم اين رو تائيد مي كنه! كلمه ي بيماري از دو قسمت تشكيل شده : "بيم " "آري " كه طبق لگزيگرام به اين مفهومه كه هر بيمي در انسان توليد بيماري ميكنه! و هر بيم نتيجه ي وجود انديشه هايي در درون ماست! و ريشه اي ترين و بزرگترين بيم در انسان اينه : "ترس از اين كه آنقدر كه لازمه، خوب نباشم! " به همين دليله كه بهترين راه درمان هر بيماري انجام تمرينات دوست داشتن خوده! بدن ما با بيماري مي خواد به ما بگه : به من توجه كن! انديشه اي در تو باعث ترس ( بيم ) من، شده! "لوئيز هي " در كتابي به نام شفاي زندگي و در كتاب ديگه اي به نام شفاي تن بسيار جامع و كامل اين رو بررسي كرده.اون مي گه اگه به خودمون فرصت بديم، مي بينيم كه تن هميشه با ما صحبت مي كنه!شيوه هاي مدام تفكر و سخن گفتن، رفتارهاي تن و بيم آري ( بيماري ) رو توليد مي كنند. شخص اخمو اين چهره رو با انديشه هاي شاد نيافريده!چهره و بدن سالمندان ، تفكر سراسر عمر اونها رو نشون مي ده! من الگوهاي ذهني اي رو كه لوئيز هي با درمان هزاران بيمار سرطاني و ايدزي و بيمارهاي ديگه، به اون رسيده و امروزه هم در تمام موسسات هي در سراسر دنيا طبق اون افراد رو مداوا مي كنند براتون مختصر مي نويسم. نكته ي مهم : شايد تمام اين الگوهاي ذهني، صد در صد براي همه واقعيت نداشته باشه اما درمانگران به اين نتيجه رسيدن كه نود و پنج درصد در مورد همه همين طوره!در واقع مي خوام بهتون بگم كه به اين ليست به عنوان يه الگو نگاه كنين. اما هيچ كس بهتر از شخص شما نمي تونه تشخيص بده كه كدوم انديشه تون، در شما، توليد درد و بيماري كرده. بعدها تمرين مي كنيم كه اين رو با مراقبه هم كشف كنيم . ( كساني كه همگام با اين وبلاگ مي خوان به كار روي چاكراها براي درمان برسند، به اين درس توجه ويژه اي بكنند. ) نكته ي مهم :اگه فقط به درمان فيزيكي با دارو بپردازيم ، بعد از مدتي بيماري از جاي ديگه اي بروز مي كنه چون ما ريشه ها رو خشك نكرديم. در عين حال اين دروس به معني استفاده نكردن از دارو و دكتر نرفتن نيست. نكته ي مهم : اين الگوها راجع به بيماريهاي مادر زادي نيست. و اما الگوها : سر : سر نمايانگر ماست. چيزي كه به جهان نشون مي ديم و معمولا" به وسيله ي اون شناخته مي شيم.اگر در ناحيه ي " سر " اشكالي وجود داره، به اين معناست كه احساس مي كنيم در وجود ما نقصي بزرگ هست. مو : نمايانگر نيروست.هر وقت در فشار و ترس باشيم ، اغلب اون نوارهاي فولادي رو مي آفرينيم كه از عضلات شانه ها شروع ميشه و به فرق سر مي رسه و حتي به صورت حلقه هاي كبود دور چشم، خودش رو نشون مي ده.هر وقت در فرق سر، فشار جديد وجود داشته باشه، ممكنه اينقدر ريشه ي مو رو در تنگنا قرار بده، كه ديگه نتونه نفس بكشه و بميره و بريزه! ادامه ي اين قضيه به تاسي منجر ميشه. گوشها : نمايانگر گنجايش شنيدن هستند. اگه گوشهاتون درد مي گيره علامت اينه كه چيزي در جريانه كه نمي خواهيد بشنويد!گوش درد نشونه ي خشم از شنيدن چيزي است.بچه ها معمولا" زياد گوش درد مي گيرند چون كودك نمي تونه خشمش رو از قوانين موجود در خونه نشون بده و ضعف كودك براي عوض كردن امور، در گوش او درد مي آفرينه. كري نشانه ي اينه كه براي مدتي دراز، گوش دادن به كسي رو نپذيرفتيم.معمولا" كساني كه نقص شنوايي دارن، همسرشون بي نهايت پر حرفه يا حرفهاش آزاردهنده است! چشم ها : نمايانگر گنجايش ديدن هستند.درد و تاري در چشمها يعني نمي خواهيم چيزي را درباره ي خود يا زندگي يا گذشته و حال و آينده _ ببينيم.كودكان خردسالي كه بي دليل يكدفعه دچار ضعف چشم مي شوند، به اين دليله كه در خانه شان چيزهايي مي گذره كه نمي خواهند ببينند و چون نمي تونند اين وضع رو عوض كنند بينايي خودشون رو ضعيف مي كنند تا مجبور نباشنداون شرايط رو روشن ببينند!"لوئيز هي " به عينكي ها مي گه " آيا شما مي ترسيد گذشته يا آينده رو ببينيد؟ " لوئيز هي " مي گه : مردم زيادي كه مشتاق بودن گذشته شون رو پاك كنند ، وقتي به اون چيزهايي كه يكي دو سال قبل از عينك زدن (كه مايل به ديدنش نبودند) نگاه كردند و با تمرينات اون رو از تجربه ي خودشون زدودند، شفايي حيرت انگيز پيدا كردند. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
08-15-2014, 08:46 PM
ارسال: #52
|
|||
|
|||
کلاس جادوگری یک جادوگر ( جلسه 32 _ گوش دادن به پیامهای تن)
قسمت دوم سردردها: ناشي از اعتبار ندادن به خود است.وقتي سردرد شدين از خودتون بپرسين كه كجا و چگونه ، خودتون مسبب اشتباه شدين؟ خودتون رو ببخشيد و رها كنيد تا سردرد به نيستي ازليش برگرده! ميگرن ناشي از خشم شديد سركوفت شده است و معمولا" كساني كه مي خواهند كامل و بي نقص باشندو خود را در فشار شديدي قرار مي دهند دچار اون مي شوند. مشكلات سينوس : اگر در سمت راست صورت و نزديك بيني باشه، نشانه ي اينه كه احساس ميكنين يكي از نزديكان داره شما رو از پا مي اندازه! يعني اقتدار خودتون رو فراموش كردين و ديگران رو مسئول ناكاميتون مي دونين! گردن و گلو : بسيار مهم هستند، چون كار حائز اهميتي را اداره مي كنند. گردن انعطاف پذيري تفكر ما، قابليت ديدن روي ديگر مسئله ، و ديدن نقطه نظر اشخاص ديگر را نشان مي دهد. هر گونه مشكل در ناحيه ي گردن، معمولا" نشانه ي اينه كه درباره ي نقطه نظرهاي خود درباره ي وضعيتي، سرسختي و يكدندگي به خرج مي ديم. گلو : نمايانگر قابليت ما براي اين است كه بتوانيم " حرف خود را بزنيم " يا " آنچه مي خواهيم، بخواهيم. " يا بگوييم " من اين هستم."و از اين قبيل.هر گاه در ناحيه ي گلو ناراحتي داشته باشيم يعني احساس مي كنيم توان آن را نداريم كه حق خودمون رو بگيريم.گلودرد نشانه ي خشم است.اگر با سرماخوردگي همراه باشه، آنگاه آشفتگي ذهني هم وجود داشته. لارنژيت يعني آنقدر خشمگين هستيم كه نمي توانيم حرف بزنيم.گلو نشانه ي جريان خلاقيت در بدن است.وقتي خلاقيت ما سركوب بشود يا ناكام بماند، اغلب ناراحتي گلو پيدا مي كنيم.اشخاصي كه سراسر عمر براي ديگران زندگي مي كنند،و همواره به جلب رضايت همسر، خانواده، رئيس و ...مشغولند، خلاقيت ناكام مونده ي اونها و اين حس كه هرگز نمي تونن به كاري كه مي خواهند بپردازند، باعث ناراحتيهاي ورم لوزتين و تيروئيد در اونها مي شه. " چاكراي پنجم " كه در گلوگاه است، جايگاهيست كه دگرگونيها در اون صورت مي گيره.هر گاه در برابر دگرگوني مقاومت مي كنيم، يا هر وقت مي كوشيم كه عوض بشيم، اغلب در گلوگاه خود فعاليت زيادي داريم. ( در مورد چاكراها بعدا" مي خونيم. ) هر وقت سرفه مي كنين فكر كنيد در برابر چه چيزي دارين واكنش نشون مي دين؟ آيا مقاومت و سرسختي در برابر چه چيزي است يا شايد هم فرايند دگرگونيست كه به پيش مي رود؟ دقت كنيد در اون لحظه به چي فكر مي كرديد؟! هر وقت يكدفعه سرفه مي كنيد، گلوتون رو لمس كنيد و بگيد " من مشتاقم كه عوض بشم.من مشتاقم كه عوض بشم. " دستها: نمايانگر توانايي و گنجايش در آغوش كشيدن تجربه ي زندگي است. بازوان با گنجايش و ساعدها با توانايي ما ارتباط مي يابند. هيجانها و عواطف كهنه را در مفاصل خود جمع مي كنيم. آرنج ها نشانه ي انعطاف پذيري ما در تغيير جهت هستند. آيا شما در عوض كردن مسيرهاي زندگي خود انعطاف پذير هستيد يا اينكه هيجانات كهنه شما رو در نقطه اي معين ثابت نگه داشته؟ برآمدگيهاي گره مانند در دستها ناشي از تفكر مفرط است. آرتروز در دستها از انتقاد به وجود مي آيد.دستهاي مشت كرده نشانه ي ترس است، ترس از دست دادن، ترس از كمبود، ترس از اينكه اگر دستها باز باشند، داروندار از دست برود! انگشتان دست : هريك از انگشتان معنايي دارند. ناراحتي هر انگشت نشان مي دهد كه در كدام زمينه بايد بياساييد يا رها كنيد. ناراحتي انگشت اشاره نشانه ي خشم و ترس است و " من " شما اخيرا" از وضعيتي آزار ديده است. انگشت شصت نشانه ي مسائل ذهني و نگرانيست. انگشت اشاره نمايانگر " من " و ترس است. انگشت وسط نشانه ي جنسيت و خشم است. ( هر گاه خشمگين هستيد انگشت وسط خودتون رو بفشاريد خشمتون رو كم مي كنه! اگر از دست يك مرد خشمگينيد انگشت وسط دست راست و اگر از دست يه زن خشمگين هستيد، انگشت وسط دست چپتون رو در دست نگه داري و كمي بفشاريد! ) انگشت انگشتر نمايانگر اتحاد و همچنين نمايانگر اندوه است. انگشت كوچك با خانواده و همين طور تظاهر ارتباط پيدا مي كنه. پشت :نظام پشتيباني ما را نشان مي دهد.ناراحتيهاي مربوط به پشت معمولا" نمايانگر آن است كه احساس مي كنيم مورد پشتيباني نيستيم. اغلب مي انديشيم تنها پشتيبان ما، شغل يا خانواده يا همسر ماست. در حالي كه فراموش كرده ايم خدا، كائنات و خود زندگي ، ما را كاملا" پشتيباني مي كنند.ناراحتي در بخش فوقاني پشت، نمايانگر احساس عدم پشتيباني عاطفي است، ناشي از اعتقاداتي از اين دست كه همسر يا دوست يا رئيس دوستم نداره و از من پشتيباني نمي كنه!ناراحتي در وسط پشت مربوط به احساس گناه و همه ي چيزهايي است كه پشت سر است. آيا از ديدن آنچه كه پشت سر است، مي ترسيد؟ آيا چيزي را در گذشته پنهان كرده ايد؟ آيا فكر مي كنيد از پشت چاقو خورده ايد؟كساني كه نگراني مالي دارند ( چه بي پول باشند چه پولدار اما همراه با نگراني مالي) معمولا" در ناحيه ي تحتاني پشت احساس درد دارند. ريه ها : نمايانگر گنجايش ما براي گرفتن و بيرون دادن زندگي است. ناراحتي ريه ها معمولا" به اين معناست كه مي ترسيم زندگي را فرو بدهيم، يا شايد احساس مي كنيم كه حق كامل زيستن را نداريم. بيماري بزرگ شدن ريه ها و همين طور سيگار كشيدن، راههايي براي نفي زندگي است.آنها در اعماق وجود، خود را مستحق زيستن نمي دانند! سرزنش خود، علت اصلي سيگار كشيدن است. سينه ها : نمايانگر اصل مادر شدن است. ناراحتي در سينه يعني براي شخصي يا جايي يا چيزي يا تجربه اي " زيادي مادري " مي كنيم. اگر ناراحتي سينه سرطان باشد، علامت نفرت و انزجاري ژرف است از خود ، يا ديگري يا خصوصا" شرايط موجود. قلب : نمايانگر محبت است و خون نمايانگر شادي. قلب ما با محبت، شادي را به سراسر تن ما تلمبه مي زند. هر گاه خود را از شادي و محبت محروم كنيم، قلب ما چروك و سرد مي شود. در نتيجه جريان خون كند و آهسته مي شود و ما را به سوي كم خوني و آنژين و حمله ي قلبي مي كشاند. ما كلمه ي حمله ي قلبي را به كار مي بريم در حالي كه قلب به ما حمله نمي كند! ما در مصيبت و فاجعه اي كه خود مي آفرينيم، فرو مي رويم و فراموش مي كنيم شاديهاي كوچك پيرامون خود را دريابيم. ساليان سال چنان قلب خود را مي فشاريم و شادي آن را خالي مي كنيم كه سرانجام از كار مي ايستد! آنهايي كه حمله ي قلبي دارند هرگز آدمهاي شادي نيستند و اگر فرصت شاد بودن را به خودشان ندهند دوباره دچار حمله ي قلبي مي شوند.خوش قلب، خوشدل، دلسرد، سياهدل، دلگرم، دلباز، و.... قلب شما چه طور قلبي است؟! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
09-12-2014, 10:08 PM
ارسال: #53
|
|||
|
|||
پالایش )
قسمت اول سلام و هزاران سلام. با درود بي پايان به شما كه رهرو راه توانگري هستيد ، به سراغ بقيه ي قوانين توانگري مي ريم . همونطور كه در جلسه ي قبل گفتم اين قوانين رو از درسهاي كاترين پاندر براتون مي گم. به گفته ي " پاندر " عارفان براي كاميابي، قاعده اي مشتمل بر سه گام داشتند: 1 _ پالايش يا نظافت. 2 _ اشراق يا دريافت هدايت براي چگونگي پيشروي. 3 _ يگانگي با خدا و موهبتهاي او. امروز مي خوايم با هم در مورد پالايش صحبت كنيم. كتاب مقدس سرشار از قوانين پالايشگر است: ايثار، توبه،ترك دنيا. حتي " جايي كه در كتاب مقدس به رها كردن " ديوارهاي فرياد برآورنده ي اورشليم " اشاره شده، منظور رها كردن عواطف و هيجانات منفي است، كه تا رها نشوند، توانگري نمي تواند تجلي يابد. يونانيان باستان ، آيين پالايش را به جا مي آوردند.زندگي فرايند پالايش مدام است.اگه بكوشيدذهنا" در انديشه ها و احساساتتان از اين فرايند پالايش بگريزيد، از موهبت خويش گريخته ايد زيرا هنوز ذهن و هيجانات و عواطف خود را براي دريافت موهبت دلخواهتان پاك نكرده ايد. دكتر " اولين آندرهيل " مي گويد: " فرايند پالايش، بخش عظيمي از زندگي معنوي آدمي را تشكيل مي دهد و اگر در همين زندگي پالوده نشويم، قصور ورزيده ايم. " قانون 6 توانگري : لازمه ي ايجاد توانگري پالايش است. پالايش يعني بايد چيزهاي اضافي را دور بريزيد، هم در ذهن، هم در عواطف و هم در تمام اجزاي زندگيتان. اين يكي از قوانين سيستم آرزوها هم هست ، كه ميگه : قانون چهلم سيستم آرزوها :بايد خودتان را از شر آنچه نمي خواهيد، رها كنيد تا براي آنچه مي خواهيد، جا بگشاييد. يعني براي رسيدن به توانگري، اول بايد در بيرون و درون خلا ايجاد كنيد. نيروهاي مغناطيسي در خلا مي توانند به طور كامل انتقال يابند و سرگرم كار شوند.بنابراين قانون پالايش ، قانون خلا هم ناميده ميشه. _ پالايش يا نظافت دو حالت داره: پالايش دروني و پالايش بيروني. پالايش بيروني يعني پالايشي كه بايد در محيط و اطراف و دنيامون به وجود بياريم. پالايش دروني يعني پالايشي كه بايد در درون و احساسات و عواطف و ذهنمون به وجود بياريم. پالايش بيروني از دو طريق انجام ميشه. 1_از طريق ايجاد خلاء 2 _ از طريق ايجاد نظم. پالايش بيروني***** 1 _پالايش از طريق ايجاد خلاء: خودتون رو از شر هر چيزي كه نمي خواهيد، يا لازم نداريد، خلاص كنيد. به نظافت و منظم كردن گنجه هاي لباس و كشوهاي ميز تحرير و خانه و اتومبيل و اتاق و دفتر كارتون بپردازيد و هر چيز اضافه ( چيزهاي كهنه، چيزهايي كه به درد نمي خوره ، چيزهاي غير ضروري كه فقط گاهي استفاده مي شن، و حتي چيزهاي گرانبهايي كه مدتيه داريدشون اما ازشون استفاده نمي كنيد) رو ببخشيد يا دور بريزيد.به اين مي گن ايجاد خلاء. ايجاد خلاء ( بيرون ريختن هر چيزي كه ديگه مورد استفاده يا ضروري نيست ) در ذهن نيمه هشيارتون اعتقادي راسخ به وجود مي آره كه موجب تجلي توانگري عظيمتر و موهبتهاي دلخواه تر براي شما ميشه. بايد از دست كهنه ها رها شد تا بتوان جا براي تازه ها گشود. ايجاد خلاء ، موهبتيه كه موانع رو از سر راه موهبتهاي دلخواه بر مي داره. كاترين پاندر در كتاب قانون توانگريش مثالهاي زيادي مي زنه از آدمهايي كه به محض ايجاد خلاء در لوازم زندگيشون، هديه ها يا پول يا انواع و اقسام چيزهايي رو كه دوست داشتند، به دست آوردند. قانون خلاء :كائنات نمي تونند خلاء رو تحمل كنند.طبيعت به خلاء نفرت مي ورزد. يعني به محض اينكه در جايي خلاء به وجود بياد ، كائنات جاي اون رو پر مي كنند تا توازن برقرار بشه. نكته : معمولا" ذهن استدلالي ( عقل) زماني كه مي خواهيد خلاء بيروني ايجاد كنيد، سعي مي كنه ته دلتون رو خالي كنه! و مدام به شما مي گه اول بگذار موهبت دلخواهت رو به دست بياري بعدا" كهنه ها رو دور بريز! اگه تابع قوانين ذهني باشين، بايد بدونين كسي از ايجاد خلاء مي ترسه كه باور نداره چيز بهتري جاي چيزهايي رو كه اون كنار گذاشته، پر مي كنه! پس اگه خلاء ايجاد نكنيد اما منتظر دريافت موهبت جديدي باشين، قطعا" به آرزويي كه دارين نمي رسين و توانگريتون رو دريافت نمي كنين! چون ترس از ايجاد خلاء در اعماق وجودتون به معني اينه كه باور نداريد موهبت جديدي در راهه! حتما" يادتونه كه تو قوانين سيستم آرزوها ، براتون درباره ي ايمان فعال حرف زدم و كندن گودال. خلاء ايجاد كردن همون ايجاد گوداله براي آمدن باران. اين مصداق همون جمله ي قشنگيه كه مي گه : از بين كساني كه براي طلب باران مي روند، فقط كساني به آمدن باران در اثر دعا ، اعتقاد راستين دارند كه چتري را هم با خود بر داشته اند! حالا من اين جمله رو به اين شكل براتون مي گم : فقط كساني از راه قوانين توانگري به موهبت دلخواهشون مي رسند، كه واقعا" ايمان به دريافت اون موهبت داشته باشند و فقط كساني كه ايمان به دريافت موهبت جديد دارند جرات دارند خلاء ايجاد كنند! مثال براي قانون خلاء: مثلا دلتون يه مبل خيلي شيك ، جديد و گرون مي خواد اما عقلتون مي گه فعلا"كه پول نداري،پس همين مبلهاي كهنه رو نگه دار بعدا" اگه تونستي مبلهايي رو كه مي خواي تهيه كني اين مبلهاي قديمي رو رد كن! اما قانون خلاء مي گه تا مبلهاي قديمي به درد نخورت رو رد نكني، پولي به دست نمي آري كه مبلهاي جديد رو تهيه كني! اول خلاء ايجاد كن و مبلهاي قديمي رو رد كن بره اونوقت كائنات مبلهاي جديد رو به تو مي رسونن! اين شايد مثال خيلي ساده اي باشه اما در مورد دريافت تمام آرزوها صدق مي كنه. تا خلاء ايجاد نكني، موهبت دلخواهت رو به دست نمي آري! مثال براي قانون خلاء: كسي رو مي شناختم كه دلش مي خواست همسر مورد علاقه اش رو پيدا كنه. اما آدمي رو كه مي خواست پيدا نمي كرد. براي اينكه احساس تنهايي نكنه گاهي تلفني و گاهي با اينترنت با ديگران گپ مي زد. هر كدوم از دوستهاي اون يكي از صفاتي رو كه اون براي فرد ايده آلش تصور مي كرد داشت، اما هرگز اوني نبود كه اون مي خواست . به قول خودش ، سرش رو با آدمهايي كه خيلي هم تو زندگيش مهم نبودند، گرم مي كرد و هميشه مي گفت وقتي همسر دلخواهم رو پيدا كردم اين آدمهاي اضافي رو از زندگيم خارج مي كنم! اما من بهش گفتم طبق قانون خلاء تا تو اين آدمهاي اضافي رو از زندگيت خارج نكني ،نمي توني فرد مورد نظرت رو پيدا كني! يعني حتي براي دريافت يك دوست واقعي هم اول بايد دوستهاي الكي و غير واقعي رو از زندگي بيرون كنين يعني خلاء ايجاد كنين. دوست من ، اول به شدت از اين تنها شدن مي ترسيد اما بالاخره قانون خلاء رو پياده كرد. اون هر كسي رو كه واقعا" زوج دلخواهش نبود از زندگيش كنار گذاشت.به محض ايجاد خلاء ، فرد مورد نظرش رو به طرزي معجزه آسا پيدا كرد. اون دقيقا" همون كسي بود كه دوستم توي روياهاش داشت. جمله ي تاكيدي : يكي از بي همتا ترين عبارتهاي تاكيدي كه مي تونيد، به هنگام ايجاد خلاء، تكرار كنيد، اينه : " اكنون چيزهاي پوسيده و اوضاع و شرايط كهنه و فرسوده را، رها مي كنم. اكنون نظم الهي در من و جهانم استقرار مي يابد و پايدار مي ماند. " سوال _ در ايجاد خلاء چه چيزهايي رو بايد رها كنيد؟ جواب _ چيزهاي كهنه، چيزهاي غير سودمند، چيزهايي كه يكسال ازشون استفاده نشده، چيزهايي كه خيلي باب ميلتون نيستند، چيزهاي گرانبها، و حتي اشياي تازه!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-12-2014, 10:12 PM
ارسال: #54
|
|||
|
|||
پالایش )
قسمت دوم دكتر " ارنست ويلسون "مي گه : " تنها نبايد پليدي و شر را رها كرد.خير و نيكويي را هم بايد رها كرد. نيكي اي كه ايستا نيست، پوياست.تكامل مي يابد و عوض مي شود.هنگامي كه براي پيشرفت خودمان يا ديگري ضرورت دارد، بايد بگذاريم موهبتهايي كه به آنها خو گرفته ايم، رها شوند. نبايد از اعتماد به قانون بهراسيم. همان قانوني كه آن موهبت را مي آورد، موهبتي عظيم تر را برايمان به ارمغان مي آورد. بايد مشتاق باشيم كه فرشته هايمان را رها كنيم تا فرشته هايي بزرگتر در زندگيمان پديدار شوند." بله! در ايجاد خلاء ، حتي اشيا ي گرانبهايي كه ديگه براتون كاربرد نداره ، را هم رها كنين.افرادي كه قوانين توانگري رو انجام مي دهند، رسم زيبايي دارند. اونها مي گند هر چيزي كه يكسال ازش گذشته باشه در حالي كه تو اين يكسال ازش استفاده نكردين، متعلق به شما نيست! حتي اگه گرانبها باشه! به علاوه ، چيزهاي تازه را هم بايد رها كرد! آيا پيش نيومده كه از سر بي صبري چيزي رو خريده باشيد و بعد احساس كرده باشيد كه خيلي هم باب ميلتون نيست؟ تو اين مواقع هم بايد اونها رو ببخشيد، پس بديد يا دور بريزيد. وقتي رهايشان كنيد، براي دريافت چيزي سودمند تر راه مي گشاييد. استاد من ، هر وقت مي ديد كه ما آرزويي داريم يا مسئله ي حل نشده اي نگرانمون كرده، مي گفت: برو گنجه ي لباس و ظروفت رو باز كن و ببين چه چيزهايي هست كه بايد رها كني! من با انجام حرف اون ، به مرور دريافتم كه اين دستور به طرزي اعجاب انگيز ، معجزه مي كنه. گاهي وقتي مي خوام، لباسهاي نو و ظروف زيبايي رو كه در يك سال ازشون استفاده نكردم، ببخشم ، عقل استدلالي مي گه : اين كار رو نكن! اما تو اين لحظه، به ياد مي آرم كه اونها فقط جاي موهبتهايي رو كه منتظرش هستم ، گرفتند. "كاترين پاندر "در كتابش داستان واقعي مردي بازرگان رو مطرح مي كنه كه مدتها دچار بيماري بود. اون با دور ريختن تمام داروهاي قديمي كه در خانه داشت، ايجاد خلاء كرد و از اون روز به بعد، به طرزي شگفت انگيز شفا يافت! " خوب! تا اينجا ما از انجام پالايش با ايجاد خلاء صحبت كرديم. اما پالايش از طريق ايجاد نظم هم انجام ميشه. پالايش بيروني***** 2_ پالايش از طريق ايجاد نظم : طبق قوانين توانگري، با ايجاد نظم در يكايك جزئيات زندگيتان، مي توانيد ذهن خود را بپالاييد و چشم دلتان را به روي توانگري بگشاييد. خدا نظم و ترتيب رويدادها را به هم نمي زند، بعكس، گويي پيشرفت بعدي را آنقدر متوقف نگه مي دارد، تا در وضع موجود،يا حال ذهني كنوني شخص، نظم برقرار شود. كاترين پاندر مي گه :" هر گاه امور زندگيتان، ناهماهنگ و بي نظم به نظر مي رسه، مثل ديوانه ها سراسيمه اين و و آنسو نپريد تا از راههاي بيروني، به كارهايتان سامان بدهيد، يا بكوشيد ديگران را عوض كنيد، و به آنها نظم و ترتيب بيشتري را بياموزيد. به جاي اين كار، به خاطر بياوريد كه بي نظمي نخست در خودتان است.اگر بتوانيد انديشه ها و احساسات خود را منظم كنيد، مردم و اوضاع و شرايط و جهان پيرامونتان هم به شيوهاي منظم تر به شما پاسخ خواهند داد." پاندر آدمهاي زيادي رو مثال مي زنه كه در شرايط بد به محض اينكه سعي مي كنند آروم باقي بمانند و مدام از خدا طلب نظم الهي و متعالي بكنند، مشكلاتشون از بين مي ره.شايد به نظرتون عجيب بياد اما خود من بارها اين رو تجربه كرده ام. چندين بار وقتي در مسافرت با آب و هواي بدي روبرو شدم كه مي تونست شرايطم رو كاملا" به هم بريزه ؛ فقط سعي كردم آروم بمونم و از نظم الهي كمك بخوام. شگفت انگيز تر اينكه در دقايقي كوتاه چنان تغييرات جوي به نفع خواسته ي من تغيير مي كرد كه خودم هم متعجب مي شدم. تمرين _ در اوضاع و شرايط نابسامان( بي پولي، مشكلات، اختلافات، برآورده نشدن آرزوها، گره خوردن كارها ، بيماري و...) به مراقبه بنشينيد و نظم الهي رو طلب كنيد." امرسون" به جاي نظم الهي ، از "نظم متعالي " نام مي بره و مي گه " آدمي بايد خودش را شادمانه به آغوش نظم متعالي پرتاب كند."يكي از بهترين جملات تاكيدي براي انجام اين كار ، تكرار روزانه ي اين عبارته: " من از نظم الهي سرشارم. من اكنون در نظم متعالي قرار دارم. " و يا گفتن : " هر دم و باز دم زندگيم سرشار از نظم الهي است. من آرام و متوازنم: لبريز از آرامش و تعادل. " تمرين تهيه ي فهرست براي ايجاد نظم _ يك فهرست تهيه كنيد از تمام چيزهايي كه دلتون مي خواد از زندگيتون حذف بشه. خود پاندر تجربه ي جالبي در اين باره داره. اون مي گه "سالها فهرست تهيه مي كردم از چيزهايي كه دلم مي خواست داشته باشم.اما مشكلي داشتم كه حل نمي شد. در آموزشهاي ذهني ياد گرفتم اول بايد فهرستي تهيه كنم از چيزهايي كه بايد در زندگيم حذف بشوند! به محض انجام اين كار ، مشكلاتي كه سالها دست از سرم بر نمي داشتند، بي درنگ از صحنه ي زندگيم حذف شدند." ( ما در درسهاي بعدي با هم تمرين مي كنيم كه چه طور بايد فهرست از چيزهايي كه مي خواهيم داشته باشيم، تهيه كنيم. فعلا" شما فهرست چيزهايي را كه مي خواهيد از زندگيتان حذف بشود تا نظم واقعي در امورتان جريان پيدا كند، را بنويسيد. ) نوشتن اين فهرست باعث ايجاد نظم در پالايش بيروني و همين طور دروني مي شه. عمل حذف ، عملي دو گانه است: حذف اشتباه و خطا ، و گسترش نيكي و موهبت.حذف چيزي از زندگي همواره نشانه اينه كه چيزي بهتر در راهه.پس بعد از نوشتن اين فهرست ، ندا در دهيد : "من رها و اعتماد مي كنم! " تمرين _ به اطرافتون دقيق نگاه كنيد. اگر در زندگيتان طالب موهبتهايي عظيم تر هستيد، به پيرامونتان بنگريد و ببينيد چه چيزهايي را مي توانيد رها كنيد تا براي موهبتهاي بزرگ تر جا بگشاييد. چگونه خودتون رو از شر چيزهايي كه نمي خواهيد، خلاص مي كنيد؟ اگه آرزويي داريد كه برآورده نميشه يا مسئله اي كه حل نميشه يا بيماري اي كه درمان نمي شه، حتما" بايد چيزي رو رها كنيد و ايجاد خلاء كنيد. اگه نمي دونيد اون چيه كه بايد رهاش كنيد؛ آروم بنشينيد ( يا مراقبه كنيد) و مدام تكرار كنيد : " خرد الهي من از تو مي خواهم تا بر من آشكار كني كه چه چيزي را بايد رها كنم." ******پالايش دروني: پاندر، طلايي كه از آسمان مي بارد، يا قدرت توانگري بخش ذهن شما رو در تعاليمش به نام جوهر مي خونه و مي گه جوهر، در اوضاع و شرايط آشفته و درهم و برهم و شلوغ و بي نظم، چگونه بايد جرياني سيال بيابد؟فراموش نكنيم كه جوهر ( توانگري راستين ما) نمي تواند بر ذهني پريشان و سرشار از نفرت و انزجار ببارد. بنابراين اگه مي خواهيد كه به توانگري دست پيدا كنيد، اول بايد پالايش ذهن و عواطف و زندگي رو انجام بديد. پالايش درون شامل اين موارده : _پالايش عواطف درون يعني همان قانون بخشايش دشمنان . _قانون آزاد گذاشتن دوستان . _پالايش زندگي يعني كنار گذاشتن ماند ها. _پالايش ذهن يعني انجام پالايش از طريق رهايي. پاندر در باره ي پالايش عواطف درون ، تاكيد مي كنه كه بخشايش به معني " دست كشيدن و رها كردن " است. هر روز بايد قانون بخشايش رو انجام داد. حتي اگه فكر مي كنين از كسي كينه نداريد، هر روز بنشينيد و در سكوت عبارات مربوط به بخشايش رو انجام بديد. اون وقت يكدفعه متوجه مي شيد و به ياد مي آريد در اعماق وجود از چه كساني آزرده هستيد. تمرين _ عبارت تاكيدي مناسب براي بخشايش : خداي درونم اقتدار بخشاينده ي من است و همه را عفو مي كند. خداي درونم من را از نفرت و انزجار مي رهاند و خودم و ديگران را آزاد مي كند. هر آنچه را كه آزارم داده است، عفو مي كنم. در درون و برون، همه چيز و همه كس را عفو مي كنم. همه ي چيزهاي گذشته و حال و آينده را مي بخشم. هر چيز و هر كس را كه در گذشته و اكنونم نيازمند بخشايش است، مي بخشم. همه را به شيوه اي مثبت عفو مي كنم. من آزادم و ديگران هم آزادند. اكنون همه چيز ميان من و ديگران پاك شده و تا ابد هم پاك خواهد ماند. وقتي تكرار مي كنيد كه ديگران رو مي بخشيد، اين را هم تكرار كنيد كه ديگران هم شما را مي بخشند.براي ديگران بگوييد : "خداي درونت مرا مي بخشد و آزاد مي كند. همه چيز ميان ما از اكنون تا ابد پاك و صاف شده است. " تمرين مهم _ عفو و بخشايش فرايندي مداوم است. هر گاه مانعي بر سر راه موهبتهاتون ديدين، از خودتون بپرسيد : " خدايا چه كسي را بايد ببخشم؟ كدام تجربه يا اوضاع و شرايط را بايد عفو كنم؟ " از نظر دانشمندان ذهني هر گاه آرزويي برآورده نمي شه، حتما" كسي يا چيزي يا شرايط و تجربه اي در زندگي داريد كه هنوز اون رو نبخشيديد. و با بخشيدن اون ، مي تونيد در خودتون ايجاد خلاء كنيد تا جا براي دريافت موهبت جديدتون باز بشه. ."( درباره ي تكنيكهاي بخشايش قبلا" زياد صحبت كرده ايم) قانون سي و نه سيستم آرزوها ، در همين مورده و مي گه : قانون چهل و یکم سيستم آرزوها : نفرت راه موهبت و توانگري را مي بندد . خوب ، من از پالايش درون ، قسمت بخشايشش رو عنوان كردم و سه قسمت ديگه اش ، به خاطر طولاني شدن مطلب، موند براي جلسه ي بعد. خدايا! تو را سپاس مي گوئيم كه ما را در نظم الهي و متعالي خود قرار مي دهي.آمين! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-24-2014, 07:04 PM
ارسال: #55
|
|||
|
|||
پالايش دروني*****از طريق رهايي :
براي تحقق هر آرزويي بايد از زنجيرهاي تملك رها باشيد. اين رهايي شامل داد و ستد رهايي عاطفي مي شه و رهايي از وضعيت دشوار و اوضاع و شرايطي كه قادر به حل اون نيستيد. اين قانون جزو سيستم آرزوها هم هست. يعني : قانون چهل و دوم سيستم آرزوها : اوضاع و شرايط و مشكلاتي را كه قادر به حل آنها نبوده ايد، رها كنيد. يعني براي حل مشكلات يا رهايي از شرايطي كه نمي تونيد از شرش خلاص بشيد، تكرار كنيد : " من اين وضعيت ( يا اين افراد )را رها مي كنم و هم اكنون آنها را به دست آگاهي الهي مي سپرم. اكنون از سرآنها دست بر مي دارم و مي گذارم تا براي ابد از سر راهم كنار بروند. " نكته مهم :كساني كه دنبال زوج دلخواهشون مي گردند، حتما" در كنار ايجاد خلا اين جملات رو تكرار كنند تا آدمهاي اضافي كه وارد زندگيشون مي شن و بعد از مدتي كنار مي رند، هر چه زودتر كنار برن و موهبت اصلي زندگيشون خودش رو به اونها نشون بده. نكته ي مهم :يادتون باشه همه ي آدمهايي كه وارد زندگيتون مي شن براي اين اومدن كه درسي رو به شما بياموزند. پس آدم بد يا خوب در زندگي شما وجود نداره، بلكه همه آموزگار شما هستند كه از طريق كائنات سر راه شما قرار گرفته اند تا شما رو وادار به فهم مطلبي كنند. پس اگه حضور افرادي ناراحتتون مي كنه ، در مورد اونها داد و ستد رهايي عاطفي رو انجام بديد. ( كه در بالا گفته شد.)و تكرار كنيد : " آموزگار من! من آماده ام تا درسي را كه مي خواهي به من بياموزي از تو بياموزم! " باور كنيد كه با گفتن اين جملات، وقتي واقعا" از حب و بغض دروني، نسبت به اونها دست مي كشيد، اونها يا خودبه خود از سر راهتون كنار مي رن و يا تغيير رفتار مي دن. امتحان كنيد و نتيجه اش رو ببينيد! ( بعدها درباره ي اين مبحث بيشتر صحبت مي كنيم. ) تمرين رهايي از شرايط دشوار : براي رهايي از فقر، بيكاري، بيرون رفتن آدمهاي زائد از زندگي و كسب هر توانگري، وقتي احساس مي كنيد ديگه كاري از شما بر نمي آد، كافيه اون رو به خدا بسپاريد. ( يعني پالايش دروني و بيروني رو به شيوه ي رها كردن انجام بديد .) و مدام تكرار كنيد : " اكنون همه ي اين مشكلات رو به دست خدا مي سپرم. من قادر به حل هيچ كدام آنها نيستم. " (پس هر مسئله ي حل نشده اي كه داريد، از تكاپوي الكي و حرص و جوش خوردن دست برداريد. به محض اينكه اون رو به حال خودش رها كنيد و حلش رو به خدا بسپريد، درهاي معجزه باز ميشه. به اين قانون در كارهاي ذهني مي گويند " قانون عدم مقاومت"كه بعدها بيشتر در موردش مي خونيم.) جمله ي سحرآميز: كاترين پاندر در كتاب قانون توانگري مثالهاي زيادي مي زنه از كساني كه دردهاي جسمانيشون رو دست خدا سپردن و شفا يافتند و همين طور از كساني كه به شدت گرفتاري مالي داشتند و به محض تكرار اين جمله كه" من قادر به حل اونها نيستم، پس همه چيز رو به خدا مي سپرم.زيرا جنگ از آن خداست نه از آن من!" درهاي بركت به روشون باز شد. بله! اين واقعا" يه جمله ي سحرآميزه! فقط كافيه آروم باشيد، از قانون رهايي و عدم مقاومت پيروي كنين و همه ي بارها رو به خدا بسپريد! خوب! تا اينجا ياد گرفتيم كه پالايش دروني از طريق بخشيدن دشمنان و آزاد گذاشتن دوستان وپالايش ذهن از طريق رها كردن ( قانون عدم مقاومت ) چيه. اما همون طور كه قبلا" هم گفتم در پالايش دروني ، قسمتي به نام پالايش زندگي هم وجود داره. پالايش دروني*****پالايش زندگي از طريق كنار گذاشتن ماندها: من در پستهاي اولم ، در مورد ماند و چيزهايي كه باعث ايجاد و دريافت ماند ميشه ، بقدر كافي صحبت كرده ام پس اينجا فقط يادآوري مي كنم كه اگر مي خواهيد به توانگري برسيد و شفا يابيد و دعاهايتان مستجاب بشود، بايد زندگيتان را از هر جهت پاك و تميز كنيد. نخست كه آدمي اقتدار انديشه را مي آموزد، مي پندارد كه مي تواند از اين اقتدار بهره جويد تا ديگران را به كارهاي دلخواهش وا دارد!! حتي شايد به ثمراتي گذرا هم برسد اما اين ثمرات موقتي هستند، مگر اينكه بر پايه اي درست و الهي و استوار بنا شده باشند. پس فراموش نكنيد اگر مدام به كارهايي سرگرميد كه مي دونيد از چشم خدا و انسانهاي خوب، ناشايسته، يقين بدونيد كه تكرار روزانه ي عبارات تاكيدي و طلب موهبت و هدايت و شفا، تماما" براتون بيهوده و بي ثمره! به قول پاندر، خدا ( قانون الهي) پيشرفت بعدي را متوقف نگه مي دارد تا نخست در وضعيت كنوني نظم برقرار شود.حذف عملي دو گانه است. وقتي ماندها رو كنار بگذاريد، جاي اونها با انرژي مثبت و بركت پر ميشه.اين يكي از قوانين مهم سيستم آرزوها هم هست، يعني: قانون چهل و سوم سيستم آرزوها : خطا را از زندگي بيرون برانيد تا موهبت الهي جاي آن را پر كند. خوب! ما تا اينجا پالايش رو بررسي كرديم. در درس جلسه ي بعد با بقيه ي قوانين توانگري در خدمتتون هستم. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-05-2014, 02:59 AM
ارسال: #56
|
|||
|
|||
من در این فاصله از آغازگر گفتگو درخواست اجازه میکنم که آیا بنده میتونم از مطالب شما فایل کتاب بسازم و برای بچه های انجمن قرار بدم ؟
برنامه های من در بازار : cafebazaar.ir/app/com.dezful.milyarder.sho cafebazaar.ir/app/com.dezful.kart.manage cafebazaar.ir/app/com.dezful.jahan.ara.dic |
|||
10-05-2014, 11:05 AM
ارسال: #57
|
|||
|
|||
سلام آقا محمد
بله می تونید این کار را برای راحتی بچه ها بکنید گرچه هنوز نصف مطالب باقی مونده. البته رایگان باشه دیگه سپاس از شما من ازدرون تو حرف میزنم
|||
10-05-2014, 03:22 PM
ارسال: #58
|
|||
|
|||
بسار عالی ممنون از شما
بله حتما بصورت رایگان دیگه اینقدر پولکی نیستیم که ![]() من به دوصورت میتونم کتاب بسازم قالب اول مخصوص صفحه موبایل و بصورت PDF و قالب دوم بصورت کتاب های iBook محصولات اپل و با پسوند ePub حالا اگر بفرمایید کدوم قالب رو میپسندید ممنونتر میشم برنامه های من در بازار : cafebazaar.ir/app/com.dezful.milyarder.sho cafebazaar.ir/app/com.dezful.kart.manage cafebazaar.ir/app/com.dezful.jahan.ara.dic |
|||
10-05-2014, 06:11 PM
ارسال: #59
|
|||
|
|||
برنامه های من در بازار : cafebazaar.ir/app/com.dezful.milyarder.sho cafebazaar.ir/app/com.dezful.kart.manage cafebazaar.ir/app/com.dezful.jahan.ara.dic |
|||
10-17-2014, 12:21 AM
ارسال: #60
|
|||
|
|||
جلسه 37
قانون 7 توانگري:براي اينكه بتوانيد صاحب توانگري باشيد ، نخست بايد موهبت خود را در ذهنتان بيافرينيد. _ سوال : چرا بايد نخست ذهنا" توانگري خود را آفريد؟ _ جواب : چون انسان موجودي فقط مادي نيست بلكه موجودي معنوي و ذهني است و زندگي بيروني او تجلي زندگي دروني اوست. خدا منشا توانگري ماست . او همان كسي است كه جوهر كائنات ( طلايي را كه از آسمان مي بارد. )را آفريده است و عدالت او بر اين اساس است كه همه ي ما بر طبق قوانين توانگري مي توانيم بر اساس باور خودمان، به اين جوهر غني كائنات دست پيدا كنيم. يعني اگر انديشه ي مان را بر آرمان فراواني متمركز كنيم _ علي رغم هر چه كه ديگران بگويند يا بكنند _ صاحب وفور بركت و نعمت خواهيم شد. خدا مي خواهد كه ما صاحب بهترين چيزها باشيم! پس ما مي توانيم صاحب همه چيز باشيم! آفرينش توانگري ذهني از سه طريق امكان پذيره : 1_ از طريق نوشتن. 2 _ از طريق تصاوير. 3 _ از طريق كلام. _ آفرينش توانگري ذهني *****از طريق نوشتن: " اما كورتيس هاپكينز " آموزگار بزرگ اين قرن مي گويد : " هر روز سر ساعت معيني بنشينيد و آنچه را كه موهبتي بزرگ مي دانيد،بنويسيد. با انجام اين كار به كنه حقيقت پي مي بريد و ثمراتي نيكو مي آفرينيد. " دكتر " امت فاكس " يكي از آموزگاران بزرگ ماورا الطبيعه، مي گويد : " از طريق نوشتن موهبتهاي دلخواه، مي توانيد زندگيتان را دگرگون كنيد. " نكته ي مهم _ اگر هدف و آرزويي معين و دقيق نداشته باشيد ، قرباني اوضاع و شرايط مي شويد و زير سلطه ي شخصيت اطرافيانتان قرار مي گيريد.اگر دقيق و با جزئيات ندونيد كه چه مي خواهيد، ذهنتان شرايطي آشفته به بار مي آورد. به همين دليل زندگي بيشتر آدمها دچار آشفتگي است. اگه شما هم احساس آشفتگي در برآورده شدن آرزوهاتون داريد، بدونيد كه راه غلبه بر مشكلات اين است كه از طريق نوشتن، براي خودتان هدفي تعيين كنيد. ريشه ي كلمه ي آرزو _ دليل اينكه بايد خواسته تان روشن و قطعي باشه، اينه كه ريشه ي كلمه ي آرزو ( desire )به معناي " از آن پدر " است. ( وقتي با هم به بررسي لگزيگرام يا علم كلمات برسيم، مي تونم براتون بيشتر توضيح بدم اما لطفا" فعلا" به همين بسنده كنيد.) يعني اين خواست پدر ( خداوند) است كه ملكوت را به شما عطا كند و اين بايد خواست شما باشد كه اينجا و اكنون ملكوت را دريافت كنيد. _ سوال :اما چطور مي توانيد مطمئن شويد كه آرزوهايتان " از آن پدر" است؟! _ جواب :اگر آرزوهايتان ، آرزوهايي سطحي باشند ، مي آيند و مي روند. اما آرزوهاي ژرف و ريشه داري هستند كه در هر اوضاع و شرايطي پا برجا مي مانند و در جهت خير و صلاح همگان هستند. اينها آرزوهايي الهي هستند و بايد به شيوه اي سازنده عيان و بيان شوند. آرزو، خداست كه مي كوشد موهبتي عظيمتر را به شما عطا كند! پس به قول پاندر، چشم دلتان را بگشاييد ، و با نوشتن آرزوهايتان آنها را قطعي و روشن كنيد تا به طور قطعي و روشن برايتان متجلي بشود. انتخاب، واژه اي داراي قدرت مغناطيسي است! ذهنتان همواره آنچه را انتخاب مي كند، به بار مي آورد. در نوشتن آرزوها، اقتداري شگرف نهفته است. با اين كار اقتدار كلام مكتوب شما به ساحت اثير پر مي كشد ، تا از طريق مردمان و موقعيت ها و رويدادها، سرگرم كار بشود. و موانع _ خواه از عرصه هاي مرئي و خواه از عرصه هاي نا مرئي زندگي _بر مي خيزند و نابود مي شوند. نكته ي مهم درباره فقر يا برآورده نشدن آرزوها : پاندر در كتابش" قانون توانگري " از استاد روانشناسي حرف مي زنه كه مي گه : " فقرا ( فقرا يعني كساني كه آرزوهاشون برآورده نميشه)آنقدر درگير مشكلات كنوني خود هستند كه از قبل نقشه نمي كشند و برنامه ريزي و حتي فكر و تامل نمي كنند! اونها هرگز جزئيات آنچه را كه براستي مي خواهند نمي دانند چه برسد كه بخواهند آن را بنويسند! و همين طور،آنها كساني هستند كه با خصومت يا انتقاد و نا مهرباني درباره ي توانگران حرف مي زنند! حالا كه اين عنوان شد، لازم مي دونم يكبار ديگه درباره ي انتقاد از موهبت ديگران هم صحبت كنم. همين جا به عنوان يك سوال خيلي مهم از خودتون سوال كنين كه وقتي كسي به آرزوهايش مي رسد، چه احساسي به شما دست مي دهد و چه واكنشي از خودتان نشان مي دهيد؟ آيا به راستي تاب تحملش را داريد يا مثلا" مي گيد " نمي دونم اين آدم بي عرضه چه طوري پولدار شد ؟! يا نمي دونم اين بيسواد چه طوري رفت بهترين رشته ي دانشگاه؟! يا نمي دونم چرا اين بيريخت، همسري به اين خوبي گيرش اومد؟!! وقتي ما موهبتي را مورد انتقاد قرار مي ديم ، اون از ما فاصله مي گيره پس مراقب حرف زدن و فكر كردنمون باشيم.در اين رابطه، قانوني هم در سيستم آرزوها هست كه مي گه : قانون چهل و چهارم سيستم آرزوها : ما هرگز نمي تونيم آرزو و موهبتي را كه ديگران را بخاطر به دست آوردنش سرزنش مي كنيم، به دست بياوريم! نتيجه ي مهم: گاهي ما مورد امتحان قرار مي گيريم. (خصوصا" وقتي تمرينهاي ذهني را شروع مي كنيم. ) گاه گويي موهبت دلخواهمان نخست به سراغ يكايك افراد پيرامون ما مي رود! در اين لحظه اگر از آنها ايراد بگيريم و انتقاد كنيم، يا اگر نسبت به آنها رشك بورزيم و احساس خصومت كنيم، در امتحان مردود شده ايم و نگذاشته ايم كه آن بركتها و موهبتها به سراغمان بيايد. در اين لحظات، صادقانه شروع كنيد به دعا كردن و طلب بركت كردن براي آن شخص و شادمانه خدا را شكر كنيد كه همان بركتها يا حتي عظيم تر از آنها به سراغ شما هم خواهد آمد چون هر گاه موهبتي براي ديگران پيش مي آيد، نشانه ي آنست كه همان موهبت يا برتر از آن مي تواند براي شما هم پيش بيايد! اگر معتقد باشيد كه موهبت ديگران نشانه ي اينست كه موهبت شما هم نزديك است، بركتهاي بسياري به دست مي آوريد! اگر به دست آوردن موهبتي به نظرتان دير شده ، حتما" براي اينست كه مي خواهد عظيمترباشد! پس نگران نباشيد! بنابراين در زمان رسيدن موهبتها به ديگران به جاي رشك و افسوس، تنها كاري كه بعد از طلب بركت براي آن شخص بايد انجام بدهيد اينست كه آرام گوشه اي بنشينيد و فهرست خود را تهيه كنيد. _ تمرين:براي غلبه بر احساس رشك و خصومت، مدام در دلتان تكرار كنيد : " عشق رشك نمي ورزد. حقيقت توانگري بخش آزادم كرده است تا دولتمند شوم. " _ نكات مهمي كه در هنگام نوشتن فهرست آرزوها بايد رعايت كنيد : _* همواره اين واژه را به ياد داشته باشيد : " بالاترين و نزديكترين "! يعني هر چه خواسته ي شما والاتر باشد، نزديكتر است! _* نگذاريد احدي فهرست خواسته هايتان را ببيند. اين رازي است ميان شما و خدايي كه در باطن شما، خانه دارد. _* به هنگام تهيه ي فهرست از خواسته ها فقط در رضايت خودتان بكوشيد نه در جلب رضايت ديگران.پس آرزوهاي راستين خودتان را بنويسيد نه آنچه را كه ديگري فكر مي كند برايتان خوب است! _* فهرستتان را با اين عبارت شروع كنيد : " قدرت كاميابي بخش خدا، به يكايك ثانيه هاي امروزم، بركت مي دهد تا هم اكنون و همين جا به عاليترين ثمرات نيكو برسم." _ *در ابتدا سعي كنيد هر روز در زمان مشخصي اين كار را انجام بدهيد. مثلا" اگر سر كار مي رويد، قبل از شروع به كار، لحظاتي آرام بنشينيد و فهرست خواسته ها يا كارهايي را كه در آن روز بايد به انجام برسد، بنويسيد. _*پس از تهيه ي فهرست، هر روز به سراغش برويد تا آرزوهايي را كه ديگر نمي خواهيد از آن حذف كنيد.انعطاف پذير و آماده ي هر گونه انطباق جديد باشيد. اين فهرست ثابتي نيست. مشتاق باشيد تا در صورت لزوم آن را عوض كنيد. ( قانون حذف ) قانوني از سيستم آرزوها در باره ي نوشتن فهرست صحبت مي كنه. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
10 نقل قول از کهن مرد دوره رنسانس، لئوناردو داوینچی.... | mallarme | 0 | 1,901 |
05-04-2013 02:30 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
SUCCESS آهنرباي جذب موفقيت در درون شماست | اقاي ايـــده | 0 | 1,086 |
02-29-2012 04:43 PM آخرین ارسال: اقاي ايـــده |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان