ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:22 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان
نویسنده: mjdehghani
آخرین ارسال: shahdix
پاسخ: 181
بازدید: 55906

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12-11-2011, 12:22 PM
ارسال: #1
چندی قبل در جلسه حضور 4 آذر جناب آقای سلجوقی بحثی را باعنوان کرم آشغال خور و تولید کود از زباله عنوان کردند . که به مبزان زیادی وسوسه انگیز بود .
شروع کار نسبتاً آسان نشان می داد . کرمی با قیمت وزنی 35 تا 55 هزار تومان ، مصرف روزانه سه برابر وزن خود آشغال و تولید 60% از آشغال مصرفی به کود واقعاً وسوسه انگیز .
مطالبی که من اونا رو پیدا کردم . هر کرم بالغ 2/5 گرم . هر کرم بالغ روزانه 7 گرم آشغال می خورد . 4 گرم کود تولید می کند . مصرف کود در هر هکتار زمین تقریباً 12 % مضرف ود دامی است . خاصیت جلوگیری از رشد علف هرزاین کود که از شگفتیهاست. کرم ها باید در جایی مرطوب و تقریباً دور از نور مستقیم خورشید باشند . این کرم بومی اروپاست و آزاد بودن آن برای کرمهای بومی ضرر دارد و امکان حمله آیزینا به آنها وجود دارد . در ضمن در نگهداری آنها باید دقت نمود چون برای بعضیها حساسیت را هستند .
بقیش رو شما بگین

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-11-2011, 01:13 PM
ارسال: #2
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
نياز به زمين داريم ؟

[تصویر: start.gif]

12-11-2011, 06:20 PM
ارسال: #3
فضای خیلی کمی می خواد.
البته اگه خارج شهر باشه بهتره
ما تو یه روستایی زمین داریم . بلکه اونجا بشه .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-12-2011, 01:25 AM
ارسال: #4
منابع را برای عزیزانی که می خواهند این حرکت را شروع کنند لطفا بنویسید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-12-2011, 01:54 AM
ارسال: #5
دوست عزيز
زباله طلاي كثيف هست......تو ايران بندرت رو زباله سرمايه گذاري كردن.....جاي پيشرفت بسيار داره حتي تا تبديل شدن به غول زباله
ولي يك مشكل اساسي داره نظمي تو جمع آوريش نيست در هيج جاي ايران...
شما تو جمع اوري زباله در شهرهاي كوچك وروستا ها بسيار مشكل دارين.....
براي شروع اينكار اول بايد امار زباله هاي منطقه خودتون رو بدست بيارن... زباله هاي كه قابل بازيافت هستن.... نحوه جمع اوري
تازه يك مكان دور از شهر يا مسكوني براي اينكه بو گندي با اب زباله توليد ميكنه كه سريع با مشكل بهداشتي برخورد ميكنيد....

سختي اوليه اش زياد هست ولي سود زيادي داره
موفق باشين

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
12-12-2011, 02:45 AM
ارسال: #6
دوست عزيز من اين كار را يكسال پيش شروع كردم البته به صورت تحقيقاتي وازمايشي.به نظر سود خوبي هم ميشه ازش دراورد ولي ي كار خيلي خيلي كثيفيه من هم به همين دليل ازش كناره گرفتم.اگه كثيفيش براتون مهم نيست شروع كنيد حتما موفق ميشيد.يكي ديگه از مشكلاتي كه داره بحث جا و مكانشه كه خدارا شكر من از اين مكانا زياد داشتم.و ي مشكل ديگه اي هم كه وجود داره جور كردن آشغال براي كرمهاست.ي پيشنهاد هم بهت ميكنم بيشتر رو چاق و چله كردن كرم ها مانور بده.بحث ورمي كمپوست يكم هنوز تو ايران جا نيفتاده وگرنه ميشد روش زياد مانور داد.اميدوارم كه موفق باشي
12-12-2011, 09:18 AM
ارسال: #7
(12-12-2011 02:45 AM)mhe نوشته شده توسط:  دوست عزيز من اين كار را يكسال پيش شروع كردم البته به صورت تحقيقاتي وازمايشي.به نظر سود خوبي هم ميشه ازش دراورد ولي ي كار خيلي خيلي كثيفيه من هم به همين دليل ازش كناره گرفتم.اگه كثيفيش براتون مهم نيست شروع كنيد حتما موفق ميشيد.يكي ديگه از مشكلاتي كه داره بحث جا و مكانشه كه خدارا شكر من از اين مكانا زياد داشتم.و ي مشكل ديگه اي هم كه وجود داره جور كردن آشغال براي كرمهاست.ي پيشنهاد هم بهت ميكنم بيشتر رو چاق و چله كردن كرم ها مانور بده.بحث ورمي كمپوست يكم هنوز تو ايران جا نيفتاده وگرنه ميشد روش زياد مانور داد.اميدوارم كه موفق باشي

مهندس جان ميتونستي از اقاي سلجوقي كمك بگيريو كارتو ادامه بدي
بقول اقاي قربانيان عزيز ما خوب شروع ميكنيم مشكل ما در تمام كردن كارهاست

همیشه اولین گام ها مهم هستند.....
تماس با من 09394099750_ _ 09125937764
12-12-2011, 12:38 PM
ارسال: #8
دقیقا مشکل شخصی خود من تموم نکردن کارهای نیمه کارمه.نمیدونمم چطوری این عادت بد را ترک کنم
12-12-2011, 01:40 PM
ارسال: #9
(12-12-2011 12:38 PM)mhe نوشته شده توسط:  دقیقا مشکل شخصی خود من تموم نکردن کارهای نیمه کارمه.نمیدونمم چطوری این عادت بد را ترک کنم

تموم نكنيد ادامه بدهيد !‌

[تصویر: start.gif]

12-12-2011, 09:16 PM
ارسال: #10
پول توی کار کثیفه

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی mmmjjj 35 7,633 11-08-2013 01:35 PM
آخرین ارسال: mmmjjj

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS