تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

75 ميليون ميلياردر
زمان کنونی: 09-28-2025, 08:38 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: pulaki
آخرین ارسال: مسعود کوچولو
پاسخ: 20
بازدید: 4014

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
75 ميليون ميلياردر
12-09-2011, 02:49 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-09-2011 03:09 PM، توسط pulaki.)
ارسال: #1
75 ميليون ميلياردر
بدون مقدمه چيني و حاشيه پردازي ميروم سراصل مطلب
دوستان به خداي ميلياردرها قسم من نميخواهم به تنهايي ميلياردر بشوم من دوست دارم اين انجمن 75 ميليون ايراني ميلياردر عضو داشته باشدو هركودكي كه كه در دورافتاده ترين روستاي اين مرزوبوم پا به عرصه وجود ميگذارد يك عضو جديد ميلياردر به اعضاي اين انجمن اضافه شود
آخر من چگونه ميتوانم سوار اتومبيل چند صد ميليوني ام بشوم و درخيابانها ويراژ بدهم وقتي كه هنوز عده اي زير برف و باران منتظر تاكسي ايستاده اند
من چطور ميتوانم درويلاي مجللم راحت بخوابم درحاليكه هنوز صاحبخانه اي حكم تخليه مستاجري را دردست دارد
با چه رويي براي كودكم لباس واسباب بازيهاي گرانقيمت بخرم وقتيكه چند خيابان آنطرفتر پدري براي خريدن يكعدد بستني ناقابل سر كودك دلبندش داد ميزند و عرق شرم برپيشانيش مينشيند
چطور ميتوانم غذاهاي رنگارنگ نوش جان كنم وقتيكه مادري سيب زمينهاي آب پز را بجاي گوشت بخورد بچه هايش ميدهد و ميگويد سيب زميني خيلي ويتامين دارد و گوشت قرمز براي سلامتي مضراست بغضش ميتركد و اشكهايش سرازير ميشود
من دلم ميخواهد همه مردم شريف ايران ميلياردربشوند و هيچ هموطني دغدغه مالي نداشته باشد و همه باهم ميلياردر بشويم و ايران عزيزمان بشود سرزمين ميلياردرها
شايد بگوييد من باچنين طرز تفكري هرگز روي ميلياردر شدن را نخواهم ديد باشد اشكالي ندارد بگذاريد من آخرين ايراني باشم كه اسمش درليست ميلياردرها ثبت ميشود بخدا اين لذتش خيلي بيشترست پس بياييد در اين عصر جمعه باهم زمزمه كنيم اللهم اغننا بحلالك عن حرامك و بفضلك عمن سواك-آمين يارب العالمين

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-09-2011, 03:17 PM
ارسال: #2
RE: 75 ميليون ميلياردر
نگاه انساني شما قابل ستايش است ولي هميشه از ابتدا تا انتهاي خلقت فقير و ثروتمند وجو داشته و خواهد داشت

همیشه اولین گام ها مهم هستند.....
تماس با من 09394099750_ _ 09125937764
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-09-2011, 04:10 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-09-2011 04:10 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #3
متاسفانه اين ارزوي شما ارزوي خنده داري هست .
خيلي هم خنده داره . يعني خيلي خيلي خنده داره .
ميدوني مثل چي ميمونه ؟ مثل جريان اختراع وسيله اي كه بشه باهاش پرواز كرد ! يا وسيله اي كه نور توليد كنه ! يا جعبه اي كه سرما توليد كنه ! يا دارويي كه چرك ها رو بكشه Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
همه ي اين مثال ها خنده دار بود ولي غير ممكن نبود ! هواپيما و چراغ و يخچال و پني سيلين همشون خنده دار بودن ولي اختراع شدن Big Grin
فقر هم يه خلا تو زندگي اكثر انسان هاست ! هر خلائي برا جبران نياز داره به اختراع دستگاه يا دارويي !
انجمن ميلياردر هاي اينده ايران هم اختراعي بود بسيار خنده دار براي از بين بردن فقر در اينده اي نه چندان دور در ايران عزيزمان !
خلاء فقر جبران شد !

بلا نسبت همه ي دوستان و ايرانيان و اجانب : هركي با وجود هواپيما ، پياده بره امريكا خودش خره ، با وجود چراغ اتيش و شمع روشن كنه ، خودش ديوونست ، مواد بزاره بيرون به جاي بخچال خودش گاوه ، مريضم بشه نره يه پي ني سي لين بزنه خودش ترسو هست .
با وجود اين بستر سازي مناسب هم كسي فقير بمونه نقصير خودشه ، البته در اينده اي نه چندان دور !‌ ( البته اين يكي به نسبت همتون Big Grin )

[تصویر: start.gif]

12-09-2011, 04:22 PM
ارسال: #4
سبحان جان عالی بود. خیلی عالی.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-09-2011, 05:38 PM
ارسال: #5
ممنون جناب پولکی عزیز.
اما خود فرد هم باید بخواهد و میدانیم که انسان اگر خواسته همت کند حتما توانسته است.
و شما میتوانید با ثروت خود به همه کمک کنید مانند بسیاری از افراد ثروتمند خیر اما اینکه تلاش نکنیم با این دلیل که خیلی ها هستند که تمایلی به تلاش ندارند و حتی این راه را راهی اشتباه!!! می دانند پس دیگر کاری از دست شما بر نخواهد آمد.
مگر آن که سعی کنیم به عنوان یک الگو و آموزش آن به همه نشان دهیم که می توان یک میلیاردر خیر بود.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

12-09-2011, 06:26 PM
ارسال: #6
دوستان عزیز، همینکه هرکسی به هر وضعیت مالی و شغلی برسه و دست چندنفردیگه رو هم بگیره،این خودش کمک بزرگی هس و بنظر من خدا در اینجور مواقع که ببینه بنده اش داره به یه بنده دیگه ای کمک میکنه، هوای اونو خواهد داشت.

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
12-09-2011, 08:25 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-09-2011 08:47 PM، توسط pulaki.)
ارسال: #7
از همه دوستان عزيزي كه اين تاپيك راخواندند و اظهار نظر كردند ممنونم اما بعقيده بنده بايد بصورت كلي به مسايل نگاه كرد نه موردي و جز نگر من هم مثل همه شما ميدانم كه ميلياردرشدن همه جمعيت يك كشور اگرنه غيرممكن ولي تقريبا دور از ذهن است و حتي درممالك ثروتمند هم افراد فقير و مستمند بوفور يافت ميشوند اگر بخواهيم اينگونه به موضوع نگاه كنيم بايد فرض كنيم كه كسي ادعا كند اگر همه مردم كشور كلهم اجمعين دكتر نشوند من درآزمون دكترا شركت نخواهم كرد نه اينجا بحث برسر اكثريت و اقليت و رشد و پيشرفت حداكثري از طريق تشريك مساعيست نه بصورت انفرادي و فردمحور و فلسفه وجودي اين انجمن و موارد مشابه هم دقيقا همينست تا تعداد بيشتري از جويندگان ثروت حلال با مشاركت يكديگر و هم انديشيهاي راهبردي به اهداف عاليه خود دست يابند چراكه هميشه ثروت جمعي به مال و ثروت فردي ارجحيت داشته و خواهد داشت

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
12-09-2011, 10:52 PM
ارسال: #8
آفرین به تو واقعا متنت منو تحت تاثیر قرار داد.

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
12-10-2011, 12:34 AM
ارسال: #9
(12-09-2011 02:49 PM)pulaki نوشته شده توسط:  بدون مقدمه چيني و حاشيه پردازي ميروم سراصل مطلب
دوستان به خداي ميلياردرها قسم من نميخواهم به تنهايي ميلياردر بشوم من دوست دارم اين انجمن 75 ميليون ايراني ميلياردر عضو داشته باشدو هركودكي كه كه در دورافتاده ترين روستاي اين مرزوبوم پا به عرصه وجود ميگذارد يك عضو جديد ميلياردر به اعضاي اين انجمن اضافه شود
آخر من چگونه ميتوانم سوار اتومبيل چند صد ميليوني ام بشوم و درخيابانها ويراژ بدهم وقتي كه هنوز عده اي زير برف و باران منتظر تاكسي ايستاده اند
من چطور ميتوانم درويلاي مجللم راحت بخوابم درحاليكه هنوز صاحبخانه اي حكم تخليه مستاجري را دردست دارد
با چه رويي براي كودكم لباس واسباب بازيهاي گرانقيمت بخرم وقتيكه چند خيابان آنطرفتر پدري براي خريدن يكعدد بستني ناقابل سر كودك دلبندش داد ميزند و عرق شرم برپيشانيش مينشيند
چطور ميتوانم غذاهاي رنگارنگ نوش جان كنم وقتيكه مادري سيب زمينهاي آب پز را بجاي گوشت بخورد بچه هايش ميدهد و ميگويد سيب زميني خيلي ويتامين دارد و گوشت قرمز براي سلامتي مضراست بغضش ميتركد و اشكهايش سرازير ميشود
من دلم ميخواهد همه مردم شريف ايران ميلياردربشوند و هيچ هموطني دغدغه مالي نداشته باشد و همه باهم ميلياردر بشويم و ايران عزيزمان بشود سرزمين ميلياردرها
شايد بگوييد من باچنين طرز تفكري هرگز روي ميلياردر شدن را نخواهم ديد باشد اشكالي ندارد بگذاريد من آخرين ايراني باشم كه اسمش درليست ميلياردرها ثبت ميشود بخدا اين لذتش خيلي بيشترست پس بياييد در اين عصر جمعه باهم زمزمه كنيم اللهم اغننا بحلالك عن حرامك و بفضلك عمن سواك-آمين يارب العالمين

آفرین که تنها خوشبخت شدن را خوشبختی نمی دانی و خوبی را برای همه می خواهی و خوبی دیگران را خوبی خود.
12-10-2011, 04:22 AM
ارسال: #10
دم شما گرم
هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند
یا علی

یک زمانی آرزوم بود که این کارهارو انجام بدم
(قفل گذاری،امنیت نرم افز،برنامه نویسی،میکس ومونتاژ،انجام کارهای گرافیکی(کارت ویزیت،لوگو،آرم،و...)،فلش کاری،تعمیرات سخت افزاری،انجام پروژه های آموزشی،و...)
وتواناستم چون با تمام وجود می خواستم
ولی بازم هیچی بلد نیستم
کمکم کنید
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS