ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

دعوت به همکاری مجتمع زرین خیز
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:39 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: زرین خیز
آخرین ارسال: Utab
پاسخ: 38
بازدید: 30928

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعوت به همکاری مجتمع زرین خیز
06-15-2014, 06:27 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-15-2014 06:39 PM، توسط YashaR1989.)
ارسال: #31
RE: دعوت به همکاری مجتمع زرین خیز
(06-15-2014 12:06 PM)زرین خیز نوشته شده توسط:  با سلام
آقا یاشار همین که شهامت عذر خواهی را داشتید واقعا باعث دلگرمی هست یک مسائلی در جامعه اتفاق میافتد که انسان را اذیت میکند من اینجا لازم میدانم یکی از آن را من در راستای کارآفرینی توزیع بدهم در مهمانیهای خانوادگی اصولا فامیلها دوست دارند همدیگر را نصیحت کنند متعسفانه تمام فامیل میگویند ما اگر جای تو بودیم کارخانه را میفروختیم پولش را در بانک میگذاشتیم بی دردسر کارگر بدبختیهایش ماهی فلان میلیون کرفته زندگی میکردیم ولی این را در نظر نمیگیرنند که اگر همه بخواهند این کار را کنند پس چه کسی دنبال کار آفرینی میافتد این را گفتم ولی من تنها نیستم این صحبتها تاثیر زیادی در خانواده میگذارد
که جای ریسک مخصوصا بعد از آتش سوزی در قسمتهای اداری و بخشی از انبار از من گرفته وتلاش میکنم به امید خداوند قوی و بدون رودربایسی جلو بروم وعملا نشان دهم هم میتوان پول خوب و سالم بدست آورد هم میتوان کارآفرینی انجام داد امیدوارم بتوانم با دعاهای بچه های خوب این سایت که به کمک آقا کامیار و همسر مهربانشان دور هم جمع شدند به سر انجام برسانم موفق باشید
خیلی ممنون از لطفتون جناب دکتر که عذرخواهی منو پذیرفتید و پاسخ دادید
متاسفانه در طی یکسال اخیر هم کارهای زیادی انجام دادم اما متاسفانه به علت عدم تجربه ضررهای میلیونی رو تجربه کردم
پارسال همین ایام قبل از اینکه بخوام کاری رو شروع کنم میخواستم وارد کار گلخانه بشم اما با مشورت خانواده از این کار منصرفم کردن و مثل نصیحت هایی عامی که شما میفرمایید به گوشم خورد
-درآمد توی شهر بیشتره
-همه میان شهر تو میخوای بری روستا
و .....
اما بعد از ضررهایی که توی کار دادم این قولو به خودم دادم که هر کاری که علاقه دارم رو شروع کنم و سفت و سخت به همون کار بچسبم تا موفق بشم
به همین علت هم دنبال کار در گلخانه بودم تا بعد از سپری کردن چند دوره کشت خودم سالن بزنم
تا اینکه بالاخره تاپیک شما رو تو این انجمن دیدم و سوالاتی در مورد بخش گلخانه پرسیدم
که با توجه به توضیحات شما ظاهراً بخش گلخانه مجموعه شما بدون مشکل در حال کار هست و نیازی به نیروی کار نداره

باز هم ممنون از اینکه پاسخ دادید و عذرخواهی منو پذیرفتید

(06-15-2014 01:13 PM)MARYAR نوشته شده توسط:  
(06-15-2014 11:16 AM)YashaR1989 نوشته شده توسط:  
(06-15-2014 01:22 AM)زرین خیز نوشته شده توسط:  با سلام
آقا یاشار این که ما از چیزی خوشمان نمیاید یا دعوتی از ما در یک مجموعه نشده به آن مجموعه انگی میزنیم و به فلسفه کاری آن حمله میکنیم کار خیلی قشنگی نیست اولا آنجا تازه در حال استعداد یابی است و تازه قرار است از اول تیر ماه فعالیت حرفه ای (تاکید میکنم حرفه ای )خود را شروع کند و به یاری خدا و تلاش مجموعه هر 15 روز پیشرفتهای خود را اعلام کند ثانیا همانطور که تاکید شده استفاده از آدمهای قوی و با انگیزه که اگر پیدا شود ( که متاسفانه کم شده )که میتوانند برای رشد خودشان هم شده برای رشد مجموعه تلاش کنند ثالثا من این قطعات را خیلی از قیمت واقعی آن پایین تر میفروشم تا بتوانم برا ی سرمایه در گردش مجموعه پول نقد آماده کنم این یک یک تبلغات نیست یک واقعیت است که در کشور ما به وفور دیده میشود که کارخانجات بزرگ را بدلیل همین نداشتن قدرت ریسک فروش بعضی از دستگاهها در هنگام مشکل به ورشکستگی کشانده بهمین دلیل از شما خواهش میکنم به عنوان یک جوان دیگر بدون مطالعه به هیچکس انگ نزنید که این خلاف جوانمردی میباشد

سلام
ببخشید جسارت کردم اما خیلی از تاپیکهای این انجمن برای کارگروهی بدون نتیجه رها شده
حتی گروهی هم که توسط مدیران انجمن راه اندازی شد(راهکار) با شکست مواجه شد چون بدون برنامه ریزی بوده
شما پاسخ منو تو صفحه قبل ندادید و اومدید یه پست برای فروش دستگاه زدید
خوب هرکسی جای من بود همین فکر رو میکرد
باز هم عذرخواهی میکنم و امیدوارم درکاری که شروع کردید موفق باشید
سلام آقای یاشار
مثل اینکه شما قضاوت زود هنگام کار همیشگی تون هست. اول که به آقای دکتر کارآفرین ما انگ دلال زدید و کل تاپیک ها و کارگروه های انجمن را بی مصرف و تبلیعاتی خواندید حالا هم ندیده و ندونسته فهمیدید که راهکار که توسط مدیرا ایجاد شده بود شکست خورده؟؟؟
جالبه...
از شما بعید می دونستم.
چون دقیقا قبل از این پست شما آقا کامیار با دکتر تماس داشتند و از شما به عنوان یه عضو فعال تعریف کردند ولی مثل اینکه شما غیر از نشتن و قضاوت منفی کار دیگه ای نمی کنید و ما درمورد شما اشتباه کردیم.

در ضمن راهکار هیچ وقت با شکست مواجه نشده. ببینید پروژه های ما هیچ وقت نمی میرند بلکه برای موفقیت بیشتر افراد و روش تعویض می شود. الان راهکار درقالب الکترونیکی در انجمن در حال اجراست ولی مثل اینکه شما باز هم بخاطر قضاوت چشم ها را بسته اید.
راهکار بخاطر هدفش که درگیر کردن اعضای انجمن و کارآفرینی برای بچه ها بدون محدودیت فاصله بود از سنتی به اینترنتی تغیر رویه داده است و با تولید کنندگان و کارآفرینانی مانند دوست عزیزمان آقای مهدی شمس و در ادامه افرادی مانند آقای دکتر ادامه می دهد.
شما هم دوست عزیز بهتر است بجای قضاوت در راستای اهدافتان حرکت کنید

سلام مریم خانم
اول از همه از آقا کامیار تشکر میکنم که تعریف منو پیش دکتر عزیزیان کردن
البته من فقط توی انجمن فعال بودم که به واسطه ی بدقولی که یکی از مدیران انجمن کرد فرصتی نشد توی کارهای عملی انجمن شرکت کنم و به خاطر همین دیگه خیلی کم میام توی انجمن
این بار هم اومدم گفتم شاید این بار واقعاً یک فردی پیدا شده که بخواد کار عملی انجام بده و نه حرف
البته قبلاً کارهایی تو این انجمن به حیطه عمل رسیده اما نه در این وسعت
در مورد راهکار هم من از یکی از مدیران همین انجمن شنیدم و شنیده هامو گفتم
اگر غیر از اینه لطفاً داخل پیغام خصوصی اطلاع بدید منم پست قبلیم رو ویرایش کردم تا باعث ناراحتی شما و همکاراتون در راهکار نشه و دیگه این تاپیک رو از مسیر اصلیش منحرف نکنیم
در مورد اینکه انگ دلالی زدم دقیقاً بفرمایید کجای حرف من انگ دلالی بود که از طرف من به دکتر عزیزیان این حرفا رو نسبت میدید؟
متاسفانه یه اشتباهی کردم و عذرخواهی هم کردم اما انگ دلالی نزدم

در آخر باز هم از آقای کامیار هم تشکر میکنم که تعریف منو پیش دکتر عزیزیان کردن

...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-15-2014, 06:34 PM
ارسال: #32
آقای زرین عزیز خسته نباشید
از صحبتهای شما بر می اید که پتانسیل خوبی در وجودتان هست.
به نظر بنده حقیر شما هزینه های زیادی برای کارگر مهندس مسئول و غیره کرده اید که فیدبک چندان مناسبی نداشته است.
اگر بنده را در حد برادر کوچکتر قابل بدانید مایلم توصیه ای کوچک به شما برادر بزرگم بکنم
1 - سعی کنید در زمینه های خاصی سرمایه گذاری مادی و انسانی انجام دهید و فرصت را به هیچوجه از دست ندهید.
2 - سعی کنید کارگرانی که می آورید کارگران دلسوز کوشا و نسبتا ارزان باشند
3 - لوازم اضافه و مازاد را در انباری جمع کرده و در فرصت مناسب در مورد آنها تصمیم گیری صحیحی اتخاذ نمایید
4 - با جهاد کشاورزی منطقه و مهندسین آنجا مشورت کنید که به صورت رایگان است و کار کشاورزی را پر رونق و بدون اتلاف وقت راه اندازی نمایید
4 - به دامداری نیز فکر نمایید در کنار کشاورزی که بسیار خوب است.
با تشکر که بنده را تحمل نمودید

بسم الله الرحمن الرحیم

نام کاربری گذشته : کاظم...
06-15-2014, 07:38 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-15-2014 07:39 PM، توسط alireza091111.)
ارسال: #33
سلام.بنده شاید بتونم در زمینه خانه های پیش ساخته کمکی کنم.
نیاز به اطلاعات بیشتری دارم.
09212797804

هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.
( ایت اله بهجت)

بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع)))
06-15-2014, 07:51 PM
ارسال: #34
باسلام خدمت آقای کاظمی
توصیه های شما را به دیده منت میگذارم و مطمئن باشید در مورد درخواست
1-در زمینه های که کار کرده ام و بازخورد دارد میخواهم وارد شوم مثل پوشاک جین وکفش چون استاد کار حرفه ای دارم الکترونیک چون طرحها و قالبهای ساخته شده (هزینه ها شده )دارم در مورد کانکس ویلایی چون نمونه اولیه ساخته شده است کارتن سازی چون دستگاهها را دارم و کارتن سازی را میشود در دوساعت یاد گرفت توپ سازی چون توپ تخصص نمیخواهد و الان یک نفر هم برای چاپ روی توپ اعلام همکاری کرده تخصص ندارد ولی ظاهرا بچه پیگیری هست در مورد رزین و سمنت پلاس بخاطر اینکه پیش نیاز کارم در ساخت کانکس ویلایی میباشد
2-این مورد یکی از ضعفها در ایران میباشد وقتی کقسمت اداری و انباری من در 8 ساعت آتش سوزی از بین رفت حدود16 قطعه دستگاه مثل دریل صنعتی منگنه کوب میخکوب و.... از انجا دزدیده شد در حالی که من حقوق کارگرها را کامل داده و میدهم البته شاید کسی از بیرون برده که چون دستگاه اصلی دوربین مدار بسته از بین رفته نمی توانم درست بگوییم ولی در هر حال ضعف از کارگر بوده
3- این کار را کردهام
4- اکثر نیروههای جهاد کشاورزی بواسطه گاخانه 12400 متری اینجانب من را می شناسند ولی واقعا زیاد نمی شود روی آنها حساب کرد
5- چون منطقه صنعتی میباشد نمی شود کار دامداری کرد
آقای کاظمی واقعا آدم با انگیزه کم پیدا می شود روزی برای بازدید آنجا آقای کامیار بزرگی کرده ساعت 8 صبح تعطیل به محل قرار سر ساعت رسیدند
من 4 دقیقه دیر رسیدم در قرار بعدی همسر محترم ایشان و خودشان باز هم سر ساعت آمدند این در حالی بود که این بزرگان به آنجا نیاز ندارند و برای عشق به کارآفرینی به آنجا آمده بودند من یک قرار در روز تعطیل با یکی از بچه ها که احتیاج به کار داشت سر اول صبح گذاشتم خودم با توجه به دوری مسافت به آنجا رسیدم تا 9 صبح آنجا ماندم دوباره برگشتم منزل که ایشان زنگ زدنند این واقعا از ضعف کسانی هست که مسئله کار را جدی نمی گیرند و برنامه های کاری را مختل می کنند موفق باشید

اعتقاد به اینکه زمان است که قدرتت را به رخ همه میکشد نه زبان
06-15-2014, 10:04 PM
ارسال: #35
(06-15-2014 07:51 PM)زرین خیز نوشته شده توسط:  باسلام خدمت آقای کاظمی
توصیه های شما را به دیده منت میگذارم و مطمئن باشید در مورد درخواست
1-در زمینه های که کار کرده ام و بازخورد دارد میخواهم وارد شوم مثل پوشاک جین وکفش چون استاد کار حرفه ای دارم الکترونیک چون طرحها و قالبهای ساخته شده (هزینه ها شده )دارم در مورد کانکس ویلایی چون نمونه اولیه ساخته شده است کارتن سازی چون دستگاهها را دارم و کارتن سازی را میشود در دوساعت یاد گرفت توپ سازی چون توپ تخصص نمیخواهد و الان یک نفر هم برای چاپ روی توپ اعلام همکاری کرده تخصص ندارد ولی ظاهرا بچه پیگیری هست در مورد رزین و سمنت پلاس بخاطر اینکه پیش نیاز کارم در ساخت کانکس ویلایی میباشد
2-این مورد یکی از ضعفها در ایران میباشد وقتی کقسمت اداری و انباری من در 8 ساعت آتش سوزی از بین رفت حدود16 قطعه دستگاه مثل دریل صنعتی منگنه کوب میخکوب و.... از انجا دزدیده شد در حالی که من حقوق کارگرها را کامل داده و میدهم البته شاید کسی از بیرون برده که چون دستگاه اصلی دوربین مدار بسته از بین رفته نمی توانم درست بگوییم ولی در هر حال ضعف از کارگر بوده
3- این کار را کردهام
4- اکثر نیروههای جهاد کشاورزی بواسطه گاخانه 12400 متری اینجانب من را می شناسند ولی واقعا زیاد نمی شود روی آنها حساب کرد
5- چون منطقه صنعتی میباشد نمی شود کار دامداری کرد
آقای کاظمی واقعا آدم با انگیزه کم پیدا می شود روزی برای بازدید آنجا آقای کامیار بزرگی کرده ساعت 8 صبح تعطیل به محل قرار سر ساعت رسیدند
من 4 دقیقه دیر رسیدم در قرار بعدی همسر محترم ایشان و خودشان باز هم سر ساعت آمدند این در حالی بود که این بزرگان به آنجا نیاز ندارند و برای عشق به کارآفرینی به آنجا آمده بودند من یک قرار در روز تعطیل با یکی از بچه ها که احتیاج به کار داشت سر اول صبح گذاشتم خودم با توجه به دوری مسافت به آنجا رسیدم تا 9 صبح آنجا ماندم دوباره برگشتم منزل که ایشان زنگ زدنند این واقعا از ضعف کسانی هست که مسئله کار را جدی نمی گیرند و برنامه های کاری را مختل می کنند موفق باشید

سلام
خواهش میکنم آقای دکتر, انجام وظیفه بود
آشنایی با دوستانی مانند شما افتخار بنده است
بسیار از تلاش شما لذت بردم, مطمئنا با این تفکر پویا, شما کارآفرینی نمونه خواهید بود
سهیم کردن سایر دوستان, علاقه به کار تیمی و موفقیت های گروهی, از نکات بارز کارآفرینان است
امیدوارم عزیزانی از انجمن هم که اکنون در مجتمع مشغول شده اند و نیز, افرادی که در آینده با شما به تلاش خواهند پرداخت, پیروز باشند که موفقیت حق مسلم همه ما است
به هر حال کاری از دستم برآید مطمئنا دریغ نمیکنم و خوشحال خواهم شد که این تلاش ها به ثمر بنشیند و در آینده ای نزدیک همه شاهد موفقیت های کارآفرینان و ثروت سازان ایران زمین باشیم
پیروز و موفق باشید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-18-2015, 12:12 PM
ارسال: #36
سلام خدمت شما،دکتر جان اگر شما از اول به دنبال راه اندازی یک کارگاه بودید و تمام سرمایه خود را صرف کار اول می کردید حادثه اتش سوزی اتفاق نمی افتاد و الان چند نفر از کارگاه شما روزی می بردند،شما می خواهید چند کارگاه را در یک زمان به بهر برداری برسانید،ادم باید پله ها را یکی یکی به پیماید اگر شما بخواهد از پله اول به پله پنجم بپرید مطمئنن به زمین خواهید خورد پس چه بسا شما باید کارگاه را یکی یکی راه اندازی کنید،به امید راه اندازی تمام کارگاه هایتان،،با سپاس که وقت خود را برای خواندن این جملات گذاشتید.
03-01-2015, 08:20 PM
ارسال: #37
سلام
از کارگاه سمنت پلاست چه خبر؟
08-25-2015, 10:16 AM
ارسال: #38
توضیحات بیشتر لطفا

((( عادت کنیم به کار تیمی برای موفقیت بیشتر )))
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  علاقه تهرانی ها به چه چیزی هستش؟ حسن قجر 0 501 05-22-2018 12:16 AM
آخرین ارسال: حسن قجر
  همکاری برای تاسیس گروه فرهنگی ورزشی آموزشی و... در مشهد razeqi 0 564 10-27-2017 10:49 PM
آخرین ارسال: razeqi
  راهنمایی جهت معرفی کار به مردم kambiz.sh 2 1,353 04-13-2017 10:27 PM
آخرین ارسال: امیر Amir
  نیاز به همفکری دارم farham92 3 991 09-05-2015 02:30 PM
آخرین ارسال: farham92
  همکاری mar yam 4 1,170 08-25-2015 10:03 AM
آخرین ارسال: Utab
  فروش ادويه به فست فود بدون بسته بندي sedaybaran 6 2,438 07-15-2014 04:25 AM
آخرین ارسال: tan-graphic
  نظرتون راجبه سرمایه گذاری توی مجتمع توریستی کاسپین (پردیسبان) چیه ؟ smart man 7 2,888 05-18-2014 12:07 PM
آخرین ارسال: petros2011
  علاقه به فروش فیلم و انیمیشن omidariyan 13 3,070 05-03-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: weblox
  شروع کار به عنوان حسابدار ، درخواست راهنمایی و کمک از دوستان jujushow 20 7,163 02-03-2014 09:17 PM
آخرین ارسال: ramshad
  به نظرتون چجوری شروع کنم؟ feriman 7 1,895 01-31-2014 11:43 PM
آخرین ارسال: هومان هرمزدی محمد آبادی
  خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور yu3f 38 9,766 11-09-2013 12:50 PM
آخرین ارسال: kiarash64
  تقاضای همکاری و بازاریابی فروش گیلسونایت bitumen 9 4,446 07-18-2013 11:06 AM
آخرین ارسال: هویدا
  پیشنهاد کار به دانشجو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ poldar 19 4,558 07-10-2013 10:41 PM
آخرین ارسال: somayeee
  کارهای پیشنهادی به دانشجویان MARYAR 10 3,705 07-01-2013 02:24 PM
آخرین ارسال: gladreall
  خرید یا همکاری با سایت های تفریحی یا دانلودی homosapiens 5 3,685 05-18-2013 06:36 PM
آخرین ارسال: keshavarz
  آماده به کار دوستان تهرانی mteam 30 7,558 05-13-2013 08:27 PM
آخرین ارسال: امير وارسته
  طراحی نرم افزار و وب سایت به سفارش اعضاء arsho 8 2,473 01-21-2013 12:53 PM
آخرین ارسال: arsho
  هر کدوم از دوستان که برای شروع به مغازه نیازداره بیادتو naimeh 7 2,432 11-06-2012 09:49 PM
آخرین ارسال: صدفی
  نياز به طراح و گرافيست براي طراحي تبليغات و بسته بندي - ترجيحا در تبريز omid6020 3 1,504 09-10-2012 05:56 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  احتیاج به سرمایه محمد احمدی 3 1,720 08-22-2012 08:57 AM
آخرین ارسال: حسن درویش

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS