ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

دعوت به همکاری مجتمع زرین خیز
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:02 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: زرین خیز
آخرین ارسال: Utab
پاسخ: 38
بازدید: 30958

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعوت به همکاری مجتمع زرین خیز
06-12-2014, 12:03 PM
ارسال: #21
RE: فروشنده قطعات بدون استفاده صنعتی مجتمع زرین خیز
با سلام
مجتمع صنعتی کشاورزی کار آفرینی زرین خیز واقع در ماهدشت کرج قطعات صنعتی مازاد خود شامل کلندر آب سخت کرم خود به طول 2.5 متر عرض 50 سانتیمتر به تعداد 4عدد و دو عدد دمنده بزرگ 3عدد میز خنک کننده لاستیک تعداد زیادی لوله نقاله و.... خود را سریعا بفروش میرساند به کسانی که در فروش این قطعات تبحر دارند با درصد خوب نیازمند میباشد تلفن 09121674116 و 09366300316با تشکر

اعتقاد به اینکه زمان است که قدرتت را به رخ همه میکشد نه زبان
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-14-2014, 03:16 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-23-2014 03:35 PM، توسط YashaR1989.)
ارسال: #22
RE: دعوت به همکاری مجتمع زرین خیز
.....

...
06-15-2014, 01:22 AM
ارسال: #23
با سلام
آقا یاشار این که ما از چیزی خوشمان نمیاید یا دعوتی از ما در یک مجموعه نشده به آن مجموعه انگی میزنیم و به فلسفه کاری آن حمله میکنیم کار خیلی قشنگی نیست اولا آنجا تازه در حال استعداد یابی است و تازه قرار است از اول تیر ماه فعالیت حرفه ای (تاکید میکنم حرفه ای )خود را شروع کند و به یاری خدا و تلاش مجموعه هر 15 روز پیشرفتهای خود را اعلام کند ثانیا همانطور که تاکید شده استفاده از آدمهای قوی و با انگیزه که اگر پیدا شود ( که متاسفانه کم شده )که میتوانند برای رشد خودشان هم شده برای رشد مجموعه تلاش کنند ثالثا من این قطعات را خیلی از قیمت واقعی آن پایین تر میفروشم تا بتوانم برا ی سرمایه در گردش مجموعه پول نقد آماده کنم این یک یک تبلغات نیست یک واقعیت است که در کشور ما به وفور دیده میشود که کارخانجات بزرگ را بدلیل همین نداشتن قدرت ریسک فروش بعضی از دستگاهها در هنگام مشکل به ورشکستگی کشانده بهمین دلیل از شما خواهش میکنم به عنوان یک جوان دیگر بدون مطالعه به هیچکس انگ نزنید که این خلاف جوانمردی میباشد

06-15-2014, 06:01 AM
ارسال: #24
سلام جناب زرین خیز امیدوارم موفق باشید هم به جهت سود خوب برای خودتون و هم به جهت کاراآفرینی برای عموم در ضمن من با ۱۴ سال سابقه کار در شرکت خودرو سازی اماده کمک به شما هستم 09368970820
06-15-2014, 11:16 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-15-2014 06:29 PM، توسط YashaR1989.)
ارسال: #25
(06-15-2014 01:22 AM)زرین خیز نوشته شده توسط:  با سلام
آقا یاشار این که ما از چیزی خوشمان نمیاید یا دعوتی از ما در یک مجموعه نشده به آن مجموعه انگی میزنیم و به فلسفه کاری آن حمله میکنیم کار خیلی قشنگی نیست اولا آنجا تازه در حال استعداد یابی است و تازه قرار است از اول تیر ماه فعالیت حرفه ای (تاکید میکنم حرفه ای )خود را شروع کند و به یاری خدا و تلاش مجموعه هر 15 روز پیشرفتهای خود را اعلام کند ثانیا همانطور که تاکید شده استفاده از آدمهای قوی و با انگیزه که اگر پیدا شود ( که متاسفانه کم شده )که میتوانند برای رشد خودشان هم شده برای رشد مجموعه تلاش کنند ثالثا من این قطعات را خیلی از قیمت واقعی آن پایین تر میفروشم تا بتوانم برا ی سرمایه در گردش مجموعه پول نقد آماده کنم این یک یک تبلغات نیست یک واقعیت است که در کشور ما به وفور دیده میشود که کارخانجات بزرگ را بدلیل همین نداشتن قدرت ریسک فروش بعضی از دستگاهها در هنگام مشکل به ورشکستگی کشانده بهمین دلیل از شما خواهش میکنم به عنوان یک جوان دیگر بدون مطالعه به هیچکس انگ نزنید که این خلاف جوانمردی میباشد

سلام
....
....
شما پاسخ منو تو صفحه قبل ندادید و اومدید یه پست برای فروش دستگاه زدید
خوب هرکسی جای من بود همین فکر رو میکرد
باز هم عذرخواهی میکنم و امیدوارم درکاری که شروع کردید موفق باشید

...
06-15-2014, 12:06 PM
ارسال: #26
با سلام
آقا یاشار همین که شهامت عذر خواهی را داشتید واقعا باعث دلگرمی هست یک مسائلی در جامعه اتفاق میافتد که انسان را اذیت میکند من اینجا لازم میدانم یکی از آن را من در راستای کارآفرینی توزیع بدهم در مهمانیهای خانوادگی اصولا فامیلها دوست دارند همدیگر را نصیحت کنند متعسفانه تمام فامیل میگویند ما اگر جای تو بودیم کارخانه را میفروختیم پولش را در بانک میگذاشتیم بی دردسر کارگر بدبختیهایش ماهی فلان میلیون کرفته زندگی میکردیم ولی این را در نظر نمیگیرنند که اگر همه بخواهند این کار را کنند پس چه کسی دنبال کار آفرینی میافتد این را گفتم ولی من تنها نیستم این صحبتها تاثیر زیادی در خانواده میگذارد
که جای ریسک مخصوصا بعد از آتش سوزی در قسمتهای اداری و بخشی از انبار از من گرفته وتلاش میکنم به امید خداوند قوی و بدون رودربایسی جلو بروم وعملا نشان دهم هم میتوان پول خوب و سالم بدست آورد هم میتوان کارآفرینی انجام داد امیدوارم بتوانم با دعاهای بچه های خوب این سایت که به کمک آقا کامیار و همسر مهربانشان دور هم جمع شدند به سر انجام برسانم موفق باشید

06-15-2014, 12:24 PM
ارسال: #27
اگر همه دلالی کنند پس چه کسی کار کند؟چون بدون تولید هیچ اقتصادی رشد نخواهد کرد و دست آخر این اقتصاد ناسالم دامان همه و اول از همه خودشان را خواهد گرفت.
06-15-2014, 01:13 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-15-2014 01:28 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #28
(06-15-2014 11:16 AM)YashaR1989 نوشته شده توسط:  
(06-15-2014 01:22 AM)زرین خیز نوشته شده توسط:  با سلام

سلام
ببخشید جسارت کردم اما خیلی از تاپیکهای این انجمن برای کارگروهی بدون نتیجه رها شده
حتی گروهی هم که توسط مدیران انجمن راه اندازی شد(راهکار) با شکست مواجه شد چون بدون برنامه ریزی بوده
شما پاسخ منو تو صفحه قبل ندادید و اومدید یه پست برای فروش دستگاه زدید
خوب هرکسی جای من بود همین فکر رو میکرد
باز هم عذرخواهی میکنم و امیدوارم درکاری که شروع کردید موفق باشید
سلام آقای یاشار
مثل اینکه شما قضاوت زود هنگام کار همیشگی تون هست. اول که به آقای دکتر کارآفرین ما انگ دلال زدید و کل تاپیک ها و کارگروه های انجمن را بی مصرف و تبلیعاتی خواندید حالا هم ندیده و ندونسته فهمیدید که راهکار که توسط مدیرا ایجاد شده بود شکست خورده؟؟؟
جالبه...
از شما بعید می دونستم.
چون دقیقا قبل از این پست شما آقا کامیار با دکتر تماس داشتند و از شما به عنوان یه عضو فعال تعریف کردند ولی مثل اینکه شما غیر از نشتن و قضاوت منفی کار دیگه ای نمی کنید و ما درمورد شما اشتباه کردیم.

در ضمن راهکار هیچ وقت با شکست مواجه نشده. ببینید پروژه های ما هیچ وقت نمی میرند بلکه برای موفقیت بیشتر افراد و روش تعویض می شود. الان راهکار درقالب الکترونیکی در انجمن در حال اجراست ولی مثل اینکه شما باز هم بخاطر قضاوت چشم ها را بسته اید.
راهکار بخاطر هدفش که درگیر کردن اعضای انجمن و کارآفرینی برای بچه ها بدون محدودیت فاصله بود از سنتی به اینترنتی تغیر رویه داده است و با تولید کنندگان و کارآفرینانی مانند دوست عزیزمان آقای مهدی شمس و در ادامه افرادی مانند آقای دکتر ادامه می دهد.
شما هم دوست عزیز بهتر است بجای قضاوت در راستای اهدافتان حرکت کنید

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
06-15-2014, 01:20 PM
ارسال: #29
(06-15-2014 01:22 AM)زرین خیز نوشته شده توسط:  قرار است از اول تیر ماه فعالیت حرفه ای (تاکید میکنم حرفه ای )خود را شروع کند و به یاری خدا و تلاش مجموعه هر 15 روز پیشرفتهای خود را اعلام کند ثانیا همانطور که تاکید شده استفاده از آدمهای قوی و با انگیزه که اگر پیدا شود ( که متاسفانه کم شده )
آقای زرین خیز عزیز سلام.شما نباید از صحبت دوستان ناراحت بشید و اینکه میبینم اندکی باز صبر دارید جای شکرش باقی است.خوشبختانه این سایت پر از آدم های قوی و پر زخمت و پاک و پر تلاش هستش و اطمینان داشته باشید اگر صحبت های شما صریح و واضح باشه هستن کسایی ک ب خودشون و شما و مردم کمک کنند. ب نظر من توضیحات تون گنگ هستش و مفهوم کاملی از کاری دارید انجام میدهید و یا قرار است انجام بدهید رو انعکاس نمیده.بالاخره دوستانی ک میخوان وارد این عرصه بشن ترس از عدم ب واقعیت پیوستن اهداف شما دارند و نمیخواهند از اینجا رانده و از اونجا مانده بشن

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-15-2014, 04:58 PM
ارسال: #30
با سلام خدمت آقا حبیب
آقا حبیب بعضی حرفها را نمیتوان اینجا نوشت ولی بودن مواقعی که دست کسی را گرفته ای بلندش کرده ای بعد همان شخص در جایی که توانسته به تو زخم زده واقعا دنیای عجیبی هست یک مثال ملموس کاری برای شما که برای خودم اتفاق افتاده بزنم من باکسی شریک کاری برای کشت گلخانه شدم اون شخص گفت 25 میلیون پول نقد دارم و میخواهم کشت راه بیندازم بطور خلاصه بعد از بیست روز دیدم مردم مختلف به در مجتمع میآیند پولشان را برای فروش جنس و کارکرد در گلخانه میخواهند یک روز مستقیم با شخص صحبت و از او توضیح خواستم ایشان در جواب من گفت زمینی دارم قرار بود فروش برود و نرفت نتوانستم پول جور کنم خلاصه من پول کارکرها و ماشین کود و.. را دادم و ایشان را راضی از آنجا بیرون کردم وبا استخدام یک مهندس کشاورزی بطور دائم و یک استاد فنی حرفه ای فوق لیسانس کشاورزی بصورت پاره تایم و18 کارگر روز مزد در 22 سالن 300 متری کار کشت را شروع کردیم بعد از دو ماه محصول روزی حدود دو تن داشتیم ولی به دلیل قیمت بسیار پایین خیار به زور هزینه کارگرها در می آمد تا اینکه محصول قارچ گرفت ابتدای ماه رمضان بار فروش من در بازار میگفت اگر تا عید فطر بار را نگه دارید قیمت میخورد تا آن زمان من حدود 30 میلیون ضرر کرده بودم مهندسان قطع امید کرده و دستو رکندن ساقه های خیار را داده بودنند بعد از آوردن یک استاد کشت خیار از شهر یزد من هم قبول به کندن ساقه شدم بعد از کندن دو سالن یک شب ساعت 3 از خواب پریدم همانجا تصمیم گرفتم نا امید نشده کار کشت خیار را خودم دست بگیرم صبح فردا از سر کارگر خواستم 20 سالن باقیمانده را سیراب کند و خودم به کتابفروشی بهمن در کرج رفتم و چند کتاب را جب کشت خیا ر خریدم خلاصه با بیرون کردن مهندسان با توجه به اینکه من هیچ آگاهی از اصول کشت نداشتم توانستم 70 تن خیار از آنجا در بیاورم و خیار قیمت خورد و بطور متوسط حدود 1100 فروختم و من که هیچ اطلاعاتی از کشاورزی نداشتم یک ضرر 30 میلیونی را به یک سود 50 میلیونی رساندم البته کار فوق العاده سنگینی بود در رابطه با صحبت شما من قصد دارم کارگاه هایم را توسط آدمهای قوی دوباره به تولید برسانم راهکار را در حین تولید پیدا میکنیم با توکل واقعی از خدا موفق باشید

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  علاقه تهرانی ها به چه چیزی هستش؟ حسن قجر 0 506 05-22-2018 12:16 AM
آخرین ارسال: حسن قجر
  همکاری برای تاسیس گروه فرهنگی ورزشی آموزشی و... در مشهد razeqi 0 566 10-27-2017 10:49 PM
آخرین ارسال: razeqi
  راهنمایی جهت معرفی کار به مردم kambiz.sh 2 1,357 04-13-2017 10:27 PM
آخرین ارسال: امیر Amir
  نیاز به همفکری دارم farham92 3 995 09-05-2015 02:30 PM
آخرین ارسال: farham92
  همکاری mar yam 4 1,176 08-25-2015 10:03 AM
آخرین ارسال: Utab
  فروش ادويه به فست فود بدون بسته بندي sedaybaran 6 2,440 07-15-2014 04:25 AM
آخرین ارسال: tan-graphic
  نظرتون راجبه سرمایه گذاری توی مجتمع توریستی کاسپین (پردیسبان) چیه ؟ smart man 7 2,895 05-18-2014 12:07 PM
آخرین ارسال: petros2011
  علاقه به فروش فیلم و انیمیشن omidariyan 13 3,076 05-03-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: weblox
  شروع کار به عنوان حسابدار ، درخواست راهنمایی و کمک از دوستان jujushow 20 7,219 02-03-2014 09:17 PM
آخرین ارسال: ramshad
  به نظرتون چجوری شروع کنم؟ feriman 7 1,900 01-31-2014 11:43 PM
آخرین ارسال: هومان هرمزدی محمد آبادی
  خبر خوب + پیشنهاد همکاری در آینده ای نه چندان دور yu3f 38 9,829 11-09-2013 12:50 PM
آخرین ارسال: kiarash64
  تقاضای همکاری و بازاریابی فروش گیلسونایت bitumen 9 4,459 07-18-2013 11:06 AM
آخرین ارسال: هویدا
  پیشنهاد کار به دانشجو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ poldar 19 4,589 07-10-2013 10:41 PM
آخرین ارسال: somayeee
  کارهای پیشنهادی به دانشجویان MARYAR 10 3,727 07-01-2013 02:24 PM
آخرین ارسال: gladreall
  خرید یا همکاری با سایت های تفریحی یا دانلودی homosapiens 5 3,689 05-18-2013 06:36 PM
آخرین ارسال: keshavarz
  آماده به کار دوستان تهرانی mteam 30 7,597 05-13-2013 08:27 PM
آخرین ارسال: امير وارسته
  طراحی نرم افزار و وب سایت به سفارش اعضاء arsho 8 2,475 01-21-2013 12:53 PM
آخرین ارسال: arsho
  هر کدوم از دوستان که برای شروع به مغازه نیازداره بیادتو naimeh 7 2,436 11-06-2012 09:49 PM
آخرین ارسال: صدفی
  نياز به طراح و گرافيست براي طراحي تبليغات و بسته بندي - ترجيحا در تبريز omid6020 3 1,506 09-10-2012 05:56 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  احتیاج به سرمایه محمد احمدی 3 1,726 08-22-2012 08:57 AM
آخرین ارسال: حسن درویش

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS